Written by AbangNara | July 5th, 2011

Video arahan Dira Abu Zahar yang bakal bergelar pengantin pada 11.11.2011 ini sememangnya sangat mengujakan. Tambahan lagi dengan kehadiran penjaga gol kebangsaan, Khairul Fahmi Che Mat yang menaikkan lagi seri video klip ini.

Kehebatan lagu SOLO ini memang tak dapat dinafikan lagi dengan kehadiran Altimet selaku rappers. Abang Nara harap korang tengok video trailer SOLO terlebih dahulu di atas dan bagitaulah kot-kot berminat nak tengok yang full edition punya. Kalau ada yang berminat nanti Abang Nara uploadkan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

16 responses to (VIDEO)Trailer SOLO Dari Andi A. Merican Feat Altimet

  1. Abang Lie says:

    kenapa nama dia andy a. america? hahaha

    0

    0
  2. cccc says:

    FIRSTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

    0

    0
  3. zaia says:

    video dia best abg nara tp..tp,
    tp lagu dierrrr…………………….. xD
    tktau la klu dh brkali2 dgr mayb ade yg rse best kot..huhu

    0

    0
  4. lalala says:

    best..lg2 ade altimet rapper dier..
    cme agk xphm jln cerita video klip tsebut..

    0

    0
  5. Cida says:

    Andi A America? Nama die bukan Andi A Merican ker? Huhuhuhuhhu

    0

    0
  6. annn says:

    best gak.. tp kn aku konpius sket kalau c adira ni cakap.. sejak dr pengacara kt astro lg lau dia ckp cm tk clear..cm mkn sebutan tu..erm tp ok la..

    0

    0
  7. Ape2aje says:

    X Best!!!!
    lagu tah pape…
    VC pn ok2 jew…..

    0

    0
  8. anabobo says:

    dira nak kwen eh hujg thn ni??ash pon sma kan?dorng rjuk blk ke atau dgn psgan msing2??

    0

    0
  9. minah jambu 24mengadap computer says:

    ape ke bende video ni? tkde pe2 pn….si dira ni membebel je dari tadi gi ujong ke ujong tkde pe2 pn yg berlaku? buang masa jeeeeeeeeeeeeeeeee !!

    0

    0
  10. rabbit lovers says:

    0

    0
  11. what the? says:

    sampah!

    ps: kalau video bagus, tapi lagu tak bagus, lari mood!

    0

    0
  12. x pnah dgr pon video ni..

    0

    0
  13. mi says:

    TIDAK BEST.

    0

    0
  14. I like the helpful information you provide in your articles. I will bookmark your weblog and check again here regularly. I’m quite sure I’ll learn lots of new stuff right here! Best of luck for the next!

    0

    0
  15. Excellent post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Very helpful information particularly the last part :) I care for such information a lot. I was looking for this particular info for a long time. Thank you and good luck.

    0

    0