Written by AbangNara | March 18th, 2011

Tak sangka yang Zizan mantap gila rapping. Tabik spring bro. Bukan setakat buat lawak je, sekarang Zizan dah bergelar seorang penyanyi. Dah tak boleh panggil Zizan Raja Lawak dah la. Mungkin kena ada gelaran baru. Anda ada idea? Tinggalkan di ruangan komen untuk nama gelaran baru Zizan.

Jangan lupa follow Twitter Dina Nadzir dan Zizan Raja Lawak untuk ucapkan tahniah kepada mereka berdua atas gabungan yang meletup ini. Kalau rajin tolong tanyakan nama awek yang cute mute dalam video klip di atas tue. Mesti ramai yang dah jatuh hati kan?

P.S: Sertai contest Svenson Save My Hair dan menangi treatment bernilai RM600 untuk mahkota anda!!!

142 responses to (VIDEO)Selamat Tinggal Dari @DinaNadzir & @ZizanRajaLawak

  1. Paan Jr says:

    zizan mat jang laaa kang tambah2 jadi panjang plak eh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • cik Azlin says:

      haaaii.. pagi2 dah bg komen,takde keje ka

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • acong says:

      Model perempuan tu sangat syantekk…. :D

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Trendy Gal says:

      zizan sore rap mmg jadik laa…salute…tptptptpt disebab kan imej raja lawak die masih ada kalo tgk muke die..kenapa aku x ley nak serius tgk die rap..huhuhuh….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • rosh says:

        model bdk ppuan & lelaki kecil comey…
        model dewasa pun lawa n ensem…
        sedih lagu nie jika btl2 mhayati…

        mantap gabungan dina n zizan….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. mai says:

    abg nara ingat org lain pun jenis cepat jatuh hati mcm abg nara kerrr???? :-P tp mmg jatuh hati. hehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • rebung says:

      sedih plak tgk video clip tu
      ~nangis~
      eh lupe nk tgk zizan nyanyi rap. hihihiih

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • nanana says:

        comel bdak2 tu b’lakon.. :)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • wanita sopan says:

          ak pon dok ngis tgk video ni
          suare dina smakin mantap

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Celina Delaila says:

          Suara Dina sedap…budak2 dua orang tu cantik berlakon…LUPA nak perhati Zizan rap sebab Video nie menyentuh hati…mengalir air mata! Tak epi ending! Sayang kat model perempuan cantik tu sebab dia “mati” !

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • empuk says:

        betul….aku tgk video ni sambil menyeka air mata…sob..sob..sob…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • groovylicious says:

          best lagu ni…sedey sangat..n saya sangat terperanjat tahap cipan sebab kawan saya dlm video ni..hehehe…credit utk diorang….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. min says:

    best!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. kibo says:

    mat jijan pon ok apa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. kiko says:

    siapa perempuan dalam video tu?cantik sangat.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • comei says:

      1. zizan versatile
      2. awek tu cun
      3. cinta sejati tuh.. dari kecik sampai tua pun x kahwin lagi.hehe… :-)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mamu ajim says:

        cinta sejati di bawak samapi mati kan cheq

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Haha says:

        da kawin la.. kalu x, xkn siap mengandung lg.. :P

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • comei says:

          To Haha & Kasih: comei maksudkan yang si laki tadi cintakan kawannye dari kecik then jumpe bila besar,pas tu khwn.then wife dia mati coz terjatuh o pdarahan akibat diragut (waktu nak bsalin) tadi then sampai anak tu besar, dia x kahwin lagi…tu maksud comei. Peace :-)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kasih says:

          salah faham lah tu td, sori ya comei hahahaha…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • yanie hakim says:

          sdih2 mmg tk gna btl pergut ni.. tp mmg best lah jln crta ni.. zizan nmpk macho nyer hihihi..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kasih says:

        bkn dia mengandung ke?? mesti dh kawin kan hehehe…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Celina Delaila says:

        nak tanya jer..betol ker ada cinta sejati dalam diri lelaki? bukan perli…sangat nak tau!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. sibongkoktanjungputeri.. says:

    zizan rapping??? mm.. tak la mantap sangt.. tapi best la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. Aib says:

    Biarlah Zizan Raja Lawak kekal dgn gelaran ini.
    Sebab gelaran inilah punca rezeki dia.
    Jgn mudah lupa.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. wekkk.. says:

    bapak muda nyer… tak seswaaiii… crik ar pelakon lain.. budget burst kee???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Didi says:

    Bakal pengacara dan pelawak no 1

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Lazat says:

    Cun bro..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Pagi2 dah mengomen says:

    Serius cantik pmpuan tu..suke la tgk die..muke perempuan tu mcm maya karin je kan..tp sweet la die…
    sape tu ek?nak tau gak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Amereo says:

    Model Perempuan Dlm video chantek…
    mcm Saida pn ader siket.. huhuhu

    overall Nice…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. EnsemMachoGym27 says:

    Suke tgk Zizan Nin…cute n nakal..taste~ i loikke~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mmmm says:

      zizan nin?iye ker?bkn zizan raja lawak ker?huhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mamu ajim says:

      cheq ni salah zizian kot.. bukan hat zizan nin tu la ni depa dok habaq zizan raja lawak tu..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • EnsemMachoGym27 says:

        xpa aihh… mmg suka kt zizan nin bkn zizan raja lwak si idong bsr ni no….hang jgn dok kalut sgt..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • harun says:

          hg poyo gila..x suka zizan pi komen tmpat len..hanjjj…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ko tu hensem atau cantik sangat kerw….nak kutuk2 org ??? dah tuhan bagi idung dia macam tu nak buat macam mane….kutuk2 org dapat anak idung besar buah epal baru taw..pui…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • MALAYSIA JAYA says:

          ntah pa pe si mamat ensemmachogym ni..da serupa gay minat zizan nin..helluuu!!!!!!!!
          lu x suka zizan RL lu blah..kami di sini akan sntiasa menyokong beliau hahahahhahahahahahaha

          p/s: man raja lawak..sokong u..ntah2 dok ngata org nnti anak die lobang idung lg besar dr zizan..tyme tu br nk nyesal ngeh3

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. raiema says:

    love zizan……..tak kisah ler pndai rapping atau tak,yang pnting tetap minat ngan zizan 2..heheheheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. ziza says:

    rasenyer ppuan tuh kan yg blakon dlam crite gemilang..?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. joyah says:

    lagu best
    vdeo klip sngt touching
    dina nyanyi confrim ok
    zizan rapping pn ok
    tpi nape i ktawa je tgok zizan neh?

    ksimpulannya susah nak lupakn yg zizan ni mmg pelawak ish ish

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zaia says:

      agreed.nengok muka zizan rse mcm dia wat lawak je.
      video sgt touching dn sesuai dgn lagunye,lgu sdap dgr suara Dina lak best je,zizan rapping pung okey

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. Orang Kampung says:

    Aku suka piano tu je… hihihi
    Rasa cam nak belajar piano je…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. suffer8zine says:

    heheh layan juga

    Terkini : Malaysia Bebas Kesan Radiasi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. 'heh' says:

    heh…
    adieh! touching siot..

    tahniah zizan..
    comel la lelaki kat dalam tu..
    eheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. cikhuhu says:

    hihi….
    suwit la budak2 kecik tu…
    dina mcm bese best,,, zizan siyes tp ttp aku nk tgelak

    n model anak+bapak tu mmg tak bpe ssuai
    patot salah 1, smada bpk kasik older skit
    atau anak, kasik yg muda/jambu skit..

    tp mebe bpk dia kuat mkn ulam kot, awet muda ;-D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. sayeee.. says:

    best2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. syafiq says:

    eh,abg nara tak tau ke zizan ni memang penyanyi
    saya pernah tengok trek selebriti dia
    dia cerita dia dulu pernah masuk af 4 tapi tak lepas masa audition final kat terengganu
    dia kalah kat faizal

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. mamu ajim says:

    mamu suka kat zizan ni sebab dia berbakat. lagu ni lah contoh artis hat serba boleh. baguih baguih.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. zaia says:

    not bad..ok je dia rapping tp kekdng muka dia dlm klip tu mcm muka nk wat lawak je,dh biasa tngok muka dia wat lawak,dia serius pun tetap tringat muka dia time wat lawak.hehehe.
    dlm video klip tu ade la jgk macho2 dia trserlah,ntah2 juliana evans terkesima melihatnye.
    tk kisah la dia nk try bidang ape pn,gelaran zizan raja lawak tu dh ckup commercial dh tu,org rmai dh kenal dia dgn gelaran tu,tuka len mcm tk best je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Kasih says:

    antara artis yang mempunyai bakat semulajadi… pelapis pd otai2 yg ada skarang ni… org kata zizan ni adalah artis serba bole… truskan usaha lg dan pasti akn berjy…

    tp video clip ni mmg best sgt2.. superb ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. kakchubby says:

    dina = best! selamba mcm selalu…
    zizan = percubaan yg bagus & ada pembaharuan
    video clip = x berapa convincing sebab byk sgt yg x logik. ada ke time bapak dia kekecik dah ada proton model iswara? paling2 koman pun guna la kereta datsun ke volkswagen ke. pastu bila si bapak tu jumpa balik kawan dia dah ada myvi? abis tu bila bapak dia tua & anak dah besar panjang tu zaman bila pulak? tahun 2050 kot? sape pengarah MV ni hah? ini bukan komen menghantam ye bro. ini teguran. take it positively. director MV ni kena belajar lagi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kurus says:

      scene 1) proton saga kuar tahun 1986.
      jadi budak2 tu agak2 6-7 tahun.. lahir 1980 kut

      scene 2) bila tahun myvi kuar ek?? 2005?
      jadi masa tu derang 25 tahun..bila jumpa semola..

      scene 3) anak lelaki dia dah besar.. yg lahir semasa emakk dia ninggal tu.. (agak2) anak dia 23-25 jugak?? 25+25=50

      ULASAN:
      ni cerita tahun 2006 +24 = 2030. 19 tahun akan datang.. @@@@

      bleh per… dier tk tunjuk apa2 melainkan pokok, masa anak dia tanya knapa bapak dier duduk kt bawah pokok tu.. pokok tmpat ayah n emak dier mancing kecik2.. jenis pokok tu memang tahan.. mungkin sebab kawasan tu mngamalkan hidup “green” jd tk tebang lagi..ATAU tu ANAK POKOK yg dedolu tu..

      @@@@ tahun 2030 -> ni lagu back to the future lah kirenyer…atau khayalan ayah dia..yg dia tetap akan ingatkan arwah isteri dia sampai bila2..
      eheks..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kurus says:

        sorry.. 25+25 =50 kt atas bermaksud 50 tahun umur bapa dier.. jadi kirer muda masih lah..
        muehehee

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kurus says:

          sekarang ayah dia tengah jaga anak dia tu..
          anak dia masih berumur 5 tahun buat masa ini..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. jBUN hensem says:

    nape aku hanya melihat

    pompuan yg cun je.kt video klip tu..

    ah ah ah cunnnnnn..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. shiqa says:

    xberagak la peragut tu..bley org tu tgh sakit nk bsalin g ragut beg org..huhu!xpatut btl!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. amy says:

    nama awek cute tu ninie :). my senior.!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Day says:

      @amy boleh saya tolong try tak kawan kamu tu untuk saya? suka la tengok dia, hehe :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. missyqaldina says:

    aku cadangkan name die zizan bolos..hahahaa.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. noral says:

    aku takut je rap die jadi rap cikgu stopa.. hehehe

    congratz!! mantap laa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. c-tea says:

    rasanya nama yang sesuai..razizan razak….nama zizan dengan ayah beliau…okey kot kobinasi nama tu…razizan razak..komersial kot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kapas says:

      gler ko nih…nme lgsg tah pape. cm cacat jek

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ciku says:

        hahaha..mane ade cacat..tu nama betul zizan lah..kalau ko kapas kate nama tu cacat,,memang ko lah yang cacat tu..dah tentu nama zizan yang sebenar adalah razizan bin razak…sengal..tu lah,,sebelum cakap nama orang cacat.,..pegi selidik dulu…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. apisv2 says:

    besttttt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. c-tea says:

    eh..jap..nak komen lagi satu….kalau pasal kereta memang betul lah pendapat diatas…satu komen positif….cara shoot memang best…gambar cantik..video ni diambil dari arah yang betul..sangat2 terasa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. hanipelangi says:

    BANGSAT PERAGUT..!!
    SEDIH CLIP NIE…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. minnie says:

    best lagu nie…nak cari pastu nak kasi on air…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. pot pet says:

    cun giler pempuan tu.. mane carik ek??
    zizan best.. tak sabo nk tgu raja lawak mlm ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. nani says:

    ok der…zizang rap…weik..korang…jgnlah kutuk idung dia…tu semua anugerah Allah la…korang kutuk fizikal dia,samalah korang kutuk kejadian dan kebesaran Allah la…xbaik tau…aku ni xleh minat sgt ngan dia ni…tapi oklah…dia nak mencuba…biar ler…dari dia isap dadah ker,amik syabu ker.tangkat khalwat ker.ada skandal ngan byk2 pompuan ker…ok la dia…imej dia bersih dan sedar diri…aku suka…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. pasha sendat says:

    BUKAN BERGELAR PENYANYI L.. BERGELAR RAPPER.. YANG MENYANYI TU DINA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. Niser says:

    Zizan smart doh..ramai aper kat holywood comedian + rapper.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. ^_^ says:

    LWAK DO TGK MUKE MAt JIjAng… kalo leh nk thu spe nme pompuan tu??? HUHUHUHUUHU

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. nana says:

    style ok buayan dia!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. anne says:

    muka awek tu ade iras maya karin la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. ape2ajerla~ says:

    walaupun aku tgk vc ni tnpa audio ( sbb pc opis takde speaker ) tp aku bjaya mhayati lagu ni….
    sedih giler…
    peragut mmg jahat
    dina best
    zizan lg best
    vc yg sgt bagus
    very touching~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. kemakemo says:

    ZIZAN JGN PERNAH LUPA JOHAN~~HAHAAHHA
    ANDA DAN JOHAN KOMBINASI TERBAIK DARI ALAM SEMESTA~AHAAHHAHA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Sari Pati says:

    nice v.clip…better than mior n ana rafali punyer v.clip….so far, dina mmg best dari mi dulu sari dah minat dah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. sesiapa je says:

    Awek Cun tu klu xsilap adik Maya Karin…kan ada iras2 dia sikit….dlm iklan produk (x igt produk apa) kt TV ada Maya Karin dan adik dia….cube tgk balik iklan 2, sah adik Maya… sama-sama cantik, tapi muka adik dia nk soft sikit…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. centre midfielder says:

    1st time terpacul muke zizan dlm klip nih .. tindakan : {aku dah bdekah} plawok..plawok..plawok..plawok…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. e says:

    kalau tak silap perempuan tu pernah berlakon jadi watak hantu dalam cerita Mistik 2003 kan?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. e says:

    kalau tak silap perempuan tu pernah berlakon jadi watak hantu dalam cerita Mistik 2003 kan?

    Btw nama dia Nur Zahan ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. Bro Kool says:

    mula2 lawak tgk muka zizan..
    pastu layan lagu ni n ending sedih ..
    huhuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. minah air mata says:

    wah,bes sey lagu ni.sore dina merdu btol.nizan pn bes je rapping.video pn ad style..
    btw,awek dlm vid clip ni cun..;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. pembaca setia says:

    lelaki jadik bapak tu pun hensem lah !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. zzzaaiii says:

    ni la kesilapan yg slalu t’jadi, bila dh kena ragut 2, lepaskn shj beg yg nk kena ragut 2….utamakan keselamatan anda dn bayi dlm kandungan, duit dan ic yg kena ragut 2 blh d gnti. tp nyawa x dpt d gnti.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. ill says:

    gul dlm video nie name nini..
    memang canteq sgt..
    try usya kat fb die..
    http://www.facebook.com/niniemarlyne

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. aien says:

    abg nara, tunang tk marah ker slalu na puji perempuan2 laen..? hihihih~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • comei says:

      aku pun plek.ke..tunang dia sporting o dah x heran dah dgn B.N neh.. hehe…peace..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. pija says:

    letak nama ayah dia pun takpe.Zizan bin apa ya?tak pernah tahu pun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. Rainbow says:

    mesej video ni adalah untuk semua peragut2 di Malaysia dan di seluruh dunia. anda bukan sahaja meragut harta benda orang tetapi dalam masa yg sama turut meragut nyawa serta kebahagiaan hidup manusia sejagat. tak ada hati perut ke??!!! mungkin tu dah ajal dia tapi anda tetap menanggung dosa.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. moin says:

    Ya ALLAH,comelnye budak pompuan tu.
    pandai berlakon
    budak laki tu pon
    pompuan tu pon gojes

    vc ni pon very the berkualiti.
    bagus la vc2 zaman skrg dah lari dr kebodohan vc zaman 90 and early 2000-an

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. mem says:

    meleleh plak mata aku ni ha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. ellioxx says:

    dia mmg pandai rapping..tgk je kalo dia mengacara!!cayalaaaaaaaaaaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. amidala says:

    Model tu Nini namer dier=) Cantikkan?? But she’s married=)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. Kurus says:

    helllooo…
    iye iye aku pinjam lptop nk tengok jijan…tup tup dah tkder bideo kelip kelip jijan..utk di down load..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. babyryu says:

    i like zizan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. fuuhhh says:

    video klip ni sedey dowh …tp time kuor je muke zizan trus rase nk gelak even die wat muke seyes x hengat..hahaha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. hohoho says:

    pompuan tu nama ninie.. ni fb dia http://www.facebook.com/niniemarlyne

    but, she’s MARRIED lah…hehe melepas la korang..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. hohoho says:

    budak kecik pompuan tu mcm tiz zaqyah lahh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. qkumber says:

    nah facebook awek tu
    bini org la tp
    huhuhu
    http://www.facebook.com/niniemarlyne

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. mademoiselle says:

    model laki ada iras cm zaquan la..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. hehehe says:

    best… hehe.. mantap gile zizan rapping… budak pmpuan kecik tu cam tiz zaqyah la… hehe… comel nyeee… model pmpuan dlm ni cun gile

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. eyna says:

    zizan mmg bestttt………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. Day says:

    ada kemungkinan Ninie jadi model video tu sebab dia rapat dengan Juliana Evans yang juga sangat rapat dengan Zizan…mungkin? :P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. acha says:

    sedap sgt lagu nie…suare zizan pn sedap…cngrt 4 zizan coz da berjaye skng……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. nyonya manis says:

    terbaik dr ladang…
    suke sngat lagu ni..,zizan keep it up… ko best n aku rs xd sngat gosip kontroversi psal ko..,drpd c nabil tuh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. Kurus says:

    ok lah dah tengok..
    best aku bagi 4.8 bintang..
    2 untuk mesej
    1 untuk gambar
    1 untuk cerita n teknik garapan
    0.8 untuk zizan..akakakak…
    tak lah.. 0.8 untuk markah excelent

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. budak jahat says:

    awek dlm v/clip ni sorg model.slalu kt magzine.dh kawen.dgr citer husbnd dia VVIP kt Kedah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. yana says:

    facebook laki tu..
    http://www.facebook.com/amir.arafat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. sarah says:

    minah tu dah kawen.model.ninie marlyne.sgat sgatlah cantik!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. sukasuki says:

    aduhaiii cun nye awek tuuu sukasuki terpaksa layan video klip ni byk kali semata2 utk menikmati keindahan wanita cun ciptaan Ilahi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. danyop says:

    sape la director vid clip ni. sume dah ok. tapi doktor kuar bagitau wife takleh diselamatkan bukan dari bilik operation tapi dari bilik biase. spoil sket

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. aimannajmy says:

    walaupun zizan serius rapping tp tetap aku rasa cam nak tergelak haha!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. IS says:

    ZIZAN + RAP = ZAP @ ZIP
    ko mmg gmpak la zizan woiiiiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. zizan smart says:

    Budak permpuan tue cute sgt…chinese look ke malay?ape2 pun…zizan is the best…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. suka zizan rap says:

    wo!!..zizan..wa caya lu!!..wa tak pernah suka zizan buat lawak katak puru dia tu ..memang serius tak pernah suka. TIBA2!!..fuiyoo..wa terpanggil nak bagi komen..zizannnn..tu dia..menyanyi rap salute!!..lu patutnya menyanyi and rapping pun tak nampak poyo. nampak pro la beb. lu berenti je la melawak. lu ngan backup singer tu gandingan menarik. wa tak tau sebab apa tapi pakej lengkap, pencipta lirik, music, rapper memang ngam..go zizan!!..wa salute lu walau wa tak suka music rap tp lagu tu buat wa salute lu..nabil stay melawak je, rap kelako dia tak berapa best but good try

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. suka zizan rap says:

    komen tambahan..zizan nampak cool tanpa lawak, and setahu wa, zizan pun bukan kaki melawak kat dunia reality ni. rezeki bertambah la lepas ni. solat jgn lupa zizan walau dh jd jutawan nnt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. Nice post. I learn something more difficult on different blogs everyday. It should all the time be stimulating to read content from other writers and

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0