Written by AbangNara | June 28th, 2011

Romantik sungguh Tomok dan Ayu. Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat. Terima kasih kepada Tomok kerana menjemput Abang Nara ke majlis perkahwinan anda berdua. Kalau sempat, Abang Nara akan sampai menyaksikan hari bahagia anda.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

49 responses to (VIDEO)Save The Date – Tomok & Ayu

  1. keke says:

    FIRSTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT JGN JELES!

    0

    0
    • youngman says:

      alamak, dah la jeles dengan tomok dah nak kawin, ko plak tambah spoil lagi kat sini..

      seronok jugak kan first ni?

      erm..macam-macam.. apapun semoga berbahagia diucapkan kepada tomok hingga ke syurga..

      jom baca… cara meningkatkan keghairahan untuk perkongsian bersama

      0

      0
      • youngman says:

        alamak, dah la jeles dengan tomok dah nak kawin, ko plak tambah spoil lagi kat sini..macam-macam..

        tapi seronok jugak kan first ni?

        erm..macam-macam.. apapun semoga berbahagia diucapkan kepada tomok hingga ke syurga..

        jom baca… <a href="cara meningkatkan keghairahan untuk perkongsian bersama

        0

        0
    • tomoko says:

      tahniah..anda menang moto

      0

      0
  2. haiqal says:

    Selamat Pengantin Baru.Harap berkekalan hingga ke akhir hayat,:)

    0

    0
  3. zaza90 says:

    erkk…ok la….selamat pengantin baru….

    0

    0
  4. meme says:

    suwigggggg sgt!. ayu cantik laaa

    0

    0
  5. Anonymous says:

    hebat! abg nara i wanna share this!

    0

    0
  6. SENGAL.... says:

    SOOO SWEETTT…………..dulu kecik jer tomok nih haaa…dh nk kawin dh…..:)

    0

    0
  7. dell dydord says:

    so sweet…sgt chumel la ayu thu…semoga berkekalan hingga akhir hayat.. =)

    0

    0
  8. tahniah la Tomok & Ayu. cantik Ayu ni. tapi Tomok takyah la Bruno Mars sangat kot. kalau tak tengok title tu memang klip Tomok, sah2 aku ingat Bruno Mars. eishh..

    0

    0
  9. nak ikut gak boleh ke?huhuhu

    0

    0
  10. miss nona says:

    alah tomokkkkkk… sayang nau credit henpon… kol je la ayu tuhhhhh… senang cepat jmpa :p

    0

    0
  11. ojang says:

    kenapa berlakon bagai ni

    0

    0
    • miss nona says:

      trend skang ni beb.. semua org nak nampak lain skang ni… org berduit.. hehehehe.. aku kalau ada duit pun terngin nak buat

      0

      0
  12. Ell says:

    Sweetnyer..Ayu pun cantik dan manis..nak share la kat FB..

    0

    0
  13. Laptop says:

    X nampak lgsg ayu ni da 30an…..mmg ayu!!

    0

    0
  14. zaia says:

    sooooooo sweet!!
    Selamat Pengantin Baru Tomok&Ayu..
    Ayu nmpk ayu je dlm video tu..nmpk cntik&manis

    0

    0
  15. cinta says:

    dlu ak tunggu tomok tk pinang2 ak lg, last2 ak kawin dlu..hahaha..gurau aje….minat gila tomok masa tingkatan 2 dlu..berdarah hidung tgk video dia terutama lagu “sejarah mungkin berulang”. Sekarang ak dah ada anak 2 dn x minat lg pun dia..Apapun, ttp happy dia dah temu jodoh. Selamat Pengantin Baru. Semoga jodoh berpanjangan.Amin

    0

    0
  16. Chinta Zara says:

    elyana punya lagi best kot. p sweet jugak diorg. tahniah.

    0

    0
  17. nad says:

    best best!

    0

    0
  18. diya says:

    tahbiah tomok…tgok skali ayu ni snyum mcm rozita che wan…hehe

    0

    0
  19. Shariza says:

    Ayu ni mcm combination muke Rozita Che Wan+ Lisa Surihani+ (Sharifah Amani skit)

    0

    0
  20. Effa says:

    uit.. betol la haritu ak nmpk si tomok ni lunch dgn ayu ne kat pantai dalam.. hahahahaha. betol sangkaanku. pompuan tu lah ayuuuu. =p.

    0

    0
  21. narinanai says:

    Ayu tak nampak mcm 30an. Comel muka dia. Sweet je.

    Tahniah Tomok, semoga kekal hingga ke akhir hayat.

    0

    0
  22. youn says:

    serius comei gila ayu nieh…. pasangan yg sangat secocok…

    0

    0
  23. AYUCINTA says:

    COMEL AYU..

    SELAMAT PENGANTIN BARU TOMOK..SEMOGA KEKAL HINGGA KE AKHIR HAYAT…

    0

    0
  24. kid says:

    selamat selamat laa tomok yea….

    0

    0
  25. sweetnyeeee!
    semoga berbahagia ya Tomok!

    Entry Terkini:
    Cerita JUVANA TV3 Bakal Ada Pelakon Baru?

    0

    0
  26. pena says:

    ayu nie coursemate aku kat utm skudai..satu class dgn dia…course sc. computer…..mmg cantik orangnye……semalam tgk gmbr lama ayu….cun…

    0

    0
  27. Arankilep says:

    Sweet giler ayu ni… Mmg ayu la ayu ni.. Haah combination rcw ( ms dia jln2) + sharifah armani (ms dia gelak dlm cab).

    0

    0
  28. yang says:

    alahai!! tengok orang nak kawen ni rasa nak kawen gak!!…ala omak kawenkan aku!!…hehehe

    0

    0
  29. cinta lisa says:

    wajah ayu x nmpk cm 30 kan…manis je..

    0

    0
  30. lalalaaa says:

    betol ke kisah cinta diorang camni????
    btol2 mcm drama laaaaaa…
    ayu tu mmg cute untung tomok….. ;)

    0

    0
  31. tomokpnyaFAN says:

    all the best BRO! jage isteri molek2 :)

    0

    0
  32. datin says:

    ingat aku sowang je yg prasan muka si ayu cantik ni mcm rozita cik wan.sebijik kot!!!tpi versi rozita cek wan yg muda la.hihi.SGT CUTE LA AYU!!!nmpk lembut n manja!!!!sgt cntik ciptaan-Nya.sukeee

    0

    0
  33. mszbaboo says:

    cute sgt la ayu ni…tp ble tgk tomok punye gaze kat ayu, mmg nmpk sgt die sgt2 da fall in luv ngan c ayu nie..hope u guys happy2 forever!

    0

    0
  34. blacktie says:

    tahniah laarr… smoga kekal sampai akhir hayat..ameenn

    0

    0
  35. Mamamia says:

    Ayu maintain ayu ja mcm masa study sama2 kt utm dulu.. Beza dulu childish sikit dgn short hair.. ingat lagi suka pakai sepit cute2. Bila rambut panjang ni nampak very ayu n matang.. Moga ke akhir hayat..

    0

    0
  36. kesuburan says:

    tahniah tomok dan ayu

    0

    0
  37. Ayu x jemput x-coursemate UTM ke..har har har..aku merasa nk pegi retis kawen..

    http://cikbetty.blogspot.com/2011/06/surat-terbuka-buat-ayu-bakal-isteri.html

    0

    0
  38. vane cun says:

    cantik tol zura pakai tudung keep it up zura. tapi ada soalan nak tanya ni zura… sape kat sebelah zura tu? make up artis ke PA?

    0

    0
  39. layla says:

    shoooo sweet !

    0

    0
  40. hair colour says:

    Some genuinely choice blog posts on this internet site , saved to bookmarks .

    0

    0
  41. Dora Caito says:

    Hey there! Do you know if they make any plugins to assist with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains. If you know of any please share. Cheers!

    0

    0
  42. Definitely indited content , Genuinely enjoyed searching at .

    0

    0