Written by AbangNara | February 7th, 2011

AMARAN KERAS: Pastikan tiada benda di dalam mulut anda semasa menonton video ini. Kang tersembur kami tak bertanggungjawap. Kalau anda seorang wartawan, anda WAJIB tengok video ini supaya boleh gelak kepada diri anda sendiri. Sekian terima kasih.

73 responses to (VIDEO)Sindiran Tahap Dewa Kepada Wartawan Malaysia

  1. komplem says:

    alaaa tenet sloww huhu

  2. Mysara says:

    hik3..lawak tul la..reporter jgn marah..sekadar hiburan je tu..huhu..
    apapun,..zizan terkantoi mencarut tadi masa sebut nama zulkiflee..

    • Amier says:

      Hai..Zizan, berhati-hati sebut tentang nama org.Jgn tersilap lagi mcm sebut Aznil HJ Nawawa sampai mengamuk si Aznil dlm facebook tersentap kata mempermainkan nama bapa dia.Aku tak boleh bayangkan mcmana mengamuknya si Aznil kalau ko tersilap tersebut Aznil Hj Nawalinggam.

  3. ape xxx kisah??? says:

    wartawan pun manusia jugak…………

  4. akira says:

    leh lak cm 2 hehee

  5. lolyat gang says:

    filem SEPAT lolololo

  6. didi says:

    hahaha..kelako2..

  7. Mysara says:

    diorang pakat pekena masing2..nabil ke perli pasal main kayu tiga,..afdlin kena perli psl badan besar..zizan psl idung..huhu mmg boleh gelak..

  8. kutu says:

    hahahahahahhh…klakor…kate ko……….;-0

  9. hujanlebat says:

    mins 4.10..Zizan tak boleh blahh…hahahahahhahaha…persannn!!!!

  10. kutu says:

    sharifah amani..question my words in malay la…….answer….hahahahahahhh….astro aku xde cenel ni lah…kesian kt aku…hahahaha…best layan…..

  11. jane says:

    sitcom ni keluar kot astro ke…kelakar…channel apa ye..

  12. kak jah not so vouge says:

    hahahahahahahahahahahaha…
    sakit perut kak jah gelak :D

  13. khadijah tan says:

    johan: syarifah amani, TOILET KAT MANA?
    sumpah lawak gila..

  14. ms tulip says:

    suka…………..lawak boleh pakai!!!!!

  15. heheheh says:

    eh apsal bnd ni baru nk ce cite cite….padahal ni episod lama oh yeah…zzz korang ni…

  16. Reena says:

    Hahaha..menulis yg tersirat…len yg dijawab, len yg ditulis. Ala2 interpretasi sendiri gitu..hancuss..

  17. kibo says:

    hahaha…memang lawak..sian kat sharifah amani yang comel tu..

    haha,,wartawan pon putar pelit..lawak2..

    tengok part mendidih yang lain pon lawak sangat..memang bestlah oh yeah ni!

  18. azie says:

    hahahahha…klakar gler….bongokkkk2 jer….kui3…
    smua artis lwk ade dctu…hehehhe

    • ted mosby says:

      sume lwak kcuali aflin sbb pale xleh msuk ngan jozan….tpi drama pas tu cam lwak je ko tngok aflin jdi datok kl ngan adibah jdi datin uma….hahahaha lwak tol…

  19. lalalulu says:

    hidung zizan mcm mat saleh..lawak2..hahaha

  20. mamarazi says:

    wartawan pon manusia gak….xlari dari buat salah haa…lawak pon org kata bior berbatas…sebab xda wartawan xda le kita tau gossip2 terkini hihihihi….

  21. azreeny says:

    paling lawak bila johan cakap amani botakkan kepala sbb nak tiru gaya ronaldo…hahaha sampai afdlin pun cover gelak….

  22. yanie hakim says:

    adoyai snak perot den golak haaa hahahaha…

  23. ted mosby says:

    wakaka lwak lak johan adoi pas johan kuar dri bilik dah x lwak dah…..astro tlong siar drama ni kat prima kompem rmai tgelak….hahaha

  24. Chichuka says:

    Kenape sharifah amani ketawa mcm tuh? haha

  25. a-no-ni-mus says:

    adoiiiiii… seriously sakit perut gelak.. kelakar yg teramat sgt!!!!

  26. Pak Ma-oan Nasib Do Re Mi says:

    Dah kena dah! Orang seni pulak kata wartawan hiburan.

  27. hajimaru says:

    korang langgan la astro warna..video ni pung dri cite oh yeah…memang terbaik dari ladang..lawak tahap nk pecah air ketuban..

  28. erin says:

    x der pon….

  29. sukesuke says:

    lawak glerr !! hahahah..sumpah klaka !

  30. zullwell says:

    think positive…

    lawak giler…

  31. Rin says:

    dlm Oh yeah aku plg sukewww Segmen mndidih n sentap hati mak nak.. haha! mmg the best rencah nye..

  32. mel says:

    Aku rasa web cm abg nara ni lg terok buat gosip..x btapis

  33. cargas says:

    utube link apa

  34. mel says:

    abg nara pun pls gelak kat diri sendiri…paling byk gosip tak berasas kat sni…kakakakkaka

  35. Cili_Kering says:

    wakakakakaka…. hahahahaha…. LAWAK2….

  36. cikgu faezah says:

    memang kene bijik kat wartawan malaysia. haha..

  37. GilaStats says:

    Tula, byk sangat wartawan yg pk dorg bley twist apa2 shj. Sindiran yg sgt sesuai…

  38. aidazr says:

    wartawan2 hiburan kt malaysia ni kebykannya mmg cam haram…. esp drp utusan dan kosmo. lagi2 kosmo macam haram jadah…. seteruk2 metro pun, kosmo jauh lebih teruk drp metro. kdg2 tu tajuk gempak x hengat sensasi la konon tp isi biasa2 ja. melebih2 kan sangat hal2 gossip, hal2 remeh temeh berbanding dgn cerita psl karier. satu lagi TOLONG LAH!!! jgn suka nk berselindung di sebalik nama pena. ni mcm2 ada, SS, cik normah, CAK, joyah, kak pora, gayah gebu, marylin cantik (cantik ke? blueekk…), diva kosmo ahad (yg ni mmg cam haram…berangan ngan johnny depp x abih2, blueekk…) dan mcm2 lagi la. x boleh ke terus terang guna nama sendiri?? dasar pengecut!!

    • Gosipgurl_fea1 says:

      taknak kasi org hentam diorang agaknya and then, typical answer for them is “ini ialah tugas kami”

    • mel says:

      ko ni mcm org media jek..dok hentam utusan n kosmo…ntah2 ko org metro…yg tajuk sume nk cte psl seks…nenek ketagih seks la…isteri xpuas dgn suami la… kenduri seks la..klaka la metro nih…

  39. pman says:

    hahaha,, zizan buat muka cne pown msti lawak…

  40. unknown species says:

    muwahaha…wartawan suke putar belitkan citer…hamik ko sebijik…dusyummm!

  41. dee says:

    nak melariskan majalah,paper…semua tu gimik laaa….agenda terancang yang menguntungkan pihak mereka…kadang artis jadi mangsa citer tak senonoh…sj besarkan citer…nama lagi dunia hiburan..mereka mmg berhiburlah…bercampur gaul jantan betina…halal haram tolak tepi…hiburan lah katakan!!!nauzubillahhiminalzalik>>>>