Written by AbangNara | July 27th, 2011

Kata orang tua, kalau muka suami isteri itu lebih kurang sama, maknanya jodoh mereka berdua akan berkekalan forever and ever. Abang Nara tengok muka Nurul Syuhada dan Raja Amir nie memang sebijik gila. Meh la sama-sama kita doakan agar perkahwinan mereka kekal bahagia hingga ke syurga.

nurul raja amir

Memang sebijik kan? Serupa tapi lain jantina. Kredit gambar kepada ManggaOnline.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

27 responses to Wajah Nurul Syuhada & Raja Amir Memang Sebijik

  1. kid says:

    haa’aah.. ada iras laaa.. moga semuanya selamat dunia akhirat. ameeennn..
    Resipi Spaghetti Bolognaise Chef Shakiddo, Putrajaya | ShaKiddo

    0

    0
    • tu la. lebih kurang sama. tp nnt anak xde variasi lak. huhu

      0

      0
      • Bodohnyemulutko says:

        Bodohnye bcakap…..mane ko tau anak die ade variasi ke xde??! Ko dh kaji ke gene ape dieorg bawa? Ko tentu kn eh? Klau xde variasi pun yg penting anak2 die mungkin lebih lawa dari anak2 ko sbb ko muka asli habes…bodoh punya jantan.

        0

        0
  2. bila tgk 1 1 takde la sama pun. tapi keseluruhan mmg ada iras! tang mulut ada sikit kot :)

    semoga diorg berkekalan

    0

    0
  3. Vanilla says:

    Muka seiras :) semoga berkekalan

    0

    0
  4. Anastasia says:

    pengantin hensem dan cantik…
    baju cantik…
    mekap pun cantik…

    TAPI…

    sebab masuk MANGGA kurang 1%…hahaha

    papepun untuk nurul dan amir..semoga berkekalan~

    0

    0
  5. mejar faiz says:

    sampai hati u syuhada..i makan hati taw…kalau u kawin ngan i, kita bulan madu di bulan…haha

    0

    0
  6. ^^ says:

    sebijik okayyyyy
    mcm siblings
    suke jer tgk muke diorang ni
    6t mest dpt zuriat yang ensem2 n comey

    0

    0
  7. min says:

    taun lps aku g openhouse raya of this 1 company nurul syuhada dtg dgn husband die ni la, diorg kwn pd ank owner company. tp time tuh aku ingtkn ni abg ke adik dia..haha

    0

    0
  8. aleasara says:

    slm pagi yg ceria!!!wah diorg ni mmg macam adik-beradik kulit cerah ,chubby dan comel jer.

    p/s–>bro,ngape lambat publish n3 ttg bola huhu.tgh bersemangat ni!malam ni semua jgn lupa msia vs spore.jom baca skgn kite melalui lirik lagu “seksi~anita sarawak”

    0

    0
  9. mediamalaya says:

    muka Bn n bini ko langsung xseiras ngn bini ko…so…xkekal lama la ye?hehehe

    0

    0
  10. delima.merah says:

    dulu ct nordiana n arwah faizal pun org kate seiras,pastu radhy oag n wife die pun lebih kurang seiras.. alih2 xpanjg gak jdoh dorang.. bru anak sorang dh cerai berai… hmmm.. ketentuan Allah kn..
    harap nurul n husband ni bahagia hingga akhir hayat.. amin…. :)

    0

    0
  11. ctzen says:

    cian faiz. sabo eh. bak kata dia, dugaan bcinta/bkawan ngan orang lawo

    0

    0
  12. ex syuhada - Major Faiz says:

    :”):”):”):”):”):”):”):”) sampaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ati youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu syuhadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! i dh readykn semua kt bulan utk kita bdua h0neym00n………. sapo nk byr semua tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu??????????????? jangan tinggalkan daku kesepiannnnnnnnnnnnn syuhadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~~~~~makkkkkkkkkkkkkkkk faiz sedihhhhhhhhhh!!!!!

    0

    0
  13. lola bella~ says:

    asal muke syuhada nampak cam siti saleha jer??…

    0

    0
  14. Miss Mirror says:

    Ya la… seiras plak. Moga berkekalan hendaknya.

    0

    0
  15. aquaria says:

    Aku benci org islam mmpermainkn agama. time nikah ko pakai tudung, elok je alhmdlh. tp time sanding, ko bukak semua. apa mesej yg ko bagi pada non muslim? apa non muslim akan cakap..oo, itu nikah wajib pakai tudung, after that no need to wear. SHIT le. dh makin ramai ikut trens shitty ni.

    0

    0
  16. husband nurul tu kalo drag mesti mcm nurul kan!!huhu

    0

    0