Written by Bella | September 13th, 2016

Nama pelakon Atikah Suhaime sekali lagi dihimpit kontroversi dan menjadi tumpuan ramai apabila foto beliau bersama aktor Idris Khan tersebar secara meluas sejak beberapa hari lepas.

Atikah menerima pelbagai kritikan dan ramai mula mengaitkan beliau kembali dengan isu video  beliau bersama Idris dan Ammar Alfian sebelum ini.

Walaubagaimanapun, Ammar nampaknya tidak ingin namanya dikaitkan dalam isu terbaru ini dan meminta pihak media menanyakan hal tersebut kepada Atikah dan Idris.

Ketika Idris tidak dapat dihubungi pihak media, Atikah  pula mengatakan beliau akan mengambil tindakan undang-undang berhubung penyebaran foto berkenaan.

Kenyataan itu dilakukan oleh Atikah selepas seorang peminat menyarankan beliau untuk membuat laporan polis berhubung isu panas berkenaan.

Namun, Atikah apabila dihubungi wartawan Harian Metro enggan mengulas lebih lanjut mengenai kontroversi tersebut.

Saya tengah belanja raya dengan mak saya.

 

Sama-sama kita nantikan susulan kontroversi ini, adakah Idris Khan akan terus bersembunyi dan membiarkan orang ramai mencetuskan spekulasi mereka sendiri? Apa pula kenyataan lanjut daripada Atikah selepas ini? Jangan biarkan perkara ini terus menjadi teka-teki, jika benar ia bukan foto anda berdua,  tampil lah untuk ceritakan hal yang sebenar.

Sumber Berita : Harian Metro

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

28 responses to Viral Foto Bersama Idris Khan Tersebar : Atikah Suhaime Bakal Ambil Tindakan

  1. Sayang salmah says:

    Boooooooo…poyo.
    Ntah nape ttbe rasa marah sangat kat atikah ni.hai la anakkk…

    0

    1
  2. Sayang salmah says:

    Dah la buat keje bodoh ni.g tangkap gambar pulak sengal la ko ni nak oi…

    0

    1
  3. Ninie says:

    mmg la saya tk suka Atikah ni..tapi memang edit rasanya..kaler lain2 haha

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Baruuu nak cakap. Mesti dia akan komen “itu bukan gambar saya. Ianya telah di edit dengan teknik superimpose. Laporan polis telah dibuat and pihak peguam saya akan mengambil tindakan saman terhadap pihak yang membuat fitnah tersebut.”

    0

    0
    • mad says:

      kan…dah buat tak nk ngaku.masyarakat skrg tak bodoh mcm die.

      0

      0
    • Anonymous says:

      NOHFAYAsoo ai. Qo.sol. s. Qol.ai al.qkl
      Si.si..si. qol..si. Aio.nu son..qo…si.qo.qo.qobqi
      Qopn..qilnnln qib son s skk qon i.son qiqk.qo’q qil.K .aop’.si. sil si via. Si sol ski qul’al.qo..

      0

      0
  5. mad says:

    aku tak rasa edit..org dah berak mana nak ngaku.. tengok video fazura tengah ehem ehem…tu video die …tapi mana pernah nak ngaku..artis mcm ni lah…..dah buat pergi amek gambar..punye lah bangang…bile tersebar nak report polis bagai..SEDIH!

    0

    0
  6. ape2 je la kau ni says:

    Pergilah buat report polis dik. Aku nak sangat tengok orang yang kononnya fitnah kau ni. Dan kalau betul kau tak bersalah aku cabar kau cari sampai jumpa orang yang aniaya kau. Satu je aku nak cakap, orang tak bodoh nak menilai antara kaca dan permata dan orang tak bodoh nak beza gambar edit atau tak. Tapi kalau kau tak nak mengaku jugak, buktikanlah yang kami salah. Jangan lepas ni diam buat2 suci pulak. Sebab walaupun kau dah tua bangka atau dah mati esok kisah kau dan gambar2 kau tetap ada kat internet untuk tatapan cucu2 kau.

    *kalau itu kau, bertaubatlah.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Btol Tu Ckap bro kita Aku sejujurnya Percya buktikan Klu mendian tak kemana.. Harimau Mati Tingalkan belang manusia kini Tingalkan Nama

      0

      0
  7. sue says:

    typical.. apa2 scandal yg libatkan artis, sikit2 buat laporan polis.
    well… tak salah actually nak buat laporan polis. TETAPI apabila polis menyiasat & menunjukkan foto2 tersebut adalah original dan tidak diedit, then you kena prepare to face the music lah.

    0

    0
  8. sedihh says:

    lagi satu, kalau perlukan seks, tak perlu la sampai nak bergambar semua dik.. kenapa nak bagi satu dunia tgk tubuh kita.. share ngan husband sudah.. x perlu la sampai amik gambar.. entah berapa ramai lelaki kat luar sana.. guna model awak untuk lancap…

    1

    0
  9. zabedah zabit says:

    kesian polis msia…

    asyik artis je yang banyak buat report..

    isu KimK buat report,
    isu bogel +video buat report

    ko igt polis xde keje lain ke..nak hadap kes bogel ni..

    1

    0
  10. aku says:

    fuhh tgok gmbar kecik tu mcm betuiiije
    google
    sape ada link bg kt aku
    hahahahhaa

    0

    0
  11. Arrtiqohhhh 321some says:

    Aisehman.. Dkt sthn ni cite ni bertebaran. Dan skrg br ko nk buat repot polis??

    0

    0
  12. dina says:

    report police buat apa?
    gmbar bogel tu tak affect apa2 pun utk rakyat malaysia.
    so tak yah kecoh2 sudah.
    sukahati la diaorang nak buat perkara tak senonoh tu….biar mak bapak famili diaorang yg tanggung.
    peminat2 artis ni boikot jer dah cukup. tutup terus periuk nasi diaorang!

    1

    0
  13. rose says:

    Ntahlah..dunia ni mmg dh nk kiamat..perempuan n laki sundal bertebaran.moga dijauhkn..

    0

    0
  14. Aku Menyampah says:

    Knapa aku rasa gambar ni real??
    Tak rasa edit pun..
    iskkk boikotla pelakon p*rno 2 org ni…

    0

    0
  15. anon says:

    Alaa….relaxlah. Zaman skrg ni semua org ada sex tape. Budak2 sekolah pun dah pandai buat….

    0

    1
  16. openminded says:

    Alaa…sma nak jd pornstars , homemade amateur 3some….biasa aje

    0

    0
  17. Anonymous says:

    .

    0

    0
    • Mira naufal says:

      Kita hnya manusia biasa..x lps dri ksilapan.sdang kn nabi ampun kn umat..klu btl dia dh lakukan ksilapan.kita sbgai umat islam kena doa kn dia..supaya dia brubah.kita x layak jdi hakim.

      1

      0
  18. Lisa says:

    Perangai macam sial gini pun ada peminat??? Apa ke bangangnye….dah takde artis lain ke ko nak minat mohammad_asnawi oi?

    0

    0
  19. Peminatsetiaatikahsuhaime says:

    Jangan mengutuk kak tikah sangat . korang tak takut ke MERANGKAK tengah panas kat padanv mahsyar nanti sebab nk minta maaf pada dia ? Guys dosa dengan manusia hanya manusia yang mengampun kan .

    0

    1
  20. Sofea says:

    Biar la kat dia nak buat apa pun. Korang tak yah hina dia nanti dia dapat pahala korang dapat dosa. Kalau korang kutuk pun bukan dia peduli. Yang layak hakimi dia cuma Allah SWT. Doa kan je semoga pekara ni tak betul. Kalau betul kita semua doa kan semoga dia kembali ke jalan Allah SWT.

    0

    0