Written by serenity | June 16th, 2013

Rasanya ramai yang tahu akan kes seorang pelakon lelaki yang telah ditangkap khalwat baru-baru ini. Pelakon itu yang sudah bertunang akhir tahun lepas bagaimanapun mendakwa yang dirinya diperangkap.


Menerusi Melodi yang disiarkan di TV3 tengahari tadi, wanita yang ditangkap khalwat dengan pelakon lelaki tersebut telah tampil dengan beberapa pengakuan kepada wartawan Melodi, Zuan Azmi bagi menyangkal dakwaan pelakon tersebut yang dirinya diperangkap:-

Semua orang dah tahu pasal kes seorang pelakon lelaki yang ditangkap khalwat. Dan wanita yang ditangkap khalwat dengan dia ialah saya.

Wanita itu memberitahu yang perbuatan mereka sudah diintip selama dua minggu:-

Ini bukanlah satu perangkap. Tak ada siapa pun yang nak perangkap dia. JAIS tidak akan tangkap (khalwat) satu jam selepas dapat maklumat. Mereka mengambil masa lebih kurang dua minggu untuk melakukan intipan, baru buat serbuan.

Kami telah diintip. Dia cakap jangan beritahu apa-apa tentang kami, hanya cerita yang ada lima orang di rumah dan dia sedang bersihkan baju konti hingga tertidur dalam bilik. Kalau tidur takkan dalam keadaan macam itu? Takkan JAIS akan umumkan ia sebagai kes khalwat?

Tambah wanita itu lagi mereka tinggal bersama selama beberapa minggu dan pelakon itu bersamanya hampir setiap waktu untuk tempoh hampir sebulan, dan hubungannya dengan si pelakon ialah sebagai pasangan kekasih. Wanita itu sering menemani pelakon tersebut di set penggambaran dari malam sehingga ke pagi dan si pelakon hanya akan pulang ke rumah sekali atau dua kali dalam seminggu.

Ditanya sama ada dia dijanjikan sesuatu oleh pelakon itu supaya menjalinkan hubungan dengannya walaupun wanita itu tahu dia sudah bertunang, wanita itu memberitahu:-

Ayat manis tu sudah tentu, tapi hanya satu saja yang saya pegang sampai sekarang. Sama ada dia sudah bertunang atau tidak bukan alasan untuk kami tidak menjalinkan hubungan. Dia rasa sangat terpaksa bertunang di atas kehendak keluarga.

Ujar wanita itu lagi, sudah banyak perkara yang mereka lakukan bersama, namun kini pelakon lelaki itu menafikan hubungan mereka.



Dia cuba lepas tangan, menafikan semua yang terjadi. Tak apalah, saya ada bukti semua. Saya datang untuk menceritakan hal sebenar kepada masyarakat dan mempertahankan maruah saya (dari tuduhan memerangkap pelakon itu). Saya tiada niat langsung untuk menjatuhkan karier dia, tetapi dengan cara dia yang begitu, saya terpaksa.  Dia langsung tidak ada rasa tanggungjawab, dan hanya mahu melepaskan diri saja.

Dia turut memberitahu yang dia dipinggirkan selepas mereka ditangkap khalwat:-

Selepas kes ini terjadi dia pernah kata tidak akan tinggalkan saya dan akan cuba membersihkan semua ini untuk kami. Tapi dia diam saja dan saya tidak berjumpa dia sehingga sekarang.

Wanita itu mengakhiri perbualan dengan mengingatkan wanita lain agar tidak tertipu dengan ayat manis pelakon lelaki tersebut. Wanita itu juga telah membuat laporan polis mendakwa pelakon itu memfitnahnya.

Untuk menonton rakaman Melodi yang disiarkan tengahari tadi, sila ke laman Tonton.

Kemaskini 7.42 pagi 17 Jun 2013: Screenshot SMS si pelakon dan kekasihnya. Kredit kepada GUA.

184 responses to Wanita Nafi Perangkap Pelakon Popular Sehingga Ditangkap Khalwat

  1. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    pes ! eh betol ke pes !

    0

    0
    • wtFor says:

      PESta buku 2013

      0

      0
      • liut says:

        kesian..yg hang dok hadap lg ke die ape kes…..hmmm nsb..kan dh dpt malu…

        0

        0
        • Anonymous says:

          BINATANG KAU SHAH JASZLE

          0

          0
        • dhkantoitukantoijugak.. says:

          eh pompuan..pandai plak kau ckap pasal maruah..sebelom kena tangkap takde ke nk fikir pasal maruah..”dh macam2 kami lakukan bersama??”erkk..jelek la dengan kau perempuan..statement kau tu pon dh menjatuhkan maruah kau tau..poddahh!!

          0

          0
        • mamat sepah says:

          sah2kan si jaszle ni kaki perempuan. masa dengan maria farida dia cuba mengayat neelopak. masa kawan degan mira liyana dia curang dgn redzwani, dengan redzwani dia curang lak dengan si perempuan yg baru ni.

          dasar buaya tak guna satu sen, konon suci sangat la org perangkap kau segala. yg nampak busuk perempuan jugak. tunang ko tu pulak sah2bodoh kan, dia pun yg rampas kau dr miera liyana, sekarang dia tak sedar jantan yg dia cinta mati sgt tu curang kat dia lak.

          0

          0
        • Olga says:

          ALA DUA2 PON BODOH! YG C POMPUAN BIMBO NI DOK BERGOMOL DGN JEZEL TU SAMPAI KENA TANGKAP XDE PLAK PIKIR PASAL MARUAH BAGAI! SEBELUM2 NI PUN MANA DE ORG TAU SAPE POMPUAN YG KENA TANGKAP BASAH DGN JEZEL TU! SKRG PANDAI PULAK NAK MUNCULKAN DIRI! SAJE CARI PUBLISITI! BODOHNYA POMPUAN ZAMAN SEKARANG! BARU JEZEL TAYANG BULU DADA SEJEMPUT TERUS CAIR!

          0

          0
        • anon says:

          kebodohan ko semakin berlipat ganda redzwani putri.. sebab ko still dengan shah jaszle… jangan jadi pompuan yang takde maruah.. ko muda lagi.. move on jelah… mak ayah ko pun sekali dapat malu dapat menantu.perangai busuk camtu…

          0

          0
        • Lembu Gemok says:

          benda simple..back to basic..tiada pegangan agama, kucar kacir laa kehidupan kita..yes…ini salah satu buktinya..tak kisah laa SJ, minah yang dok romen dgn SJ ni ker, tunang SJ ker, semua sangkut paut…kalau dah letak agama kat bawah, nafsu sbg raja, ni laa habuannya kalau Allah nak duga…..so be lucky kalau Allah menduga korang, sbb ternyata Allah masih sygkan kamu..so…..INSAF LAAAAAAA!!!!Lagi nak tanya~Puiiiiiiiiiiiii~

          0

          0
        • redzwani bodoh says:

          mmg bodoh si redzwani. dia ni aku rasa kalo kawen dia kena sepak terajang dengan jazli pun dia stay dengan jazli. bagi aku, ni perempuan yg lemah.

          hei redzwani, maruah ko letak ke mana? jantan ni pijak kepala ko pastu nak berlagak suci, ko pun percaya jugak. ko nak tunggu ko sendiri yg tangkap si jazli tengah doggy dengan betina lain ke? belajar je pandai, tapi bodoh kehidupan.

          at least pompuan yg kena tangkap dengan jazli ni berani tampil dgn kebenaran. Allah tunjuk kat ko sekarang sebelum ko buat keputusan yg salah. Ko ingat kawen tu selesai segala masalah, boleh terubat masalah gatal si jazli? ko bukan naif, ko bodoh!

          0

          0
        • amoi says:

          HAHAHHAHAHA…sape srh ko caya si SJ ni…tgk muke dah tahu buaya :P

          Yang aku pelik, pe kes plak minah ni x puas ati smp kuarkan statement???kalau aku diam dah la..mmg la ko kene tangkap..nak bg 1 malaysia tahu ke pompuan yg kene tangkap tu adalah ko..isk..malu wei..dari org x kenal muke leh kenal muke..sebelum kene tangkap x pk maruah…lps kene tangkap pk maruah..then now kuarkan statement masuk melodi..mane maruah ko??hahaha

          utk si REDZWANI tunang SJ, better putus jer la..jgn pk dia tu retis, muke ensem, ade duit, ko telan apa g dia buat…perkahwinan bkn mcm main masak2 yer…kalau salah dpt suami, title J ko dpt dik…pklah semasak2nya…dah la title dpt, makan ati dpt, benci dpt, mcm2 la ko dpt…

          0

          0
        • ddd says:

          nasib kau la pompuan dah tahu tunang org, ko duk sondol gak..last2 kena dumb tak payah la nk salah kan org…sbb kau pun bukannya betul sgt.. benda ni biasa berlaku, org biasa pun bersepah perangai mcm shah jaszle ni..sebelum buat fikir dulu yg ko tu ada kebarangkalian kena tggal.. mcm putri tu family diorang pun dah kenal apa sumer, kalu diorang clash pun belum tentu family die nk org mcm kau.. buruk2 anak diorang pun diorang ttap akan nk pasangkan ngan pompuan yg lebih baik..

          lg 1, JAIS tade keje lain ke nk hendap sampai 2minggu? dah sah2 ade org report die dtg

          0

          0
        • anak mami says:

          redzwani puteri ni x rasa apa2 ke pompuan ni wat kenyataan mcm ni?
          masih x ragu2 ngn shah jazelll jazell ni ke?

          0

          0
      • miss ynwa says:

        please bg tau misss sape pompuan tuuuu please biarrr miss ketok kepala hotak dia 1 kali sebab jd heroin GOSIPPPP PLG MURAHHHH INIII
        and SJ…u piece of shit! dua2 bodoh …sekian

        0

        0
        • Anonymous says:

          tp agak la x masuk akal bile dgr diperangkap. kalau aku jd dr tu,aku pk dulu bape lama dah xjumpa,kurang call tak,jazle tu slalu bz tak..if terima bulat2 cakap laki tu mmg bodoh la jgk kan..pastu cepat je plk accept..kalau aku,klu btol xsalah pon, mmg take time la nak pk..sbb kes khalwat ni kan mcm kite carry maruah/kes tu smpi bila2..beego dh kawin..slmt la kau..hehehe

          0

          0
      • manusia says:

        dua2 ni bengong..terdesak !! nafsu semata2 !

        0

        0
      • Ritu vs Aya says:

        Bersyukur pd Allah sebab ko x mengandung, melahirkan, membuang serta membunuh ok!! Satu perkara lagi, jangan nak salahkan lelaki tu. Ko dah dewasa ada akal fikiran dan didikan agama yg cukup, yg kau ikotkan sgt nafsu dan godaan syaitan tu dah kenapa???!!!

        0

        0
      • TANTE says:

        kesian…. sedey….nape a duk ckp nak pertahankan maruah.. setelah maruah u dah di gadaikan pun ngan org yg bernama lelaki…bukan suami……….awak berckp “saye rase perempuan2 diluar sane tak payahlah nak dekat ngan SJ” ……saye rase lelaki2 diluar sane pun tak nak awak sebagai isteri……….buat rosak keturunan je……

        0

        0
      • Amoi Comel says:

        To Liyana Lunia: tu gambo ko ke…
        Berpurdah bagai tapi singgah juga ke blog gossip

        0

        0
        • Saripah Markeenah says:

          To : Amoi Comel .
          Kau nie nape ? Org yg berpurdah tak leh msk blog gossip eh ? Camtu dah menunjukkan org2 mcm kau tak penah singgah ke blog2 Agama . Gamba pakai gamba setan gondol mane ntah , mesti adek bradek kau juga .

          0

          0
    • along says:

      kalau anak aku, lama dah aku rejam idup2.. nk salahkan siapa, ko pun sama, dah tahu dia dah bertunang, lagi ko nak kan dia sapa suruh.. benda dah jadi baru nk tunding jari, sama2 bodoh.. perempuan zaman sekarang ni, buat pengakuan pun dengan cara yg cukup bodoh. pengakuan paling bodoh pernah didengar, mengaibkan diri sendiri, tak malu2 ngaku buat maksiat, dari segi percakapan tu, sikit pun takdak teragak2, semua cakap main lepas. tak malu2 dah.. tah apa2.

      0

      0
      • Angah says:

        kalau anak kau, kau sanggup ke rejam?? lagi2 anak kandung.

        0

        0
      • Ain says:

        Manusia akhir zaman.. Allah tarik sikit demi sedikit malu tu..

        0

        0
      • sendiwara says:

        amboi ko along.. sedap jgk mulut ye..
        kalo kene kat anak ko, confirm ke ko rejang..
        jaga elok2 dan didik la anak ko, jauhkan dr melakukan ini..
        kita tak tahu lg nasib kita akan dtg mcm mana..mungkin anak ko lbh teruk dr ini (mintak dijauhkan)….

        0

        0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      elehhhhhh dh dia perangkap orang tu sampai di tangkap khalwat nk nafi kan konon huh ! sengaja ke pe !! ni mesti ada yg suroh pompan ni buat cngitu perangkap orang ! jangan2 pompan yg minah jambu tengok kt melodi tadi tu gak Nye ..tknk tunjok muka la tu kononnnnnnnnnnn apesal jambu sangat ke ?? pohdah !!! dia cakap dia tknk buat kenyataan tapi kenape dia muncolkn diri n mengaku dia ngan artis tu memang betol di tangkap berkhalwat ! sial pnye betina gatal !! mungkin betina ni nk mengatal ngan artis tu tapi artis tu tknk layan jadi jalan yg paling bagos perangkap la artis tu !! kalau betol betina ni otak dia betol kenape takot nk tunjok muka kt melodi tadi siang !!! dasar betina tk tau malu ! dia boleh mengaku pulak yg dia n artis tu di tangkap berkhalwat..padahal dia yg perangkap artis tu !! helo ! artis tu dh bertunang lah ! jangan nk macm2 eh !!

      0

      0
      • biru mata merahku says:

        Yang ko marah sangat ni kenapa… ko pun ada hubungkait dgn watak2 dlm kes khalwat ni ye…..??

        0

        0
      • woi bodoh.. says:

        woi minah jambu tukar kaler merah biru..kan die ckp nak bersihkan maruah die..dh tentu la die buat kenyataan…yg si lelaki tu nk lepaskan diri die sorg je..org yg dh kawin pun boleh curang,ni kan plk bru bertunang… pikir la wei..si lelaki ni mmg playboy…ko xpyh nk backup lelaki tu..ke ko ada skandal dgn die gak…

        0

        0
        • minah jambu tukar kaler merah biru says:

          nasib laaaaa..pompan tu yg dh percaya ngan SJ terpulang la kan….dh tentu si SJ tu jantan ! biasa laaa jantan la kate kannn ! sedangkn yg ada laki pon leh curang ape lagi si SJ yg bujang ni huh ! jadi kalau jadi pompan tu nk kena pandai pahammmm jangan jadi pompan bodoh nk mampossssss !! percaya aje janji2 jantannnnn……..dhtentu si SJ ni dh bertunang tkan ponpan ni tak tau !! sial tu nama Nye !! pas tu bk salah kn jantan pulak ape ni !! dh sendiri gatal mengenyam ha GAROK la sendiri !! helo SJ minah jambu percaya ngan u …sebenar Nye u ni di perangkap oleh se2orang yg jeles ngan kehenseman u …lain kali kalau u nk kes khalwat lagi u pileh minah yg jambu2 ok ! jangan ambek yg muka kopak !!! kalau yg jambu kena tangkap khalwat pn pon puas hatiiiiiiiiiiiiiii lov uuuu…….

          0

          0
      • bunga says:

        minah jambu tukar kaler merah ni tunang shah jazle kot…sebab tu hangin semacam je…tak pun anak beranak tunang shah jazle…dah terang lagi bersuluh si shah jazle tu kaki perempuan, lagi nak percaya kata2 romeo dia tuh…

        0

        0
      • si bodoh merah jambu says:

        minah jambu tukar kaler biru nie aku kenal… ofcoz laa dia nak pertahan kan… dah maruah dia di calarkan dgn girl nie… hahahaha

        0

        0
    • winnie kikizz says:

      “Sama ada dia sudah bertunang atau tidak bukan alasan untuk kami tidak menjalinkan hubungan” awww shame on u la minah !
      pls respect other’s feelings, it may not mean anything to you but it could mean everything to them especially his fiance laaa !

      #btw, shah jaszle sgt bongok

      0

      0
    • hahaboy says:

      Bila baca ape yg pompuan ni kata, rasa macam ade unsur2 tak baik utk jejaskan pertunangan Shah jaszle. Satu2nye cara utk tahu perkara sebenar dgn tanya lg 3 org yg ade dgn dorang kat rumah tu (kalau ade). Sedih btul kat tunang dia.

      0

      0
      • Anonymous says:

        masalahnye..mmg xde 3 org yg lain tu..die saje reka cerita utk lepaskan diri die sorg…pastu buat statement diri diperangkap..puii…

        0

        0
    • kak timah says:

      TELENOVELA ADA MUSIM KE 2 NI XSABAR NAK TNGGU CERITA ESOK PLAK MCM MANA,HARAP TUNANG SHAH JASZLE YG BEBAL TU PIKIR MASAK2,JANTAN MACAM TU KE NAK WAT SUAMI????????????HARAPKAN TITLE ARTIS JE KO NAK TERUSKAN HUBUNGAN???????

      0

      0
    • bunabuni says:

      1st time ni dengar orang mengaku berkhalwat..ke aku yang salah baca?

      0

      0
    • Yatie says:

      standard la retis ni…playboy… lain kali awak tu pon jagala maruah sbg perempuan… dh jd cm ni..kesian kt mak bapak nk tanggung aib…

      0

      0
    • Anonymous says:

      Dah kena dumb baru nk menyalak cr melodi….pompuan bodoh je suke wat statment mcm ni bila dh tau x laku kt mata lelaki tu mula laa nk meroyan setengah mati…mest study stakat pmr je ni stok slalu lari umah bila kena bebel ngan mak bapak…bikin malu je la weei

      0

      0
    • Anonymous says:

      statment nk mmpertahankan maruah… masih ada mruah ke

      0

      0
    • ayam jepun says:

      MINAH JAMBU TUKAR KALER ,,, SI MAT JASLE NIE MESTI PANDAI KONGKEK KAN !!!!

      0

      0
    • amek ko sah jezel says:

      da agk la tgk muke SAH JEZEL tu knon2 ckp kna perangkap tp da hmpir sbulan dduk bsma pmpuan tu..pastu nk lpas tgn tingglkn pmpuan tu..klu da nme pn pelakon mmg sikit pn ak xpcaye pe korg ckp..respect la kt pmpuan tu berani tunjukkn kebenaran..so utk sume laki2 kt luar jgn lari okeh tuk peringatan pd sume baek laki o pmpuan.

      0

      0
    • SELAMAT JLN ROMEO says:

      eh eh yg hang ni pun 1..dah tau sejarah dia dan dia ni DAH TUNANG.. hg p percaya dan duduk serumah dgn dia buat apa? adoi laaa..ada akai pikiaq mai la baru nak cakap pasai maruah..hang tu pompuan… kalau hang dok kt tempat tunang dia apa hg rasa?pi mintak maaf kat tunang dia dan bawak bertaubat ke allah… shah jaszle boleh kena banned dah ni.. berlakon tak tera mana pun..nk kata handsome.. hmmm remy ishak lg handsome berganda2 tau dak! k #emo

      0

      0
    • Fakka says:

      Kisah artis bodoh yang membodohkan tunangnya yang sememangnya bodoh selepas ditangkap khalwat dengan wanita bodoh.

      0

      0
  2. Anonymous says:

    first

    0

    0
  3. choii says:

    once a playboy, always a playboy huhu
    dh agak dh ShahJ ni kurang berguna huhu :p

    0

    0
  4. Anonymous says:

    ada lagi rupanya perempuan bodoh yang percayakan janji shah jazle bangang tu..gosip murah

    0

    0
  5. Yatie says:

    standard la retis ni…playboy… lain kali awak tu pon jagala maruah sbg perempuan… dh jd cm ni..kesian kt mak bapak nk tanggung aib…

    0

    0
  6. miss Lemon says:

    mempertahan kan maruah? selepas kau bg maruah kau pd SJ?

    0

    0
  7. Amoi Comel says:

    Aku rase betul la dia diperangkap. Tapi ex dia yg rancang semua ni…
    Perempuan tu dibayar.

    0

    0
  8. shiro says:

    maruah apa yg ko nk pertahankan lagi?

    0

    0
  9. Anonymous says:

    sapa ek pompuan tu?

    0

    0
  10. markonah says:

    pasni shahz jaszle jawab ‘SAYA DIBOMOHKAN DAN DALAM KEADAAN TIDAK SEDAR APABILA BERSAMA WANITA ITU’

    0

    0
  11. Puihhhh!!! says:

    JAIS xkn tgkap org sejam slepas dpt aduan ye..intip dua mggu dlu palehOtak kO..da 2 yg org kne tgkap time mlm valentine or kt hOtel ape sume 2..valentine tu mmg smpi 2mggu ke or xknla org 2 tiap2 ari or mggu nk check in kt hOtel..pstu ckp cam da tau diintip..nmpk sgt nk mtk kne tgkap kn???

    0

    0
    • syhhhhh says:

      En Puihhhhh!!! prosedur tangkap kat hotel dgn kat rumah lain… Hotel public place, boleh terus je, kat rumah private property. Harap maklum.

      0

      0
      • ss says:

        btl2…kat hotel dah sah2 la kan…kat umah lain…mest diorg intip lu..nak2 pulk dlm rumah tu ramai..mest memerlukan intipan yg sgt dasytttt….

        0

        0
    • anon says:

      betul laaa. memang procedure 2 minggu pun kalau kat rumah. jais xkan terus pgi tangkap kalau ko buat report harini. ko je yang tak tau.

      0

      0
    • Kobangang says:

      Pegi lah baca kat paper tu bodoh, pegawai penguatkuasa jais yg dh sahkan intipan tu sendiri, dasar kat baca paper… Ini mesti shahz jasle bangang ni… Dulu ko main pompuan nama Sara J… Skrg ini pompuan MKN ko balik… Bodoh player tak berjaya kahkahkahkahkah… Pompuan tu ckp berdasarkan apa yg diberitahu oleh pegawai jais… Lu pegi lah kat jais tgk statement si shah jasssssloooy tu sama ke tak dgn statement dia bg kat media n tunang dia sebelum ini.. Itu yg pompuan tu cuba ckp… Hadooii kalau ko kata pompuan tu bangang, aku rasa ko lagi bangang tak reti apa kahkahkahkah

      0

      0
  12. aku.dia.kamu says:

    umat akhir zaman~ T.T

    0

    0
  13. Aq hentak jugak korg bertiga.. says:

    Masa buat x pk maruah..
    Dan2 skrg nk pk maruah dia..
    Tapi aq dah agak tunang dia mmg giler glamour sbb tu dia maafkan shah jazli tu..
    Puiiiiiii..

    0

    0
  14. semangat says:

    Semangat you alls nak bagitahu seantero dunia you alls kena tangkap khalwat. Orang kalau boleh nak heret muka kat tar, kau pergi sekonyong-konyong bagitahu kau lah yang kena tangkap…. sakit jiwa aku dengan Industri Hiburan Malaysia ni….

    0

    0
  15. hijau says:

    perhh aku dengar pompuan tu cakap ‘dah macam2 kitorang wat’ mcm dah tidur sebantal sekatil

    0

    0
  16. aussiegirl says:

    Apa bodoh pergi mengaku benda-benda ni kat Melodi. Gila glamour sampai dah tak tau malu ke cik kak oiiii.

    0

    0
  17. sh says:

    shah jaszle cpt2 la kawen..pompuan ni mmg ad niat nk mengaibkan ko laa

    0

    0
  18. sya says:

    Cuma nak beri pendapat…sedihnye kerana kalau betul dia nak bersihkan nama dan maruah, kenapa tidak dari sebelum…jage nama dari awal…jaga batasan diri jgn sampai ganggu tunang org walaupun ape jugak alasan yang lelaki beri untuk tagih rasa sayang dan cinta..kalo dipatah balik rase tu pada die boleh ke die terima??? wahai tunang si pelakon..harap bersabar dan terima ape juga keadaan yang bakal berlaku…

    0

    0
  19. den la ni says:

    maruah ape lg yg kau ad??

    0

    0
  20. lalala says:

    hahahaha . kesian minah nie kena tipu hidup2 dgn shah jaszle tu . kesian tunang shah kan ……..

    0

    0
  21. xtahan~ says:

    Woii, tak takut mati ke weii…
    azab kubur lagi sakit oiii…
    dah terang korang BERZINA…
    taubat lah weh sebelum roh bercerai ngan badan wehh…
    tak malu ke terang2 ngaku ko berzina????
    astagfirullah…. makhluk akhir zaman!

    0

    0
  22. Anonymous says:

    dorang nie dah main seks ke? kiranya SJ dah tkde teruna lg la yer….

    0

    0
    • ikan says:

      eh boleh tahan.. manede main seks kalau dok serumah jantan betina.. main sudoku jer..

      0

      0
    • Amoi Comel says:

      Ko tak yah buat2 noob sangat la.
      Ko tu gatal bayang bukan2 lepas tu nakkan kepastian pulak… Retarded betoi

      0

      0
  23. donya says:

    aku xtau nk kta apa. Mcm tak pecaya. Cos jpe dia scr live dia baik sgt. Tak sombong. Even dia artis tp dia yg senyum dlu. Msa tu dia jalan pimpin tgn dgn mak dia. Tak rsa pangai dia camtu,.. Tapi kalo betul masih belum lewat ntuk bertaubat nasuha…

    0

    0
  24. WELL says:

    aku rasa..minah ni mmg gillerrr kan sj.. ingat ko buat mcm ni org kesian kat ko ke? nasib baik bukan adik aku..aku sepaqqqq baru tau..wat malu jee… tak kira la..tp ko tu nampak sangat nak kan sj..dah tau bertunang,,,jelas ko yang bodoh..then..motiff ko masuk melodi apasal..ooo nak glamour ka..spesisss mcm anak muiz tu la ko ni..dah la perampas..bodoh pula tu..

    0

    0
  25. nurul says:

    first time kot denga org trus trg ngaku dia dh bzina kat tv.betul ke yg aku dgr ni.ade lg ke maruah utk dijaga.

    0

    0
  26. ehh says:

    dlm Islam mtk kita tutup aib org, aib diri..tp ni dh trbalik,lg nk tnjuk aib dia kt org..adoyaiiii….

    0

    0
  27. anak mami says:

    wow dugaan bertunang dorg kuat gila..
    huhu..

    0

    0
  28. Misz K says:

    “Saya datang untuk menceritakan hal sebenar kepada masyarakat dan mempertahankan maruah saya”…Mengaku khalwat kemudian nak pertahankan maruah…aii

    0

    0
    • Ko bangang says:

      Hbis kalau dia tak mulakan dgn ayat “sayalah pompuan yg ditangkap khalwat tu” habis takkan ko akan tau dia tu sapa! Hhahahhahahha ko bangang… Kan kalau dia bgtau nama dia sahaja ko plak tanya sapa pompuan ni… Ko bangang! Hhahhahahah

      0

      0
  29. senn says:

    shah jazle la nie

    0

    0
  30. lady gaga gagap says:

    dua2 pun bangang..zina kau tak malu pulak..keluar berita kena tangkap khalwat, tahu pulak malu..nak jaga maruah katanya..aduhaiiiii….

    0

    0
  31. maya meira leyana says:

    citer la kt court nt..hambur byk2 sket dpn hakim sume…tyme tu blet tgk ekspresi wjah shah jazebel gn tunang dy klo dy folo la..bce kt forum nme pompan ni farah salleh cr kt fb dp sebelah muka jer mmg not bad cntik jgk laa…

    0

    0
  32. ikan says:

    pertahankan maruah la sangat.. kahkahkah.. dah kene tipu hidup2 tu diam2 sudah.. ni ngaku lak biar semua orang kenal ko siapa kan.. haah nanti bolehla apply jadi pelakon jugak kan dah alang2 femes..
    yang jantan tu aku malas nak komen. dah memang jantan namenye.. asal ade lubang..

    0

    0
  33. jazzy says:

    Jgn buang masa kawan2, buat penat burukkan SJ, sbb tunang dia yang DOKTOR cerdik pandai tu terima dia seadanya walaupun ada segala apa yg berlaku. Tunang dia begitu bangga dpt aktor retis paling kacak bekas tupperware Maria Farida. Statement si doktor adalah saya kenal hati budi tunang saya, dia amat penyayang pd saya seorang. Dia takkan lepaskan saya, sebab kalau lepaskan saya rugilah sbb saya seorang doktor, ada nama, pangkat, kerjaya. Dia past nakkan anak hasil kami yg bijak mcm saya, kacak dan chantek mcm daddy dia nanti. Saya bangga dgn sanak saudara kerana mampu memiliki hati jejaka idaman malaya. Wanita lain, kau ado???????

    0

    0
  34. Azra says:

    BERANI BUAT BERANI TANGGUNG. Yng lelaki terang besuluh lgi menipu, yng prmpuan plak rasa x puas hati.. But kedua duanya salah. It takes two to tango. It takes to to kiss, takes two to make love..inikn lgi dh brapa kali buat..hrp2 sesiapa yng prnh terlanjur ni cepat2 sedar kesilapan mereka..nafsu berzina ni hasutan syaitan. Haishhh..bkn nak mengata but saya rasa kesian dgn prempuan ni. To all ladies out there, esp yg dara, berhati hati lh kalau jmpa lelaki d luar sana. Lelaki yg baik susah nk jmpa skrng..kbnyakkan menurut nafsu shja..beware of ayat2 manis ntah pape diorng. Bukan semua lelaki mcm ni, tapi kena lh hati2 skit. Jgn smpai maruah tergadai baru nk sedar..smpai dh prgnant baru nk sedar..itupun kalau lelaki tu syg dia akn tnggungjawab..kalau tak? N imagine hati ibubapa bila tahu anak mrereka dh prgnant sblm kahwin? Nauzubillah..apa2 saya respect kalau mereka sedar & bertaubat. Hehe sorry ntah mcmana issue pregnant megnant boleh kluar.. Just a reminder to the ladies..

    0

    0
  35. landak says:

    Dua kali lima sepuluh
    Lima kali dua sepuluh
    Lapan campur dua sepuluh
    Dua campur lapan sepuluh

    Sama pandai sama bodoh
    Sama lawa sama hodoh
    Sama cerdik sama belok
    Sama tepok sama bongkok

    kuekk…kuekkk…kuekkk…kuekkk…kuekkk….kuekkk…..

    0

    0
  36. syazzyjezzy says:

    Maksud perempuan tu pertahankan maruah dia is bila sj kata dia yang perangkap sj and lepas tgn lps apa yg terjadi. Padahal sj yang bagi ayat ayat manis. Ada kot dalam melodi tadi. At least mintak maaf, tapi sj tahu nak lepaskan diri and salahkan minah tu. Mana tak minah tu mengamuk.habis madu sepah di buang. Tunang sj tahu pasal benda ni sebab minah tu kata tunang sj dah jumpa dia. Mesti la tunang sj coverline, jaga maruah. Tunang sj ni memang nampak kejar glamour. So nak tak nak kena tahan la dgn sj. Apa apa pun, kalau nak lagi kat sj, kahwin cepat. Sazzy and the crew wish all the best and cepat cepat kahwin korang berdua ye. Habis masalah :)

    0

    0
    • NONSENCE says:

      betul… perempuan tu cuba betul kan keadaan… bukan nya menjaja maruah dia kat orang.. kan dia dah kata xnak ada apa2 lagi spekulasi dari orang ramai… so orang lain pun fikir lah yang terbaik.. cuba kene kat batang hidung sendiri baru tau kot…

      0

      0
      • Ddd says:

        Dah penyakit cari sendiri.. Tu la harga yg perlu di bayar bila harga diri dipijak2 nilainya Oleh tuan badan sendiri.. Dimalukan org Tahu plak malu.. Memalukan diri sendiri dengan cerita sib kt media McM ni x malu plak?

        Senang citer, berani buat berani tanggug…kalau tunang die pun die leh tipu apa tah lg ko…

        0

        0
  37. delicious says:

    bg aku la…klupn sj nie palyboy ka curang ka..slh tu tetap kat hng.kalau hng x start dlu nk lyn si sj nie, bnda nie xkn jdi. hng pun dah tau dia da tunang..pas2 sng2 lak hng bg badan hng kt dia..mana kucing tolak ikan la beb..!

    0

    0
    • Anonymous says:

      tak…ko salah…sj salah n pompuan tu pun salah…suka sgt letakkan salah kat pompuan je kan..ko tak tau ayat lelaki jenis playboya ni camna..orang lagi tolak..dia lagi tercabar lagi dia mengayat..hati pompuan pun taknak2 lama2 cair jgk…tipu pompuan ni senang sangat..belajar tinggi2 pun soal hati boleh jadi bodoh..
      ada member aku yg jenis2 sj ni even dah kawen pun menipu kata kena kahwin paksa la..bini busy selalu xde kat umah la..ape la..ayat perghh..depan bini plk cakap lain..bila kantoi cakap pompuan gatal..irony..

      0

      0
  38. aku ni says:

    Logiknyalah, buat apa si SJ nak nikah dgn pompuan ni sebab tak nikahpun dah dapat semua….barang free…lebih murah dari pelacur sebab dgn pelacurpun kena bayar..huhu…
    lanyak ajelah orang dah bagi free…tak gitu.
    Heran betul, si SJ ni bukannya handsome, hidung jambu air pun ramai yang minat. Manusia2

    0

    0
  39. Adobe Reader says:

    saya maafkan . . . lain kali jgn buat lagi . . . .

    0

    0
  40. ss says:

    den dah agak….hmm….pikir la sendiri….sesuatu tangkapan akan di buat bila dah lama diperati…

    0

    0
  41. google chrome says:

    dont leave me kononnn…t kubuq sorg2 gak..
    aiyokkk tak tawuuu..kalau kne tinggal sowang2 dalam kubuq t..xde sape temankan..aiyokkkk…

    0

    0
  42. loli says:

    si jaszle ni boya besar!!!! tgk la sume btina dia nk try!! dr maria farida,mira liyana,da tu doktor tunang dia ni..alang2 da maruah si pmpuan ni tercalar baik dia bukak pekong si shah jaszle ni..tunang dia yg masih bdoh lg.bukak la mate wahai doktor oi.tunang ko tu mmg buaye beso..mulot manis n pndai maen wayang.btw aku xfham np rmai sgt betina brebut si jaszle ni cos bile aku tgk dia mcm muke busuk org xmandi..

    0

    0
  43. shikin says:

    tapi korang pikirlah sendiri… blh ke nak paksa si shah tu dtg umah pompuan nie klu dia x kenal kan… maknanye mmg ade hubunganlah diorg nie…

    0

    0
  44. .................. says:

    ha…pas ni mesti SJ cakap y dia kena sihir ngan pompuan ni…aku pelik la..pompuan ni sanggup mengaku kat media y dia dh mcm2 wat ngan SJ…ehhh…aku y dgr pn naik malu la…nmpk sgt y pompuan ni x ad maruah langsung….

    0

    0
  45. jantan x berape nk ado ni yg direbutkan? hhahahah… nmpk sgt nk glamer @ sangap berrelatioshipkan artis, yg tunang sanggup terima busuknya tunang yg ‘kekasih’ sanggup jd kambing hitam. Pikirlah wahai gadis, buat ape nk merana badan dan perasaan utk lelaki mcm ni!.. kalo kaya raya, kacak ternama ye kot aku paham… alahai…

    0

    0
  46. grammar_nazi says:

    Wow shah jaszle, hebat english kau kat dalam bbm tu. dari housemate jadi HOUSE MAID. yg pmpuan tu pun sama, yg present jadi past tense, lintang pukang. biasa lah retis nak glam kot kena lah speaking2 skit ye dok?

    0

    0
    • jaja says:

      tahu nak kondem jaa. HOUSE MAID tue.., maksud dia PEMBANTU RUMAH . ingat xde ke maid laki?

      0

      0
  47. Mak Enon says:

    Ada aku kisah, janji aku dapat kawin artis….
    Majlis kawin riban-riban dapat masuk kat BN… atleast popular lah aku…
    Kalau aku jadi Miss J pun..saham tinggi yelah kawin artis

    0

    0
  48. lady says:

    macam nk tergelak tergolek bila pompuan ni ckp psl ‘maruah’…hello dear, u still rasa u ada maruah ke bila da end up cam gini?? ya Allah mmg akhir zaman dah…macam2..

    0

    0
    • si lady bodoh says:

      lady… awak ada maruah ke cakap orang xde maruah? entah-entah kau terasa kut! hihihi

      0

      0
  49. juju says:

    pada saya, to pompuan ni, move on jelah. wpun saya tatau hal sebenar, yg berlaku tentu ada hikmahnya. sbg pengajaran. jgn ulangi kesilapan sama. mungkin apa yang awak cakap betul, tapi awak buat benda yang salah. to SJ, kali ni mungkin dia selamat, lambat laun satu hari kebenaran akan terbukti. bertaubatlah selagi ada kesempatan.

    0

    0
  50. Nani says:

    Knp nak kutuk tunang SJ ni. Kalau die bodoh tak la die jd doctor. Korang ade?? Tak de kan!

    Leave his fiance out of this mess. Die tak buat salah. Tepulang dgn die la nak tentukan samada dpt terima SJ ni balik ke tak. Korang sibuk nak buat kptusan utk die naper? Ingat senang2 ke nak putuskan pertunangan yg dah melibat kan keluarga???

    0

    0
    • riang-riang says:

      ko ingat gan jd doktor automatik org tu pandai ke???sadis sgguh…
      pandai xsemestinye akademik je cik adik oi…ilmu dunia n akhirat sm2 hebat br bleh dkatakan pandai..

      0

      0
      • abg engineer yg sbnr says:

        tunang dia bkn doktor kelulusan UM, Harvard, UKM, UPM ke whatever. tp kelulusan college malaysia yg tk di iktiraf sgt…college ala2 klmu mcm tu…hahahaha..jenis result spm 2A pon dh blh jdk doctor..lol..sorry si doctor…

        0

        0
  51. lulu says:

    aku pun pernah meet dengan lelaki buaya cmni…dia dah bertunang tp sweet talker gle + muka hensem.. nsb baik aku blah awal2. yang kesian tunang dia merangkap bini dia skrg .. now ada pompuan yang b’baby’ bagai kat fb beliau tp bukan bini dia. aku search gak fb bini dia tp dah tak ada. tak sanggup kot nak tgk .. aku da tanya gak after kawen cmne life happy ke x ? jwbnya dunno.. fake gila .. ko tak reti nak jaga air muka bini ko ke

    0

    0
    • politik says:

      Yup. most married man gatai. tak cukup bini nak ada pmpuan simpanan. untuk menunjuk2 kat kwn2 playboy dorang tu. jgn percaya kat lelaki yg baik mat rumah. luar mcm setan. rogol anak dara orang sana sini. yg tua bangka lagi dasyat. tak sedar diri sendiri ada anak dara. sekali rogol anak2 korang baru tau apa rasa.

      0

      0
      • emiliya says:

        Alhamdulillah aku dah terlepas dari lelaki mcm ni. aku pernah kapel tapi dia ada perempuan lain iaitu bini orang. so aku blah even that lelaki pujuk rayu bagai. tapi dengar bini orang tu still setia n dah bercerai pun. aku just boleh cakap kat janda tu after this if dia buat perkara sama macam lelaki tu dah buat pada aku shame on you. lelaki tu dah pukul-pukul kau and aku suruh kau move on kau tak nak.aku ni kira baik lagi nak berbaik dgn kau nak selamatkan kau tapi kau anggap aku penjahanam hubungan kau dengan dia. time dia ngorat kau memang sikit punya baik tapi kau sendiri tahu bila gaduh dia macam mana. kalau kau boleh tahan teruskanlah.kalau aku yang dia dah bawa jumpa family dia layan aku macam apa,apa lagi kau yang dia tak bawak-bawak jumpa sebab fikir family dia tak boleh terima kau as kau janda. and patheticnya aku rasa untuk kau bila lelaki tu sampai sekarang kejar aku. mesti kau tak tahu kan.depan kau pijak semut pun tak mati

        0

        0
    • suri says:

      i pernah fall in love dgn tunang orang jg. kami meet several times tu pun bila late night sbb tanak kantoi kan. dan dia pernah datang rumah i but thnk god kami tak pernah terlanjur. dia datang like two times and then maybe his fiance like curious or smell something fishy dia pun mcm menjarakkan diri and theres one night i wait for him tell him i was alone but all he said that he’s busy. from there i terfikir katakanlah i dengan dia terlanjur confirm dia tak mahu bertanggungjawab. apatah lagi kami pasangan kekasih tapi dia tak mahu declare. said dia kena push ngn family untuk bertunang padahal dekat fb kemain lagi gambar berdua happy .after that i moved to another place and that was last memories i had with him. such a fake guy. only want others to pleased you. tak ada telur agaknya

      0

      0
      • Jia says:

        Hi babe.
        I baca cerita u i taktau nak kata apa. case i pula, tunang i ada pmpuan lain. and tunang i skandal dengan orang macam u ni. i sendiri pernah di call oleh skandal tunang ni, bagitau kat i yang diaorang ni ada affair. just like u cakap tadi, i ni kiranya ni position first girl. diorang ni, memang nak flirt saja, sapa layan memang diorang layan balik. they re looking for other option than the first girl, selagi dia tak sure u r the one, dia memang akan stay dengan first girl.

        0

        0
        • suri says:

          u mesti jenis penyabar gila kan . btw maybe tunang u tak ada buruk-burukkan u dpn girl lain. mcm i mcm dlm kes SJ ni la. dia story dia terpaksa bertunang and everything. and mereka bertunang lebih dari dua tahun still tak decide utk get married thats why i stay at first. however i dah move on skrg. i’m over it :)

          0

          0
      • kak chah says:

        harap2nya suri mohon ampun pada Allah..tak payah buka aib sendiri di sini..dan harapnya jgn buat mcm tu lagi pada mana2 lelaki yg tidak halal buat suri.

        0

        0
  52. tak paham says:

    ish ish.. perempuan murahan.. muka tak tau malu.. kesian dah tak laku sangat la tu smp tergedik2 kt tunang org… puiiii

    0

    0
  53. rj35 says:

    Sudah terang lagi bersuluh…skrg giliran shah jazler pulak…kita boikot semua lakonan dia….

    0

    0
  54. Anonymous says:

    shah jazle ni buat keje tak pandai cover betul

    0

    0
  55. Kelepet says:

    perempuan ni pon tak tau malu. Tak malu pulak nak umumkan diri sendiri tu rosak akhlak. Puih….

    0

    0
  56. team tv3 says:

    sksikan drama hebat utk bln ini brtajuk ‘tunanganku trumbang ambing dpkul ombak 3.5 skala ricther akibt tidur di rumah brhantu’..sksikan stiap ahd-sbtu jam anytime..lakonan sj,dktor sakit puan dn wnita gedik

    0

    0
  57. aku says:

    dah nama pon artis…perangai pon retis. bab tu akau tak gaduh la kan. tp yg jd kemusyikilan aku la…apehal si tunang shah jazle nie setia semacam jer.. ?? kata gol terpelajar..doktor lg tu…takkan tak boleh pokir awak tu ken abodo? power sgt ker ayat mamat tu sampai cik doktor nie blur? well…mak bapak pompuan ni pon takkan termakan dgn ayat power si lelaki gatal nie ??? sanggup ke pokcik mokcik berdua nak serah anak yg awak didik sampai jd doktor tu kat lelaki mcm tu..aduyai! tak paham aku…dunia….ih dunia…semua dah takde otak ke? at least malu? segan? semua takder ker….sunggoh kasihan..

    0

    0
    • lala says:

      Perempuan bila dah lama tergila2kan si jejaka, bila dah dapat mmg susah nak lepas. Jadi buta. Buat lah apa pun, sekali pun depan si tunang dia tu, takda apa yg boleh buat dia lepaskan si SJ ni. Melainkan mak bapak dia sendiri putuskan.

      Dah ramai sgt perempuan buta cinta yg aku jumpa. Memang mcm ni la jadinya. Ntah2 si SJ ni plan bnda ni psl konon nye kan dia kena paksa utk tunang ngn Puteri ni..

      0

      0
  58. Anonymous says:

    sorang kata diperangkap
    sorang kata bukan diperangkap
    jeng jeng jeng..kita tgk sape yang kenaaa…

    0

    0
  59. SJ yang bongok says:

    Adussss… nak citer pasal maruah pulak pompuan ni… hei… maruah kau dh lama takde kot bila kau bersekedudukan ngan SJ tu. Xyah nak act innocent la wei.. siap ngaku dah buat macam2… tu kau kata nak betulkan balik maruah. What a shame la! Terhegeh2 dekat tunang org. Kau tu yang bodoh. Dia dah nak kawen dengan doctor, kau ingat dia nak hadap kau ke? Buat malu kaum wanita je kau ni la. Dah bukak pekung di dada, nak meraih simpati orang. Ala… tgk si SJ tu pun mmg muka takleh caya. Publisiti murahan.. scandal sana sini… boring….

    0

    0
  60. No name says:

    Eeii gelinya baca bbm diorang tu. Kak Puteri, please lah jangan dgn SJ tu. Lebih ramai lelaki yg lebih layak utk kak Puteri…

    0

    0
  61. dadod says:

    english fail tahap gaban. masok sekolah balik la.. ada maid lelaki pulak…

    0

    0
  62. ramosi says:

    elehhh…SJ ni player..dulu dgn maria,miera (nasib dorg x bodo) cpt sedar…tup2 dgn betina garit lain plak..alah jantan..nafsu kuasa kuda….potong je kmaluan tu…br x miang sgt kannn..dasar siall

    0

    0
  63. Poksu says:

    Resam org kite, mule2 ble jais wat statement SJ kene tangkap khalwat, sume kutuk Sj. Pastu ble SJ wat statement kene perangkap.. Backup SJ blik n kutuk pompuan tu. then ble ade org ckp bukan perangkap, kutuk SJ blik. Then pasni compem SJ backup blik ckp dirinye dianiaya n pompuan tu x siuman, kutuk blik pompuan tu. ni lah org kite terlalu cepat menilai..

    0

    0
  64. Anonymous says:

    Bukan soal maruah terdedah ke tak…klu semua org jage maruah,idak le jadi mende2 cenggini kan…sebab awal2 dh tolak maruah ke tepi.

    So, dia dh dedahkan perbualan tu,paham sendiri le…esok2 kalo dh kawin.jgn jd mcm rita rudaini….anak dh nak masuk jawi pun kes xsudah2 lagi…

    Sedo2 la,mase top kome takkan sama mcm level 6 million dollar man…lepas kawin,lebuh la cerita….baik pikior jalan cemana nak jual nasi lemak tepi jalan yg insyaALLAH rezekinya lebih berkat….hidup nipu ni Tuhan dah kabo dlm kitab,HARAM!Apetah lg bergelumang maksiat.

    0

    0
  65. erni.leona says:

    POLITIK – Yup. most married man gatai. tak cukup bini nak ada pmpuan simpanan. untuk menunjuk2 kat kwn2 playboy dorang tu. jgn percaya kat lelaki yg baik mat rumah. luar mcm setan. rogol anak dara orang sana sini. yg tua bangka lagi dasyat. tak sedar diri sendiri ada anak dara. sekali rogol anak2 korang baru tau apa rasa.

    Aku setuju komen ko.

    0

    0
  66. lollyta says:

    DUA2 GATEI, PADHAN MUKAAA!! HAHAHAH

    0

    0
  67. Anonymous says:

    Ya Allah..jauhkan lah dr lelaki mcm ni..:-(

    0

    0
  68. Anonymous says:

    Mmg ade lelaki mcm ni…sweet talker habis. Dule pernah ade boyfren mcm ni, konon nyer kenal kan aku dgn semua family member. Buat aku rapat dgn anak nyer skali. Selepas dua tahun relationship, die scandal dengan air stewrdess Spore airlines. Kata2 nyer same mcm si SJ ni…So to tunang SJ, jgn la percaya kata2 manis lelaki mcm ni. Buaya tak tolak bangkai. Menyampah!

    0

    0
    • itikgembo2 says:

      kau ni pun..something wrong..mmg nampak ex kau sweet talker, siap kenal family members, tapi status ‘kawan aje’ sampai 2 tahun..tanpa apa2 ikatan..amende!!! kalau bini aku dah lama dia blah..aku kenal bini aku 2 bulan lebih pun aku dah tahu dia akan aku buat bini..bulan ke 3 terus lamar..bulan ke 6 terus kawen..anak dah 2 pun!!..ni sampai 2 tahun?? maknanya kau dengan ex kau pun tak betul..hahaha..syok bercinta aje la..ye..syok buat maksiat..

      0

      0
  69. key Pop says:

    houseMAID ke houseMATE?

    0

    0
  70. Anonymous says:

    bangganya wat maksiat….siap mengaku lagi..astagfirullaaaaa……

    0

    0
  71. WHATEVER says:

    aku kesian sgt kt tunng dia,hopefully u bersabar ea..i penah rasa sume ni..ni semua dugaan bg u…mohon kt allah tabahkan ati..n i think u have to leave this guy.as u can see from now dia dah wat hal ngn u then from there dia xda tggjwb dah.dh terang lagi bersuluh
    u pompuan yg very bersabar…allah maha adil..i phm sgt apa u rasa skunk i x sgka si pompuan ni blh memberi statement artis tu tunng ngn u sbb terpksa bcoz of fmly..i think if dat girl professional berpelajaran n respect org dia x kn said that.pls la girl respect sikit…berdoa mohon petunjukk dr maha esa….insyaallah…be strong u girl….

    0

    0
    • kay99 says:

      Tunang dia for sure boleh mengagak mcm mana mamat poyo tu punya character n perangai..gossip dia dgn pompuan pun melambak2..mmg dah jelas terang lagi bersulu pun sapa mamat poyo ni..kaki pompuan dan tido mana2 perempuan murah yang selayaknya untuk jantan murah mcm dia…tunang dia ni rasanya nak kan glamour aje dan teruja bertunang dgn artis..oh please laa!!

      0

      0
  72. peeiiii says:

    or optional cover line ‘Saya kene buatan orang’…

    0

    0
  73. ex says:

    naseb baik awal2 aku da rejek ko jasli…hahahahahah….

    0

    0
  74. non says:

    ni la jadinye bile agama dipisahkan dr kehidupan..tggl bersama dh jd kebiasaan..xrase bersalah pon buat benda2 terkutuk cmtu..yg pompuan ni plak, xmalu ke kuar statement kt melodi yg terang2 tempat semai dosa, asik bgosip xtentu arah..cara die cakap tu mcm xkisah pon org tau yg die ngn si laki tu hidup bersama, dlm erti kata segala2nya dibuat bersama..atau die bangga dgn perbuatan keji die tu???mmg teruk kefahaman agama org2 melayu skrg..

    0

    0
  75. naz says:

    word akhir dia, kpd p kat lua sana xpayah la nk l mcm dia,,, tp ko lak hegeh2 nk kt dia ekeke…

    0

    0
  76. anti Shah Jazli dari awal dulu says:

    Paper hari ni, Bharian, Jazli ni cakap minah yg keluar Melody tu minah pelik dan ganggu hidup dia dan tunang dia sejak 3 minggu mereka kenal..Minah tu pelakon tambahan dan seorang crew..sungguh tak logic la cerita kau Jazli…KALAU GANGGU TAKDE LA KAU ADA DALAM BILIK DIA PUKUL 3:30 AM BRO!! CAKAP AJE LA MINAH TU STOCK GELI2 AJE..PAKAI BUANG..LAGI MAU COVER..BERLAGAK SUCI KONON..pirah mabukkk..bungukkkksssss!!!

    0

    0
  77. publisher says:

    kelaka sial landak, ader ker bpantun lawak camtu! LOL

    0

    0
  78. sengal says:

    eh pempuan nie..xtahu malu ke mengaku berkhalwat… org nk tepis supaya xmalu tapi dia ia2 pulak keluar melodi bagai..hadoiii xpaham aku manusia zaman sekarang… perkara yang aib dicanangkan lagi…

    0

    0
  79. cikniey says:

    SHAH JAZLE

    aku nak tanya kau
    pada december 2011
    apa kau buat dengan miera liyana satu cottage sebelah dengan cottage aku di bagan lalang sepang?
    siap hai kat aku lagi mujur laki aku ade kat belakang
    eeee dasar poyooooooooo

    aku rasa baik ko kawen ngan pompuan spesis camtu SESUAI

    depan mata aku sdiri lak tu!

    0

    0
  80. PAKCIK says:

    Aku heran la . SMS DIE TUNJUK 5/10/2013 message sent . kira 10 may lah kan .
    dieorg kene tangkap 15 may . pelik . hairan . musykil !!!!! ade jawapan tak ?

    0

    0