Written by AbangNara | October 2nd, 2012

Ramai yang menyatakan Wawa Zainal bakal menggantikan Lisa Surihani sebagai “Malaysia Sweetheart”. Bakal terjadi atau tidak, itu terpulang kepada peminat-peminat hiburan Malaysia. Daripada segi pakej, memang Wawa ada ciri-ciri untuk menakluk dunia hiburan Malaysia suatu hari nanti.

wawa zainal

Kepada peminat Wawa Zainal, jangan lupa dapatkan majalah Lisa keluaran bulan Oktober 2012. Si kecil molek ini tampil menghiasi muka depan dan berkongsi kisah-kisah menariknya bersama editor Lisa. Agaknya siapa yang membenci Wawa? Dapatkan majalah Lisa sekarang juga untuk mendapatkan jawapan bagi persoalan ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

42 responses to Wawa Zainal Hiasi Muka Depan Majalah Lisa Yang Terbaru

  1. veronxav says:

    kiut comel..

    0

    0
  2. lalala says:

    dia memang seksi la..tp dia agak plastic sikit..penah jumpe dia time event alamak toyol..mule2 dia dtg masuk mall dgn fifi pakai mini skirt yg sgt mini (tiup sikit nmpk tutt)..tp mase kt event, dia dah tukar baju lain..

    0

    0
  3. bukan peminat artis murahan says:

    Lawa la dia ni…. cute sgt2…

    0

    0
  4. Kepologi says:

    manis n cantik la wawa ni..suka tengok lesung pipit dia..wawa..jgn seksi cam lofa n izara ye..jgn wat tarian tango n tarian tiang tau..kalau wat tarian zapin blh..

    0

    0
    • kha..kha..kha..... says:

      khi..khi..khi..kelakar jelh kau ni kepologi…ah yalh betullh jgak tukn bru sesuai dgn malasysia ya..tp orng muda mcm dia2 ni mn bnnyk yg suka tarian mcm tu…tk dilayanny..suka hati dialhkn nk joget apapn..asalkn dia thu bawa diri dn thu siapa diri mereka..jnji jgn keterlakuan sudahlhkn… wawa pn comel jg..ditmbah dgn senyumnny dn lesung pipitny dn suarany yg mnja2 lg terserlh kecomelannykn…boleh..boleh…boleh..pergi jauh lg ni..kita beri je sokongan pd dorang ni je dh..ya..he..he..heee…..

      0

      0
  5. pengundi muda says:

    ayu rodah 100x lagi lawa…

    0

    0
  6. Pemerhati says:

    x jemu mata memandang..wawa ni kalau pakai tudung pn cantik…

    0

    0
  7. Anonymous says:

    x secantik lisa dan x de aura yg kuat mcm lisa.. plg2 pun same level ngan izara ngan neelofa je la

    0

    0
  8. didie @ says:

    Firstly it’s MALAYSIAN SWEETHEART not Malaysia Sweetheart.
    2ndly, “Ramai yang menyatakan Wawa Zainal bakal menggantikan Lisa Surihani sebagai “Malaysia Sweetheart”.” – Sape yg kata? X pernah dgr pun?
    pandai2 je Nara

    0

    0
  9. achai says:

    muka lawa kentut busuk jugak..

    0

    0
  10. errkkk says:

    muke dy lawa ,umur pun muda ,tp cm org tua , pham tak ??

    0

    0
  11. what the? says:

    dia tiada aura. fullstop.

    0

    0
  12. rose says:

    lakonan dia yang pakai baju sekolah: nampak lincah dan mengada-ngada yang dibuat2.tak nampak natural dik…semulajadi itu dari dalam hati…keikhlasan

    0

    0
  13. milah says:

    pelik dgn korang kat atas ni, semuanya tak kena. lakonan kayulah, plastik la, mengada la.. ntah apa2 je..

    0

    0
  14. barang baik says:

    bia ape pun org komen..yg penting ko tetap menjadi pujaan hatiku..jom kawen..hahhaha

    0

    0
  15. wawa zainal wanabe... says:

    wawa memang comey pon tenkiu uolssss….awarrrrr ai suke

    0

    0
  16. […] Wawa Zainal Hiasi Muka Depan Majalah Lisa Yang Terbaru […]

    0

    0
  17. […] Wawa Zainal Hiasi Muka Depan Majalah Lisa Yang Terbaru […]

    0

    0
  18. […] Wawa Zainal Hiasi Muka Depan Majalah Lisa Yang Terbaru […]

    0

    0
  19. […] Wawa Zainal Hiasi Muka Depan Majalah Lisa Yang Terbaru […]

    0

    0
  20. […] Wawa Zainal Hiasi Muka Depan Majalah Lisa Yang Terbaru […]

    0

    0
  21. […] Wawa Zainal Hiasi Muka Depan Majalah Lisa Yang Terbaru […]

    0

    0
  22. […] Wawa Zainal Hiasi Muka Depan Majalah Lisa Yang Terbaru […]

    0

    0