Written by AbangNara | May 4th, 2013

Akhirnya yang ditunggu-tunggu telah tiba. Penyanyi nombor 1 Malaysia, Datuk Siti Nurhaliza turut terjebak ke dalam demam Gwiyomi. Beliau telah pun berkongsi video Gwiyomi yang dilakukannya bersama seorang kanak-kanak comel. Memang kedua-duanya comel sangat.

Comel kan? Diharap Datuk Siti boleh ajak Datuk K buat Gwiyomi bersama-sama. Mesti lebih comel dan lebih padu. Hehehe
kcm

P.S: KLIK SINI untuk mengetahui tentang dana pendidikan tinggi yang membantu semua orang untuk menyambung pelajaran mereka.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

32 responses to (VIDEO)Siti Nurhaliza Buat Gwiyomi, Serius Comel

  1. miss s says:

    dua2 comel..

    0

    0
    • Anonymous says:

      UMNO-BN….kantoi lagi… !!!! #JomHalauPartiLembu

      0

      0
      • merah saga says:

        benci pulak aku orang komen pasal politik ni…..ko yang lembu sebenarnya…..

        0

        0
      • Anonymous says:

        Ko mmg tak habis habiskan nak cari sebab. Dah tentu tentu la org ni kat mekah bersumpah depan kaabah. Silap silap ko yg kena sambar petir asyik nak menghasut org … BN FOREVER

        0

        0
      • i am xoxo says:

        suh3~ penghasut. kami tak suke ko kt sini.

        0

        0
        • ctkhadeeja says:

          Hepp!!shhhh….pe ni politik2 ni..ni psl dato ct bwt gwiyomi la..fanatik btol la..da2 la politik tu..pe2 pun dato ct mmng comey..xsbr nk tunggu dato ct ad baby sndri..love u foreber CTDK

          0

          0
      • Rita vs Ayu says:

        Ct, boley x awak buat preparation dulu before berGwiyomi bagai ni atau xyah buat lansung? Kalau kelam-kabut dan huru-hara mcm ni, mmg x berapa nak comel sgt ler. I think u can do better than dis, at least same like Nora Danish’s Gwiyomi…

        0

        0
        • Shhh says:

          dia cuma buat suka2 jer..tk payah lah nk jdi isu sgt…aduhai..ko ni mesti bebudak sekolah kan…

          0

          0
        • pz says:

          dia buat ok dah.. cuma limited space sbb ada budak kat bawah tu.. apa2pun, dua2 sama comey :)

          0

          0
  2. aptb says:

    sume pakat gwiyomi… tp mmg cute pon… sekian

    0

    0
  3. BUNKFACE NO.1 says:

    bunkface suka dato ct….benci korea

    0

    0
  4. ................ says:

    comeiiiinya…dua2 nmpk comei…suka tengok tok ti pakai tudung cam tu….

    0

    0
  5. stoberycoklat says:

    anak buah dia tu. anak saerah. umairah comel…

    0

    0
  6. UNKNOWN MALE says:

    OMG !!! love u so muchhh Doto Siti… Kan bagus dia ni kakak aku :)

    0

    0
  7. effariezajohari says:

    Semoga cepat2 daro’ ct dpt anak…

    0

    0
  8. si kucing meowmeow says:

    sumpah comel :D i like … xtergedik2 *coughelfiracoughfiffycough*

    0

    0
  9. anonymous says:

    YULKKKKKSSSSS!!! pleaaseeee lahh….
    dh tue,nk trgedik2 lg apahal….

    0

    0
    • Anonymous says:

      Tolonglah, makin tua makin menjadi. Umur pun makin byk….

      0

      0
    • Anonymous says:

      die punye tua je ko fkir yg lg sorang tua 2 xnk plak ko ckp mcm nie..die tua pun die comel..ko ado??pape pun ct mmg sgt comel klu pakai tudung mcm nie..love u ct..

      0

      0
  10. Anonymous says:

    any one knows tudung dia mana nak cari….mmg sweet sungguh

    0

    0
  11. helmi says:

    maaf ye semua, bagi saya dato ct cuma having fun wiyh that girl, Umai, so need for her to do preparation laa ke pe, xperlu nmpj terdesak sngt untuk nmpk cute. Cuma pendapat saya :D

    0

    0
  12. Shhh says:

    abg nara kenapa tak nak post pasal ‘mulut longkang’ Neelofa…smlm bc kat BH..tulisan dr Raja Norfatimah pasal Neelofa pertikaikan kemenangan Yana Samsudin kat ABPH…si Neelofa tu terdesak nak menang…..jg pilih bulu lah abg nara…kalo sikap abg nara mcm ni.. confirm org tak nak bc blog abg ni…lbh baik bc kat Rotikaya…skrg dorg cpt jer updated citer baru….

    0

    0
  13. Dato' KAY says:

    Bila orang lain buat nampak comel, dia ni pun nak buat jugak. Ok lah… memang nampak Si Tua yang Comel.

    0

    0
  14. hehee says:

    orang comei buat benda comei… double comei…. senyum ct manis

    0

    0
  15. yrrehs says:

    comel lagi nora danish punya video Gwiyomi

    0

    0
  16. harimau says:

    Gwiyomi tu aq dah x main lagi aq tumpukan nk pelajaran.

    0

    0