Written by AbangNara | July 8th, 2012

Ini memang promosi yang sangat gila-gila hebat daripada Xpax. Abang Nara kecewa kerana tidak tahu mengenai promosi Whatchuwant ini awal-awal. Apa taknya, pemenang minggu ke 9 telah diumumkan dan mereka membawa pulang Samsung Galaxy Note dan Samsung Galaxy S II.

whatchuwant

Memang ini Whatchuwant is what you get. Mesti pemenang-pemenang minggu ke 9 tengah happy tahap gaban sekarang ini. Namun masih belum terlewat untuk Abang Nara mencuba kerana hadiah-hadiah yang lebih awesome ditawarkan sehingga ke minggu 16.

whatchuwant

Abang Nara kalau boleh nak rahsiakan cara-cara menyertai promosi Whatchuwant ini daripada anda. Tapi kata orang, kalau dah rezeki, takkan ke mana. Lagipun kalau Abang Nara berkongsi cara-caranya mana tahu rezeki akan dimurahkan. Tak gitu? Kalau anda nak join, sila buat seperti gambar di bawah.
whatchuwant
Memang banyak pack yang boleh dipilih jadi pilihlah yang Whatchuwant betul-betul. Kalau Abang Nara sudah pasti pilih “Talk n Text Pack”. Dahlah dapat jimatkan bil, dapat pulak menang hadiah-hadiah yang super best.
whatchuwant

More info di www.xpax.com.my/whatchuwant.php

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

24 responses to Whatchu Whatchu Whatchuwant?

  1. […] Ini memang promosi yang sangat gila-gila hebat daripada Xpax. Abang Nara kecewa kerana tidak tahu mengenai promosi Whatchuwant ini awal-awal. Apa taknya, pemenang minggu ke 9 telah diumumkan dan mereka membawa pulang Samsung Galaxy Note dan Samsung Galaxy S II. … Continue reading → […]

    0

    0
  2. qw says:

    Modelnye teruk sgt

    0

    0
  3. Aku~makcikyghot says:

    Hehe.. Ada betul juga tu. mcm agak ‘cacat’ pun ado!!! Kahkah!!

    0

    0
  4. Anonymous says:

    mak ai..kopek besornye..

    0

    0
  5. elle says:

    tertanya2 daku siapakah gerangan graphic artist/designer yg tidak beretika yg telah mengedit dada model tu sampai begitu jadinya… kalau ade orang percaya gambar tu real, lg kelakar…haha. Mudahnya kita ditipu media…. :)

    0

    0
  6. yg melihat says:

    Celcom buat iklan lucah..booo~~

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Besorrrr nyaammm

    0

    0
  8. jojo says:

    celcom ni sekarang jual fon servis ke jual d*d*?

    0

    0
  9. Dondang Sayang says:

    Memang tidak sesuai model iklan ni.. whatchuwant ?? Pick a pack dan pick a prize ? Dengan mengabaikan tangan sebagai penunjuk, anda sebaliknya menggantikan buah dada yang super mantap sebagai pointer ! Tolonglah Celcom, buatlah iklan yang lebih beretika!

    0

    0
  10. Fida says:

    Aku rs iklan ni sgt x sesuai & mcm bengong! Please la CELCOM..buat iklan yg berhemah ckit.

    0

    0
  11. yeye says:

    x suke what”chu”want!!! korang tau x maksud CHU dlm bhs cina… adakah ini sengaja nak memperBinatangkan kita???

    0

    0
  12. erna says:

    eeeew ni iklan baru ke? celcom ni tak sensitif langsung lah, buat iklan camnih…bulan Ramadhan dah nak dekat ni, takde sensitiviti langsung nak hormat…cuba taruk model yg pakai sopan ckit…tak pun model bertudung ke, promosi sempena bulan kebesaran Islam…ke orang besar celcom sumer non-Muslim? ntahla..apepun ta suke benor nengok gambo tuh…

    0

    0
  13. jebat gagah says:

    alaa…ni ala2 billboard Umobile la ni…celcom tetek mencapah…
    Umobile plak letak bitch/slut mane ntah….bodoh jek tu….
    tp kalau ade nombor telipon dieorg…bak mai sini ;D

    0

    0
  14. jebat gagah says:

    ni sama taraf ngan billboard umobile la ni..
    celcom letak tetek mencapah…umobile letak bitch/slut mane ntah….
    bodoh dedua…tp kepada sesapa ade nombor telipon awek celcom ni..bak mai…nak try test line celcom aku ni bagus ke tak

    0

    0