Written by AbangNara | June 17th, 2010

wondergirls

Terima kasih banyak-banyak kepada rakan-rakan di Twitter yang telah menginform kami tentang kehadiran Wonder Girls untuk MTV World Stage. Konsert ini bakal berlangsung di Sunway Lagoon pada 31 Julai ini.

Tak minat Wonder Girls? Jangan risau sebab masih ada Bunkface, Katy Perry dan Tokio Hotel untuk menghiburkan hati anda yang duka lara. Memang mantap-mantap line up dia. Tapi kalau kami dapat tiketnya, memang kami nak pergi sebab nak tengok tarian Wonder Girls jer.

Ramai yang bertanya ada kami akan mengadakan pertandingan untuk mendapatkan tiket ke MTV World Stage nie. Untuk pengetahuan anda semua, kami sudah pun hubungi penganjur dan sedang menunggu maklum balas dari diorang.

Kalau penganjur bagi green light, kami akan terus adakan kuiz untuk anda merebut peluang keemasan menonton MTV World Stage ini. Sapa yang berminat sila angkat kaki anda sekarang jugak.

P.S: Mungkinkah anda tertipu dengan gambar pemakai bra yang seksi ini?

46 responses to Wonder Girls Bakal Beraksi Untuk MTV World Stage Di Sunway Lagoon

  1. johnny depp says:

    1st..

    0
    0
  2. AD says:

    wahh..aku 2nd lerr…huhu..minat kat wondr girlz

    0
    0
  3. embun says:

    betul ke ni..ke main2..kte x cnfrm dorang nk dtg malaysia sbb dorang nk bt show kt us..

    0
    0
  4. Dd says:

    sexy kottt

    0
    0
  5. Rizz says:

    nak2..ni semua kaki tangan dah terangkat…nak pergi gak gak abang nara…nak tgk wonder girls…my fav….

    0
    0
  6. Sya.. says:

    mcm mane nak beli tiket diaowg nie yew abg nara?

    0
    0
  7. aReaL says:

    Bang Nara Mesti Kena Buat Contest Bagi Tiket Free Kat Kita Orang… Penat Dah Ni Angkat Kaki Yang Berbau Nih… Muahahaha….

    Update Terbaru…
    (GAMBAR) Lihatlah Betapa Bangganya Saiful Apek Ketika Keluar Mahkamah

    0
    0
  8. maslinamansor says:

    nak juga…

    0
    0
  9. wondergirlz memang best…mybe sexy sket..haha
    sesuai la kot utk lelaki
    lagu yg pling best NOBODY…

    0
    0
  10. Piston Pecah says:

    sunway lagoon?wah,pasti menarik…makin ramai lah pencinta keindahan datang kat sana nanti ya?ish3..hihi

    0
    0
  11. jage2…kut tsunami kat sunway lagoon nanti…hehehe

    0
    0
  12. CL says:

    wat la kuiz..
    i nk pergi tgk WG unnies..~

    0
    0
  13. crysalide says:

    Nak g. tak dpt tiket quiz pun takpe. aku sanggup beli.

    nanti leh ler announce skali beli tiket kat mana.

    ader sesapa pergi tgk UKISS kat KLCC Sabtu ni 19/06/2010?

    0
    0
  14. fusemoney says:

    aku pon minat gak wonder girls..hehehee =P

    0
    0
  15. melayu hebat says:

    tunguu..aku datang..hahahaha…

    0
    0
  16. myne says:

    yeah aku nak tengok wonder girl yang tutup aurat jewww,ade takk.hahaha

    0
    0
    • crysalide says:

      Tak payah ler tunggu, depa tu bukan Islam pun

      lebih baik kau tunggu Artist Melayu tutup aurat. tapi biler yer…

      0
      0
  17. zubeauty says:

    tak minat…

    Jom jaga kesihatan: Therapy Hayat, Jus Anti Penuaan

    0
    0
  18. zul_ypvs says:

    nilah agenda puak yahudi n nasrani nk m’rosakn umaht islam dgn hburan..artis disnjung ulama dihina..dh akhir zaman…ni kah yg di uar2kn mlysia ngra islam..skdr nma ja..somalia cntoh t’baik wlupn ssh..

    0
    0
    • gosipgurl_fea says:

      yang hang mai MELUANGKAN masa kat sini napa pakcik? pi la blog jihad lain :P

      0
      0
  19. WonderMen?? says:

    Yeayyyyyyyyyy….my wonderr girl coming…!!
    hahahahahhaha…i want ticket..!!

    http//www.freeticket…

    0
    0
  20. 2pm fan says:

    bang nara,2pm x dtg ker?

    0
    0
  21. beast fan says:

    buwat sumer peminat BEAST,diorg akn dtg 26 jun..diorg wat showcase kt KL Live…aku pon x tau kat mane tmpt tuh…hehehe=)

    0
    0
  22. Noni says:

    Apela… Kutuk artis msia pkai seksi kaw kaw… Tpi sanjung artis luar pkai seksi2 xpe plak… Bkn nak ckap psal pbezaan agama diorang nie, suma org tau kafir leh pkai sesuka hati.. tpi soal pendirian…

    0
    0
  23. wonderpet dah nak datang ke?

    0
    0
  24. velasrizal says:

    comel2 mereka ni kan..nyummy..

    Awek – Awek Piala Dunia 2010 !

    0
    0
  25. syaz says:

    wondergirls tak heran. nak tokio hotel je!! huhuh

    0
    0
  26. dzul says:

    wahh.. nak kene pegi ni..
    i want nobody nobody but u..
    hahaha…

    0
    0
  27. Emkey says:

    Yeah2..!!
    got ur ticket HERE!

    0
    0
  28. anne says:

    ala tunggu shinee dtg….hehe

    0
    0
  29. seksi budak2 ni…

    0
    0
  30. PASCUAL says:

    i nak tgk katy perry!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  31. yukihanna says:

    sy pun nak,.. klu ada bg sy keyh abg nara!!~~

    0
    0
  32. mia says:

    woa..wonder girls..nk pi le..rmai lak kpop idol dtg malaysia..baru2 ni u-kiss…sbtu ini mybe beast..lorr..beast..adui nk pegi le..then wg lak..haha..nk jmpe sunye onnie…ermm…bile lak snsd nk dtg malaysia…
    2 different tears the best….lagu NOBODY dah boring lah…

    0
    0
  33. gosipgurl_fea says:

    plastic plastic

    0
    0
  34. langkahsyabas says:

    ish x minat langsung dgn WG.. suara x best…nyanti english hancur…..budak tadika nyanyi lg best…..

    0
    0
  35. dak rantau says:

    ishhhh…..
    best yop ad WG….
    tpy syg.. bb aq Xdpt pergi…!!!!!!!!
    ErmMmMmMm…………

    0
    0
  36. guy says:

    Worldstage Tickets for sales. Normal Passes.
    Ticket LIMITED as the sponsors are not giving it for free anymore. First come first serve.
    Line Up: WONDER GIRLS, Katy Perry, Tokio Hotel, Bunkface.
    31st July 2010
    Sunway Lagoon.
    Interested contact me at 0172585615.

    0
    0