Written by AbangNara | September 19th, 2012

Di kala Anne Ngasri sedang bahagia bercinta dengan Aliff Aziz, pasti ramai yang tertanya-tanya apakah situasi yang sama sedang berlaku kepada bekas suaminya, Wafi. Dan semalam Abang Nara menerima kiriman email yang turut menyertakan 5 keping gambar Wafi bersama seorang wanita. Sinar kebahagiaan jelas terpancar di wajah mereka berdua.

kekasih baru wafi

Tidak diketahui pula sama ada wanita di dalam gambar bersama Wafi ini sudah sah menjadi isterinya atau pun masih sekadar kekasih. Apa pun mereka berdua nampak sama cantik sama padan. Ada ciri keibuan di wajah wanita ini. Abang Nara doakan agar mereka berdua bahagia. Kalau belum mendirikan rumah tangga, semoga urusan itu dipermudahkan olehNya.

wafi

Lagi 3 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

mom

P.S: Berita baik kepada penduduk Johor Bahru. Photographer terkemuka, Ministry of Moment telah pun membuka cawangan mereka di sana. Bersempena dengan pembukaan ini, ada promosi khas untuk anda semua seperti gambar di atas. Untuk info lanjut sila layari Facebook Ministry of Moment.

wafi

wafi
wafi

Baca Yang Ini Pulak:-

105 responses to (5 GAMBAR)Wafi, Bekas Suami Anne Ngasri Sudah Temui Pengganti?

  1. adam says:

    kalau dh suami isteri ok la tu tp kalau belum xde beza pun dgn anne & aliff aziz.. pakai tudung tp peluk2 tanpa hubungan yg sah..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 224 Thumb down 2
  2. JJ says:

    5 gambar???????? asal 2 gambar jer nara??????

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 5
  3. nyah tetek says:

    mcm mat rempit

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  4. kull says:

    muka pecah ghumah cenggini pon ada org suka …. apa punya citarasa ntah …..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 6
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      muka si wafi ni ada macm muka mamat sepah kan ape kate peminat2 betol tk cakap minah jambu ? tapi jambu jugak mateair dia muka macm arab2 sikit. tu anak sape tu yg kt tengah2 tu ? gigi macm sama macm si wafi anak dia ke ? anne pon ape kurang nye dia pon ada mateair jugak si alif aziz tu…kire ok la sama2 ada mateair tk la sunyi kan..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      sedare, fikir dulu sebelum cakap. awak tu hensem sangat / cantik sangat ke? tak kemana cinta yang berlandaskan paras rupa SEMATA MATA. yang penting hati. orang kata biar takda rupa, jangan takda adab. jadi fikirlah dulu sebelum bercakap ya.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 10
  5. ras says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 13
  6. wafi says:

    Salam semua umat islam…..
    Sudah2 la yer megata saya tu…..
    Apa2 pun terima kasih

    Hot debate. What do you think? Thumb up 22 Thumb down 29
    • GoodBye says:

      sama-sama, tapi kau tetap hodoh.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 10
    • kekekekekke says:

      dah la hodoh..bodoh plak..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 7
      • wafi says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 16
      • Hodoh Bin Bodoh says:

        jangan maraj2..nanti lagi hodoh….wakakakakakaaka

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 4
      • bujang says:

        kang aku sumbat mulut ko ngan cili burung baru tau…….

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
      • Janda Gersang says:

        aku lebih suka disumbat dengan “terung”…ahhh…ohhhh….yeahhh…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 10
      • Kak Long says:

        hish…tak baik mengata orang. Perjalanan hidup kita (masing-masing) masih panjang. Bimbang apa yang kita dok mengata orang dapat balik, kalau tak kita, anak cucu kita. A’uzubillah, Kak Long mintak simpang. Mulut mesti jaga, takut nanti jadi herot!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  7. minah says:

    kata 5 gambar tapi bagi 2 gambar je. abang nara nak cepat je. kot ye pun double check la balik sebelum post entry tu..tak pasal2 dapat kutukan free je.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 7
  8. .
    alif aziz lagi hensem

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  9. jejari montel says:

    ala2 muker dato lee chong wei muda 20an plak nengok muker si wafi nih

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
    • Bijak says:

      Bukan Lee Chong Wei muda, tapi lee chong wei versi kulit hitam wakakakakakakaka!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 2
  10. Dr Xtreme MakeOver says:

    mamat sepah lagi hansem..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 8
  11. Mr Horse says:

    masuk Raja Lawak pasti lepas.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  12. boni kacak says:

    semoga mereka berdua bahagia…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  13. Feed says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 49
    • jenah moto says:

      Sebenarnye sayalah yang di dalam gambar tu. Tolongla jangan mengata sy.
      Next……….. Sape lagi nak buat pengakuan tu gambar die sila isi borang.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 0
    • zuragone says:

      sayalah yg di dalam gambar tu… berani ade org kutuk bf sy yg hensem tu mcm muka pecah rumah, tempoyak + budu, mat rempit n mamat sepah???? ape korg fkr korg kacak n cantik sgt…???hahahaha

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
      • wanita bertudung hitam says:

        Ada borang tak nak isi?? Saya nk buat pengakuan saya la dlm gambar tu… saya bukan nak kat dia pun, nak kan duit dia jerrr… apa la korang ni tak faham2 lagi ker…. huh!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
      • MAK KEMMAH says:

        mak jemmah la sebenarnya dalam gambar tu… mak LA YANG DOK KONON NAK CIUM2 TU.. MAK JUGAK LA YANG KAT ATAS MENGAKU KONON2 NAK KAWEN DALAM MASE TERDEKAT, CAKAP PASAL AGAMA PONG PANG PONG PANG, TAPI GAMBO X SENONOH.. MAK LA TU SEMUA…MAK PUNYA LAKONAN MANTAP!!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      “InsyaAllah, dgn izin Allah kami akan bersatu dalam waktu terdekat..”

      Oh, maknanya gambar bawah sekali yang melekat berdua tu, masih BELUM BERSATU la ye? Ok, pahammm…..

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  14. penyu says:

    bukan artis pun nak buat cover dalam blog ni. nexttttttt…….!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  15. baru aku tau wafi ank org kaya patutla muka x ensem pun laku
    untung jadi ank org kaya ni
    sesape org kaya kat sini kahwenla dgn aku sure korang untung sebab aku cantik
    ramai makcik2 ckp aku ni mcm pelaris beniaga!!!!!

    lelong!! lelong!! lelong!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  16. Mss.s says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 47
    • mak jemah tak berapa jemah says:

      ngawn? dieq? kowt? gilew? pat? pomuan? niw? apew2?
      Kau tadika kat mana dulu? Tulaa. Orang suruh masuk kelas BM kau ponteng.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 96 Thumb down 2
      • hanif says:

        akawn apew diew punyew yang kaw pewgang.. yew kew tark kaw niey ?

        puiii puiii puiiih ! ape bahasa nih , hahahhahahahhahahahhaha

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 0
      • roxannacash says:

        Hahaha…korang ni kadang-2 kelakar…kadang-2 kelakar seram…tergelak kejap…mmm no komen sapa dorang-2 ni? Semoga bahagiala ye serta diberkati, Amin.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        budak2 sekng ni mmg btul2 sengal la. tgh nak naik so ejaan pun kena la ade stail kononnye…. lempang kang…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
      • kak joy says:

        hahaha…sakit perut aku baca komen korang….yg nak bercerita tu pun satu…kalau ye pun nk bergosip, jgn la guna bhsa mcm org terencat …kah3..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
      • jangan la gawn dieww. biy biy ingat tak biy tiup tiup baby dalam wayang tuhari. nyenyenyenyenye

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • huahuahua says:

      saket ati lak aku bce komen ko neh..tah pa pe bahase wei.. x yah merapu sgt dek

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      Mss.s.. sila ubah cara type tu.. jgn nak poyo sgt ye dek…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
      • long lasting says:

        sokong 101%..sebab selalu rasa menyampah dgn bahasa budak2 sekarang..bukannya kasi lebih mudah, tapi lebih rumit..text mcm org terencat pun ada!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Bosan says:

      ms.s awak ni penghancur bahasa la..org lain baca awak pnya komen dh cam gagap..pergi bljr BM la..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
    • virezz says:

      Kalau tak reti nak guna BM betul-betul gi pindah ke Indon sana..menyemak jer aku tgk org pakai bahasa hampeh macam ni…kalau students aku buat cam ni lama dah makan pelempang…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • Mss.s Bodo! says:

      mcm bodo je cakap mcm ni tau tak? Bukan mcm lagi..mmg bodo ponnnnn

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
    • mak ngah says:

      cikgu mu mesti urut dada baca komen ini..mak ngah pasti dia akan ambil buku BM pastu ketuk kepala dia sendiri 15 kali..

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • Mss.s lapar penampo says:

      Aku jumpa si mss.s tanpa ragu2 aku bagi penampo. Ayat nak terencat je.

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • ... says:

      Mss.s ni cacat kot…lidah pendek kot…gagap kot…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. kelaworgirl says:

    e e muke iras-iras cam Lee Chong Wei..semoga berbahagia

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  18. Kepologi says:

    DH X AD CITE LAIN KE ABG NARA OIII…dia ni pn bknya popular pn..kalau setakat ada penganti anne x payah la nk bgi tahu..aku rasa wafi ni pn sama ngan anne gak..tunjuk menunjuk..kekasih wafi pn sy tengok tergedik2 cam anne kalau ngan aliff…2 x 5..5 x 2..dua2 perangai hancur..geli la..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
    • Maria Clara says:

      tak perlulah letak cerita pasal wafi ni, bukannya selebriti popular pun, cuma bekas suami artis je…apalah nara ni, dah takde cerita pasal artis lain lagi ke, gossip artis dah kehabisan stok…kbai…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  19. mak aku dgn ko pegi tgk wayang says:

    pompuan tu pakai tudung berjambul macam bonggol unta.. macam maner dia nak pakai helmet naik moto ngan laki tu??? tak payah pakai helmet la jah oii.. pakai jambui tu saja pun.. abam trapik pun tak leh tahan.. bukan takleh tahan aper.. takleh tahan negok jambui tu..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  20. halimah jongang says:

    semua yang mengutuk muka wafi itu ini, samalah mcm mengutuk ciptaan yang Maha Esa…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  21. Zai says:

    eden gelak mcm nak pecah perut baca komen2 balas untuk MISS. S ni..kuikuikui

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  22. joyah terbang tinggi says:

    same je. anne dgn wafi. dua2 biangggg. opsss!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  23. yan says:

    atas labuh..tang bawah ketat nak mampus!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      Longgar giler dek di usung jantan sana sini……bukan ke ni yang bersekedudukan ngan laki retis izreen

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. honeywellz says:

    Bukan aku nak mengata, tapi muka Wafi ni bukan macam muka orang baik2….sama macam Fauzi Nawawi, hubby Nisdawati tu…..muka miang. Sori…tu dari pandangan aku je.
    Aku setuju dengan Maria Clara, buat ape nak letak cerita pasal si Wafi ni, dia bukannya artis, cume ex hb artis je…..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • jenah moto says:

      Awal2 cakap bukan nak mengata.. Lepas tu cakap Wafi tu muka miang. Kategori mengata la jugak tu. Kau cakap je, “aku nak mengata ni..” takde sape belasah kau pun

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  25. Kepologi says:

    wafi ni dh la x ensem x popular pn..abg nara ni dh x ad cite lain ke..abg nara..knpa iklan aji no moto ni keluar lgi..rimas la….menyebuk jer..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  26. Penghuni Alam says:

    nengok muka x padan ngan anak3….dah bernikah ko ceraikan bini ko smp bertalak talak 3. x pelik haku klu pasne dia wat hal….apa punya JANTAN mudah melafazkannnn…grrrrrr!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer says:

      talak tiga !!!!!! fuh POWER nyeeeeeee !!!!! bagos lah kalau talak tiga jadi tk payah lah si anne nk balek2 lagi ngan si wafi ni tol tk…macana si anne leh ada taste ngan si wafi ni ? minah jambu bukan nk menghina lahhhhhh kalau muka macm si wafi ni tolong eh bukan minah jambu punye taste terima khaseh aje thank u….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  27. samurai says:

    ex bini pun punya x nak ngalah kat sna bukan main lagiii ngan si Alifff Aziz tuh…anak2 yg kesian….harap pening2 dilamun bercinta…anak2 dpt perhatian skittttt…hampa tuh bukan budak2 lagii dah jadik mak bapak………..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  28. Anonymous says:

    muke wafi ni mcm burung. tirus ke depan sgt.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  29. comel says:

    wuekkkk! nah muntah..camni abg nara kata handsome? eeiii..tak ingin.. yg pompuan tu, lebih baik x bertudung. pakai seluar ketat pastu berkepit2. taubat la..wei…!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  30. Anonymous says:

    hurm…xbley bla!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  31. rr says:

    pompuan nie dak skolah aku dulu,,name y feeda

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. Kepoh says:

    wafi ni boleh masuk vokal bkn sekadar rupa ..knpa la si anne ni dulu leh terpikat kt wafi ni..bknnya ensem pn..bgi free kt aku pn aku x nk walau dia ank org kaya..x selera…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. wanie says:

    fuiyooooo macam alien,,, pakai tudung siput sedut.. hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  34. smile :) says:

    Aku ada fb wanita yg bersama wafi ni. Mmg last year dorg bertunang tp baru-baru ni wafi putuskn pertunangan melalui sms je. Kesian jgk aku tgk akak tu. Maybe btol si wafi ni playboy. Tak pandai nk hargai wanita. Benci lah lelaki mcm ni ! Boooo !!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      Bagus gak wafi x kawin c ms f ni…..family wafi dapat tau F ni dah tiduri ramai jantan….kiranya dh bobos x de grip….ada gambar dia berpelukan dengan suami izreen ….laki nyer x pkai baju….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      Ms feda yang tidow ngan laki orang tu ke….sian wei bini jantan tu baru je beranak lom habis hari pon….ms f ni angkut jantan tu bercuti, bercium, bersekedudukan, berpelukan, dan bermacam2…..sampai berbomoh kan bini orang tue kata nya….mak jemah kurang pasti yang pasti teman2 mak semua ada gambar mereka peluk2 gitew..x berbaju..auwww…smpai jantan tu ceraikan bini dia..sekang jantan tu pun hidup bhgia2 selepas dapt body ms feda…hi hi bye bye kawin plak sang artis izreen…dah nak ada anak ….yang mak sian…apa lah nasib body ms feda ni dok di ratah jantan dan ditinggalkan….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Anonymous says:

    Ms feda yang tidow ngan laki orang tu ke….sian wei bini jantan tu baru je beranak lom habis hari pon….ms f ni angkut jantan tu bercuti, bercium, bersekedudukan, berpelukan, dan bermacam2…..sampai berbomoh kan bini orang tue kata nya….mak jemah kurang pasti yang pasti teman2 mak semua ada gambar mereka peluk2 gitew..x berbaju..auwww…smpai jantan tu ceraikan bini dia..sekang jantan tu pun hidup bhgia2 selepas dapt body ms feda…hi hi bye bye kawin plak sang artis izreen…dah nak ada anak ….yang mak sian…apa lah nasib body ms feda ni dok di ratah jantan dan ditinggalkan….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0