Written by AbangNara | September 19th, 2012

Di kala Anne Ngasri sedang bahagia bercinta dengan Aliff Aziz, pasti ramai yang tertanya-tanya apakah situasi yang sama sedang berlaku kepada bekas suaminya, Wafi. Dan semalam Abang Nara menerima kiriman email yang turut menyertakan 5 keping gambar Wafi bersama seorang wanita. Sinar kebahagiaan jelas terpancar di wajah mereka berdua.

kekasih baru wafi

Tidak diketahui pula sama ada wanita di dalam gambar bersama Wafi ini sudah sah menjadi isterinya atau pun masih sekadar kekasih. Apa pun mereka berdua nampak sama cantik sama padan. Ada ciri keibuan di wajah wanita ini. Abang Nara doakan agar mereka berdua bahagia. Kalau belum mendirikan rumah tangga, semoga urusan itu dipermudahkan olehNya.

wafi

Lagi 3 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

mom

P.S: Berita baik kepada penduduk Johor Bahru. Photographer terkemuka, Ministry of Moment telah pun membuka cawangan mereka di sana. Bersempena dengan pembukaan ini, ada promosi khas untuk anda semua seperti gambar di atas. Untuk info lanjut sila layari Facebook Ministry of Moment.

wafi

wafi
wafi

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

105 responses to (5 GAMBAR)Wafi, Bekas Suami Anne Ngasri Sudah Temui Pengganti?

  1. adam says:

    kalau dh suami isteri ok la tu tp kalau belum xde beza pun dgn anne & aliff aziz.. pakai tudung tp peluk2 tanpa hubungan yg sah..

  2. JJ says:

    5 gambar???????? asal 2 gambar jer nara??????

  3. kull says:

    muka pecah ghumah cenggini pon ada org suka …. apa punya citarasa ntah …..

  4. ras says:

    sama je …ada org tu 4 nama , satu tuan

  5. wafi says:

    Salam semua umat islam…..
    Sudah2 la yer megata saya tu…..
    Apa2 pun terima kasih

  6. minah says:

    kata 5 gambar tapi bagi 2 gambar je. abang nara nak cepat je. kot ye pun double check la balik sebelum post entry tu..tak pasal2 dapat kutukan free je.

  7. jejari montel says:

    ala2 muker dato lee chong wei muda 20an plak nengok muker si wafi nih

  8. Dr Xtreme MakeOver says:

    mamat sepah lagi hansem..

  9. Mr Horse says:

    masuk Raja Lawak pasti lepas.

  10. boni kacak says:

    semoga mereka berdua bahagia…

  11. Feed says:

    Saya yang d sebelah Wafi tu. InsyaAllah, dgn izin Allah kami akan bersatu dalam waktu terdekat.. whatever pon, sebagai umat islam, jgn kita berpecah di antara umat2 yang lain, setiap manusia berubah kan, jadi elok kita berbaik2.. saya tak lah baik mana, tp jangan lah kita kutuk d antara satu sama lain, Allah SWT itu benci umatNYA yang sebegitu, untuk apa kotorkan hati sendiri.. InsyaAllah, Allah ada jalan buat kami, cume jangan lah kutuk d antara satu sama lain ya dan terime kasih pada yang mendoa, Amin Ya Rabbil Alamin.. Assalamualaikum semua

    • jenah moto says:

      Sebenarnye sayalah yang di dalam gambar tu. Tolongla jangan mengata sy.
      Next……….. Sape lagi nak buat pengakuan tu gambar die sila isi borang.

    • zuragone says:

      sayalah yg di dalam gambar tu… berani ade org kutuk bf sy yg hensem tu mcm muka pecah rumah, tempoyak + budu, mat rempit n mamat sepah???? ape korg fkr korg kacak n cantik sgt…???hahahaha

      • wanita bertudung hitam says:

        Ada borang tak nak isi?? Saya nk buat pengakuan saya la dlm gambar tu… saya bukan nak kat dia pun, nak kan duit dia jerrr… apa la korang ni tak faham2 lagi ker…. huh!

      • MAK KEMMAH says:

        mak jemmah la sebenarnya dalam gambar tu… mak LA YANG DOK KONON NAK CIUM2 TU.. MAK JUGAK LA YANG KAT ATAS MENGAKU KONON2 NAK KAWEN DALAM MASE TERDEKAT, CAKAP PASAL AGAMA PONG PANG PONG PANG, TAPI GAMBO X SENONOH.. MAK LA TU SEMUA…MAK PUNYA LAKONAN MANTAP!!!!!

    • Anonymous says:

      “InsyaAllah, dgn izin Allah kami akan bersatu dalam waktu terdekat..”

      Oh, maknanya gambar bawah sekali yang melekat berdua tu, masih BELUM BERSATU la ye? Ok, pahammm…..

  12. penyu says:

    bukan artis pun nak buat cover dalam blog ni. nexttttttt…….!

  13. baru aku tau wafi ank org kaya patutla muka x ensem pun laku
    untung jadi ank org kaya ni
    sesape org kaya kat sini kahwenla dgn aku sure korang untung sebab aku cantik
    ramai makcik2 ckp aku ni mcm pelaris beniaga!!!!!

    lelong!! lelong!! lelong!!

  14. Mss.s says:

    Pompuan ngawn wafi ni kaya ! Dieq pengarah drama ngawn penerbit kowt! Ramai gilew artis dieq rapat, memang untungla wafi pat dieq! Aqu pernah pegang kowt account pengarah pomuan niw, gilew masyuk ! Apew2 pon moga dowang bahgie!

  15. kelaworgirl says:

    e e muke iras-iras cam Lee Chong Wei..semoga berbahagia

  16. Kepologi says:

    DH X AD CITE LAIN KE ABG NARA OIII…dia ni pn bknya popular pn..kalau setakat ada penganti anne x payah la nk bgi tahu..aku rasa wafi ni pn sama ngan anne gak..tunjuk menunjuk..kekasih wafi pn sy tengok tergedik2 cam anne kalau ngan aliff…2 x 5..5 x 2..dua2 perangai hancur..geli la..

    • Maria Clara says:

      tak perlulah letak cerita pasal wafi ni, bukannya selebriti popular pun, cuma bekas suami artis je…apalah nara ni, dah takde cerita pasal artis lain lagi ke, gossip artis dah kehabisan stok…kbai…

  17. mak aku dgn ko pegi tgk wayang says:

    pompuan tu pakai tudung berjambul macam bonggol unta.. macam maner dia nak pakai helmet naik moto ngan laki tu??? tak payah pakai helmet la jah oii.. pakai jambui tu saja pun.. abam trapik pun tak leh tahan.. bukan takleh tahan aper.. takleh tahan negok jambui tu..

  18. halimah jongang says:

    semua yang mengutuk muka wafi itu ini, samalah mcm mengutuk ciptaan yang Maha Esa…

  19. Zai says:

    eden gelak mcm nak pecah perut baca komen2 balas untuk MISS. S ni..kuikuikui

  20. joyah terbang tinggi says:

    same je. anne dgn wafi. dua2 biangggg. opsss!

  21. yan says:

    atas labuh..tang bawah ketat nak mampus!

    • Anonymous says:

      Longgar giler dek di usung jantan sana sini……bukan ke ni yang bersekedudukan ngan laki retis izreen

  22. honeywellz says:

    Bukan aku nak mengata, tapi muka Wafi ni bukan macam muka orang baik2….sama macam Fauzi Nawawi, hubby Nisdawati tu…..muka miang. Sori…tu dari pandangan aku je.
    Aku setuju dengan Maria Clara, buat ape nak letak cerita pasal si Wafi ni, dia bukannya artis, cume ex hb artis je…..

    • jenah moto says:

      Awal2 cakap bukan nak mengata.. Lepas tu cakap Wafi tu muka miang. Kategori mengata la jugak tu. Kau cakap je, “aku nak mengata ni..” takde sape belasah kau pun

  23. Kepologi says:

    wafi ni dh la x ensem x popular pn..abg nara ni dh x ad cite lain ke..abg nara..knpa iklan aji no moto ni keluar lgi..rimas la….menyebuk jer..

  24. Penghuni Alam says:

    nengok muka x padan ngan anak3….dah bernikah ko ceraikan bini ko smp bertalak talak 3. x pelik haku klu pasne dia wat hal….apa punya JANTAN mudah melafazkannnn…grrrrrr!!!!

    • Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer says:

      talak tiga !!!!!! fuh POWER nyeeeeeee !!!!! bagos lah kalau talak tiga jadi tk payah lah si anne nk balek2 lagi ngan si wafi ni tol tk…macana si anne leh ada taste ngan si wafi ni ? minah jambu bukan nk menghina lahhhhhh kalau muka macm si wafi ni tolong eh bukan minah jambu punye taste terima khaseh aje thank u….

  25. samurai says:

    ex bini pun punya x nak ngalah kat sna bukan main lagiii ngan si Alifff Aziz tuh…anak2 yg kesian….harap pening2 dilamun bercinta…anak2 dpt perhatian skittttt…hampa tuh bukan budak2 lagii dah jadik mak bapak………..

  26. Anonymous says:

    muke wafi ni mcm burung. tirus ke depan sgt.

  27. comel says:

    wuekkkk! nah muntah..camni abg nara kata handsome? eeiii..tak ingin.. yg pompuan tu, lebih baik x bertudung. pakai seluar ketat pastu berkepit2. taubat la..wei…!

  28. Anonymous says:

    hurm…xbley bla!

  29. rr says:

    pompuan nie dak skolah aku dulu,,name y feeda

  30. Kepoh says:

    wafi ni boleh masuk vokal bkn sekadar rupa ..knpa la si anne ni dulu leh terpikat kt wafi ni..bknnya ensem pn..bgi free kt aku pn aku x nk walau dia ank org kaya..x selera…

  31. wanie says:

    fuiyooooo macam alien,,, pakai tudung siput sedut.. hahaha

  32. smile :) says:

    Aku ada fb wanita yg bersama wafi ni. Mmg last year dorg bertunang tp baru-baru ni wafi putuskn pertunangan melalui sms je. Kesian jgk aku tgk akak tu. Maybe btol si wafi ni playboy. Tak pandai nk hargai wanita. Benci lah lelaki mcm ni ! Boooo !!

    • Anonymous says:

      Bagus gak wafi x kawin c ms f ni…..family wafi dapat tau F ni dah tiduri ramai jantan….kiranya dh bobos x de grip….ada gambar dia berpelukan dengan suami izreen ….laki nyer x pkai baju….

    • Anonymous says:

      Ms feda yang tidow ngan laki orang tu ke….sian wei bini jantan tu baru je beranak lom habis hari pon….ms f ni angkut jantan tu bercuti, bercium, bersekedudukan, berpelukan, dan bermacam2…..sampai berbomoh kan bini orang tue kata nya….mak jemah kurang pasti yang pasti teman2 mak semua ada gambar mereka peluk2 gitew..x berbaju..auwww…smpai jantan tu ceraikan bini dia..sekang jantan tu pun hidup bhgia2 selepas dapt body ms feda…hi hi bye bye kawin plak sang artis izreen…dah nak ada anak ….yang mak sian…apa lah nasib body ms feda ni dok di ratah jantan dan ditinggalkan….

  33. Anonymous says:

    Ms feda yang tidow ngan laki orang tu ke….sian wei bini jantan tu baru je beranak lom habis hari pon….ms f ni angkut jantan tu bercuti, bercium, bersekedudukan, berpelukan, dan bermacam2…..sampai berbomoh kan bini orang tue kata nya….mak jemah kurang pasti yang pasti teman2 mak semua ada gambar mereka peluk2 gitew..x berbaju..auwww…smpai jantan tu ceraikan bini dia..sekang jantan tu pun hidup bhgia2 selepas dapt body ms feda…hi hi bye bye kawin plak sang artis izreen…dah nak ada anak ….yang mak sian…apa lah nasib body ms feda ni dok di ratah jantan dan ditinggalkan….