Written by AbangNara | October 14th, 2014

Yeah~~~ Ini adalah percubaan kali pertama Abang Nara membawakan rumusan dunia hiburan tanah air yang terjadi sepanjang minggu lalu untuk anda semua. Maafkan Abang Nara sekiranya wajah kacak ini membuatkan anda tidak tidur lena. Hehehe. Pertama kali pasti ada banyak kekurangan. Jadi tolong berikan komen untuk Abang Nara perbaiki lagi video seterusnya minggu hadapan.

[flowplayer id=”29875″]

Untuk minggu lalu, kisah paling hangat sudah tentu mengenai Hanez Suraya, Abby Abadi dan Adib Khalid serta Izara Aishah. Ketiga-tiga berita ini mendapatkan komentar paling banyak daripada pembaca BeautifulNara. Untuk minggu ini, agaknya apakah kisah yang akan menjadi tumpuan anda semua? Saksikan video di atas untuk imbasan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

21 responses to (VIDEO)Yang Hangat Di BeautifulNara Sepanjang Minggu Lalu

  1. sentap says:

    sooo sweett.. ok yg tu saya tkejut abg nara.. tbuntang bijik mate nengok nyer.. mesti rabun mate abg nara tinggi kan

    0

    0
    • putih-putih melatitititi says:

      mcm buang masa je…

      baik buat peta minda!!kahkahkah

      0

      0
      • Anonymous says:

        abg nara nape pelatt?? bnyk ngumpat org ni, kifarah tu kifarah…errr

        0

        0
      • Abang Nara Bias. Beautiful ke? says:

        menyesal aku tertekan play! siall laa

        0

        0
      • hahaboy says:

        Baiklah Abang Nara. Sebagai salah seorang pembaca di sini, biarlah saya berikan sepatah dua kata untuk vlog pertama ini. Pertama sekali biarlah saya ucapkan tahniah atas usaha nara untuk memberikan benda baru kepada para pembaca tatap, walaupun hanya untuk membuat liputan gosip yang lepas2. Teruskan usaha itu dan berikan video yang lebih bagus, terutama dari segi editing dan cara nara bercakap.
        Selain itu, berikan pendapat nara atas setiap rumusan kisah hangat yang disampaikan.
        Yang terakhir, cuba selitkan komen2 pembaca BN sekali, untuk tunjukkan yang setiap komen itu berharga bagi nara.

        0

        0
    • minah jambu telajak laris merah says:

      nyampah betol minah jambu tengok si bang nara ni lah ! macm pelattt ajeee…tengok tu gigi taring bang nara heheee ape2 pon bang nara ni memang sweet…ape kate peminat2 betolkn minah jambu cakap bang nara ni sweet ‘ lov u bang naraaaaaaaaa..!

      0

      0
  2. sumpah nara x hensem! says:

    Hahahahhahahhahha..kuangkuangkuang..nara oiiiiiiiiii!!!tlglahhhhhhhhhh!!hahahhahahhahahahhahahahhaha!!

    0

    0
  3. MANLAMBONG says:

    choyyyyy

    0

    0
  4. hahaha says:

    boleyyy laaa.. okey laaa.. tp yg soooooooooooo sweeeeeeeeeet tu tanjaaaatttt boboiii! hahahhaa. motip abg nara wat vedio?

    0

    0
  5. AbangNara says:

    hahaa. takder motiff. saja suka-suka je

    0

    0
  6. Cute says:

    amboi Nara…kening terangkat macam ziana zain aihh…
    caye lah…
    tetap sokong nara…buka blog sepuluh kali pun tak boring byk citer2 menarik..
    tetap sokong nara…go cayukkkk..

    0

    0
  7. hamboi abang , kemain lagi ye bang … balik bang balikkkk

    0

    0
  8. no nama says:

    Tembamnya pipi…..soooo sweet

    0

    0
  9. whatever says:

    apa-apa jerr lahh

    0

    0
  10. ayam says:

    abg nara da gemuk !!!! kikikiii

    0

    0
  11. wAwA says:

    apsal rasa nak tergelak ni… hahahaha… saya sajes abang nara duduk belakang tabir jer… ^^

    0

    0
  12. saya says:

    so suweeeettttttttt!!!!
    kah kah kah :D

    0

    0
  13. cindai says:

    Maaf ye abang nara….nak komen sikit untuk peningkatan produktiviti…..Percakapan abang nara tu terlalu kalut macam serabut. Biar slow tapi penuh dengan intonasi. Bila cakap terlalu gopoh apa yang nak disampaikan orang rasa macam lucu. Itu sahaja komen saya…rajin-rajinlah bercakap seseorang pasni…..Apapun tahniah ada semangat untuk mencuba.

    0

    0
  14. bawang merah bawang putih says:

    buat lah reaksi muke sikit.. bru best nk tengok..
    tak payah la jerit2 sngat sakit terlinga,, sngt soo swett
    bercakp macm hafal skrip je..
    tak payah la nak buat2 sedih2 mcmtu… kami happy jerr :)

    0

    0
  15. […] telah terjadi sepanjang minggu lalu. Panas memang panas. Terima kasih atas maklumbalas yang telah Abang Nara terima untuk video yang pertama. Diharap video kali kedua ini akan dapat memuaskan lagi hati anda. Penat Abang Nara buat […]

    0

    0