Written by AbangNara | July 12th, 2011

Kalau minggu lepas Abang Nara ada kongsikan trailer video SOLO daripada Andi A. Merican untuk anda semua, hari ini Abang Nara nak sharekan yang full version punya. Baru korang tahu ending video klip ini dan takkan tertanya-tanya lagi. Thumbs up kepada Dira Abu Zahar yang mengarahkan video ini dengan baik sekali. Good job.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

17 responses to (VIDEO)Versi Penuh SOLO Dari Andi A. Merican Dan Altimet

  1. khalis says:

    pelik gak nape nara promote betul lagu ni.. last2 tengok gak la..ada apex rupenye?hehe..

    Pendedahan Fakta: Cincin 24.4 juta di jari isteri pemimpin kita?siapa dia?

    Gambar baru koleksi gadis Pin-up majalah mangga

    0

    0
  2. ayman says:

    wah…arahan dira abu zahar..itu bukan khairul fahmi ker?

    0

    0
  3. kid says:

    bang nara tak nyanyis skali ke? hehehee

    0

    0
  4. prince says:

    haha…suke video ni..thnx abg nara..:)

    Lawak Paling Bodoh Di Dunia

    0

    0
  5. april may says:

    1 word – BOSANTAKFAHAM

    0

    0
  6. Zaim says:

    Penyanyi baru kew? Wah suara dia lunak……..

    0

    0
  7. Breakeven says:

    ~ sorry..but.. sy rasa lagu ni x sedap..
    tp video nice..~
    takpe..nanti sy dgr byk kali kot sedap..hihihihi..

    0

    0
  8. basshunter says:

    apsal promot video ni? penyanyi pon aku x knl…xdak package..sorry to say

    0

    0
  9. Fauzana says:

    ada 3 kategori lagu,
    first – lagu best, catchy tp kualiti sederhana
    second – lagu bagus dr segi kualiti, teknik tp not easy listening
    third – lagu bagus, kualiti dan mesra pendengar

    lagu Solo ni kategori ke-2. video best, proud of Dira

    0

    0
  10. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    tk best lah lagu ni…..lagu macam nk gi bilekkkkk jeeeeeeee….tk stim langsong lah dengar lagu ni ..

    0

    0
  11. madno says:

    siapa any merican nih? artis baru ek? nape aku tak kenal?
    kenape2?

    0

    0
  12. penampan says:

    dia ni kan pernah masuk Gangstarz dulu,groupnya Infinetz… acapella diorg best ooo…check youtube..

    0

    0
  13. calculator says:

    xbest pon……..

    0

    0
  14. nana says:

    I cant brain this. Video clip ini terlalu artistik utk
    org2 marhaen seperti aku. Lagu ok. Tapi susah sikit nak terima. Tapi takpe. Kita kasi can kat andi.

    0

    0
  15. apiss says:

    lagu ni tawaq la.. tapi video dan suara ok la..

    0

    0