Written by Bella | March 12th, 2015

Sebut sahaja nama Wak Doyok tentu sekali ramai yang mengenali ikon fesyen tersebut, terutama sekali anak-anak muda yang acah-acah hipster di luar sana. Walaupun diminati ramai tidak bermakna beliau kebal daripada kontroversi.

Terbaru, tindakan beliau yang memberikan komen berbaur lucah di salah satu foto milik Kilafairy di Instagram telah dikecam hebat oleh pengikut aktres tersebut.

Apabila Kilafairy memuat naik gambar  yang memaparkan susuk tubuhnya dari pandangan belakang, ia telah mendapat pelbagai reaksi daripada pelbagai pihak termasuk Wak Doyok yang seakan terangsang  ketika melihatnya. Malah, Kilafairy juga telah menegur komen Wak Doyok.
wak doyok Sering memberi nasihat dan memuat naik status  berbentuk Islamik,  ramai mengkritik perbuatan Wak Doyok dan menggelarkan beliau seorang yang gila seks. Inilah kata orang merecik tak kena tempat. Tak pasal-pasal imej baik Wak Doyok tercemar. Diharap Wak Doyok dapat menahan recikannya lain kali.

 Mungkin tindakan Kilafairy memuat naik foto itu ada salahnya, tetapi sebagai ikon fesyen dan duta bagi pelbagai produk, Wak Doyok harus berhati-hati dalam memberikan komen. Meskipun Wak Doyok diluar mempunyai minda yang terbuka dalam sesuatu perkara, jangan sangka semua benda yang anda lakukan itu adalah betul . Tidak perlu sehingga memberikan komen 18SX.

Sumber Berita: Murai

77 responses to Wak Doyok Dikecam Kerana Komen Lucah Di Instagram Kilafairy

  1. ada aku kesah says:

    choi seriously tak paham amenda yang ikonnya dia ni ??
    kenapa orang tergila2 kan sangat dia ni ??
    aku taktau la kenapa aku menyampah sgt dgn attention seeker yg camni.
    apa yang hebat sangat dia ni ??? sori le kipassusahmati wakdoyok.

    0

    0
  2. orang singapore says:

    org Malaysia ni. *pijak semut tak mati

    0

    0
  3. Mizi Maintenance says:

    Wak Doyok…??? Shaper nih…??? X kenal pong….???

    0

    0
  4. Anonymous says:

    yg si kila fairy bibir terjuih ni apa motif upload pic bontot dia? show off? meluat aku!

    0

    0
    • Perigi Buta.... says:

      Biasalah tu…..wanita yang bertudung litup pun ada rasa nak menonjolkan bahagian2 yang buat orang bernafsu jugak kebanyakkannya…..gang……kang….kang….langgg…….:#

      0

      0
  5. Jenab says:

    22 bangang abadi , yang kila tak reti nak bertaubat , aset tu simpan tunjuk suami je nanti , yang wak doyok ni sangap beno ..

    0

    0
  6. marsh says:

    komen merecik pun nak jadi isu mehhh !!!!!

    0

    0
  7. sentap says:

    motif gmbr kilafairy? jenis nak pujian la tu. peminat tu pon satu, mesti dok puji ‘ee canteknyer b****t dia’, ‘flawless gler muke u’, ‘seksi sangat akak posing’…. waklu.. aku tak taw kenape wujud manusia cenggitu…

    0

    0
  8. rhubarb says:

    Nampak sgt la Kila tu nak tunjuk aset sgt. haha And kalau dia marah, dia maki da kot wak doyok. Delete comment ke? Ni takat “haip” camtu, mcm welcome comments camtu je. LMAO

    0

    0
  9. otak kering says:

    kenapalah selebriti2 Malaysia sekarang ni bangang nak mampus?..gunakanlah otak tu utk bepikir

    0

    0
  10. Hairan says:

    Bukn tjuan ko pki sluar ktat2 tnjuk yur asshole tuk bg org tgk ke,?so thre u are..bla org tgo ke ..mki ke,jgn marah lh.nk tyang2..pe mnde lh.bg aku kn..nk tyang sgt aset ko tu ..org tu yg ugly sbb dia x ykin dgn dri sndri.

    0

    0
  11. Anonymous says:

    minggu artis suam2 kuku gila glamer tayang aset

    0

    0
  12. Abc says:

    Uploading photos of ur butts in a pair of tight jeans will obviously invite indecent comments from readers…this is only to b expected. Why make a fuss over the comments? Jus learn to accept it gracefully..Anyway, as someone who portrays to be a pious Muslim, shouldn’t u cover ur body shape n not show it off to public?

    0

    0
  13. hari ni hari bengap sedonia says:

    kilafairy attention whore perasan hot stuff…suroh org lain ambik gambar bontot dia pastu post di insta sendirik
    wak doyok lelaki gatal otak kuning miang
    followers kilafairy support/backup ntahapeape

    0

    0
  14. bunga cengkih says:

    Mcm mana la wak doyok bleh jd icon fesyen..apa punya fesyen la seluar singkat dah mcm nak masuk bendang dah..jgn nk ikot sgt budaya barat.fesyen2 pelik2 sgt boleh rosakkn minda anak2 muda.

    0

    0
  15. Anonymous says:

    x maju betoi aku sebab aku mmg btl2 tak kenal wak doyok ni…
    huhuhuhuhuu

    0

    0
  16. loyalmalaysian says:

    pakai la sopan sikit…awak tu muslim….baru xde orang nak komen mcm2…

    0

    0
  17. anon says:

    pakai lagi ketat2 macam tak pakai kain je..puihh!!!

    0

    0
  18. Tikam says:

    aku tengok pun rasa macam nak melancap, terbayang merodok jubur kilafairy tu.

    0

    0
    • Terus Khayal Siol.......mmmmmmm says:

      Betul……Betul…..Betul……..siol……..dapny…..Ahhhhhhhhh…..Ahhhhhhhhh…….Ahhhhhhhhhhh……….ZZZzzzzzzzzz

      0

      0
    • Daapnya...... says:

      Betul……….Betul………Betul…..dapnya… Siol……..

      0

      0
  19. Noni says:

    Dia gurau je tu… mmg lawa pun body kila tu… gurau je bkn dapat pun… kn Wak

    0

    0
  20. pipipiioo says:

    Jgn slhkan llaki klo dh pompuan merenyam sgaja tyang jubo nk kan perhatian n pujian pastu pura2 malu n mrh bila jantan komen lucah… Dah namenya jantan…. Plastikkkk

    0

    0
  21. AKU says:

    dah nama pun lelaki mesti lah bernafsu tengok gambar sexy camtu. org pempuan pakai sexy dh naik kan nafsu org laki di labelkan laki tu gila sex pulak. adoiii dah xmahu diri di jadikan bahan lucah pandai2lah jaga maruah.

    0

    0
    • Mulut Juboh banyak oiiiii....... says:

      Betul ah tu brooo……banyak sangat juboh jadi panasss dah mulalah nak menganas…..

      0

      0
    • Mulut Juboh banyak oiiiii....... says:

      Mulut Juboh lagilah banyak weiiiii….

      0

      0
  22. Mulut Juboh banyak oiiiii....... says:

    Mulut Juboh memang banyak oiiiii…..

    0

    0
  23. kila sial says:

    Pompuan sial mcm ni la budak2 jadi mangsa rogol. Sbb lelaki2 kote pendek malaysia kalau tgk mende2 mcm dgn akal pendek sependek kote org melayu ni diorg akan aim dan lampiaskan nafsu pada org2 yg tak berdaya. So aku harap jubo kila ni akan kluar buasir so that dia takleh pakai ketat2 camni. Buat melayu2 lelaki…kalau gatal sgt cari la pelacur…biar korh kena aids skali. Jgn jd pervert kacau anak2 tak bersalah.

    0

    0
  24. mojo says:

    Wak koyok kalau ada line nie mesti dia jubo je gila tu.nampak muka nie mesti tunggu peluang je.ap fungsi pun tak tahu,sumbangan pada industri takde langsung.kehulu kehilir macam ketua kampong je gayanya.

    0

    0
  25. adaakukesah says:

    aalaahaiii wak doyok

    0

    0
  26. nyonya mansor says:

    I tak sangka uols..i bkn sngja nak tunjukkan aset i ni…i pun tak sangka ramai yg ingat i ni simbol seks… tp kat dlm ati…yes!!yes!! Bangga ii….

    0

    0
  27. lalaland says:

    ape maksud merecik ni sbnarnya??

    0

    0
  28. mrsF says:

    Dua2 salah. Yg suka posing tak tentu hala pun salah, yg komen melucah pun salah. Pls wanita, takkan la serendah ni maruah anda, sampai jadi bahan usikan dan jenaka lucah! Klu bukan wakdoyok yg komen gini pun, peminat lelaki mebi boleh komen gini jgk.

    0

    0
  29. Rahsia says:

    La apela yg kecoh sgt? Br tau ka wak doyok mcmni? Tgk jala yg dia dok post hug2 minah saleh ke mix ke ape tahz tgk x caption dia? Gatai nak mamps pls. Tekejut jgk tp bkn satu dua asal pic ngn pompuan ja caption gatai so mmg dia lagu tu xterkejut pun. Just xsangkala tiba2 sbb igt innocent masa mula2 keluar dulu rupanya lg trok dr artis lelaki yg handsome2 eeww sgt ppfftt

    0

    0
  30. ustazah jadian says:

    gilaferi ni pon satu, cer pakai yg longgar labuh2 mcm kelambu…jadikan diana amir sebagai contoh

    0

    0
  31. weng weng says:

    sape yang mulakan??..pompuan ni yg tunjuk2 anu dia..kan..

    0

    0
  32. anna says:

    Wak Doyok tu smbil tgok smbil komen smbil tngan men sabun tu….

    0

    0
  33. mulut celupar says:

    kesimpulan nya, jika xsuka komen lucah, jangan post gmbr tak senonoh!! yang si kilafary tunjuk bontot tu apehal, nak komen apa pasal bontot dia? tak kan nak cakap, ”syukur bontot kilafary mmg ayu ” gitu??

    0

    0
  34. meontemah says:

    Follow me..
    instagram hehehhe

    0

    0
  35. AKU says:

    pd aku mmg layak pon si kilafairy tu dikomen lucah…dia sdri tayang bontot busuk dia tu…..mmg padan muka la dilayan lucah oleh si wak doyok..sm je perangai dua2 retis ni….yg pompuan mtk dilucah,yg lelaki pn melucahlah!

    0

    0
  36. AwanNano says:

    Kah Kah Kah kui..

    0

    0
  37. panda88 says:

    alahai wak doyok.. gi la trim misai ko tu… jgn nak jadi mcm mr.potato… geli lak aku nengok ko..

    0

    0
  38. team wak doyok says:

    hekelehhh pelik aku org y ckp nama je laki islam tapi gila seks. helloooo org tu klu gila seks biasanye dorg akn diam2 je xtunjuk, besenye org y outspoken n brani komen2 gini die bukan nak sgt ponnnn n die xksh pn org label die apa sbb die tau die bukan cmtu. brp banyak jantan y aku kenal y gila seks biasanye dorg xkn dedahkn keburukan dorg tu,, diam2 jeeee padeheiiiiiiii. y jenis main ckp main komen ni besenye dorg ok je.

    plus, dah Allah jadikan lelaki tu bernafsu bila tgk perempuan. dah sah3 si ppuan ni sendiri tadah montot lainlah klu die btudung litup xnampak ape then ttbe org komen lucah mmg patutla jantan tu direjam. ini mmg terang3 tang tang tang yang tak gila seks pn jd tetiba merecikkkkkk hahahahhaha

    0

    0
    • Kak Senah Semput says:

      aku sokong kau, walaupun aku bukan minat wak doyok pn. dlm isu ini aku salahkan si betina. like mother like doter, cucuk!

      0

      0
  39. buahdoyot says:

    ni mesti maen kuat niieee….merecik2 ni korang paham2 la ye…maen dengan sabun le tewww..

    0

    0
  40. mojo says:

    Yang lahir kat lorong hj taib pun ada kesederan hidup.sapalah qamat kan kau?napalah gambar gitu?tak ada malu ke kat diri sendiri?mak bapak tak marah,tegur ke?Inilah pengaruh drama filem melayu terlalu banyak kemaruk bured.inilah hasilnya.dan inilah akibatnya bila ceramah agama terlalu banyak lawak dari maharaja lawak.

    0

    0
  41. huhu says:

    Kalau aku, mmg takkan salahkn wak doyok dlm hal ni, biasa la nama pn LELAKI.
    Tapi sebenarnya pengajaran utk para wanita diluar sana, ape saje yg kita buat akan jd pemerhatian org sekeliling. Kilafairy awak patut ada rasa malu yg besar tau. Simpan ckit rasa malu tu. Perempuan kalau tayang aset2 tu dan ditegur lelaki (pujian ke cercaan ke) sepatutnya da rasa bersalah dan malu….tak perlu nk rasa bangga kembang hidung, tp malu la ckit bila org sebut psl bontot kte ke tubuh kte ni.

    0

    0
  42. siti says:

    nti klu dh kena kanser buntot agak2 nk upload lg x pic mcm tu?ada ke ek kanser buntot hehe..tuhan bg rezki tubuh bdn cantik tu hargai la tutup sket bknnye tayang merata pastu kne raba,rogol nk mrh org laki plak..pesanan utk diri sndri dan smua wanita diluar sana..

    0

    0
  43. MANJA says:

    JANGAN D SALAHKAN JANTAN YANG TENGOK
    SALAHKAN BETINA YANG SENGAJA MENUNJUK

    PENGOMEN BODOH BELAKA

    0

    0
  44. mojo says:

    Inilah genarasi yang lahir hanya sebagai bahan seks.tak lebih dari itu.

    0

    0
  45. rena says:

    kawin kan je dua2 tue..sama2 menggatal.

    0

    0
  46. KATY PERIS says:

    NAKAL

    Wak Doyok nie…..

    0

    0