Written by AbangNara | October 20th, 2014

Yeah~~~ Abang Nara kembali lagi untuk merangkumkan berita-berita hiburan tanah air yang telah terjadi sepanjang minggu lalu. Panas memang panas. Terima kasih atas maklumbalas yang telah Abang Nara terima untuk video yang pertama. Diharap video kali kedua ini akan dapat memuaskan lagi hati anda. Penat Abang Nara buat macam-macam gaya untuk memastikan anda terhibur.
yang hangat1. Rozita Che Wan ditaja Hospital KPJ Ampang Puteri

[flowplayer id=”29952″]
2. Gambar sosial Erin Malek menjelang perkahwinannya. Ada yang cemburu ke?

[flowplayer id=”29959″]
3. Kamal Adli melutut menagih cinta Intan Ladyana. Pedih jiwa ini.

[flowplayer id=”29960″]
Seperti biasa kongsikan pendapat anda di ruangan komen. Maklumbalas negatif dan positif akan diterima dengan hati terbuka. Selamat menonton!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

21 responses to (VIDEO)Yang Hangat Di BeautifulNara Sepanjang Minggu Lalu II

  1. Whatever says:

    No comment!… :P sebab belum tengok video lagi… kakaka…

    0

    0
    • amoi says:

      Muka nara mcm nak nangis..sape kutuk nara kuar sini cepatttttttt..!!!!!!!!!

      0

      0
    • amran kerja shell says:

      saya cadangan nara tak teruskan buat video. bab usaha tu sy bagi la pujian. tapi yang lain tak mampu nk diluahkan dgn kata2. rasanya nara sesuai copy paste gossip je. nak jadi pengacara mmg tade bakat. bertabah la nara utk kena kutuk.hahha

      0

      0
  2. sentap says:

    abang nara….. terharu ai taw.. gigih betoi nak buat video sanggup plak nak time komen negatif.. hohoho.. bang nara, spek kasi tukar laa.. kasi nipis cket. bang nara kan kaye. kompem mampu tukar…

    0

    0
  3. aku says:

    nape ko mesti nak buat video nara? aku x tgk video ni sbb x minat. ada sape bleh jwb kot2 nara ada explain dlm video dia tu

    0

    0
  4. 12345678910 says:

    geli la aku nara.. ko tulis je la gosip2 ni..takyah nak buat video sgt..tak sesuaiiiiiii

    0

    0
  5. peminatnara says:

    hahaha, tak payah la nak buat video. menulis saja la. ur writing is excellent but you dont have the skills to be in front of the camera, hehehe. bikin geli, hehehe.

    0

    0
  6. eh says:

    aku rasa nk test market nk jd pengacara hiburan..tp syg nya xssuai sgt la nara.
    sorry to say..muka abg nara xblh jual la.

    0

    0
  7. jd says:

    aku terpaksa like semua komen kat atas ni bang nara. sbb aku pon meluat. aku x tengok pon video tuh tp dh meluat. klo tengok xtaw lah. huhu. xyah nak video sgt lah. gosip je dh cukup. huhu

    0

    0
  8. hpmurah2u says:

    saje menambahkan komen di sini..bye bye

    0

    0
  9. AbangNara says:

    hahah. orait terima kasih semua. minggu depan kita try cari hos baru. Hehehe

    0

    0
    • Kritikan membangun says:

      Abg Nara… Don’t cross your arms… Tu Macam close position… Tak mesra gitew…

      0

      0
  10. kesawan says:

    Nak tanya kereta BMW yg dulu hilang dah jumpa ke belum? Senyap je..

    0

    0
  11. norma says:

    spek kasi tukar
    mata kasi buka
    senyum biar manis
    cakap lebih sempoi n mesra..bkn mcm baca scrip

    pendek kata g blajar ngan keknis dulu yer bang nara

    selamat beramal dengan tip yang saya bagi

    0

    0
  12. anon says:

    boring. video boleh diperbaiki lagi..tp rasanya tak payah lah video..concentrate on writing only :)

    0

    0
  13. Anonymous says:

    ok abag nara…boleh ni..da improve dah..boleh..bagus..bagus..bagus..

    0

    0
  14. cyla says:

    I nye advice.. xpayah la nk tepek muke sniri, family sniri kalo nk wat blog ni blog gosip.. org xexpect nk tao pasal ko pon.. so xpyh besusah payah k..kecuali la interesting sgt..

    0

    0
  15. catt says:

    Salam,
    At least abg nara berani mencuba. Practice lagi yer abg nara. :)

    0

    0
  16. Saoiah kari says:

    Baguih la .. Ada mcm interactive video cam ni.
    Hansem ke tak hansem ke yg penting isi nya bagus dan berani mencuba..
    Cuma nk jgk tngok bini Abg nara jadi CO HOST SEKALI..!!!

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Hahahaahahahahahahaa perey!!!

    0

    0