Written by AbangNara | July 30th, 2013

Lama tidak mendengar kisah terbaru mengenai Wan Sharmila. Paling terakhir Abang Nara menulis mengenai dirinya ialah apabila kontroversi mengenai pakaiannya timbul. Rupanya dalam diam, Wan Sharmila yang sudah 4 tahun menjanda ini sedang enak dilamun cinta.

wan sharmila

Untuk makluman, sebelum ini perkahwinan Wan Sharmila dengan penerbit dan pemilik syarikat produksi, Radius One, Fazli Baharom telah berakhir dengan penceraian pada 23 Oktober 2009. Kekasih baru Wan Sharmila bukanlah daripada orang seni dan kini sedang berada di London. Kata Wan Sharmila:-

Ya, memang saya kini sedang dilamun cinta dan sudah berpunya. Saya bahagia dengan kehidupan sekarang dan berharap hubungan ini berjalan lancar. Siapa dia, tidak perlu saya perkatakan untuk ketika ini kerana saya tidak mahu terlalu terbuka dalam soal cinta dan perhubungan. Mungkin buat masa ini, masih tidak sesuai untuk memberitahu kesemuanya. Namun saya tidak menolak untuk memperkenalkannya secara umum satu masa nanti. Cukuplah saya katakan yang dia kini berada di London dan bukanlah di kalangan orang seni.

wan sharmila

Fuh ~~ Kalau dah berada di London, pasti bukan calang-calang orang. Entah-entah anak orang kenamaan. Tak kisah pun semua itu, yang penting Wan Sharmila dan kekasih barunya itu bahagia di sisi masing-masing. Semoga percintaan kali ini berakhir ke jinjang pelamin buat mereka berdua. Sama-samalah kita doakan.

P.S: Model sedan Perodua Jaguh bakal dikeluarkan tidak lama lagi?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

42 responses to Wan Sharmila Kini Sedang Dilamun Cinta

  1. Anonymous says:

    aku pessssssssssssssss

    0

    0
    • Anonymous says:

      baguslh.. binalh hubungan kerana Allah. smoga hubungan yg sedemikian, akn sntiasa mndapat keredhoaNya. d harap, yg baik2 ajelh selepas ni ye..

      0

      0
      • miss ynwa says:

        ade orang cakap muke i macam wan syarmila sikit2…tapi rambut i lg curlassss la kann perm gitewzz tapi hubby i cakap beza i dengan syarmila ni….i tak pegang status janda muahhahahhahahahhahhahahha

        0

        0
        • Anonymous says:

          jgn hina org sgt..jgn hina status org sgt..t tittle tu ko akn dpt..sbr mnggu ye…

          0

          0
        • miss ynwa says:

          mmg ler pon…..1 hari nanti aku akan jande jugak bile laki aku mati tgglkn aku….janda2 pon…dlm bank di tinggalkn nye aku berkepuk2..boleh la kan berhiasss bagai cari anak ikan muahhahahahhahahahhahahhahaha one person in jelousy is detect!

          0

          0
        • donut says:

          sentap nyer si anon. awak si syamila ni ker?? miss nyawa dia memang slalu begurau.. tak pun awk status janda? takziah yer..moga dpt calon kat london jugak ala2 syamila..

          0

          0
        • Anonymous says:

          Kadang kadang ko lupa perancangan Allah lebih baik utk ko..

          0

          0
        • Anonymous says:

          to donut,
          xla..aku bujang lg..gurau??aku sentap sbb die cam lupe yg dunia ni smntara..n Allah wujud..jgn lupe..jgn bercakap ngn penuh keegoan..langit xselalu cerah oii..yg ko beriya2 backup ni ke ko miss ynwa???heran aku..sape yg sentap skang ni??ko yg lebih2 sentap nape??aku tendang perut smpai london bt ang taw..

          0

          0
        • miss ynwa says:

          aku tak kenal donut..dan aku gurau kot..tak kan la aku beriya sgt kot anon oi…blog gosip…nara pon bg komen….ske ar..nak sentap sgt takyah bace beautifulnara..pegi layan melodi sane la takde nak komen2 ye dop??

          0

          0
        • bro 8 inci sedia membantu says:

          anon…kalo ase2 nak sentap den bagi tarbiah islamic jgan dtg,, blog gossip ni
          ase mcm ustazah mee segera plak,,,
          kalo ustazah ta tgk dherr gosip2 blog ni….

          0

          0
        • narin says:

          miss ynwa dan donut…org yg sama..hye bakcup diri sendiri nampak, miss ynwa ni memang setiap hari dia tak puasa ker?? yelah setiap hari mengata org, puasa bukan je jaga makan, minum TAPI juga jaga perangai dr mengutuk

          0

          0
        • Anonymous says:

          bro 8 inci sedia membantusays:
          July 30, 2013 at 5:41 pm
          anon…kalo ase2 nak sentap den bagi tarbiah islamic jgan dtg,, blog gossip ni
          ase mcm ustazah mee segera plak,,,
          kalo ustazah ta tgk dherr gosip2 blog ni….

          >>woii nk kasi taw ko eah xkire dkt mn skalipun law ade silap tegur..jgn biarkan..law biarkan t dkt akhirat ko tuntut.salahkan kami lak xtegur ko yg jahil nih…ade faham…jgn jd bodoh sombong lak..aku sentap ke aku punye pasal la.nk tabiah ko dkt msjid ko dtg hr2 ke??org cam ko ni kene tarbiah mlalui ni la…kita dah bebal bab agama kn jgn la ade yg mngur kita,kita pertikaikn..dah bnda elok kite ambik…ni bebal xtentu pasal..
          betul kate ko tu narin..ntah pape la dorang ni..igt pose 2 skdar mnhan lapar n dahaga je ke..org tegur kate ustazah la ape..org bodoh sombong camnilah..xleh trima tguran..

          0

          0
      • Riang Ria Bersama Fakka says:

        Ngko dah tua… sila.jangan bercinta. Bercinta ibarat berjudi. 50- kahwin, 50- tidak.

        Sewaktu kulit muka masih lagi tegang, masih ada yang berahi hingga terpaksa ketuk lutut dengan tempurung kelapa… bermakna ngko masih ada peluang. SILA AMBIL PELUANG. Nak kenal dahulu sebelum kahwin? Takut nanti bila kahwin, dia tak sesuai dengan ngko pulak???
        JANGAN jadi bodoh… Takut nanti moral ngko yang lagi melingkup dari si lelaki. So, suruh dia pinang cepat2. Sebelum impian ngko nak bersuami dengan orang yang tinggal di London menjadi abu.

        0

        0
      • Tamara says:

        Nadya Nissa lg cantek dari Wan Sharmila .

        0

        0
        • Anonymous says:

          NADIYA NISAA – HEROIN PALING CANTIK JELITA,PALING HEBAT,PALING POPULAR SEKALI KAT MAALAYSIA.

          0

          0
  2. fairus sulaiman says:

    pergh ,.. bertuah seh sapa dapat dia ni .. busty mila

    0

    0
  3. Anonymous says:

    eahhh???
    hammboiiiihh nk jgk mention c dia kini brada d londong..hihiii

    0

    0
    • aku juga kacak says:

      ini lah dasar perempuan.kalau kat london laju je mulut . kalau kat thailand terkumat-kamit mulut tu nak cakap.

      0

      0
    • aishh says:

      kemon guys..di bulan yg mulia ni marilah fikir positif..kalau tak mention London kot si dia bace nnt cam tertanya2 pulak..aku ke orang lain yg dimaksudkan..lolol..
      positif guys positif!ayuh!

      0

      0
  4. anak pAk Din says:

    Hebat sangat la klu takat LONDON tu??? puuuiiihhhh

    0

    0
    • mak jemah u olsss says:

      hamboihh kemain mcm london tu woowweee sgt je. sedangkan kat london bersepah msian tp bukan kerja hebat2 pon…

      0

      0
  5. Lelaki Sejati says:

    Buat ape org london dik…abe klate kan ade?

    0

    0
  6. iman muda says:

    kalau duk mekah sekarang sebab puasa sebulan kt sana hebat la jgk.ni london puiii

    0

    0
  7. Biarlah Rahsia says:

    Saya kenal siapa kekasih Wan Sharmila ni. Nama dia Darren. Seorang duda cina masuk Islam muda, kaya dan handsome. Dan dia seorang pilot. Asal org Miri, Sarawak. Menetap di KL. Pernah bekerja dgn Etihad Airlines dan Malaysia Airlines. Seorang pilot yg kadang2 membawa private jet. Mempunya tatoo di lengan dan di belakang badan sebelum memasuki Islam. Memang dia berada di London, tetapi bukan menetap di sana. Dia terbang ke sana ke sini as pilot. Harap maklum. Itu je yg saya berkongsikan setakat ini. :)

    0

    0
    • Anonymous says:

      walllaaweiiii kooo…mmg org cri ko la nk buat spy akhbr,mjalah dorang..hihii…
      bagusss2..gud job..camnila org nk…nara xsepantas ko beri mklumat..hahha..tp ko xtipu kn2??time kasih share ngn kami..wpun xpe kot aku xtaw siapa c dia yg duk london..

      0

      0
    • Dora Emon says:

      Adakah mereka pernah terlanjur?? Jika pernah pasti sambil menikmati tubuh darren, wan sharmilla memuji-muji tattoo di tubuhnya itu muehehehe

      0

      0
    • dvi868 says:

      Biarlah rahsia. Kbnykn info dri awk adlh salah.

      0

      0
  8. SH says:

    London…cam balik kampung aje. Aku ni mati hidup balik, hidup mati balik pun tak merasa. Harap-harap boleh pi Mekah sudahlah…simpan duit dikit-diki.

    0

    0
  9. pakcik Ahmad Saburi says:

    semoga ke jinjang pelamin….

    0

    0
  10. reeza says:

    congrate….moga dipermudahkan urusan…

    0

    0
  11. Anonymous says:

    oo..kira bgus la hubungan dgn bekas suami masih ok.. kalau x xde la asik muka wan sharmila je blakon bwh radius one..

    0

    0
  12. cpnang says:

    Lol. What kind info yg u guys dpt ni. Duda??? I don’t think so. Then dia ad stupid tatoo? Lol. Pnah check ke? Bulan puasa ni. Jgn fitnah2.

    0

    0
  13. Biarlah Rahsia says:

    I know. Sebab kami kenal each other. :)

    0

    0