Written by AbangNara | January 10th, 2014

Kalau Abang Nara ialah Remy Ishak, pasti sedang melompat kegirangan sekarang ini. Mana tidaknya, si ayah sudah memberi “lampu hijau” untuk meneruskan perhubungan dengan anak perempuannya. Kalau anda tidak tahu, desas-desus sedang bertiup kencang yang Remy Ishak dikatakan bercinta dengan Budi Citawan, anak kepada Wan Hanafi Su.
remy ishak dan budi citawanKeintiman Remy Ishak dan Budi Citawan menimbulkan spekulasi percintaan apabila mereka berdua sering dilihat hadir bersama ke beberapa majlis. Seperti biasa tiada komen daripada Remy Ishak atau Budi Citawan sendiri mengenai status perhubungan mereka. Kata Wan Hanafi Su kepada Harian Metro:-

Saya tak ada masalah jika mereka berkawan. Apa salahnya sebab saya pun pernah muda dan lalui macam mereka. Kalau mereka berkawan begitu, saya tak ada halangan. Kebetulan saya memang kenal Remy dan menyenangi sikapnya. Jadi apa salahnya kalau mereka memang berkawan, saya restui saja.

remy ishak dan budi citawan

Alhamdulillah. Awal-awal lagi dah dapat restu, makin senanglah kalau betul-betul bercinta dan nak masuk meminang nanti. Abang Nara tengok Remy dan Budi Citawan pun memang sama cantik sama padan. Peminat pun pasti dah tak sabar nak tengok Remy naik pelamin. Kalau ada jodoh, segerakanlah.

P.S: Perjalanan mendaki gunung yang amat seriau

45 responses to Wan Hanafi Su Restu Perhubungan Anaknya, Budi Citawan Dengan Remy Ishak

  1. apa cerita juliana banos says:

    Jodoh Pasti bertemu …
    Doakan baik2 sahaja ya..All the best Remy , Stay macho ya!

    0

    0
  2. apple says:

    betui ka, remy ni panas baran…
    kena berubah lor…

    0

    0
  3. vanila says:

    Doakan terbaik utk both of u… Budi Citawan mmg baik orangnyer.. So x rugi la rasenyer Remy..

    0

    0
  4. miss s says:

    classic sungguh namenye

    0

    0
  5. Anonymous says:

    errkkk…tang mana yg machonya si Remy Ishak nih?

    0

    0
  6. maktemah says:

    baik ke budi? time sekolah selalu cakap besar…..
    masa tu br blaja bahasa asing pun dh ckp besar….
    baik dgn org yg glamour je la kot. dengn org biasa2 ni mna pandang…..
    erm…

    0

    0
    • maktemuh says:

      Maktemah ni bdak convent sentul gak kewww??Saya pun 1 sekolah ngn dia.tgk dia ok je..mmg baik bdak ni..pandai pun pandai.

      0

      0
      • maktemih says:

        tapi dier kat luar pon sombong…. ader setengah org jer die tegur…xpi skrg mesti dh jd peramah sbb hot comments here…looooooL

        0

        0
  7. Anona says:

    Suka tengok drama Ku Cinta Kau Seorang..hero n heroin yg sweet.. :)

    0

    0
    • Anonymous says:

      betul la Anona..cite tu memg best kan…tpi kalau cite istidaj cinta tu aku memg x tengok le..tengok muka johan masa iklan pn dh naik menyampah…

      0

      0
      • Anona says:

        tiap2 minggu tunggu cerita tu..aih lmbtnye minggu depan..hihi..betol2, cerita istidraj cinta tu aku pun tak teringin nak tengok..sbb si johan tu la..terus tukar tv lain…

        0

        0
        • we says:

          taw xpe .. setiap kali cite ni habis .. mesti aku peras gil menandakan cite ni best la bagi aku ..

          0

          0
  8. Rozita says:

    Besarnya kopek

    0

    0
  9. rihanna says:

    dah kena pukul belum?

    0

    0
  10. Aku says:

    dia ni berlakon ku Cinta Kau Seorang memg best la..suka tengok cite tu..pompuan y berlakon ngan dia tu pn best gak berlakon..x kayu..cantik pn memg cantik..dia punya muka ad imbas2 sikit macam nadia anuar anak kak ton…

    0

    0
  11. diriku says:

    dh kapel dgn budi plak dh si remy ni?? bln 9 lps pergi cuti2 batu feringgi dgn budak perempuan namenye fatin morat..bkn main budak tu upload gmbr holiday same2 dgn remy dlm instagram..lps tu keluar dgn maya karin,dlm forum bising dgn faz,keluar paper kapel dgn budi??biar btl kenyataan hanafi su ni..hehehehe

    0

    0
  12. Anonymous says:

    aku tengok dia ni kadang ensem..kadang mcm bangla…tpi retis ammar tu lagi sebijik mcm bangla…

    0

    0
  13. minah jambu merah biru says:

    bagos pak su…pak su memang saorang bapak yg baik….ape salah Nye merestui perhubongan remy ngan anak pak su kan…kalau dorang di jodoh kn pon tkpe asalkn dorang pak su n family bahgia tu dh alhmdlillah tol tak pak suuuuuuuuuuuuuuu….

    0

    0
  14. abang yang tak bangang says:

    memang lah restu. tengok lah bapak nye mcm mane. bukan nye jenis sopan mcm nd lala. lah ada anak dara rupanya wan hanafi su ni. die kan blakon ranjang ngan marsha yang terjojol tetek marsha tu. marsha pon baya2 anak dia. klu aku jadi anak die, geli lah tengok bapak blakon mcm tu. eeee kat rumah jumpa bapak pon terbayang2 adegan tu. geli2. macam GS je wan hanafi su ni.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Pttlah nk bermenantukn playboy mcm remy.. :)

      0

      0
    • Naim says:

      Pttlah nk bermenantukn playboy mcm remy.. :)

      0

      0
      • minah jambu merah biru says:

        elehhhhhh pak su berlakon adengan ranjang tu dia lelaki ! anak dia pon tau itu ada lah berlakon aje tkde ape2 yg berlaku selain berlakon pasal nk idopkn watak ! kalau dia sembayang n ada ilmu agama n dia berbuat baik tkan dia nk kasitau 1malaysia yg dia berbuat itu semua !! buat ape nk kecoh kalau kite berbuat baik…cukop lah hanye Allah saja yg tau kebaikan kite ! asal berlakon watak ranjang aje makne Nye orang tu tk baik lah ????? pohdah !!!! lain kali jangan komen macm pundek lah huh !!

        0

        0
  15. Anonymous says:

    Muka pengantin lelaki tu nampak sah gelojoh !!!
    Hehehhe

    0

    0
  16. analysisthaha says:

    ini gmbr lama la abg narah lepas muat naik gmbr ni kan remy muat naik gambar dia dgn maya karin bonceng motor berduan ronda keliling KL tgh2 mlm pulak tu sampai nak dkt subuh!!

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Dulu-dulu gosip heboh remy bercinta dgn maya karin atau dgn Tiz Zaqyah ? bila putus sekarang gosip lagi remy bercinta dgn maya karin atau dgn budicitawan? pulak!! Cer bezakan gmbr remy di atas dgn gmbr remy bonceng maya bezakan kemesraan nya. Gosip ni propa jer ni nak coverlina. Remy dan maya mmg bijak!!

    0

    0
  18. Mdm Poppy says:

    Adushhh.. Gmbr bwh yg pakai topi tu. ahaks!!!

    0

    0
  19. MAXMORA says:

    harap2 perangai Remy ni bertanggung jawab macam dalam drama ‘Aku Cinta Kau Seorang’

    0

    0
  20. bamban says:

    Dak budi ni ok je. Mase sekolah convent ngan aku baik je dak nye… xsombong pun…

    0

    0
  21. BamBam says:

    HIDUP BUDI & REMY <3 <3 <3

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Stop hating. Haters will always be hating.

    Korang memang jeles sebab Budi tu cantik kan? Face it lah – you all buruk nak mampus, that’s why korang nak comment byk2. As long as they are happy, biar lah. Tak payah nak dengki sangat.

    0

    0
  23. LessIsMore says:

    Budi ni sangat baik orangnya kalau nak dibangdingkan dgn ex2 Remy yg len. Aku tgk gak instagram dia. Masyallah, natural beauty, takda letak mekap pung.

    “sweet couple”. (:

    0

    0
  24. live webcams says:

    As I’ve already mentioned from the begging, modeling is a serious thing, so make
    sure you are giving 100%. Our culture is dominated by a paradigm which often puts the cause of our suffering on
    the exterior. As a therapist, there is little I can do to change
    the life of the client unless the client understands the need to
    change.

    0

    0