Written by AbangNara | May 23rd, 2011

gambar pertunangan khairul fahmi dan elia

Seperti yang telah anda ketahui, Khairul Fahmi, penjaga gol bola sepak Malaysia telah pun selamat bertunang dengan Elia (JejariRuncing) baru-baru ini. Abang Nara suka style pertunangan diorang. Macam Arabic sikit. Sama-samalah kita doakan agar pertunangan mereka ini akan berakhir dengan pernikahan tidak lama lagi.

Tahukah anda yang Khairul Fahmi telah membongkar rahsia percintaan antara mereka berdua? Abang Nara dah tengok video mereka di dalam Facebook SetelKahwin dan sekiranya anda berminat untuk mengorat pemain bola sepak Malaysia, anda wajib tonton video ini. Sungguh sweet kisah cinta mereka berdua ini. Macam ala-ala David Beckham dan Victoria gitu.

Lagi beberapa keping gambar pertunangan Khairul Fahmi dan Elia dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar pertunangan khairul fahmi dan elia

gambar pertunangan khairul fahmi dan elia

gambar pertunangan khairul fahmi dan elia

gambar pertunangan khairul fahmi dan elia

gambar pertunangan khairul fahmi dan elia

gambar pertunangan khairul fahmi dan elia

gambar pertunangan khairul fahmi dan elia

gambar pertunangan khairul fahmi dan elia

gambar pertunangan khairul fahmi dan elia

33 responses to (VIDEO)Teknik Mengorat Pemain Bola Sepak Dibongkar Oleh Khairul Fahmi

  1. Girl says:

    Congratez…!!!

    0

    0
  2. cici says:

    wow.. congrat

    0

    0
  3. Manis says:

    Hahah, Elia ? siapa tuh ?

    0

    0
  4. Niena says:

    Tahniah… !!! :)

    0

    0
  5. secret says:

    1-tahniah. tetibe je tengok muka si khairul fahmi dah hilang seri kehenseman. tet………….. haha

    2- serius lawa pelamin tunang tu. simple tapi extremely nice! sape kate bertutup litup tak cantik kan. lawa da si tunang nye tu

    3- zaman sekarang punye majlis tunang da macam acara bersanding ek. huhu

    4- huhu khairul fahmi dah tak hensem. =p haha

    5- kahwin cepat2. dugaan bertunang ni, HEBAT. haha

    6- lama nya abang nara cuti. 2 hari tu xde update. rase nak nangis je.haha

    Duduk juga punca membunuh diri. aisey..

    0

    0
  6. aku female says:

    comey lah.. harap ke jinjang pelamin cepat2..

    0

    0
  7. best~! says:

    Tahniah! smoga ke jinjang pelamin…amin..=)

    0

    0
  8. budak ikan says:

    siap pgg bunga lg..nape xakad nikah je trus? dh alang2 ada dua2 atas pelamin.

    0

    0
  9. xxxxxxxxxx says:

    mcm majlis kawin je:P pape pn tahniah… :)

    0

    0
  10. zzzzzzzzzz says:

    laki pun ada cincin tunang gak eh..bru tahu.hehe..

    0

    0
  11. Hyemi says:

    Sweet<3<3 semoga kekal hingga ke jinjang pelamin…

    0

    0
  12. shaween says:

    selamat brtunang…tahniah..!

    0

    0
  13. shaween says:

    sweet je…

    0

    0
  14. kunah says:

    nape x leh nk komen?????? huhu

    0

    0
  15. maha says:

    Orang tak suka dengan akak perempuan nikan. Namanya Erin. Selalu suka interframe.

    0

    0
  16. mr f says:

    Cayalah Fahmi!!!

    0

    0
  17. hihi says:

    comel..^_^

    0

    0
  18. wah!!tapi tips2 dari abang salleh yaakub lagi best kot ^_^

    Jom Tengok :
    KELAKAR : RACUN!!
    MAYA KARIN MELACUR???
    JANGAN KLIK!!NANTI XBOLEH TIDUR!!!

    0

    0
  19. budak cute says:

    ish2..org tunang skrg dh lbh dr org khwin..siap blh b’gmbr dgn tunang..b’beza btl dgn org dlu2..tp mmg menarik n meriah lh p’tunangan dorg..thniah sy ucap kn..cpt2 lh naik pelamin..

    0

    0
  20. hippo says:

    sweet kew?? tah pape tah…

    0

    0
    • politik says:

      aku pon rasa biasa je tgk. org sekarang suka bermegah-megah. entahlaaaaaaaaa

      0

      0
  21. hippo says:

    sweet?? tah pape tah..

    0

    0
  22. petua hamil says:

    sweetnya..tahniah bt khairul fahmi.. :)

    0

    0
  23. dekdek says:

    xtau nk ckp mcm na….mcm syok sendiri….hahahhahah

    0

    0
  24. sje mnyebok says:

    mcm nikah….

    0

    0
  25. ensemnya aku

    0

    0
  26. sigemukelia says:

    ewww geli dowh ko ni elia. bajet cun! lemak kumpul sana sini

    0

    0
  27. laki org says:

    saya dengar pelamin disponsor oleh sebuah syrkt dari seremban tapi diorg tak diberikan kredit pun oleh jejariruncing..memang tak patutlah..cuba abg nara check.tq

    0

    0
  28. zameena_meena says:

    love story cam posh n beckham…uweks!!!
    posh tuh sper n beckham tuh plak sper…
    elia nih de org knal ker???
    fahmi tuh famous sgt ker???
    i dont think so….

    0

    0
  29. ntahape2jejari says:

    helloooo!! sape kate ppuan nie, alim ha!!~~dah la mengamalkan tudung saji, kejap buka kejap tutup!! korang g la bce blog dye, nmpak sgt gedixx sbb asyik cite pasal bf dye smpaikan ape yg bf dye ckp dlm telepon pun dye tulis dlm blog, nak nasihatkan utk jejari runcing nie, sila jga privasi anda dan bf anda ya!! xsemua org suka baca apa yg anda tulis ia umpama menunjuk-nunjuk or show off kepada semua org, igt masa bertunang byk dugaannya lgipula usia percintaan korang masih muda, sedangkan org yg brtahun-tahun bercinta n than bertunang sebulan dua boleh putus, apatah lagi anda
    (bercakap pasal pengalaman org disekeliling saya) kalo anda kata saya jeles ,, sebenarrrnya saya langsung xjeles tpi meluat membaca penulisan anda yg showoff percintaan korang =D
    maaf andai tersilap kata dan terkasar bahasa v*_^peace

    0

    0
  30. kodok says:

    hahaha.. blog ni utk org yg suke baca pasal mereka. bukan utk semua org. klu xsuke jgnla baca. xpaham ngan org yg kutuk2 blog org tp still follow perkembangan. contoh klu website pasal world cup. ramai yg suke, tp xsemua, yg xsuke tu xde plak sibuk2 nk kutuk2 psl bola tu. juz jgn bukakla, kan senang.. hahaha again.

    0

    0
  31. The Lee says:

    Sukanya dio..Banyak dugaan jadi selebriti ni…Tak caya, jom ikut saya…He..he..

    0

    0