Written by AbangNara | June 17th, 2010

wondergirls

Terima kasih banyak-banyak kepada rakan-rakan di Twitter yang telah menginform kami tentang kehadiran Wonder Girls untuk MTV World Stage. Konsert ini bakal berlangsung di Sunway Lagoon pada 31 Julai ini.

Tak minat Wonder Girls? Jangan risau sebab masih ada Bunkface, Katy Perry dan Tokio Hotel untuk menghiburkan hati anda yang duka lara. Memang mantap-mantap line up dia. Tapi kalau kami dapat tiketnya, memang kami nak pergi sebab nak tengok tarian Wonder Girls jer.

Ramai yang bertanya ada kami akan mengadakan pertandingan untuk mendapatkan tiket ke MTV World Stage nie. Untuk pengetahuan anda semua, kami sudah pun hubungi penganjur dan sedang menunggu maklum balas dari diorang.

Kalau penganjur bagi green light, kami akan terus adakan kuiz untuk anda merebut peluang keemasan menonton MTV World Stage ini. Sapa yang berminat sila angkat kaki anda sekarang jugak.

P.S: Mungkinkah anda tertipu dengan gambar pemakai bra yang seksi ini?

46 responses to Wonder Girls Bakal Beraksi Untuk MTV World Stage Di Sunway Lagoon

  1. johnny depp says:

    1st..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. AD says:

    wahh..aku 2nd lerr…huhu..minat kat wondr girlz

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. embun says:

    betul ke ni..ke main2..kte x cnfrm dorang nk dtg malaysia sbb dorang nk bt show kt us..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. Dd says:

    sexy kottt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. Rizz says:

    nak2..ni semua kaki tangan dah terangkat…nak pergi gak gak abang nara…nak tgk wonder girls…my fav….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. Sya.. says:

    mcm mane nak beli tiket diaowg nie yew abg nara?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. aReaL says:

    Bang Nara Mesti Kena Buat Contest Bagi Tiket Free Kat Kita Orang… Penat Dah Ni Angkat Kaki Yang Berbau Nih… Muahahaha….

    Update Terbaru…
    (GAMBAR) Lihatlah Betapa Bangganya Saiful Apek Ketika Keluar Mahkamah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. maslinamansor says:

    nak juga…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. wondergirlz memang best…mybe sexy sket..haha
    sesuai la kot utk lelaki
    lagu yg pling best NOBODY…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Piston Pecah says:

    sunway lagoon?wah,pasti menarik…makin ramai lah pencinta keindahan datang kat sana nanti ya?ish3..hihi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. jage2…kut tsunami kat sunway lagoon nanti…hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. CL says:

    wat la kuiz..
    i nk pergi tgk WG unnies..~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. crysalide says:

    Nak g. tak dpt tiket quiz pun takpe. aku sanggup beli.

    nanti leh ler announce skali beli tiket kat mana.

    ader sesapa pergi tgk UKISS kat KLCC Sabtu ni 19/06/2010?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. fusemoney says:

    aku pon minat gak wonder girls..hehehee =P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. melayu hebat says:

    tunguu..aku datang..hahahaha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. myne says:

    yeah aku nak tengok wonder girl yang tutup aurat jewww,ade takk.hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • crysalide says:

      Tak payah ler tunggu, depa tu bukan Islam pun

      lebih baik kau tunggu Artist Melayu tutup aurat. tapi biler yer…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. zubeauty says:

    tak minat…

    Jom jaga kesihatan: Therapy Hayat, Jus Anti Penuaan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. zul_ypvs says:

    nilah agenda puak yahudi n nasrani nk m’rosakn umaht islam dgn hburan..artis disnjung ulama dihina..dh akhir zaman…ni kah yg di uar2kn mlysia ngra islam..skdr nma ja..somalia cntoh t’baik wlupn ssh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gosipgurl_fea says:

      yang hang mai MELUANGKAN masa kat sini napa pakcik? pi la blog jihad lain :P

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. WonderMen?? says:

    Yeayyyyyyyyyy….my wonderr girl coming…!!
    hahahahahhaha…i want ticket..!!

    http//www.freeticket…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. 2pm fan says:

    bang nara,2pm x dtg ker?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. beast fan says:

    buwat sumer peminat BEAST,diorg akn dtg 26 jun..diorg wat showcase kt KL Live…aku pon x tau kat mane tmpt tuh…hehehe=)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. zubeauty says:

    ramai jugak peminat dia ni.

    Jom jaga kesihatan: Tampil sihat, cantik, dan muda dengan Therapy Hayat, Jus Anti Penuaan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Noni says:

    Apela… Kutuk artis msia pkai seksi kaw kaw… Tpi sanjung artis luar pkai seksi2 xpe plak… Bkn nak ckap psal pbezaan agama diorang nie, suma org tau kafir leh pkai sesuka hati.. tpi soal pendirian…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. zubeauty says:

    xsabar nak tengok diaorang dah ni..

    Myblog: rugi tak baca pelbagai cerita yang aneh, pelik, comel, ajaib disini

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. wonderpet dah nak datang ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. velasrizal says:

    comel2 mereka ni kan..nyummy..

    Awek – Awek Piala Dunia 2010 !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. syaz says:

    wondergirls tak heran. nak tokio hotel je!! huhuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. dzul says:

    wahh.. nak kene pegi ni..
    i want nobody nobody but u..
    hahaha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. Emkey says:

    Yeah2..!!
    got ur ticket HERE!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. anne says:

    ala tunggu shinee dtg….hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. seksi budak2 ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. PASCUAL says:

    i nak tgk katy perry!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. yukihanna says:

    sy pun nak,.. klu ada bg sy keyh abg nara!!~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. mia says:

    woa..wonder girls..nk pi le..rmai lak kpop idol dtg malaysia..baru2 ni u-kiss…sbtu ini mybe beast..lorr..beast..adui nk pegi le..then wg lak..haha..nk jmpe sunye onnie…ermm…bile lak snsd nk dtg malaysia…
    2 different tears the best….lagu NOBODY dah boring lah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. gosipgurl_fea says:

    plastic plastic

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. langkahsyabas says:

    ish x minat langsung dgn WG.. suara x best…nyanti english hancur…..budak tadika nyanyi lg best…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. dak rantau says:

    ishhhh…..
    best yop ad WG….
    tpy syg.. bb aq Xdpt pergi…!!!!!!!!
    ErmMmMmMm…………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. guy says:

    Worldstage Tickets for sales. Normal Passes.
    Ticket LIMITED as the sponsors are not giving it for free anymore. First come first serve.
    Line Up: WONDER GIRLS, Katy Perry, Tokio Hotel, Bunkface.
    31st July 2010
    Sunway Lagoon.
    Interested contact me at 0172585615.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0