Written by AbangNara | December 23rd, 2009

bmw x5 ekin

Terkeluar dan terleleh kejap air liur kami tengok gambar Ekin dan kereta BMW X5 dia kat atas tue. Warna biru lagi tue. Memang warna feveret kami tue. Teruja diri ini melihat gaya manja Ekin membuka pintu nak naik kereta dia. (sebenarnya jeles pun ada jugak)

Kot-kot nanti kalau terjumpa Ekin leh la tumpang merasa duduk atas kereta dia barang sesaat dua. Orang kata amik berkat. Mana tau satu hari nanti dapat beli kan?

Sapa sini minat kereta? Leh borak-borak pasal kereta idaman korang. Nak tengok gak taste pembaca BeautifulNara. Kongsi ek kat ruangan komen tue.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

232 responses to Wow, Ekin Bawak Kereta BMW X5, Memang Mantap!!!

  1. za says:

    bestnye pakai kete ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. matahari says:

    sy nk jgk kete
    tp xabis blaja lg
    nk kne keje lama2 br leh bli kete ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gee says:

      hahhaha……….tue pun belum tentu dpt beli

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • gee_poziah says:

        tak tentu gak..mana tau kawan kita ni berpangkat besar nanti..dapatla dia beli…huhu..always think positif..huhu..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. aries_april says:

    keta…
    aries klau leh…
    nk ferrari 360 ja…

    tp klau pkai..smpai mti byr x abis…
    1 g…lum tntu bank nk approve loan aries…
    stkat gji cleaner ni…
    bank mn nk pndng…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. khylle says:

    orang banyak duit selera pun besarlah..macam kita oang tak berapa bnyk duit ni guna kete kecik jelah..apa2 pun tu memang rezeki kau lah ekin..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. violet says:

    emm dpt laki kaya blh la
    nk helikopter pun mawi sngup..hehehe

    so dpt duit royalti 3 rat jgn bising la.
    dh kaya pe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. violet says:

    suke keta ferrari
    koz merah lg la chare
    huhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. Lady_Dea says:

    Cemburu tu taklah cuma tercekik air lior tgk kete tu.rezeki dapat laki berduit….Dea yang pakai alphard nie pun menggigil tangan nak bayar bulan2.hahaha.kete takat tu jelah yang paling mampu.kalau nak lebih dari tu jgn kata dea mampu,mampus terus ade r…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • violet says:

      hehhehe lawak la dea nih
      alphard pun mewah..
      dea pun untung

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        huhuhuh…tul tu violet….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady_Dea says:

          beli alphard sebab anak buah selalu komplen.dulu guna neo je…tapi bila bawak anak buah gi cuti2 malaysia,semua komplen tak nak duduk belakang.tu baru anak buah….anak sendiri tadak sebab x reti mengayat lelaki berduit macam ekin.hahahaha.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Hamba Allah says:

          Ko keja apa Dea? Best betol dapat drive Alphard guna $ sendiri. Tabik spring la aku kat ko! (sebab takdela tumpang kekayaan laki baru nak rasa mewah mcm Ekin ni) huhuhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • awekcun says:

          HAHAHAAA…..
          XBEK TAU..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady_Dea says:

          keje biasa2 je…..keje terbang sana-sini.jadi FA tapi dea ade bukak kedai kecik2.bisnes kecik2 je….belum cukup kaya nak bisnes beso2.tapi betullah….guna $ sendir,kepuasan tu tak terhingga.rasa bersyukur yg teramat sangat.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. Daus says:

    sonoknyer ekin…
    kalau gitu aku nak nikah dgn artis kaya laa…
    dapat makan banyak²…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. insuraya says:

    Saya ni nak pakai saga baru tu pun xmapu..:(

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. pEnArI pOcO2 says:

    saper2 kat sini yg pakai keta exora…?
    camna…ok x…?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lady_Dea says:

      Pakai Alza r poco2….lagi best dari ezora .tu bagi dea lah..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pEnArI pOcO2 says:

        aku minat kat exora aarrr…
        coz its malaysian made…
        aku mmg minat keta malaysian made punyer…
        yelar…terasa bangga ngan negara sendiri…
        skrg aku pakai PESONA…
        exora kuar lepas pesona, syg lmbt skit…
        pesona pon ok gak…look sporty, smooth, nice…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady_Dea says:

          Ha ok r tu pesona…cun ape…ade hajat nak beli ezora ke ?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pEnArI pOcO2 says:

          errrmmmm…
          mmg ler ader…tunggu jelar 2,3 tahun…
          yg skrg ni pon keta yg ke-4…
          dah brapa kali tukar dah…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. pEnArI pOcO2 says:

    aries…
    aku dah bukak fb ko…
    wah…cantik rambut…ko pintal sendiri ker…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. pEnArI pOcO2 says:

    jap ader jap xder lak korang…
    tensennnnnnnnnnn…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. gaga says:

    saya nak pakai keta nasional. haha. proton wira ke. paling2 pun keta perdana. suka la design dia.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. blackberry says:

    apesal pic u all tak kuar semua nih..
    der sape2 yg blh tolong..???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pEnArI pOcO2 says:

      aiikkkk…
      masalah pc lah ya…
      sabar, jap gik kuar lah nya…

      abg black, ktk pakei keta pa…?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • blackberry00 says:

        alaaa… keta kecik jak
        kelisa….

        kat kch ada sigek gik keta
        tp sik mbak ctok

        tp kmk minat Toyota OPA
        kat sitok nang susah nak ada
        that day kmk jumpa, tp plet Miri QMD ***
        minat nar keta ya….
        ktk pernah diat sik..???

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pEnArI pOcO2 says:

          Toyota OPA…?
          errrrmmmm…xpnh pon…
          tp….toyota OPAH penah…
          hehehehehe…

          mun kmk nk meli keta, kmk pentingkan bonetnya juak,
          mun besar dan muat nyimpan barang lg bagus…
          bab kamek tok slalu round2 jauh…mbak orgtua…
          meli dak buah2…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. blackberry00 says:

    heloooooooooooooo……………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pEnArI pOcO2 says:

      helooooooooooo…
      is it me you are looking for…?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • blackberry00 says:

        serius aihhh….
        kali tok nang benar2 sik dpt pic kt semua
        tadik tgn kmk ada kegatalan sikit
        click rah pic ya, then kmk delete gravatar kah apakah
        suddenly smua pic sik appear agik
        huhu camne tok
        ktk org dpt sik pic kmk nak baru
        pic anak2 kmk…hehehe

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. hantupensil says:

    lor…X5 lame jek..
    huhuh.. ingat yg baru…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. pEnArI pOcO2 says:

    test…
    test…
    test…
    adakah aku sdg berada di planet lain nih…
    test…test…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. insuraya says:

    haha…ok la tu pakai pesona..minat pesona gak.tp mahal..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. blackberry00 says:

    pet..
    ko ade tak kat sini..???
    tolong aq pet
    nape pic korg smua tak appear nih…???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • violet says:

      lor…
      da ja muka abg nih

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pEnArI pOcO2 says:

      gambar anak ktk duak org…
      pahal x kah gambar dikpun…
      ney tauk mek kenal…

      cuba ktk tekan ctrl+shift+delete secara serentak then press delete or clear (appeared)…then sambung chatting with us…at the same time ur pic will change…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. insuraya says:

    PESONA
    EXORA
    SAGA B.L.M
    WAJA
    GEN2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. fifie says:

    untungnye si ikan nih..eh2 ekin daa
    nsb badan dpt laki glemer n kaye..

    fifie xpkai keta pon.g sane cni jln kaki jek n naik bus..huh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. pEnArI pOcO2 says:

    ARIES…???????????
    mana ko…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. pEnArI pOcO2 says:

    ermmmmm…
    senyap balik…
    aper nk jadi daaaa…
    korang sume rilex aaar cam aku nih…
    gaji ttp bjalan gak…
    dah ujung tahun, wat2 cam x der keja lar…
    huhuhuhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • violet says:

      ko p bukak lg box br
      pnt nih kjo
      huhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pEnArI pOcO2 says:

        aku mmg bg ko exercise skit…
        jgn asyik tido jerk…
        x baik tuk kesihatan…
        ko kejar aku, biar ko mengah2 skit…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. blackberry00 says:

    testing…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Jullie says:

    Waaahh..!!!
    BMW X5..!!
    Abg mawi punye tuuu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. pEnArI pOcO2 says:

    ooooooooooooooooooooo abg black…!!!
    cepat lah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. blackberry00 says:

    :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. blackberry00 says:

    hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. blackberry00 says:

    huuuuuuuuuuuuuuuu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pEnArI pOcO2 says:

      aiiiiiiiikkkkkkkkkkkkk…
      apsal tok…
      dah cuba ikut arahan yg kmk bagi…
      cuba check kat atas…
      huhuhu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. pEnArI pOcO2 says:

    pet dah takot tuh…
    antu pon sama…
    dua2 xnak kuar cney…
    huhuhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. AG JUNIOR says:

    violet nak wedges ae…
    ala, kfc tutup td..
    AG makan kat kdai mamak je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. pEnArI pOcO2 says:

    errrrmmmmm…
    bulan dan bintang bergemerlapan di langit…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. reena says:

    urm…entah2 kereta nie hadiah hari jadi dari mawi untuk dia kot….. hmm.. anyway semoga berbahagia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. pEnArI pOcO2 says:

    bohsan tul…
    geng2 pengganas, penyangak, penyamun sume…
    asal x muncul2 lg nih…
    shopping krismas ker…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. pEnArI pOcO2 says:

    fifie…
    ko nk gemok yerk…?
    ko cube petua nih…

    breakfast ko mkn burger 5 biji…(pukul 7am)
    breakfast lg ko mkn mee goreng 5 pinggan…(10 am)
    lunch lak ko mkn nasi ayam penyek 8 pinggan…(1pm)
    minum ptg…mkn kat kfc…5 kotak…(4pm)
    malam 1/2 jam nk tido, ko mkn lar nasik ngan hotdog 10 paket…

    AKU PASTI DLM SEKELIP MATA, DGN MAGIC YG TAK DISANGKA2, BDN KO AKAN MJADI GEMUK DAN MONTEL CAM ENOT OR SYAHNIE OR ADIBAH NOOR…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. blackberry00 says:

    warggggghhhhh………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. pEnArI pOcO2 says:

    santa pet x kuar2 lg nih…
    td dier g jumpa dktor…
    agaknyer x keje lar ptg nih…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. pizza says:

    Pergh, mmg rezeki dia arrr. Kdg2 terpikir gak amalan apa yg dia buat smpai ALLAH bg rezeki melimpah kt dia? Kalau yg diredhai, ble aku tiru.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • anNeDeSiLva says:

      mungkin utk kita ada cuma kena sabar jekla..
      tak kaya kat dunia kaya dekat Akhirat nanti pon lg baik…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. anNeDeSiLva says:

    hye kawan….
    anne back…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • AG JUNIOR says:

      anne, kat ofis AG skrg ni ada bebdk team bola sepak yg menang emas sukan sea ari tu..
      sambut mcm PM nak dtg..
      pape pun, AG bangga sbb dia ank jati tmpt AG

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. anNeDeSiLva says:

    ABG Black ….

    hye..hyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. anNeDeSiLva says:

    mana korg?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. pEnArI pOcO2 says:

    tensennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. anNeDeSiLva says:

    AG…
    kim salam kat zafuan dgn zaquan eh..
    kata anne kim salam….huhuhuhuuh
    bestnya….
    anne suka dorg…
    sokong 400 pratos…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. EclipsE says:

    untung ekin..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. pEnArI pOcO2 says:

    anne…dah jumpe dktor…
    asal x mintak mc jerk peptg nih…
    kalo aku lar, bek aku tido jerk kat umah…
    sodap per…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. blackberry00 says:

    sowi ar byk2
    terbz sesangat arini…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. pEnArI pOcO2 says:

    AG…
    mana ko tau bontot antu tuh itam…
    wakakakakakaka…
    ko der nengok ker…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. blackberry00 says:

    korg kat sini sape ade YM
    bak sini emel add
    aq nk chat ngn korg..
    boleh..????
    atas dasar adik beradik arrrr…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. pinkapplejuice says:

    beruntung ekin kan dpt memiliki keta ni, sya cuma dpt naik je, sis sya ada wrna putih.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • waksegen says:

      same le kite.. menumpang kkk punye jek.. xpe2,1 ari nnti aku pakai PORSCHE 911 TURBO.. u see

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Tepu says:

    tu kete aien laa..bkn kete ekin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. pinkypanthers says:

    pergh….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. zuera says:

    saya baru nampak ekin bersama kereta nya kt bangi golf resort td..dia kan dok situ kan..lawa la keta dia..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. Zaza Muhammad says:

    beruntung ye…. alhamdulillah. semoga bahagia terus berkekalan… mawi tu bile nk ade lesen kete? setahu aku ari tu lepas kawin pun dia lum ade lai valid driving license.. kete kemain byk, leh wak koleksi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. iman says:

    beli harta pakai titk peluh s’dr lg nikmat rasenyer….biarlah walaupun pakai krete kecik aje….x pyh nk hrp duit suami….nanti jd mcm Norish Karman, dh b’cerai br tau mcm maner…..merayu mintak job…..maintenance dr nk kene jage…huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. ape-2 la ekin aka ikin ni..
    sape-2 peminat bandi amuk, jom tgk show dia kat uptown shah alam 26 dis ni atau layari drjeans.com.my utk detail

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. BMW lama says:

    Ekin hidup ni ibarat roda , bila tengah diatas jgn sampai tak boleh pandang orang yg kat bawah ,sedekahkanlah senyuman bila bersua dgn orang yg guna BMW lama atau kereta lama yg lain,jgn sampai kena cop ‘sombong’ pulak nanti ….renung-renungkan , ramai golongan elit kat Bandar Baru Bangi ni yg very low profle …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. lalalla bawa bmw pon nak kecoh ke…ntah ape2 korg nih
    berlambak lagi org bw kete mahal2
    takde keje lain ke korg nih?tgk org mlayu maju sikit nak kutuk nak hentam…korg tgk org cina..ade ke dorg kondem kaum sdri???
    insafla…majukan bgsa,,,support org mlayu bukanye kutuk
    mak ayah korg tak ajar ke??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. baby says:

    For me, i like honda civic 2.0.. skang dah pakai since 1 year back.. alhamdulillah.. keta yang saya suka saya dapat ^_^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. Storm says:

    kaya mawi wooo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. Anonymous says:

    Ah lar…..ini model lama…..mungking 3rd hand kot…….kalau model X5 baru, tak pe lar sikit…..waktu tu baru tertelan air liur hahah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. noza says:

    Betul ke tue BMW X5?macam Toyata Rush jea….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. Nohtah_Titik says:

    Biarlah mawi nak bagi ape pun pada ekin. Kan ekin tu teman hidup die…penyedap die…aku heran orang asik nak kutuk si mawa n ekin ni xde keje ke..wat tambah dose kering. Tak perlu la benci or minat sangat pada artis ni..Just doakan kebahagian mereka…Kenapa ekin yang berubah menjadi muslimah ni asik di caci maki…yang berkemban ke ke sana – kemari lak asik di puji…pelik2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. Geli Hati says:

    AKU PUN MELUAT DGN PASANGAN POYO NIH

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. syasya says:

    tu yg dia nak…. klu mawi masih dj, entah2 dia tak pandang sebelah mata pon….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. Pearl Wrenn says:

    Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. Elane Dazzi says:

    I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. Allegro says:

    There are actually lots of particulars like that to take into consideration. That is a great point to deliver up. I offer the thoughts above as basic inspiration but clearly there are questions like the one you deliver up the place the most important factor will be working in honest good faith. I don?t know if greatest practices have emerged around issues like that, however I am sure that your job is clearly recognized as a fair game. Each girls and boys really feel the affect of only a momentís pleasure, for the rest of their lives.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. bebek says:

    dulu masa Mawi tak terkenal dan bekerja di Giant Supermarket di Johor, tak ada pula perempuan yg suka kat dia, kecuali Ina, bekas tunangnya. Kini bila Mawi dah kaya raya, glamour dan terkenal, ramai pula wanita di luar sana yg tergila gila kannya… perempuan memang cam tu ke????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0