Written by AbangNara | April 26th, 2011

Sila cover gelak sebab mana tau bos korang ada kat belakang. Nanti dia panas hati tengok korang gelak waktu bekerja.

69 responses to (VIDEO)Yang Penting Kita Enjoy ~~~ Lawak Super Dari Kumpulan Jambu

  1. akubukandia says:

    oh yeah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. einz says:

    jambu mmg tiptop

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. waniejjang says:

    jambu mmg TERBAEK last week!! dr aku tgk ML terbaring smpai tros bangun n duduk sbb rasa perut kejang tros.. :)) gelak non stop dr yus masuk smpai habis!! mmg BEST!!! :)))))))))

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. terbaik kumpulan Jambu ini. teruskan usaha mengegarkan usus dan tali perut penonton sampai kejang kerana ketawa terbahak-bahak hahaha.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. kema says:

    sgt suka dengan jambu…!
    yang penting kita ENJOY..!!!
    hehehe…otai rajalawak yang terbaeeekkk…!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. khalis says:

    memang gile la lawak nie..tengok berkali2 pun tak bosan..siyes

    Mengapa mereka merakam 3gp lucah??

    koleksi artis seksi dalam majalah mangga

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. alcatraz77 says:

    haha… terbaik, aku selalu jugak jumpak yus ni kat perlis tengok muka dari dekat pun dah nak tegelak hehe… :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. baby face says:

    muke legend…hati cute…

    *semua pon x boleh…

    ^___^..terbaek,,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. donut_cute says:

    mmg lawak tapi geli plak bila nengok depe pegang tangan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Chybee says:

    lawak gile jambu!! :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. aspire5580 says:

    terbaek dari ladang hahaha…kemon kemon jambu..wa x sbr nk tgk lawak korang next week

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. watever says:

    tolonglah vote jambu dieorg mmg truly briliant comedian!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nesam boy says:

      pak edoo & maklang puan punya baka mmg trbaik!! yus mmg mengalir darah seninya… mewarisi bapak dia yg lucu…teruskan mengundi dan bimbingnya mencapai kejayaan di dalam industri seni…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. don’t touch me.. wakakaka

    afundi Jambu dan Jozan :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. yang says:

    jambu!!…..memang lawak lah….memang tak sia2 aku tunggu nak tengok maharaja lawak…hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. ray says:

    muka legend hati cute . perghh . mmg terbaik lah jambu . tak penah miss tgk ML smpai kne marah dgn ayah . :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    yeahhhhhhhhhhhhh minah jambu suka JAMBU buat kelakar…..JAMBU memang kelakar n memang buat minah jambu ketawa…..suka lah …………jangan lupa undi JAMBU okkkkkkkkkkkkkk lov u bang naraaaaaa bang nara pn jambu jugak….cute gitu………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. pooja cantik says:

    olololo comelnye baju pink.pooja suke pooja suke

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Jambu says:

    taip ML20 JAMBU

    now!!!

    haha… ;)

    pastikan JAMBU ke final n jadikk champion.. ngeh ngeh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Myra Dolce says:

    dorg mmg klaka…
    tp xtau nape aku da terlekat ngan si jozan je..
    hahahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. Baik Punya says:

    nyampah jozan..!!!suka sepah…hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jonjongot says:

      nyampah sepah!!..mcm sampah..HUAhahahaa..Jozan de best…JAmbuuu Pn best gak…!!..yeahhh~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. lolo says:

    jambu paling best kast week.. bak kte apek “keep it up”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. cikaro says:

    tension hilang… penat hilang… bravo Jambu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. mokcik says:

    dalam hati ada taman… suke jambu ni.. lawak sgt2 refreshing..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. Hahahahaha..memang lawak..kreatif pin kreatif..macam ada harapn ntuk menang…yang palin gbest ending belasah2 tue..hehehe..tercute..terbaek..tercute..terganas………………Hahahah..Nak tahu siapakah lelaki Y dlm kes Saiful Bukhari?Klik nama blog saya k.. :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. bukan nama sebenar says:

    tak lawak pun…=.=’

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. hajimaru says:

    sape yg kate jambu x lawak..sah memang ko ada masalah pernafasan..x pun masalah sistem kumbahan..cian deh loo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Apat says:

      kalau jambu nye lawak maknanye spises lawak budak2 sekolah rendah . kalau korang nye minded level2 bebudak mcm tu mmg laa lawak diorang tu paling bes. gile ke apa mcm tu nye lawak pun korang leh nk layan.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. aku ko panggil sayang says:

    Lawak biasa je… tak de la best sgt coz ada yg lagi best mlm tu.. nabil .. jozan.. sepah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. watever says:

    ORG yg bodoh je xtau jambu lawak xpon ade masalah pendengaran haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. mINAH says:

    xpaham sngat lawak diaorg nie…kejap suka…kejap x suka…pastu nak cium…pastu nak terajang AC

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. suka lawak says:

    btol2.hehe suke gile kat jambu nih! klako xhengat!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. miura says:

    jambu memang best…gd luck for jambu….harap2 dapat jd top 3 maharaja lawak…

    sory r….i memang tak undi saper2 pun…mengabehkan duet jo…suker tgok jer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. amar says:

    aku minat lagi nabil…nak2 minggu ke3…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. watever says:

    korang xphm sbb dieorg tu org seni so dieorg more to theater kalo korang perasan , every week dieorg uat diferent dri yg len.n kalo korng perasan jgk , lawak dieorg ade class n style,x klise mcm sesetgh pelawak, bile wat lawak xsmestinya memerlukan kata2 yg berunsur lawak gesture bdn pon da bole wat org gelak..or imagination .create satu mende yg bole wat org berimiginasi dgn cerite dieorg.SO, MAMAT KHALID sendri ckp kalo nk dirangkum satu perkataan die leh ckp ”lawak jambu ade class’ dan tersendri’dieorg sendri rendah dri juz for laugh n for fun,menang xmenang tu belakang kire,juz nk org len nilai lawak dieorg..

    tulah jambu tulah legend, tulah SENI! GOT IT?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. farra hanny says:

    xde la lawak mana pun…biasa jerk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. suehada says:

    mmg lawak gile…aku sokong sgt klu jambu nie jd maharaja lawak,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. zaia says:

    ..ske Jambu gak~
    Jambu~Jozan~Nabil~Sepah —> bakal ke final ML kot!huhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. HARIMAU PUTRAJAYA says:

    TUE LAH PASAL AKU DAN CADANGAKN TOLONG LAH BAGI TAHU KAT ASTRO BUAT LAH HADIAH BAGI SETIAP MINGGU.SEKURANG2NYA DAPAT GAK JAMBU MERASA HADIAH. COZ KALAU NAK JADI JUARA MAHARAJALAWAK NI MESTI SUSAH COZ PEMINAT JOZAN DENGAN NABIL LAGI RAMAI DARI PEMINAT JAMBU.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      tkpe yg penting JAMBU ni kelakar rabakkkkkkkkkkkkkk !!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. hehe says:

    terbaikkkkkkkkkk…kipidap…kui3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. ddddddd says:

    xbest langsung cam lawak old jerrr…..boring…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minah jambu jambu 24jam mengadap computer says:

      tak best jangan vote la,,,,,senang je,,,,,,,

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. kopandaibergurau says:

    ….nak gugur jantung aku…..dusshhhh…amik sebiji!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. dragonaz says:

    kalau dapat offer berlakon agak2 watak apa je diorang boleh dapat untuk jadi hero? atau kalau dapat offer kat sarkis?? hehe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. Komplen says:

    Pada aku lawak jambu tak best cari jalan mudah nak lawak pakai baju pmpuan lagi satu aku ak suka si yus kalau tokey sorang pon dah cukup bagus si yus nie memang tak lawak apa pun nabil ,jozan n sepah terbaikk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. nurien sofea says:

    xphm le ending kump jambu ni? tbe2 nk trajang time amik gmbr tu knape? tbe2 dr pmpuan jd laki nape? ader sape2 yg bley tlg jelas kn x?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. nunin says:

    terbaik la…kelakar gila..xjemu tengok..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. Walcott says:

    harap2 korang la jd juara ye….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. minah says:

    biar aku jelaskan..diorg ni kapel yg dh putus..tokey nk ngorat balik..last2 bf nora danish dtg nak pukul.. susah sgt ke nk paham? kan ac mizal ckp last tu..’sabar rudy..’ rudy kan bf nora danish dlm cuti2 cinta..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. juliana says:

    terbaek dr jambu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. intan says:

    ala…siannye…kepala tak gile2..mcam tu la ulasannye…boring…old fesyen…blaa.bla…bla..yg pasti jambu kreatif out from the box dari zaman lawak old ke new….:P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0