Written by Bella | April 13th, 2015

Nama Wak Doyok  menjadi perhatian ramai selepas dilabelkan sebagai lelaki gila seks  apabila memberikan komen lucah di Instagram Kilafairy. Terbaru, beliau dituduh sebagai seorang gay yang meminati kaum sejenis.

Menjawab tuduhan tersebut, Wak Doyok sekerasnya menafikan beliau seorang homoseksual dan tidak mahu peduli akan kritikan yang diterima oleh orang  ramai.

Saya tak amik kisah pun apa orang cakap. Kita tidak boleh suruh orang berhenti bercakap. Saya bukan gay, saya sembahyang punya orang, tidak amalkan hubungan sejenis.

Berikutan kes beliau dan Kilafary, rezeki Wak Doyok agak terjejas dimana beliau kehilangan beberapa tajaan kera isu gila seks.

Kata orang terlajak perahu boleh berundur terlajak bicara buruk padahnya, sebab itu jangan memberikan komen sesuka hati anda meskipun di laman sosial kerana banyak mata yang akan memerhati kesilapan kita. Harapnya perkara ini boleh menjadi pengajaran buat orang lain juga.

39 responses to Wak Doyok Seorang Gay?

  1. minah jambu sayang nenek says:

    huh !

    0

    0
  2. Anonymous says:

    wak…do…yok…..

    0

    0
  3. Anonymous says:

    terlajak sampan mane leh undur….kalau arus tu satu hala…t.balik le sampan….aishhhh

    0

    0
  4. PagiPetangSiangMalam says:

    Gila, tak??? WakDoyok ouiiiiiii….satu Malaya sudah tau woh! Zaman skrg bkn mcm zaman 70-an. Susah nk detect gay. Skrg rakyat Malaya dah pandai lah wouiiiiii…. Obvious gila kot. Mengaku jelahhhhhhh. Haih, sexuality pun taknak mengaku. Sedih.

    0

    0
  5. melati says:

    Dressing cam ..Bangla cari kerja kat Malaysia , ader org minat ….tak tahu lah org Malaysia ni??? tulah byk sgt pekerja Asing kt Malaysia ni sampai Wak Doyok pun terikut2 stail Bangladesh..

    0

    0
  6. snow says:

    Die popular sbb bende2 mcm nie jelaa..wak doyok gay…wak doyok komen lucah..tagline aku yg pakai kau yg panas..tu je laaa…lain xdak..nk kata berlakon xdak pon..menyanyi hmmmmmm…model janggut kot….

    0

    0
  7. Acha sepertibiasa says:

    xngaku? cer korg #wakdoyokgay kat IG. ade pic die htr pic angry bird die kat bdk gay dulu. puii

    0

    0
  8. ichi says:

    haiyakkkkkk

    0

    0
  9. kisah says:

    mampus kau la kalau kau gay..pegi la kau merecikk jauh2.kumpul pic2 yg bole buat kau merecikk then jauh2 kau sana

    0

    0
  10. keliru says:

    Aku keliru,betul ker Wak Doyok tu Kera?

    sebab ayat kat atas tu…”Berikutan kes beliau dan Kilafary, rezeki Wak Doyok agak terjejas dimana beliau kehilangan beberapa tajaan ‘kera’ isu gila seks.”

    0

    0
  11. k-rol says:

    tgk bird die pun dh tau..jenis y 24 jam nk merecik je…pkai suar ketat,bidr tu smpai nk terbonjol…sian laa kat bird ko tu..lemas die dlm tu..langsung xleh nk bernafas…cb klu bkk zip tuh sure mencanak naik…hahaha…gile aku ngn mamat poyo ni…ntah ape laa y org dok minat sgt dgn fesyen ketinggalan zmn…laki macho xde nk fesyen camtu der..laki macho pkai ape2 pun nmpk macho dan stailo..pkai suar jean+t shirt pun dh cukup tuk membuat hati wanita cair..itu pun klu ko btl2 macho cam aku ni kann…hahaha..k,bai..

    0

    0
  12. Anonymous says:

    kalau dicukup semua jambang dgn misai tu…confirm orang tak kenal sape wak doyok lepas ni…

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Apa fungsi/sumbangan dia ni dlm hiburan?
    X penah pn tgk drama/filem/lagu dia ni
    Dj? MC?
    Model katik ke???

    0

    0
  14. kausape? says:

    Apa fungsi/sumbangan dia ni dlm hiburan?
    X penah pn tgk drama/filem/lagu dia ni
    Dj? MC?
    Model katik ke???

    0

    0
  15. kausape? says:

    Rezeki wak.doyok dpt dr mne?
    Lakonan?nyanyian?Dj?model?mc?pakar motivasi?dancer?

    Ada sesape bole bgtau?

    0

    0
  16. anonym says:

    pecah lobang jugak akhirnya…LOL

    0

    0
  17. Kamal Adli says:

    Yup. Dia ni pondan dan gay. Tak caye cuba stalk dia. Owayz dengan jantan ke mana2. Dia juga pernah usha aku di Berjaya Times Square.

    0

    0
  18. lara says:

    apa nak heran?? mmg ramai kut yg mcm wak doyok ni. pungpang2 ckp psl agama, tp sbnrnya songsang. bkn artis je. blogger2 pun ramai mcm tu..ada blogger yg dh kahwin. isteri model,tp tetap suka kan lelaki jg,kl bc komen2 nya dgn kwn2 lelaki dia, mst ada unsur2 lucah gitu

    0

    0
  19. Anonymous says:

    korang semua bodohhhhhh,bodoh,bodoh

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Bodok korang ni semua

    0

    0