Written by Bella | March 3rd, 2015

Baru-baru ini Zizan Razak nampaknya menjadi tumpuan ramai terutama sekali kisah percintaan beliau. Sekejap putus dengan Emma Maembong sekejap berbaik semula dan kemudian didakwa bercinta pula dengan penerbit Astro.

Hari ini, wanita yang didakwa sebagai “kekasih baru” Zizan iaitu Naib Presiden GenNext Astro, Puteri Yasmin Megat Zaharuddin  sekalig lagi telah menjelaskan gosip beliau mempunyai hubungan istimewa bersama pelawak tersebut adalah tidak benar.

Tidak ada kebenaran (mengenai dakwaan hubungan dengan Zizan), saya tahu anda semua pun tahu.

 

Malah Putri Yasmin  berkata beliau tidak perlu membuat sebarang sidang media berhubung perkara berkenaan.

Gosip mereka bercinta bermula apabila  pelawak dan kru produksi sering kali melihat Zizan dan Putri Yasmin rapat bersama.

Dengan penjelasan ini kami rasa tidak mungkin mereka mempunyai hubungan bersama. Bahkan ibu Zizan Razak sebelum ini juga telah memberikan kenyataan bahawa semua ini adalah fintah semata-mata. Kami tidak rasa Zizan seorang yang mudah melupakan hubungan bersama Emma Maembong begitu sahaja bukan?

Sumber Berita & Foto: BH ONLINE

17 responses to Wanita Didakwa Kekasih Baru Zizan Razak Akhirnya Buka Mulut

  1. not says:

    kesian dkt kakak astro ni kna buat PC semata-mata si ikan kembong merajuk and mintak putus…tue laaa suruh bljr hbis SPM tk nk…ni sibuk letak video sedih2 jer, konon zizan curang….adessss…matang laaa skit

    0

    0
  2. why bother says:

    Saya cuma nak tanya. Masalah percintaan zizan dgn emma ni boleh bagi kesan serius kepada ekonomi negara ke? Sampai begitu dasyat sekali digembar gemburkan. Aku menanti kewujudan artis malaysia yang boleh dijadikan ikon untuk membina individu yang berjaya dunia akhirat! Cinta tak kemana -_- seriously :(

    0

    0
    • HAMBA ALLAH says:

      SETIAP MASA HANYA ADA CERITA ZIZAN DAN EMMA SAJA KE? NI BIASA SAJA DALAM SUATU HUBUNGAN DAN YA KEBANYAKKAN ARTIS BILA ADA HUBUNGAN LAIN PUN TAK ADA NYA NAK MENGAKU KAN TAPI TU HAK MASING2. CUMA NYA HARAP BIAR LAH ADA CERITA YANG LEBIH MEMBERIKAN MANFAAT DARI CERITA CINTA EMMA DAN ZIZAN NI, PUTUS, BAIK, RAJUK, ORANG KETIGA DAN APA2 LAGI LAH. JADI LAH ARTIS YANG BERILMU DUNIA DAN AKHIRAT.

      0

      0
  3. Masyukk says:

    Kak klu boto brcinta ngn jijan..lbih kurang chetak ngn zain le.tp gya dn rupa kak mcm dh ank 5.sobonar kn ikn kmbung dan kak dua2 x lyak tuk jijan.atau jijan yg x lyak??hmmm

    0

    0
  4. What’s Going down i am new to this, I stumbled upon this I have found It positively useful and it has aided me out loads.

    I hope to give a contribution & aid other customers like its
    aided me. Great job.

    0

    0
  5. Anonymous says:

    anak chairman Maybank ni

    0

    0
  6. As you already know, a visual demonstration is obviously more
    attractive and memorable than something you need to simply listen to or
    read through. It is normal knowledge that nowadays, many people are partial to
    watching tv, You – Tube videos, and many types of other
    stuff which somehow can help nurture their brains. When they find great content, they
    will often share it after consuming it themselves.

    0

    0
  7. Kalau akulah says:

    Kalau aku lelaki..dah lama aku tinggal si emma..rimas lah woi bcinta macam nih..serious aku benci pompuan yg bejet manja nak ngajuk2 ni..

    Buat cam aku ..rilex jer time bcinta.. takder nak ngajuk2 eh..sbb dah set arah tuju je nak mana ( nak kawin ) so buang masa time bcinta nak ngajuk bagai… masa bcinta nak semua indah supaya bila dah kawin ..takder lah jemu..
    Bukan tak boleh merajuk…merajyk ni sweet bila setahun 2-3 kali jer rajuknya..ni dah sampai tiap2 minggu merajuk..pi mamposlah ..angkat kaki cari lain…

    Tolonglah pompuan luar sana…LELAkI PALING PANTANG PErempuan KUAT merajuk…

    Kepada zizan dan lelaki di luar sana…kalau ada peluang angkat kaki lah cari pompuan lain.

    To emma dan perempuan yg satu perangai dgn emma ni …please jgn berlagak suci n macam ko sorang je jelita ….

    0

    0
  8. bang,beli1percuma2boleh? says:

    adakah kita diberikan pilihan? sekian ke kesian.

    0

    0
  9. burn says:

    assalamualaikum abg nara y encem n macho<<pemohonan tahap krtikal huhu
    abg nara pls..pls..loh update ceta2 lain..ah muka lain ker..mcm ari2 biasa tgk muka nih je kt blog abg nara skrol trus n mata kt tepi lor tpi ari tuh bila skol2 ada ceta samsul terang trus mata muka lainnn haaaaa…

    0

    0
  10. emma maembong tuh….budak lagi…perangai bercinta pun mcm budak…kecuh pastu nak buat statement/post ayat mintak kesian….grow up laa and move on…zizan pun satu…baik kau polishkan balik sense of humor kau tuh….zizan dah tak kelakar mcm dulu…ke memang tak kelakar sebenarnye?

    0

    0
  11. kacang hijau says:

    yang ni baru sepadan dengan zizan aku tengok…

    0

    0
  12. Mcm tua skit pumpuan tuu!!! Hahhhaha!!!

    0

    0
  13. Mia says:

    Pujuk je la emma tu..besa lah mrajuk nk prhatian lebih…huhu..
    Emma ni pun jgn la mrajuk ,,sikit2 dh la.. tgok mcm Victoria Beckham tu sbar ja ujian ckp laki dia curang lagi.. dia relax ja..xla cerai ka putus ka.. sbb Vic. nk yg kekal dan hemsem cam Beckham…ko hado! xdo sbb Beckham tu 1 je kat dunia hmm…

    0

    0