Written by AbangNara | July 24th, 2012

Wow. Kagum sebentar Abang Nara dibuatnya. Macam manalah si Watie Elite ini mampu bertahan tak makan nasi selama 1 tahun? Abang Nara kalau tak dapat nasi sehari pun dah rasa nak mengamuk dah. Namun Watie sanggup tak menjamah nasi selama 1 tahun kerana ingin kekalkan bentuk tubuhnya yang kurus ramping.

watie tak makan nasik

Kata Watie kepada Mstar Online:-

Hampir setahun dah saya tidak makan nasi kerana ingin mengamalkan diet selepas kagum melihat kelangsingan tubuh kakak saya walaupun sudah berusia lingkungan 40-an. Kini saya langsung tak boleh makan nasi dan kalau nak rasa pun cuma sedikit sahaja.

Hebat kan? Betullah kata orang yang wanita memang sanggup lakukan apa sahaja demi kecantikan. Setakat tak makan nasik itu mungkin perkara biasa. Abang Nara percaya ramai pembaca BeautifulNara yang pernah lakukan perkara sebegini untuk kecantikan tubuh badan. Kalau sudi, kongsi-kongsikanlah di ruangan komen.

watie elite

PS : Salam Ramadhan semua dari Vanitymask. Pasti semangat untuk tampak bergaya di Hari Raya masih membara di hati anda semua. Sempena bulan Ramadhan ini, pihak Vanitymask membawakan beberapa design skirt panjang and blouse labuh, pada harga RM40~RM55 sahaja. Iye lah, tak semestinya beli untuk raya kan,..lepas raya nanti kene naik kerja jugak. :) .Klik sini untuk melihat koleksi terbaru mereka. Cepat, koleksi terhad macam biasa.

Baca Yang Ini Pulak:-

83 responses to Watie Elite Tidak Makan Nasi Selama 1 Tahun

  1. Anonymous says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 33
    • cella says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 66
      • .
        .
        apakah perasan watie apabila diperli abby yang kini bertudung. ya, watie, abby sebenarnya mengata awak.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 12
      • Viva Elite says:

        eh kau , biarlah dia nak cara diet sihat.. sekarang mesti bdn kau penuh toksin kn

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 1
      • alahai says:

        TAK ADA LA SERAMPING MANA PUN…MUKA NAMPAK TUA ADA LA.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        amboiii cella ni mulut cam har*am..lantak p laa kalau dia tak nak makan nasi pun..bukan susahkan ko pun…dah tu ko cerdik sangat ke mengata oran bodoh..puihh…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
      • Maria says:

        Suke ati die la x nk mkn nasi ker nk makan supplement ker, hape ker? Yg ko menyalak mcm hanjing tu kenapa? Bkn die mintak duit ko pun nk beli beras!!!! Vodo nye cella!!!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 4
      • Joe Jambul says:

        ahahhaaha ko ni watie.. bila nak kurus sampai x mkn nasi setahun pun xpe.. kalau di suruh berhijab setahun agak2 camne la ko erkk?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 3
      • Anonymous says:

        cella, ko lagi bodoh, mkn supplement2 tu semua tp semuanye penipu. baik ko mkn rumput je.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 2
      • drogan ball ada 7 biji semuanya says:

        bukan ker kalau x mkn nasi badan makin gemuk ker. cos kalau x mkn nasi mesti kita makan benda lain spt roti ker, makanan ringan ker, tu lah yg buat berat makin bertambah sebenarnya, kalau nk ramping bersenam ler

        p/s: buka puasa nanti x mkn nasik jugak ker watie….? kalau laki ko masak siakap 3 rasa….ko makan dgn roti ker…hehehhe

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 2
      • Selitone says:
        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Selitone says:

        Susah nak menjadi seorang wanita rupanyer yerr… sampai tak makan nasi…. hahahaha.

        Jadi diri aku senang…. tolak batu kayu najis…. asal halal, semua sebat….

        Bila dah berumur, semua penyakit ada… hahahaha.

        Klasss ngko Selitone…. hidup menghabiskan ubat kerajaan.

        hahahaha atau huhuhu? kompius sudahhh~

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
      • angelina jolie luv brat pitt says:

        watie, kau x makan nasik, ayam masak merah x best ratah shj2, kena makan dgn nasik….baru best, selamat berpuasa semua :)

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
      • kenapa nak heran..
        negara lain lagi miskin…
        bukan sahaja tak dapat makan nasi..
        makan rumput je tau….

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
      • TEH RETURN qassandra ulat gonggok says:

        mak cik jual teh return qassandra ulat gonggok nak, minum lah bagus utk kesihatan, ko nak kurus, nah bagus sangat lah tu cuba produk mak cik ni, harga RM2.00 sebotol

        beli 3 botol, diskaun RM3.00 nak, beli lah nak watie

        aq rase nak makan nasik dagang lah, air batu campur, sabar2….

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • AQ AQ AQ AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.AQ AQ AQ.

        eja aku tu betul2 dulu. bodoh.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
      • facebook bin twitter says:

        @ ariel peterporn

        ko memang x pernah main msj ker atau umur ko memang dh tua, standard r komen tulis >>> AQ, bukan nyer nk buat karangan BM, nk tulis penuh2

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
      • zai says:

        nasi punca gemuk ke? generally, org lain makan nasi 2 kali sari xgemuk pun..lain la kalo makan semangkuk tambah setiap meal…tgk marion caunter, makan sumer tp dia kurus…sebab? exercise ngan pemakanan seimbang..itu je rule nak maintain body cantik..

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        bila org tegur aq aq aq ckp bukan nak buat karangan subjek bahasa melayu. masalahnye ape kejadahnye ade huruf Q dlm ejaan aku????????????? 3 perkataan je kot AKU. ni x mcm terencat aq aq aq aq!

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    • gelak guling says:

      gajah xmkn nasi pon gemok jugak

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        ko gajah ke manusia? pandai betul gajah2 sekarang surf internet.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 7
    • Ayu Raudha says:

      Yelah Watie, kang kalau ko gemoks tak sepadan pulak dgn saiz laki ko yang batang halus tu…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
    • Lollipop says:

      Patuh lah pun cantik je. Serious sy dah pernah tgk kakak dia yg dimaksudkan itu. Yes mmg cantikk dan ramping walaupun anak dah besar2. Mcm org tak kahwin pun ada lg

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • kellas aku says:

      syukor Alhamdulillah sepanjang hidup aku,xpernah xmakan nasi tp badan sentiasa ramping n solid sampai dpt laki kaya,ahahaha………..rejjeki………….

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
      • Ayu Raudha says:

        @ kellas aku

        tahniahlah dpt laki kaya walaupun kaya budi bahasa…

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • syahni says:

      Pernah gak try diet mcm ni.. tgk hasil mmg kurus tp isi badan x brp cantik..cengkung semacam..nasi kn ada kanji yg bg bdan kita berisi n padat.. tu pendapat sy la,tp yg ptg pemakanan yg seimbang lah..hehe

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • pisces says:

      aku pun elakkan makan nasi.. tapi gantikan dengan oat.. sayur dan lauk mesti kena ada.. walaupun kawan serumah kata kembang tekak makan oat je, tapi bila dorang cuba oat aku, ha terdiam, sedap jugak.. secretnya? tambah sikit perisa ayam je pun.. untuk penambah perisa.
      sarapan = biskut jacob (rendah lemak ni)
      lunch = milo + oat
      petang = oat + sayur + lauk (ikan/ayam)
      terpaksa makan heavy petang sbb segan la nak makan kat office :-p
      then skipping 100x, bangkit tubi 200x..

      tapi x de la hari2 menu yang sama, bosan kot, kekadang makan gak nasi lemak, makan gak nasi berlauk..
      Alhamdulillah dalam 4 bulan turun 7kg :)

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  2. Jenabbbbb says:

    perlu ke nak bg tahu umum?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
  3. lalalal says:

    wow..ptt la kurus je…bes btul…:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 7
    • warna warni says:

      piiirah !! tak makan nasi konon,. tak ader pun bertambah jelita… cantik lagi mak aku yang makan nasi 2 kali sehari.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
  4. Yes, aku juga mengamalkan diet ni. Aku xmakan nasi and gantikan ia dgn carbohydrate lain mcm roti and mihun. Kalau teringin pun 5,6sudu dah memadai. Lebihkan sayur and buah. Ayam pun kurangkan lebihkan makanan berserat. Alhamdulillah. Aku berjaya dr 60kg dapat 45kg skrg. and aku xde gastric. syukur alhamdulillah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 1
    • hahihu says:

      brapa lama ek awak ambik masa amal camtu sampai leh turun 15kg?

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        15tahun, erkkkk ahahah

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
      • saya amalkan dari tahun 2008 lepas blk PLKN sampai lah 2010 mcm tu. 2011 sy bedal je sbb berat sy trun mendadak akibat belajar merantau,org dah tegur bdn susut sgt. Then now control blk tu pun xde lah tak makan lgsg nasi. cuma berpada jelah kalau teringin mkn jelah tp kuantiti sikit.

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  5. lalalal says:

    leh kan dia tahan dri mkn nasi..aq rasa roti lgi tambah gemuk kan….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • roti yg wholemeal tak bagi gemuk pun. yg pntg nk makan apa pun boleh tp beragak jelah. nk 1000 daya kan..janji aku xkuarkan ribu2 gi tmpt pelangsingan. jimat :))

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
    • noni says:

      gemuk la klu makan sebuku skali hadap..heheh

      roti pon leh mkn 2 keping je 1x mkn.. mmg menahan la klu nak kurus.. =)

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  6. aku says:

    alah…gajah pn x makan nasik.. gemuk je die… kui3..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 0
  7. Yana Azlan says:

    Assalammualaikum.. Wow! Suka entri yg ni .. sbb sama ngan saya ! actually yana dh x mkn ns dh 2 thn .. ;) gantikn dgn salad & yg len² .. x mkn karbo byk sgt sbb ikut Atkins Diet .. so far dh trnkn dlm 30kg .. now start dgn Herbal Life Shake utk trnkn lg 15 kg sbb nk nmpk cantik ms kawin thn dpn .. hehe .. mcm yg watie ckp tu, mmg x terasa pn nk mkn ns .. walaupn hakikatnya mama yana pandai msk & salu msk mcm² kt umah .. 1st year rasa mcm kambing sbb asek mkn salad je .. hehe .. ;)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 14
  8. Yana Azlan says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 18
    • Anonymous says:

      toh???!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Masamnyaaa.. bau ketiak abang Nara says:

      Tak tanya pun

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 6
      • hehe says:

        laa kan nara suh kongsikan kat ruangan komen..die nak komen la tu..pertanyaan dari ko mmg xdiperlukan…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • abu says:

      byk gile sampai 30kg…mesti kau gemuk… pastu nak trnkan lg 15 kg lak, maknenye dh trn 30kg pun xcukup r..
      ko b4 turun 30kg obes ke?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 7
      • Anonymous says:

        klu die obese pun kenapa. at least die x mental retarded mcm kau.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
      • Yana Azlan says:

        suka hati aku ah .. at least aku ni de inisiatif nk kuruskn bdn supaya x sakit nnt bila ko tua .. x mcm ko tu semua mkn .. x yah nk ckp org sgt la .. aku kurus ke obese ke gemok ke , x kai duit ko pn kn ? so pd encik Abu , lu pk la sendrik .. masing2 de cara masing2 .. so x yah nk condemn cara org kalo diri sendri tak sempurna .. sekian ..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        jgn layan diorg ni yana. diorg ni ibarat langau menghurung taik je… btw seriously kau mmg hebat. teruskan for another 15kg, u can do it!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
    • sya says:

      btol yana.sy pun ikut diet ni.bru 2bln mcm tu…sy trun dr 70kg ke 61.skrg da tk kisah klu tk mkn nasi..sbb da terbiasa… ::-)

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • abahkau bukan abahku says:

        30+15=45kg????!!! wow!! umpama ko buang 1 aku dr bdn ko…gile ah!! very high determination pal! btw, aq mkn nasik 4x sehari…suka nasik gegile tp bdn camni gak..mebi sbb aku ketagih sgt dgn vitagen kot..hahaha

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • sya says:

      btol yana.sy pun ikut diet ni.bru 2bln mcm tu…sy trun dr 70kg ke 61.skrg da tk kisah klu tk mkn nasi..sbb da terbiasa… ::-)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pengamal diet says:

      boleh tye sikit tak Yana..sbnrnye berat bdn kamu tu brp? dh kurang 30kg pas tu nk kurangkan lg 15kg. 30kg + 15kg = 45kg jd berat badan yang kamu idamkan brp kg?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • woot..woot says:

        berat badan wanita normal mestilah dlm 42-50 kg. so dalam kes Yana nih berat asal Yana mesti dlm 42kg + 45 kg = 87 kg. maybe Yana target dlm normal weight laa. tp jgn sampai anorexia plak ye.

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  9. tukang ajar budak says:

    dulu aku pernah kurus, lepas bersalin 2 anak, terus x turun2, makan paling susah nak pantang, masak 3 kali sehari, sebelum gi kerja masak tok bekal anak2, tghari time sempat aku ngan husband balik lagi makan kt umah, malam makan lagi, supper lagi, kuantiti sket jer setiap kali makan, buat kerja mcm nak mati, tp berat tak turun..sakit urat jer lebih aku rasa…isk..serius aku kagum dgn org yg boleh pantang mcm ni..aku pantang tengok jer lah..ni pon duk survey iklan groupon kt atas ni nak gi buffet, nara..tolong remove iklan itu…tulun…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  10. AbangNara says:

    ramai gak yang x makan nasik. respek ah korang

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 1
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      stahon tk mkan nasi !!! bagos !!!!! elak kn dari kencing manis !!!! nasi ada lah musoh kencing manis !!! jadi elak kn makan nasi berlebehan makan sayor lebeh tkpe ok tol tk bang naraaaaaaaaaaaa !!! tapi minah jambu kalau tk makan nasi satu hari tk boleh ….camana pn mesti minah jambu cari nasi…lebih2 lagi kalau laok lemak cili padi or asam pedas fuh TERANTOK BEBBBBBBBBBB !! bang nara kenape senyum2 ni bwek !!

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • papa says:

      betul lah nara, ramai juga rupanya pompuan kat malaysia ni sanggup tak makan nasi sebab nak kurus..tapi jangan lupa, langsing tiada bermakna jika kita tidak sihat .jadi utamakan lah bersenam..

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  11. tukang ajar budak says:

    mmg respek sgt, sebab tabah tuh… bukan senang nak disiplinkan diri mcm tu..baiklah..lepas raya lah aku start..hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  12. minatneelofa says:

    Pernah jumpa mak Odah ni masa di Subang Jaya, body dia memang masih cantik lagi. Pandai jaga badan, tak macam budak pompuan sekarang, membalun banyak, last last badan macam guni Beras Nasional. he he he he Tahniah Mak Odah!!

    Apa nak heran setahun tak makan nasi, orang kat eskimo tu seumur hidup tak makan nasi, depa makan ikan dengan singa laut je.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
  13. mixgirl says:

    aku pn nk dietlah badan dh montel nie…nk cuba kurangkn mkn nasik…insyaallah blh…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  14. Anonymous says:

    yurp…gantikan nasi dgn bihun atau roti…
    sbnrnya tak pelik manapun tak makan nasi…
    tapi mmg diakui…lepas tak makan nasi, berat turun dgn lebih mudah…
    sila2 cuba..jangan sampai kena gastrik sudah.. =)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  15. Kurus says:

    “SYUKURLAH NAK…” >_<

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. anak mami says:

    makcik abby tak mau tanya ke sahabat karib dia ni & azza apsal still free hair????klu berani hantar di fall boleh kita as PEMINAT FANATIK NIIII SYER 2 JAWAPAN FROM MAKCIK AZZA & WATIE…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
  17. anak mami says:

    DI WALL FACEBOOK!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  18. apa2 je says:

    aku no komen psl tak mkn nasi setahun or bertahun2…aku rs nie semua bergantung pd metabolisma bdn…kalo yg jenis metabolisma tinggi bedal la apa pun tolak batu n kayu tak gemuk2..tp kalo yg jns metabolisma rendah makan sikt pun dah mendadak naiknya…yg penting korang selasa gan diet korang dah…jgn sebab nak berdiet kene gastrik or ulser perut dah…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      haah betul tu member saya orangnya punyalah kecik, boleh habiskan laksa satu mangkuk tambah pulak nasi dan lauk pauk satu pinggan penuh, dah lapan tahun kawan dgn dia, cara makan dia memang macam tu, slim macam tulah badan dia.. tapi kena ingat satu je, kolesterol pun kena jaga, kadang tu badan kurus tapi kolesterol melangit

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  19. x paham says:

    sy pun pernah x makan nasi selama 3-4 bulan & hanya amalkan ratah lauk je @ roti & dibantu dengan senaman yang konsisten, sy berjaya turunkan berat badan sy dari 50kg ke 30 kg..
    tapi sekarang sy dah dapat berat yang ideal iaitu 40kg bersesuaian dengan ketinggian sy 142cm walaupun dah beranak 2 tp still slimelim lagi & ramai yg x caye sy ni dah kawin n beranak pinak..

    tips paling berkesan : tengok pompuan2 yang kurus2 untuk cabar diri anda yang anda boleh kurus seperti mereka juga..

    kebaikan : dah x de masalah kurang self konfiden

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  20. aku says:

    Macam klakar..kata tak makan nasi, tapi cakap lak, makan gak sikit..bererti cik watie kite nie makan gak nasi, bukan langsung tak makan nasi…tapi leh caya ke makan skit?..kot makan banyak sapa tau kan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  21. pening lalat... says:

    alahhh gajah yg xmkn nasi bertaun-taun rilek je hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  22. nelly says:

    fuiyoo..kurusssssss siot watie elite…kurus gilaaaaa (sarcasm)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  23. honeywellz says:

    Alaa kalau nak kurus tak semestinya tak makan nasi. Mcm aku pun jaga body jugak. Aku makan 2 kali je sehari, kadang2 makan nasi tapi tak lebih dari satu senduk. Banyakkan makan sayur N buah2. Boleh makan ape2 pun asal jgn berlebihan. Everything in moderation N don’t eat for pleasure. Kakak sulong aku dah 40an tapi nampak mcm 20an sb kurus N jaga body mcm aku jugak. Kalau nk kurus senang je…makan telur 2-3 biji pagi, lunch N dinner, rebus ke goreng ke. Try 1-2 minggu. Mesti turun punya. Cara ni dah di akui, baca dlm Daily Mail. Even Margaret Thatcher, PM Britain dulu pun try diet ni, husband Nigella Lawson chef tu pun try gak N menjadi. Telor tu kan good protein, jgn bimbang psl kolesterol. Or try Atkins diet, high protein low carbo mcm bintang2 hollywood.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  24. aini says:

    watie elite makan Herbalife! Add saya di fb ,Aini Nor (pic saya wear Herbalife Tshirt).untuk tahu khasiatnya!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  25. adoi ade aku kesah says:

    seriuzzz ko mkn nasi ke x mkn nasi,,,watie x cantek pun,,kalo kurus pun x cantek,,,,,kak rita lagi cantik

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  26. Tina turner says:

    Cehh.. Aku igt aku dah terer. Ada lg terer dr aku rupanya.. Aku x mkn ns 6 bln berat aku dari 90 jd 72. Alhamdulillah. Tp bln posa ni naik plak jd 74 haha sahur kena mkn nasi x tahan bak hang..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Payat says:

    Skrg aku pon diet tak mkn nasik. Dah 4 bln, turun 13 kg…dari 68 kg skrg dah 55. Suka giler, dh senang nk carik baju. Seluar pon sekarang semua jenis yang skinny2 jer. Aku makan semua benda, KECUALI NASI.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. my boo says:

    aku pnh tak mkn nasik dlm 7 bln..turun dlm 9kg.tp lepas tu berat aku dh takmo turun lg..last2 aku give up & mkn nasik semula.bdn naik balik dlm 4kg..hehe..skrg cuma kurangkan mkn nasi sehari sekali n dlm small portion.so far dh trun 2kg balik..hrp2 bln pose ni aku dpt la turunkan berat lagik..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. gemuk says:

    aku nk try jgak lah..harap2 aku kuat utk disiplinkan diri

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0