Written by AbangNara | May 13th, 2015

Sedih, geram, terkejut dan marah sungguh Abang Nara membaca perkongsian kisah mangsa cabul di laman Facebook Wardina Saffiyah. Sesungguhnya memang ramai wanita di Malaysia yang menjadi mangsa kerakusan nafsu. Paling menyedihkan tragedi ini terjadi ketika mereka masih kanak-kanak. Tambah menyedihkan, orang yang mencabul adalah saudara terdekat, ustaz atau pun doktor yang sepatutnya boleh dipercayai. Takut sungguh Abang Nara membacanya.

wardina

Perkongsian yang dilakukan oleh pengikut laman Facebook Wardina ini dilakukan selepas Wardina berkongsi satu keratan artikel di mana seorang wanita mendakwa dirinya diugut akan dirogol oleh polis yang menahannya. Fuh!!! Seorang dua polis yang menyalahgunakan kuasanya untuk memuaskan nafsu sendiri sewajibnya dihukum.

wardina

Susulan perkongsian oleh Wardina ini, pelbagai kisah pencabulan daripada para pengikutnya telah dimuatnaik oleh Wardina. Antara yang sangat menyedihkan ialah:-

wardina

Kalau sebelum ini negara kita dikejutkan dengan kisah pedophilia rakyat Malaysia di UK, rupa-rupanya di negara sendiri banyak lagi perkara yang seumpama ini terjadi. Memang menakutkan lebih-lebih ia dilakukan oleh orang yang mempunyai pertalian darah dengan kita. Semoga kita dijauhkan daripada perkara seumpama ini. Baca lebih banyak kisah di Facebook Wardina Saffiyah.

P.S: Penunggang motosikal bakal diharamkan guna MEX dan DUKE

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

37 responses to Wardina Saffiyah Kongsi Kisah Mangsa Cabul Yang Menyayat Hati

  1. melati says:

    Dok diam lah Wardina…dh nk pupus try cari publicity lewtu….gi terjun KLCC tu..

    0

    0
    • Kiah Kunte says:

      kerana nila rosak susu sebelanga.

      0

      0
      • mutiara says:

        haaa..ini haku tak paham..
        wardina dicabul oleh abg sendiri???
        aku salah baca ke..dorang salah tulis..

        0

        0
        • hmnnnn says:

          melati x kisah dirogol sbb dia mmg pondan. pondan je yg suker kena rogol.

          0

          0
        • melapuki says:

          si melati tu, polis x nk rogol, rasanya dia sendiri yg tawar diri nk…. dirogol.

          0

          0
        • nlm says:

          salah fhm ni mutiare..bdk ni clap tuli cket..die nk bgtau die bce kisah yg wardina konsi sal bdak kne cabul ngn abg sndiri..bkn wardina yg dicabul ni..ak pon bce due tige kli nk phmkn blik..

          0

          0
        • Anonymous says:

          “…saya terpanggil untuk menghantar message ni setelah membaca kisah puan dirogol abang sendiri” ???!!!

          sejak bila wardina dirogol abang sendiri pulak. minta pencerahan.

          0

          0
        • Anonymous says:

          nak tanya sikit… mcm mana nak buat kalau ada pegawai/kakitangan kerajaan ada scandal dengan laki org… x kawin tp dah beranak pinak dengan laki org tanpa ikatan yg sah… xtau malu, siap kol pastu maki, buat tuduhan pada yang isteri yang sah makan babi. Boleh report dengan badan kerajaan x perempuan macam ni??? kejadian benar berlaku kat serawak tolong bagi pendapat ye

          0

          0
        • murukuyasateri says:

          Pertama sekali, boleh mengadu dekat jabatan agama,
          kedua boleh pergi jabatan tempat perempuan tu kerja buat laporan. Paling2 dia akan dikenakan tindakan tatatertib, di tukar tempat kerja, tiada kenaikan gaji.yang paling afdal, cari lelaki yang ada ckandal dengan perempuan ni….berbincang. mana tahu dia tak nikah..ke nikah senyap2, lelakintak mengaku?

          0

          0
      • Kak Nam says:

        ni pasal kes 3 polis yg rogol warga indon tu ke …kena penjara 24 tahun tu?

        0

        0
      • hanya mampu mengucap says:

        mcm mana nak jaga keselamatan negara, klau kelakuan segelintir pun x dijaga. masih boleh diperbetulkan lagi ke pdrm diorg ni? dlu kes tidur d pejabat lagi, kes video zamani dipaksa menyanyi dan rogol dan liwat indon. mcm2 pelik kt malaysia ni.

        0

        0
        • Anonymous says:

          kenapa? polis tue sume turun dari syurga ker?

          0

          0
        • Anonymous says:

          bukan syurga ke neraka ke? amanah tu wei. buat la kerja cara islam.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Then, pi bg taw SiNara nie…tutup blog gossip nie n baca utk diri sendiri jgn baca blog gossip. Baca 7x sebelum mula kerja n selepas baca doa mula kerja, paling elok dtg awal 15minit sebelum waktu kerja. Kalau hang sekolah lagi, lagi elok mula sekarang.
          Semua org buat silap, kte yg betul nie…tolong betul kan, bukan hentam.

          0

          0
        • jeni says:

          Amanah lah dalam bekerja, supaya gaji berkat..harap semua bukan tengah bekerja masa buat komen no..sebab jam menunjukkan waktu bekerja.

          0

          0
    • Anonymous says:

      mentaliti org mcm melati ni la yg merosakkan negara. suruh orang duduk diam lak. jadi tunggul. bodoh.

      0

      0
    • Melatah says:

      Seronok agaknya kena cabul eh Cik Melati?

      0

      0
    • jeni says:

      Nak tanya puan Wardina, di mana puan sewaktu budak perempuan di rogol secara berjemaah seramai 34 orang di Terengganu.?mana pwrkongsian pun wardina? perempuan yang buat demo ni bukan kena rogol, baru kena gertak rogol….
      puan Wardina kalau ikhlas…perlu sensitif dengan semua mangsa…bukan bakal mangsa yang ada unsur2 politik.
      Pigidah…..

      0

      0
  2. Lagi dan lagi? says:

    polis sepatutnya melindungi orang awan bukan ancam nk rogol. ni salah ni.

    0

    0
  3. Aku Pun X Paham says:

    Cik Melati, pagi2 dah maki hamun.. berdoa weh untuk dpt rezeki halal pagi ni..

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Polis? Keji betul!! Hal2 macamni biasa jadi kat tempat sy polis selalu “mengepau” orang lgi2 orang indun dan bangla. Diaorang pun bg jela duit yg ada kat dlm poket tu. Polis2 peronda yg biasa naik moto kapcai tu selalu “pau” pendatang2 tanpa segan silu.

    0

    0
  5. nok gebuzzz says:

    ape nak jadi dunia sekarang…MasyaAllah…..

    0

    0
  6. Anonymous says:

    polis y dahulu bukanlah polis y sekarang…..dulu mungkin pak cik2 polis ni sgt jujur dan amanah dlm menjalakan tugas…klu kt di kejar perompak ke,tkut ke ade org ikut dr blkg pegi je kat polis ni msti diorg akan dilindungi kt..antar smpai ke pintu rumah…polis sekarang???urmmmm…….agak2 sblm smpai rumah di ratah dl….bnde ni penah terjadi kat kwn sy….berkwn dgn polis….setiap kali bl kwn sy kuar berdating ngn polis ni msti akan beromen dl…..bl melawan di pukul,kudrat seorang perempuan smpai mne je nk berlawan dgn kudrat lelaki…polis ni siap ugut klu kwn sy berani lapor perbuatan die,die akan sebarkan video kwn sy..pastu die ckp xde sape polis2 nk percaya ckp kwn sy klu kwn sy ckp die merogol kwn sy…..die polis,so die boleh hapuskan bukti……dasyatkan polis zmn skrg ni….mungkin bukan semua…tp di sebabkan sorg,dua abis buruk polis seluruhnya….

    0

    0
  7. Anonymous says:

    KENAPA MUKA MANGSA TAK CENSORED DULU? HABIS MARUAH DIA.. ;(

    0

    0
  8. sss says:

    sy pn pnh mngalami pngalaman pahit itu smasa usia 6 hingga 15thn..2 org abg sy prangai spt syaitan..parents sbuk bkerja n xtau ape ank jntan dia buat..ibu lbih sygkn ank llaki..sy xtau nk mengadu kt spe..now sy seorg pndendam n x tkut pda sape2

    0

    0
    • che ton says:

      bwat laporan kpd pihak yg berwajib, ingatlah bahawa wanita ada HAK… semoga tabah Tuhan sentiasa bersama anda..

      0

      0
    • Anonymous says:

      How old are u now? Kalau dah lebih 18, tolong keluar dari rumah dan bgtau ur mother kenapa u keluar. Dia nak percaya ke xnak ke, janji u dah buat benda yg sepatutnya. And pls masuk kelas martial arts. We need to defend ourselves. If ada anak, jgn sesekali bagi dekat dgn abg2 setan u. They will rot in hell forever!!

      0

      0
      • Anonymous says:

        lps spm sy smbung bljar,hari cuti sy xblik kg dduk umah kwn lepas pada tu setan tu slow2 dh x ganggu sy..mse sy bdk2 sy xtau ape2,rela je ape yg setan tu buat walaupun xske..bile dh mtg sy malu nk cter kt sape2..skg sy dh kawen umo menghampiri 30..xpe lh sy redha..

        0

        0
  9. be strong sss says:

    Smoge Awk tabah menghadapi dugaan yg teramat berat nie SSS..

    0

    0
  10. Anonymous says:

    xminat wardina..bajet..bajet je…

    0

    0
  11. Dee2 says:

    Kes cabul dan seksual abuse dan pedofilia makin meningkat. Saya pun ada mesej Wardina mengenai ni.

    Ada petisyen yang sedang diadakan supaya kerajaan kita melaksanakan ‘registry’ untuk pelaku jenayah seks kanak-kanak.

    Boleh click link inim tandatangan petisyen dan share.

    https://www.change.org/p/malaysians-parents-malaysia-protect-our-children-establish-a-register-and-monitoring-device-for-paedophiles

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Ntah le bukan nak kupas isu tapi kupas pasal mende2 yang x kena dgn isu.. bengol juga yg kritik x masuk tajuk….

    0

    0
  13. aku cantik says:

    kes pedo ni dah lame. pelajar mrsm kat UK tu blom terkam sesapa. dia terkam anak patung getah. tp sebagai pre emptive elok la ditahan. tetapi sepatutnya dia dipulihkan. bkn abandon dia. kes org2 tua yg rogol bohsia suatu ketika dulu mcm mne yea?

    0

    0
  14. wardina bajet says:

    wardina pon pose tergedik2 nak ckp maruah wanita podahlah mianh endon

    0

    0