Written by AbangNara | June 11th, 2009

Seriously Yunalis nyanyi live lagi sedap daripada album. Tak caya? Dengar video klip Yunalis Dan Sebenarnya versi akuastik masa Hot FM Am Krew dulu. Memang terbaik.

By the way, silalah layan lagu-lagu Yuna yang lain seperti Rocket, Deeper Conversation, Cinta Sempurna dan banyak lagilah. Semuanya best-best belaka. Bersiap sedialah untuk jatuh cinta dengan suara Yunalis Zarai.

104 responses to (VIDEO)Yuna Dan Sebenarnya Hot FM AM Krew

  1. aries_april says:

    dia mmg best…

    • DelimaSaraa says:

      aku suka lagu dia….bestttt sempoiii

      • Penari Poco2 says:

        x kenal pon!
        kengkawan…ari ni aku xder mud nak jejalan kat BN nie tuk bg komen…aku tgh gaduh dgn bf aku…
        aku nak cari ketenangan jap…
        miss u all…..muuuaaaaaaahhhhhhhhh….!!!

        • Kak Su says:

          Aduh..lagi sorang gaduhlah plk..Apsal gaduh2 ni..BF ko tak layan menari ke?…ha..ha.. Jan la gaduh..Bek layan capet Nara ni..

        • DelimaSaraa says:

          gaduh2 manja..tanda kasih sayang semakin mantap..hehehe…

          saraa : Orang Acheh pulang ke Acheh,
          Mengail kurau dapat senangin;
          Bakan mudah kita berkasih,
          Laksana wau melawan angin.

        • Kelentit Sakit.. says:

          uh..uh..uh..uh..uh.uh..uh..uh..uh..uhh.. PADAN MUKE KO..ha..ha,,ha….dah tau diri tuh ‘andalusia’…gaduh-gaduh plak!! tak laku kang baru hang tauuuuu…yeeahaaaa….aku kembali…kelentit the return!!

    • .Rosemary. says:

      ana setuju..!memang best..!dah la berpelajaran…

  2. jojio says:

    Sempoiii…..yadaaa

  3. indah says:

    suara die best sangat2………selamba gile

  4. flowerHoRn says:

    wa tabik spring kat you Yuna………..

    • jed hijau says:

      Horn… lama tak dengar berita…????…atau aku yang tak kuar???….. ( ok ke aku panggil kau..Horn…KHA..KHA..KHA..)

      • DelimaSaraa says:

        PON PON!!

        • jed hijau says:

          delima…kau sedih tak syukry hashim meninggal..

        • DelimaSaraa says:

          sedih gak..tp memang hakikat mcm tu..ntah2 aku suka2 hari ni kat sini tetiba aku menghilang…korang tertanya2 mana aku pergi rupa2nya, aku dh kembali ke rahmatullah…

        • DelimaSaraa says:

          jed, aku bengang ar dengan si bodoh dekat page manohara tu..bodoh betul malaun tuuuu..ada kutuk malysia terang2…menyiarap darah aku..

        • jerneh says:

          Innalillahi wa ina illai hiraji’uunnn… Amin

          jangan sedih2.. sedih la bila pulak kita nak menuruti
          insan yang lebih awal.. sbb byk sgt dh ni dok pot-pet..
          (ini adalah pesanan utk aq sendiri jika kawurang Ada Aku Kesah!!)

  5. indah says:

    asal xleh buka video die yee

  6. aries_april says:

    pc indah tk pickup la tu…

  7. flowerHoRn says:

    ngok dari raut wajah bdk ni msti jenis bdk bek2…..harap dh trkenal ni jgn sombong udah le…….

  8. eclipse says:

    aku suke yuna…tp yuna xsuke aku…hehehe

  9. aries_april says:

    dh kluar pn…
    p la bli kat psrya brdkatan…

  10. aries_april says:

    sama la kita eclipse ….

  11. flowerHoRn says:

    boring ar… apa hal lak ngan tenet aku ni nk dgr lagu Yuna asyik sngkut2 jerk………eeee…zzzzzzzz……..

  12. aries_april says:

    ckap boss, tkar ja yg bru…

  13. duvet says:

    sedap ke???.. sorry la peminat yuna.. tp pada aku suara dia biasa jekk… agu pun ok2 jek.. peaceeeeee….sekali dgr mcm tak nyanyi pun.. :D

  14. eclipse says:

    weh kekawn…aku bz la…ade KAIZEN…nti ptg sket join blk…

  15. halisaa_06 says:

    CAYALAH YUNA!!!

  16. aries_april says:

    eclipse KLANG JEPUN KER?

  17. xie says:

    da lme da minat kt dia…
    lmbt la nara ni.

  18. mm.. says:

    aku suka style dia nyanyi.. sempoi.. suara dia xdelah power sgt, tapi bagi aku, ok.. sgt2 sempoi.. muzik pun sampoi gile.. klu buat kerja sambil cari ilham, mmg best.. xserabut otak..

  19. alamak bergosip lagi.... says:

    best sangat2 suara yuna

  20. c gurl says:

    layannnn..

  21. badboy says:

    ni aku ngah dengar lagu dia la ni
    bnyk gak lagu dia
    org putih ada melayu ada..
    ha3
    boleh la..

  22. bahulu hangit says:

    bye DelimaSaraa…kim salam kt org sarawak…bwk blk buah tgn kat kami dlm BN ni tau

  23. tamazula says:

    ok gak lagu yuna…suara dia uniq…kalau dibandingkan dgn bebudak af7…cam hampeh…sorang pun tak leh pakai…

    • yula says:

      betul..betul..betul..aku pun xpaham dng astro nak cr banyak mana lg penyanyi mee segera

  24. flowerHoRn says:

    biasa ar astro nk wit jerk…

  25. flowerHoRn says:

    ??????????……..

  26. trAnForMers says:

    tmpang lalu………

  27. now_tea_boy says:

    yuna da great singer!!!!!!!!!!idup yuana

  28. gosip hangat says:

    aku pun suka kat suara yuna yang power tu…

  29. badboy says:

    bila plak program realiti nak cari sendiakawan..
    agak2 ramai tak yg uji bakat?
    program rekacipta ker?
    yg dikomersial kan..
    cari la org pandai plak..
    ni cari penghibur jer..
    bila m’sia nak maju klu cam ni..

    • Zaza Muhammad says:

      kan dah ade lu, nescaffe kick start… carefour tu nk cari enterpreneur… tp mmg aaa brape kerat je yg pegi uji bakat… dulu aku suke sgt apprentice yg donald trump tu..best tol bile dpt hadiah jadi CEO… berbaloi2

  30. Zaza Muhammad says:

    Korang,,,aku nk tnye lai soklan ni,,,, pesal aku xpenah dgr lagu2 Yuna lam Era..? Mmg aku x dgr Era sbb nyampah dj diorg suke sggggaaatttt putar lagu indon (aku lebey enjoy dgr cenel omputih)…tu psl aku tnye. se lai, aku x penah dgr carta era tp biasa aaa tgk lam Era Tv tuh…xpenah pun aku tgk lagu Yuna ni tersenarai. Carta era ni bkn undi penonton tp sekerap mana lagu itu diputarkan.. so aku assume aaa radio no 1 ERA ni x suke putar lagu dia, atau cam aku baca paper…stesen radio swasta hipokrtit ‘bunuh’ bakat artis muda berbakat…aku x sure article tu refer ke sapa tp logik gak aaaa sbb aku mmg x penah kebetulan dgr lagu Yuna kat Radio ERA….

    • Penari Poco2 says:

      askm za…selamat pagi jumaat yg mulia…
      za…bg nasihat kat aku sikit…aku xder mud nie…

      • Akak says:

        selamat pagi…
        semoga dilindungi Allah s.w.t selalu
        nape xde mood ni…dh mkn blum?

      • eclipse says:

        poco2 ko bad mood lg ker?aku dh rs mcm ko rs 3 hr lps…tension pon ade…aku nak komen kat BN ney pon mcm dh xde selera…

      • eclipse says:

        wsalam…aku tlg jwbkan dlu….

      • Zaza Muhammad says:

        hehhe PMS ke? Ko bekfes lum? g aa pekena teh tarik lu ke…. aku cuti ari ni hehhe…bestnye dok umah. tp wak keje umah ….dok basuh kain ni (mesin ekceli) … ko apa kes poco2 pepagi jum yg hening ni dah bad mood?

        • Akak says:

          ooo…x kje ari ni ek…jom la kita sama2 mbuat kje rumah…hehehe…nk msk ni…

        • Zaza Muhammad says:

          a’ah…teganu kang off ari jumaat…aku msk dah ,,,,wak meehoon bekfes..tu wak kuo ikan bg ilang beku dia..hmmm lunch ni nk msk kari aaa

    • Akak says:

      akak jarang dgr radio…penin…nk2 klu dj tu ckp mcm terjerit2….dh tua agknya akak ni…huhuhu…

      • Zaza Muhammad says:

        sama aaa …aku dgr radio lam kete je…umah pun xde radio… tu aaa terpaksa load mp3 lagu yuna tu sbb radio cam amoh putar je lagu dia…especially ERA

  31. badboy says:

    dengar la hot..lgu tu sll kat hot la

    • Zaza Muhammad says:

      ekceli 1st time aku dgr lagu ni pun kat hot gak…tp mmg x brapa best aaa dgr lam radio, aku siap komplen kate norah jones wanabe ke? tp dgr live lam youtube best plak sore dia.. ni aaa klas, nyanyi live best, bkn cam stengah artis tu, harapkan miming je..live hancusss

  32. nekounam says:

    kat track FM pun ade gakk..hehe..

    • Zaza Muhammad says:

      tu la psl…seme2 stesen tadio mmg putar lagu Yuna kecuali ERA… camne leh jadi radio no. 1 kalu x appreciate bakat org sendri..balik2 dok up2 org indon tuh

  33. ninikebayan says:

    suara dia sama mcm i ler~tak caya?tak per..hehe,tapi suara i lgi besh,kalau i nyanyi semua orang nangis dan tutup telinga kerana tak dapat nak tahan ngan kemerduan suara i ni..nak dengaq tak?tak mo??tak per..

  34. am says:

    aku dpt lagu yuna yang live lama da sebelum dia record lagu untuk radio n ep 2 lg da. n mmg berbeza..kat radio jauh lg x best but yg aku dpt lama dulu lg da, mmg best giler!!!

    yuna ni senior aku, blh jamin la dia tak kan belagak biler da femes giler nnt cz kat uni pon dia mmg sempoi, pendiam obviously TAK GEDIK LANSUNG

  35. kitty litter says:

    zee avi lagi sedap suara dari yuna nih.. yuna sedang2 je,,

  36. trAnsForMers says:

    aku suka sore ko Yuna mmg best dn sempoi

  37. Zaza Muhammad says:

    heheh pasni aku nk post aaa plak lagu ni versi Zaza… xpe org x kenal keh keh keh … nk tgk gak sure dasat2 kena komen wakakaka

  38. Kak Su says:

    Kak Su pn suke gak suara Yuna ni. Harap Yuna boleh bawa diri dlm industri ni dan jgn lupa diri & sombong. Gud luck 2 u girl!

    • Kak Su says:

      Ingat dlu Kak Su pnh belajar men gitar dgn abg2 Kak Su..habis bengkak & melepuh2 jari dek string..pas tu ok la..Tpi skg ni dah tak ingat la kod2 ni..lama dah tak men gitar..

  39. Kak Su says:

    Alah..Kak Su pn bkn nya tau sgt..tau sket2 je..Nak bagi bising satu kg..hah..hah..

    • DelimaSaraa says:

      kak su, bila saraa tgk muka atuk siti kan, saraa terfikirkan smthing larrr…betulker atuk k kawin ngan MJ rozita che wan???

      • Zaza Muhammad says:

        ye aa kak su, nk tnye gak ni… takan org suke2 nk gossipkan, sbb lam ramai2 MJ kat mesia ni, pesal org kata Rozita. pesal diorg x kata, ND ke, Abby ke, Sarimah ke kan kan kan…

        • DelimaSaraa says:

          tak kata saraa ker…saraa ni single n available lg niiii….MJ jugak jd pilihan ht atuk K..atuk, jgn marah ek..

          kak zaza, semalam saraa tgk satu movie, moral of the story yg saraa dpt, ada kategori lelaki yg minat perempuan berusia dan telah berkawin..kerana apa???saraa tak leh nak bgtau kat sini..kang kena tembak plakkkk

        • Kak Su says:

          Yg korang tya Kak Su wat pe? Kak Su bknnye press…tpi nak jwb gak..he..mungkin sbb Rozita Che Wan tukan cantki jelita..setakat ND ke..Abby ke..Sarimah..bkn test DK la..RCW tak pakai mekup pn cantik apa lagi klu dah berdandan ngan bulu mata palsunya tu..comel sangat..

  40. huhu says:

    yuna tak best

  41. wawa says:

    yuna best lah sore awk wawa nk pnjm ntk pjuk boy wa yg gah majok nie leh x

  42. pening says:

    mcm nak x nak je dia ni nyanyi..tp ok gak…sempoiii je..

  43. anwar says:

    ye jangan lupe solat

  44. I adore you’r web blog template, which theme do you have?? please reply!