Written by AbangNara | December 1st, 2012

Selepas Khairul Fahmi (Apek) dan Nazmi Faiz mencipta nama di Piala Suzuki AFF 2010, tahun 2012 menyaksikan bersinarnya bintang Wan Zack Haikal. Dilahirkan pada 28 Januari 1991 (21 tahun) di Kuala Lumpur, Wan Zack Haikal Bin Wan Noor merupakan pemain terbaik Liga Singapura pada tahun 2012.

wan zack haikal

Ketampanan wajah Wan Zack Haikal yang diibaratkan seperti Randy Pangalila mula mencuri perhatian gadis-gadis apabila menunjukkan mutu permainan yang sangat tinggi ketika Malaysia membelasah Laos 4-1. Sebentar tadi di dalam perlawanan menentang Indonesia, Wan Zack yang bermain di “right wing” telah menunjukkan persefahaman yang sangat baik dengan Mahali untuk membantu Harimau Malaya membenam Garuda 2-0.

wan zack haikal

Kepada gadis-gadis yang menaruh hati kepada Wan Zack, dinasihatkan supaya melupakan hasrat tersebut. Khabarnya hati jejaka tampan ini telah pun dicuri oleh seorang gadis. Mereka berdua memang sama cantik dan sama padan. Tak perlu jeles-jeles. Doakan sahaja kebahagiaan mereka.

wan zack haikal

Semoga Wan Zack akan meneruskan aksi cemerlangnya di perlawanan separuh akhir menentang Thailand kelak. Abang Nara percaya kehebatan Wan Zack akan dapat menarik minat kelab-kelab Eropah suatu hari nanti seperti yang telah dialami oleh Nazmi Faiz. Semoga bintang Wan Zack akan terus bersinar. Info Liyanaa.com.

127 responses to Wan Zack Haikal, Bintang Baru Harimau Malaya

    • Awek wan zack says:

      Wehh die pakwe aku la!!

      0

      0
      • Olga says:

        Lepas ni mesti Nora Danish & Neelofa akan congrates kat twitter Wan Zack ni! yelah nak ngempet budak2 baru nak up.. sama mcm dulu dia buat kat Apex! nanti konon ada org kaitkan dorang ada affair la.. puihhh… aku harap media x payah la nak publisiti sgt pd Wan Zack ni.. takut nanti dia jd mcm Apex tu ha! dulu cemerlang, tp lepas gila populariti terus hancusss.. last2 sekarang main2 tumbuk2 bola dgn Luniey la kekdahnya!

        0

        0
        • belajar BI dgn betul says:

          to olga… the right word is congrats not “congrates”..mana2 org yg x nak guna congrats blh jer ckp tahniah kn senang..sebab kalau gi luar negara malu lah kt omputih sebut “congrates”..sy ada tanya cikgu BI..dia ckp yg betul congrats atau congratulation..dia x tau mana dtgnya “congrates”..mcm colgate pun ada

          0

          0
        • marc says:

          congrats or congratulations. bukan congrates. no such thing as congrates. ome.

          0

          0
        • Anonymous says:

          congrates tu salah..congrats yg betul

          0

          0
        • Mariana Kariana says:

          beruk yg bernama Olga ni yg selalu kutuk org…pas ni kau pula kena baham…..CONGRATES la sgt kau tu….Olga pondan tua!

          0

          0
        • Adibah Noor says:

          there is no such words as congrats…it is actually congratulations….’congrats’ is just a short form guys…

          0

          0
        • cikgu zubaidah cikgu jaga SPM says:

          congrats n congratulation yg betul, congrates 100% salah…sape guna congrates tu cikgu rasa dia x berapa pandai english kot, jgn marah cikgu ckp benda yg betul..cikgu tahu sebab student cikgu selalu buat salah mcm tu, next time pls guna congratulation atau short form yg betul congrats

          0

          0
        • Anonymous says:

          apa ke bengap benar adibah noor kt atas tu…org guna congrats sbg short form congratulation bukan congrates..serious aku meluat tgk org guna congrates,,mcm sekolah x abis..maaf aku ckp mcm ni..tapi yg betul congrats not congrates

          0

          0
        • Kalau kau tak tau pasal bola, jgn cakap macam tu, kekuatan apek masih mampu menimba pengalaman menjadi dia lebih matang lagi…soal kahwin tu sedikit sebanyak adalah mempengaruhi aksinya semasa di padang tapi tidaklah sehancus dikau katakan..mereka pernah naik, kita sokong tapi silap terus kita bangkang, patut ke? Hidup Harimau Malaya!!!

          0

          0
      • anakayam says:

        bajet artis siottt….esok2 bola tah kemana..telor je ygg bergoyang mcm kembar…

        0

        0
      • Berita says:

        dan dan semua mengaku jadi awek Wan Zack . Tak de ke yang ngaku jadi awek Effa Owana.

        0

        0
    • wak luuu!!!!!!!! says:

      siap ar pasnie artis2 pompuan da mula skodeng wan zack, baik cpat2 ko blah dr malaysia ni zack klu dpt twaran dr kelab lua. klu tak nsib ko lbih kurng sama mcm aidil n zaquan. si nazmi tue nseb baik da bla awal2 klu tak dgn die2 pun jd mngsa kegersangan artis2 wanita di malaysia nie.. tup.. bola tah kemana, ko trun naik mahkamah syariah.. ni nasihat wak jer…

      0

      0
      • Aaron euwwwwww says:

        Nara, tak yah nak up sgt wan zack ni..Keep it low, tak yah ikutkan sgt kehendak peminat ni, kalau betul minat dia cari je biodata mamat ni kat google..Bukan susah pun…
        Ni letak dlm blog gosip, ingat artis ke???puiiiiii…Ni mesti kes nk naikkan traffic kat blog niiii..
        Nanti mulala tak perform dah.

        0

        0
        • abang says:

          Tau takpe. Nanti bola ke mana..gosip je lebih. Lepas tu ikut jejak bakal pengantin tu. aihh.. jangan di femes2kan. at least dpt jaga hbgn dgn pmpn tu..dia pon xde la berlagak artis nnt. bila xde gosip.. prestasi inshaAllah cemerlang.

          KURANGKAN KONTROVERSI.TINGKATKAN PRESTASI.BERDIRI ATAS BAKAT SENDIRI.

          0

          0
        • mariah jejos says:

          betul lah kalau bleh better jgn over expose sgt mcm artis sbb takut lalai. terlampau hanyut sgt kang ntah kemana main bolanya

          0

          0
      • kak jah says:

        kesian mahalli. mentang2 die x hensem. x de sape nk tulis cite psl die. bg kak jah. mahali pemain terbaik mlm ni. hahaha. pape pon good job harimau malaya.

        0

        0
        • hijau says:

          macho pe mahali tu, rupa melayu sejati.xpela xpayah nak glemer2 bagai kat dunia hiburan.glemer dgn kehebatan kat padang dikagumi dgn bakat seiring peribadi baik itu lebih bagus.kalau nak upkan bintang bola sepak, smua sekali masuk dlm entry, jgan sorang2.

          0

          0
        • erin says:

          sapa kata mahali xhensem?? hensem per?? muka dia ada iras2 THE ROCK! Badan dia nak mcm KIM JONG KOOK(RUNNING MAN)! Hehe~ Ops! :)

          0

          0
        • popia says:

          aku sokong..mahalli mmg the best..ada degree lg tuu..

          0

          0
        • i says:

          I LIKE KIM JONG KOOK..mmuahh

          0

          0
        • ropiah says:

          safee sali yang x hensem tu pun kalau dah ibagi publisiti, semua artis bajet hot nak menempel.

          0

          0
      • Anonymous says:

        no comment tentang ape yang kau tulis

        0

        0
      • Anonymous says:

        hahahhahaa…..awek si wan zack ni tolong ar jangan budget diva!!!

        0

        0
    • wak luuu!!!!!!!! says:

      siap ar pasni artis pompuan kt mesia nie mula skodeng wan zack.. baik ko cpt blah dr mesia nie zack klu ader twaran dr klab lua klu tak nseb ko same je cm si kembar tue.. si nazmi tu pn nseb baik da bla awal2 klu die dgn die2 skli kene. nt bola tah keaa, ko sibuk trun naik mahkamah syariah tak pun sibuk potoshut… hehehhe

      0

      0
    • Fikri Adhiey says:

      Dulu Apek, lepas tu Nazmi, sekarang Wan Zack. Perempuan.. perempuan.. Turn Kunalan bila?

      0

      0
    • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

      lambatnye Nara ni! Kak Cham dh taste kat Abg Wan Zack ni since 3 tahun lepas lg! Pernah jd toy boy Kak Cham tau… tp sekarang Kak Cham dh x taset kat Abg Wan Zack ni dah.. sbb he’s so last year!

      0

      0
      • kak x cam says:

        Kak cam..dri komen ko..aku ase ko ni lelaki yg x lurus ..glngn2 cmtu je yg komen geli2 cam ko ni..haha

        0

        0
    • hijau says:

      safee sali tetap di hati saya..hehe

      0

      0
    • shinee_is_the_best says:

      to be honest, gadis itu seriously not that pretty. . .
      aku bukan peminat pmain bola itu, justeru komen aku itu tiada tanda2 jeles disitu ye..
      aku cuma nak berterus terang je and tak bermakna nak ngate dia..
      i’m sorry. . .:(

      0

      0
    • Berita says:

      kenapa ngan ko ni ponjeng, kalo tak dapat wan zack , aku kan ada .

      0

      0
    • bukan artis bukan juga pemain bola says:

      masalahnya Wan Zack ni artis ke yang boleh masuk blog Beautiful Nara ni? Bukan tagline blog ni Gosip Artis Malaysia Terkini ke? Tak tau lah pulak aku kalau pemain bola sekarang dikategorikan sebagai artis.

      Sebab penulis-penulis blog hiburan ni lah yang mempopularkan pemain bola sampai diorang hilang fokus dan lupa ingatan yang diorang tu sebenarnya PEMAIN BOLA, bukan ARTIS.

      0

      0
    • mina says:

      TAK YAH UP SANGAT WAN ZACK NIE..NANTI JADI CAM APEK…POPULAR JE PUTUS…LAGILA BILA TENGOK MUKA AWEK DIA,COMFIRM ZACK BOLE DAPAT YANG LAGI CUN DARI ITU…sorry awek zack..
      HUHUUU…JAGA HATI & PERASAAN YE ZACK..PASNI AWK DA POPULAR..RAMAI AWEK CUN YG KEJAR…

      0

      0
    • fan of harimau malaya says:

      skrang ni spatotnya kita xperlu nk kutok2 pemain negara kita sendiri sebaliknya kena la support coz diorg pown ank watan cm kite jugak. mcm kes kfcm 2 kesian kowt ky dy. dy dah sedaya upaya slamatkan gawang tp still gk ade org kutok..try mase 2 team malaysia lwn gn laos. confirm xjadi cm 2. renung2 kn la ea

      0

      0
    • Anonymous says:

      uwek….macam nak sgt je kat dia tuh…

      0

      0
  1. Ketot says:

    Edit lebih gambar awek dia tu. hehehe

    0

    0
  2. IZ says:

    Dia bkn lahir kt Pahang ker????

    0

    0
  3. Wanina says:

    Wan zack haikal memg terbaeeeekkkk…harimau Malaya,

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Bkn lahir kt Maran ke

    0

    0
  5. mak jemah says:

    Mak jemah tetap tanamkan impian untuk menjadi permaisuri di hati mu wahai wan zack haikal….mmmmuaaahhhh..auuummmmm.

    0

    0
  6. kuku kaki says:

    kuku aku lagi lawa dari pompuan nie

    0

    0
  7. wawa says:

    lawo semek dio…

    0

    0
  8. kuku kaki says:

    kuku kaki aku lagi lawa dari pompuan nie. huh!

    0

    0
  9. piow says:

    dah ada awek? takat tunjuk nombor 25 tu semua org boleh buat. ahhah.
    hmm! nextt!

    0

    0
  10. cik lopa says:

    bukan main laju abg nara up cite wan zack ni.. jangan up lebih2 takot beliau lupa dia bile dah glemer nnt. nnt permainan pon dah tade mutu macam
    yg sorang lagi tu..yelahh dah
    dunia glemer..dunia padang tiada makna..muehehe

    0

    0
  11. wawa says:

    lawo semek dio….

    0

    0
  12. bajet says:

    awek dye amik gambar mcm tunjuk boobs yg ade no. 25 tu je. please. mcm lawa sgt. at last jd apek dgn jejari runcing…putus di tgh jalan.

    0

    0
  13. lava says:

    biase je aku tengok

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Marang la bukan KL

    0

    0
  15. tengku azlan shah says:

    WAN ZACK mmg terbaik, lincah, tangkas, bijak dan tenang dalam byk keadaan. Moga terus sukses mengharumkan Malaysia. Cuma satu jika sudah popular ala2 artis, jgn cepat lupa diri dgn pelbagai kontroversi. syabas!

    0

    0
  16. shaf says:

    tak lalu pon…………….. kahkahkah

    0

    0
  17. lolo says:

    NAPA LA KORANG BSUK HATI SGTT….BWEKKK

    0

    0
  18. Salam Nara.
    Saya nasihatkan supaya tak perlu lah nak up kan lagi si Wan Zack ni dulu.
    orang kalau dah bergelar status selebriti susah nak on form macam pernah dok main. Tengok sajalah apa dah jadi kat si kembar Upin & Ipin negeri sembilan. Skg Safee Sali lak longlai semacam. Apek apatah lagi. Terus tenggelam. Terkejar glamour sana-sini.
    kalau boleh biarlah diorang tumpukan kat Piala Suzuki ni dulu. Tak payah nak ligan trafik sgt. Nara produce lewat pon kat dalam google search nanti komfem dok kat atas jugak.

    0

    0
    • Ak yg comel says:

      setuju ngan Ekspresi Ruang..apa dah jadi ngan safee n apex? terlalu highlight kan ala2 bintang selebriti dah macam artis pulak..keep it low profile sikit.

      0

      0
  19. apeapela says:

    ntah ape2. macam tu pon dicakap cantik ke? edit je lebih. jumpa depan mesti hancus . eh lagi satu,, takde pon gambar diorang together??

    0

    0
  20. dengki says:

    dh edit bagai cantik la muka tu jadinya…cuba tanpa mekap??? ape kata org bawah??

    0

    0
  21. Ape2 lar says:

    Cantik ke??ok ler..tp xde gmbr together2 pown..nk tgk gak..btol ke idak..ntah2 tlmpau minat buat gambar konon W.Z.H aku yang punya..!! hahaha

    0

    0
  22. Harimau Malaya , Aummm says:

    Ex awek Wan Zack Haikal yang dulu lagi lawa :) Budak Uia lagi ~ tapi ape kan daya takde jodoh .

    0

    0
    • bujang says:

      wahaiiiii Wan Zack kamu jangan mudah terpesona ngan dunia glamour dan godaan perempuan nnt. hancur karier kamu, tumpukan pada piala suzuki…….nnt. jika kamu layan semuanya itu lingkup kamu.
      Jadilah pemain yang bermoral tinggi….lagipun kan ke kamu tu masih muda…
      Kamu dengar nasihat abang bujang niiiii….kamu mmg. hensem banyak betina nak tumpang tuiiiii….

      0

      0
  23. endo says:

    ek motif?

    takpe ke letak gbr awek dia yg mcm mendada tunjuk no 25? nnt kena bantai lak si budak ni.

    0

    0
  24. pneumedic says:

    salam nara,
    bagi saya, memuji prestasi beliau di atas padang itu bagus, tapi mengeluarkan gosip yang seperti ini serta menayangkan kepada umum mengenai peribadinya ketika malaysia dlm laluan pertahankan piala aff agak kurang bijak..kalau nak guna keyword wan zack haikal..or awek wanzack..rasanya saya pun boleh buat..biarlah slow2 dulu bro..harap berita sebegini xjejas prestasi wan zack..dapat permision ke ni letak gambar org/awek ni??..jgn kejar trafik sgt..bro pun untung banyak da..kan…kan…kan…

    0

    0
  25. nanu says:

    ah,,janji khyril muhymeen aku still solo lagi

    0

    0
    • Iye iye jew says:

      Haha..btol 2..Wlopown rmai xmnat..aq ttp mnat dye..wohoo..yg xpopular 2 yg lagi slamat..fokus bola bukan fokus gosip.. :D

      0

      0
  26. werr says:

    nanti aku nk pakai jersi no 25 ni. pastu edit letak gmbr wan zack haikal mcm gmbr kt atas ni. then upload fb ke twitter. pastu nara tolong highlight ak sebagai gf wan zack haikal boleh? hahaha
    # setakat upload gmbr mcm ni semua org pun boleh buat la =_=

    0

    0
    • ainan amira says:

      benda tu memang awek dia kot,kau pehal jeles bdoh?buat reserach la dulu before nak cakap mcm2. terserlah kebodohan kau

      0

      0
  27. beckhrooy says:

    memang bagus dia ni main bola

    0

    0
  28. Pemikir says:

    Wan Zack memang dah lama hebat main. Banyak kali dipanggil skuad kebangsaan tetapi nasib kurang baik. kebanyakannya diketepikan di saat akhir kerana kecederaan.

    0

    0
  29. bola says:

    pompan tu artis laaa…..kalo xcaye cuba cari kt google ZZATI…

    0

    0
    • abang says:

      Aah la. serupa. Suara lagi matang dari rupa. Tapi sekali imbas aku macam tengok REBECCA BLACK yg nyanyi lagi Friday tu. kikikihhh!

      0

      0
  30. bola says:

    ak knal la pompan tu…1skola ngn ak dlu…dy tu artis…pnyanyi…sedap kowt suara dy…dy mmg da lme ad hbungan dgn WZH….xcaye tgok la gmbo2 dorang kt FB…

    0

    0
  31. bola says:

    ak knal la pompan tu…1skola ngn ak dlu…dy tu artis…pnyanyi…sedap kowt suara dy…dy mmg da lme cple dgn WZH….xcaye tgok la gmbo2 dorang kt FB…

    0

    0
  32. Haha says:

    Aku susah hati lah Wan Zack Haikal ni bakal jadi the next KFCM. Apatah lagi muka gf nya ni biasa-biasa je, senang je nak take over ni.

    0

    0
  33. jamu dara says:

    awek si wan zack ni artis la…ce tgk kt instagram die siap ada album lg..ada gmbar die tgh perform di stage

    0

    0
  34. Wan Jack Haikail says:

    Adik Aku..

    0

    0
  35. tulip says:

    minat bila tgok main bola je, kat luar padang..whatever..haha

    0

    0
  36. peah_focus says:

    deyyy….ini petanda focus akan hilang ar ni!!!! si awek tumpang glamour kalah diva budget best!! nyampah plus meluat aku ngan senario cam ni! arghhhhhhhh

    0

    0
  37. rr says:

    jgn ujung2 kne tiggal sudah,,mcm si bakal raja sehari tu….

    0

    0
  38. xavi iniesta says:

    Wan zack haikal looks like Awi Rafael

    0

    0
  39. Anonymous says:

    wan zack terbaik!!!!!!!!

    0

    0
  40. wanayu.com says:

    memang wan zack ni pemain yang bakal gantikan kepopularan Apek, farizal marlias pun nama dah naik.

    0

    0
  41. saya bukan wan zack haikal says:

    tak lama dah ni…mmg kena tinggal la awek dia kikiki

    0

    0
  42. tak jeles pun says:

    wan zack haikal tlg fokus pd bola sepak!!!! jgn campur aduk dunia artis/glamer/gosip smua ni…atau karier anda akn musnah…kpd gadis bkenaan a.k.a gf WZH (kalau btul la) tlg la support abis2 karier bf anda ni yer~

    0

    0
  43. mak munah tempe goreng tepi simpan says:

    lepas ni..kena tinggal le awek tu..dak populer……

    0

    0
  44. Anonymous says:

    bukan pemain terbaik liga singapura la…pemain muda harapan liga singapura… info kasi betul la… zzzzzzzzzzzzz..pemain terbaik liga yg org putih umur 40++ tu..

    0

    0
  45. nora says:

    tak payah nak jadi punca orang lain jatuh la nara. dulu apex. gila famous pulak dah bajet retis. elok2 main bola sepak, sekarang dok main bola lembut.

    0

    0
  46. matahari says:

    sedangkan kapal terbang pun org boleh rampas.. ni pulak baru kapel2..
    tak payah nak konfiden sangat la…

    0

    0
  47. conan says:

    ohmakk kacakk baiii! 25 my fav number. hahaha
    btw, memang awek-awek and bini-bini pemain bola ni tk pkai tudung eh?

    0

    0
  48. Ratu minah jambu merah / biru says:

    mahali is the best ! dia pemain bagos tadi malam…wan zack pon bagos jugak tapi pesal tkde gambar mahali kt sini? dia pon ada masok kn gol pe kan…..dorang2 ni kadang2 pileh kaseh ….nk ambek gambar n nk puji2 pemain hensem je ! pemain tk hensem tolak tepi ape dahhhhhhhhhhh !!!! minah jambu sokong ngan aidil tadi malam dia main kn peranan yg paling penting untok selamat kn malaysia shabas aidil lov uuuu…..n minah jambu pon sokong penjaga gol malaysia kerana selamat kn malaysia dari di bolos oleh garuda …tapiiiii minah jambu tak nampak shafi sali beraksi dengan baik malam tadi ” minah jambu tengok shafi sali macm tk semangat nk main bola pesal shafi ? problem ke? semenjak dia bercerai ngan bini dia ni minah jambu tengok dia macm boring je nk main bola…..minah jambu yakin shafi akan main ngan baik pada perlawanan yg seterus nya ok …lupa kan masalah yg dh lepas ok …lov uuuuu………..mana Apek ?

    0

    0
  49. Sanny says:

    Perempuan yg dekat gambar tu mmg awek dia. nama dia zzati rashid, budak youtube .korang boleh tengok dia dkt twitter wan z. pape pun good luck harimau malaya.

    0

    0
  50. Anonymous says:

    plez laa.. lau nak bagi publisiti kat pemain bola sekalipun, tak payah la nak babitkan hal peribadi dorang, ade awek ke xde awek.. tak penting pon.. yg penting dorg konsisten main, dah lupe ape jadi kt apek ngan nazmi tu? bajek artis sangat last2 main bola kelaut..

    0

    0
  51. Amier says:

    Nak bercinta tu ok…jangan lutut longgar dan buat pinggang sakit sudah..nanti credibility nak main bola sudah hilang.

    0

    0
  52. Fred Durst says:

    Dear Author, Leave Wan Zack Alone, some story is meant not to be told..byk lg kisah selebriti top lain yg u blh tulis kat ur blog ni..

    0

    0
  53. Arafat says:

    La budak pompuan mcm ni. Buat muka comel dan innocent, ambil gambar sendiri then post kat FB, bajet dia paling comei la tu. Cari la yang semengah sikit.

    0

    0
  54. Anonymous says:

    ko ni nara ..suka buat statement macam pompuan kat malaysia ni terhegeh sangat dengan pemain bola sepak..

    0

    0
  55. MALIZA says:

    WAH SERONOK.. SEMOGA JGN ADE ORG KACAU PERHUBUNGAN ADIK AKAK BERDUA NI

    0

    0
  56. KAK TON says:

    tak kisah la dik ko ada makwe ke idak.. kalu ade makwe/tunang jaga la elok2 jgn dah glamor dan dikelilingi wanita cantik ko lupa plak diri ko tu.. tak mau jadi cam Apex ye.. dah dikenali gelap mata hati.. sekarang ni sekejap je Allah s.w.t tarik balik anugerah/nikmat dik.. cth Apex tu.. kalu dulu dialah hero kat gawang tu tapi la ni dia dok je tepi padang nengok gawang tu.. sadis dik sadis..

    0

    0
  57. Anonymous says:

    beautifulnara n media2 lain. please stop bg publisiti pada player2 malaysia yg baru nak naik ni. nanti bile publisiti naik diorg jadi lupa diri n fokus pada game kurang. rasenye x perlu media2 yg melibatkan artis nak cover pasal player bola sepak. gosip artis just artis. bola sepak ada ruangan sukan sendiri. lg bagus cerita pasal carier dr gosip bercinta sana sini.

    0

    0
  58. peminat bola says:

    abg nara, boleh tak tolong stop citer pasal player2 malaysia ni? ramai rasenya yang menyampah ngan citer2 peribadi…cukup2 lah. tak perlu pun. kalo nak tulis pun pasal player ni, biar la kene mgena ngan bola… rase meluat dah citer2 cmni. tak nak jadi macam apek. citer peribadi lebih up dari pkembangan pasal bola. tak pasal2 player ni blh hilang fokus. Dah la yer..

    0

    0
  59. […] *Gambar kredit Beautifulnara.com […]

    0

    0
  60. peminat bola says:

    abg nara, tolong jgn up citer2 peribadi dorang yang xkene mgena ngan bola. please leave them alone. bosan dah…cukup2 la ngn apek sorang tu, prestasi dh kelaut…xpsal2 glamer lebih jer psal gosip bukan pasal bola.

    0

    0
  61. Rita Rudaini says:

    bila masanya si aidil tu asik turun naik mahkamah…bicara kes pun tak pernah datang…

    0

    0
  62. Anonymous says:

    ooo hensemnya..wan zack!!!! muke dia iras2 awi rafael pon ade..kan?kan? ..hehe

    0

    0
  63. Shakir says:

    Betul tu, Muka Mahali Macam the Rock, handsom ape..aku dah agak mmg mamat ni main best, aku dah cakap mahali ni patut letak kesebelasan utama, tgk akhirnya keputusan yang tepat…Mahali is the best, sama macam player2 lain..

    0

    0
  64. just be je says:

    Mamat wan zack nih aku tengok masa tengah main bola je nampak cam hensem and macho la sesangat. Tapi bila nengok gambo nye biasa je. Mgkn sebab dia fokus dan commitment yg dia tunjuk tuh menyerlahkan personaliti dia buat dia nampak cam hensem sgt. Tapi bila luar padang gitu2 je rupa nye cam laki lain gak. Pasni mesti penuh gambar dia kat majalah2 hiburan haih be prepare la dik. Tapi body dia mmg best utk di pandang.

    0

    0
  65. Anonymous says:

    hensem beno ke wan zack haikal ni?

    0

    0
  66. Noname says:

    Nak bajet muka innocent n comel lettew? Bitch please! Fake gila! Over edited! Compare jersi 25 perempuan ni dgn wan zack pun da tau terang betul lighting dia sbb nk nmpk comel haha lol. X minat sgt pon kt wan zack tp dah termeluat kt awek dia oops

    0

    0
  67. assalamualaikum saya suka awk

    0

    0
  68. Melody says:

    She obtained the approach from cooking pioneer Barbara Kerr.

    Masonry heaters consist of a smallish fireplace box developed to ratio with the smoke chamber higher than.
    * Chinese pizza: Prime unbaked pizza dough with hoisin sauce, sliced
    green peppers and onions, and sauteed shitake mushrooms.

    0

    0
  69. Anonymous says:

    pundek korang

    0

    0