Written by AbangNara | March 30th, 2009

Tomok dalam OIAM 3 sememangnya bukan Tomok yang kami kenali selama ini. Kali ini dengan selamba kadaknya dia tukar lagu Syafinaz “Bersamamu” jadi lagu rancak. Siap dapat imuniti lagi.

Layan video Tomok di atas dan pastinya anda akan mengkagumi bakatnya. Go Tomok Go.

25 responses to (VIDEO)Tomok Dapat Imuniti Lagi, Tahniah!!!

  1. ni says:

    memang power la dia perform…suke sgt…

  2. garfield_82 says:

    wahhhhhhhhh..hebat2..rugi aku xtengok ari2…huhuhuhu..best gak..

  3. ain says:

    waaa tomok memg hebat
    bukan mcm tomok dulu2 dh
    teruskan usaha anda utk menang ya tomok

  4. fiza224 says:

    tomok mmg best! dr dulu smpai skrg aku mmg peminat setia die.. go tomok..teruskn usaha.. chaiyook, chaiyook…

  5. jungkang says:

    tak sedap lah sore dia.
    sesak nafas aku dengar.

  6. tomok?? says:

    tomok??alahai~

  7. rozy says:

    tak kisah org lain kata apa..yang penting sanggup berubah untuk kemajuan..
    yey..dulu tak minat tomok..
    kali ni boleh kasi peluang la..

  8. hanz says:

    gud luck tomok

  9. zaza says:

    dulu zmn sejarah mungkin berulang sengau aje tomok ni…tp skrg power gak vokal dia…

  10. graduate says:

    tomok best nowadays~
    he deserves the 1million.
    unlike suki n ayu.
    wheres suki now?
    and can ayu be any prettier even wif 1million?
    i doubt it.

  11. flower says:

    “GO TOMOK GO”
    teruskan usaha..
    byak dh ko brubah…
    besh..layan..

  12. Nekounam says:

    aku dgr die nie ada kanser hidung..btul ke?

  13. NB FUNCLUB says:

    pergh..memg best la sore tomok…mmg dh maju skng..luv u tomok..nb…gud luck..

  14. hemo_nemo says:

    memg sgt2 best…dahla lagu nie memg favourite i…die tukar jd mcm nie best kuasa dua jadinye…

  15. mimown says:

    betol betol..dulu aku tak ske mamat nih..tapi skunk dah minat..heee~

  16. porno izle says:

    This is a good piece of content, I was wondering if I could use this blog on my website, I will link it back to your website though. If this is a problem please let me know and I will take it down right away.