Written by AbangNara | October 8th, 2009

#Sila skroll ke bawah untuk baca artikel terbaru

xpax blackberry launch party

Macam biasa hari nie selepas balik kerja kami pun online la kejap untuk check email dan update blog. Tiba-tiba terpandang satu email yang bertajuk “Your Invitation To Xpax Blackberry Launch Party”. Biar betik, kata diri ini di dalam hati. Lepas tue baru teringat yang hari tue kami ada mendaftar kat http://xpax.com.my/blackberry untuk pre-register nak dapatkan Blackberry Curve 8520 nie. Tak sangka pulak leh dapat invitation nie. Terima kasih banyak-banyak ye Xpax.

Rasanya ada jugak 2 3 orang readers yang email kitorang cakap diorang pun dapat invite untuk pergi launching parti nie. Meh kitorang bagi details skit kot-kot ada yang dapat invite tapi tak tau kat mana dan apa yang bakal ada malam tue.

Date: 10 October 2009 (Saturday)
Time: 8pm till late
Venue: Republic, Sunway Pyramid
Highlights: Special performances by Joe Flizzow, Arabyrd, Lapsap(Xu) and Twilight Action Girl

Kitorang akan pergi tapi bukan untuk berparti sangat la. Sebab utama kitorang pergi ialah nak beli Blackberry Curve 8520 nie malam tue jugak. Murah tue beb, RM888 je. Kalau tak beli malam tue, harga dia RM1188. Beza kat RM200 gak tue. Yang lagi best, bayar malam tue dapat time tue gak. Memang kitorang akan terus layan ~~~

Jangan terkejut kalau kami bagitau yang dengan RM2.50(2 hinggit 50 sen jer) korang boleh guna unlimited @ full akses. Tak kira la korang nak bukak FB ke FS ke MS ke selang seminit, semua tue charge dia RM2.50 je beb. Memang terlebih berbaloi-baloi nie. Murah bangat seh ~~

Nanti kami akan update lagi info pasal malam launching party Xpax Blackberry nie. Ada sesapa yang dah dapat invitation dan nak pergi? Leh kita pakai baju kaler sama kasik gegar kat sana nanti.

173 responses to Xpax Blackberry Curve 8520 Launch Party

  1. puteriaquarius81 says:

    adoiii

  2. e-Pyy says:

    BLACKBERRY IDAMAN ATI

  3. pinkypanthers says:

    wah arini bnyk tul up date kak nara ni…

  4. pinkypanthers says:

    murah 2 RM888 jerk…

  5. ctzen says:

    merajuk ah….

  6. EclipsE says:

    aah murah giler…
    eclipse pon nak beli la…
    selama ney xpenah pki henpon…
    pki fon opis n public pon jer…
    sian aku…
    org ssh…huhu..

  7. EclipsE says:

    kak nara nak bt tema bju kaler ape?
    suar oren n bju purple ok x? :-)
    tema xpax tue…
    br semangat..

  8. EclipsE says:

    kak nara klu beli time tue nti pki credit card bleh ker?
    cash xde la…

  9. EclipsE says:

    sesape ade cash lebih bg aku pinjam dlu…
    nak beli henfon ney…
    nti gilir2 pki……huhu..

  10. ctzen says:

    den merajuk pasal page baru dh masuk, aku tak nampaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk….
    xde kuar pooooooongggggggggg……………….
    bencik ah..

  11. hantupensil says:

    erm…
    hp BB 8520 ni xberapa best ar..
    ofer la model yg lagi power cket..

  12. ANneDeSilva says:

    anne tak dapat so takmo comment..huhuhh

  13. puteriaquarius81 says:

    isy tenet nih.. grmnyaaa.. wat hal plak

  14. pinkypanthers says:

    sunyiiiiiiiiiii…………………..

  15. ammey says:

    bye nk lik dh la,,,
    korg duk cni leklok taw…
    salam…

  16. ANneDeSilva says:

    lalalalalla

  17. EclipsE says:

    alamak idung aku berdarah…aduh……

  18. puteriaquarius81 says:

    pulang dulu la ye kengkawan.. tenet kureng lgpun. huhu… nk gi sopping… antu slmt brkebun.. hihi ko jgn wat semak lak ye.. tlg2 ler jiran tetangga menyapu sikit. kasi bersih… eclipse lap idung tuh karang dtg vampire ploks.. ok k.pinky.. take care.. muah

  19. violet says:

    pntttttttttttttttttttttttttttttttttt

  20. EclipsE says:

    tannnnnnnnnnnnnnnnn….
    sakit idung aku…pedihhhhhhhh…
    tlgggggggggggggggggg…..

  21. EclipsE says:

    kwn2 terchenta…
    aku lik dlu la…
    idung aku dh pedih ney…
    smpi tersedak2…
    bye….to all…
    see u 2 moro…

  22. violet says:

    huh..
    br free…
    td bz bebenor…

  23. Penari Poco2 says:

    salam…
    malam aku xleh pg…
    ada rmhtmh aidilfitri…
    siang jerk boleh…g midvalley…
    JUMPA DI SANAAAAAAAAA…

  24. pinkypanthers says:

    hai violet…
    bru mncul…
    tngglam mana tdi?

  25. luk'lu says:

    aku dpt invitation neh…
    tp aku xdpt nk joinnn…
    asgmnt aku yg mmbuatkan aku xdpt joinn…
    hmmm…….

  26. luk'lu says:

    aku dpt invitattion neh…
    tp aku xdpt pergi…..

  27. luk'lu says:

    aku antar wakil bang nara je laaa….
    bang nara nnt klo beli hp blckbery curve tuh beli 2 okeyy…aku nk satu…huhhuhuhu………

  28. new moon says:

    violet….puts…..aries….kira…….pingky…….tomeii……

  29. new moon says:

    testing2….

  30. new moon says:

    orait….chow luu…..huhu…..

  31. ctzen says:

    f5 ek? wokeyyy! timakaseyyyyy!!
    baru den tringat kat keyboard pon blh,
    tu ler, asik pkr s/ware jek..
    h/ware pong dh tlupa function2nye
    pepe pong, timacih lagi skali kt antu..
    bes aa kenal korang nih…
    bes2..

  32. pinkypanthers says:

    huhuhuhu…

  33. violet says:

    emm…mls nyer…

  34. violet says:

    asal x der page baru.
    smlm aku xder kemain lg yer..
    byk tol post..
    lenguh selak2
    huhu

  35. pinkypanthers says:

    dh ok ke idung ko eclipse?

  36. pinkypanthers says:

    rifai bila ko nk ltk gmbar ko?
    akak nk gak nengok muka ko…

  37. leprechaun says:

    got the invitation tapi tgh pikir nak gi ke tak..huhuh..wajar ke tak eh?

  38. azo says:

    dapat gak invitation…tapi tak ke berebut nanti 500 terawal jer dpt rega RM888 tuh…iskh..iskh..iskh..

  39. Erna says:

    Ade2..tp tak sure nak gi ker idak….
    nak beli blackberry tuuuuuu