Written by AbangNara | March 18th, 2015

Nampaknya kontroversi komen merecik Wak Doyok kepada Kilafairy telah mencapai tahap tertinggi apabila ibu pelakon wanita itu, Rohana Jalil juga turut sama memberikan kritikannya kepada ikon fesyen tempatan tersebut. Walaupun banyak pihak yang turut mengkritik Rohana Jalil kerana tidak menegur pemakaian seksi anaknya itu, Wak Doyok telah tampil membuat permohonan maaf untuk menjernihkan suasana. Bak kata pepatah, terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata buruk padahnya. Amboi!!!

wak doyok

Tulis Wak Doyok menerusi akaun Instagramnya:-

Setiap kesilapan bukan semua datang degan niat. Kadang-kadang kesilapan dtg tanpa di sedari kerana kecuaian dan kealpaan diri sendiri. Jika itu yg harus dan berlaku padaku maafkan diri ku. Karena diri ku bukan lah hamba yg sempurna seperti mana insan yg lain. #AkuDahSerik

wak doyok Sebenarnya banyak lagi hashtag-hashtag yang tidak relevan dengan kontroversi ini yang turut sama ditulis oleh Wak Doyok. Kalau nak tulis di sini mahu penuh satu blog. Jadi Abang Nara ambil apa yang sesuai sahaja. Apa pun berdasarkan pemerhatian Abang Nara, komen “merecik” dengan simbol air telah lama digunakan oleh Wak Doyok. Cuma kali ini ia tersilap kerana digunakan kepada seorang selebriti seperti Kilafairy. Semoga peristiwa ini dijadikan pengajaran. Merecik kenalah bertempat. Tak gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

22 responses to Wak Doyok Buat Permohonan Maaf, Serik Dengan Apa Yang Terjadi

  1. wak koyok says:

    wak koyok lps ni jgn pakai suar ketat2 nampk tettttt wak tau walaupn xnmpk terang tp bayang2 pn da cukup wat org yg tgk MERECIK hahaha..tampal koyok la

    0

    0
    • Anonymous says:

      wak doyok ni bergaya agaknyer duit gaji semua abis beli pakaian.

      0

      0
    • Anonymous says:

      member2 aku panggil Wak Doyok dgn panggilan Dahi Cap Nonok!!!!

      0

      0
    • amoi says:

      sorry lah aku kata…mmg la agak keji wakdoyok komen gitu…tp, septtnya si Kilafairy tu xyah nak sentap dgn komen wak doyok…sbb ape aku kata gitu, diri sendiri yg berpakaian mcm telanjang..kalau nak lelaki nak respek, pakai la elok2…

      0

      0
      • Anonymous says:

        tapi yang si pompuan tu pi tayang bontot tu dah kenapa?
        aku tengok si pompuan tu takde pape pun, mcam suka je dengan komen wak doyok tu.
        yang laki tu dah telah ler memang namanya lelaki camtu lerr.
        mak dia je pun yg lelebih, dah anak dia pun salah gak, pi pakai macm tu saipa..

        0

        0
        • saya says:

          Bagi saya kan..wak doyok tk perlu mintak maaf kan c pompan nie pasal ponpan camnie nk attention jer pakaian tk agak2… kalau mintak maaf sama jer tk serik tu pompan..n pompan camnie suka jer puji cam tu..pegy mintak maaf dgn Maha Esa….. Istighfar byk2… den jgn buat lagy…tu jer… pendapat saya lah….

          0

          0
      • tupperwarepink says:

        dia x sentap la… dia lagi bangga dan suka..
        attention seeker kan…
        yang sentap mak nye tu..
        dunia dunia.. ikat je anak tu kat uma kalau perangai cam tu

        0

        0
      • Anonymous says:

        Pakaian tu x heran lg dh dia mmg pakai mcm tu. Yg herannya, sentap bagai tp dgn sluar mcm tu lps tu amek gmbr bontot, upload. Eww, sengaja tadah bontot pun kan. Si mak nya nak bising mmg x sssesuwaiiii…Eh, mmg x sssuai lgsg la nak bising2 sentap, prkara plg pntg di sini ialah KENAPA TADAH BONTOT??

        0

        0
    • eekkk eleh rohana jalil says:

      sepatutnyerrrr kan rohana jalil tu tegur dulu ank dia jgn pakai ketat2 smpi tayang bontot…lelaki mana x merecik tgk oi….

      0

      0
  2. markonah says:

    bagus!

    0

    0
  3. Anonymous says:

    mak jemah rasa…si penunjuk salah besar n si pengkomen pun salah. artis yg sangap tunjuk benda2 xsenonoh tu abaikan je…lg dilayan lg tak semenggah depa ni. bila kita tak komen ape2 kt gambar tak semenggah depa so depa malu sendirilah. thats it.

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Kenapa aku rasa pelik dgn bibir kilafairy ni, nampak seksi pun x, tp nampak di bedah plastik tu ader, mcm kim kardashian sesat pun ada gak..

    0

    0
  5. bedah bedot says:

    Kilafairy dan ibunya mesti mengambil iktibar dari perkara ini kerana cara pemakaian menjurus ke arah yang negatif, sendiri mau ingat. Bila ada komen yang pelik2 sikit…. melenting pulak. Ambil iktibar…

    0

    0
  6. Anonymous says:

    #MERECIK

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Tahniah Wak Doyok…. gentleman mohon maaf.. cuma penyebab pun harus sedar… yang dipost tu apa niat dan tujuan.. nak tunjuk…bila ada yg mengata, salah org mengata..tapi harus dicegak penyebab..
    Mencegah lagi baik dari mengubat… apa pun sendiri mau ingat!!!!

    0

    0
    • anon says:

      a true gentleman xkan komen benda tidak sopan kepada perempuan di tmpt public..movie pretty women pun hero tu leh respect prostitute..nmpak sgt gentleman takat beginners je..lagi2 gentleman yg mengaku muslim ni

      0

      0
  8. puiii says:

    bajet angelina jolie.. puiiiii

    0

    0
  9. MANJA says:

    JANGAN D SALAHKAN JANTAN YANG TENGOK
    SALAHKAN BETINA YANG SENGAJA MENUNJUK

    PENGOMEN BODOH BELAKA

    0

    0
  10. pipipiooo says:

    Udah2 le tu.. Amek iktibar sume.. Jgn duk post gmba yg blh mngundang percikkan…

    0

    0