Written by AbangNara | October 11th, 2013

Sempena hari Jumaat yang mulia ini, marilah kita bersama-sama melayan video klip “Istigfar” daripada kumpulan nasyid Saujana. Lagu ini diambil daripada album terbaru mereka iatu Aku Cinta Allah. Video klipnya penuh dengan maksud tersirat dan bagus untuk hati kita.

saya cinta allah

Layankan video klip ini di bawah:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

16 responses to (VIDEO)Saujana Lancarkan Video Klip “Istigfhar” Sempena Album Baru Mereka

  1. konon says:

    alhamdulillah terhadap gosip ini :)

    0

    0
  2. […] mereka iatu Aku Cinta Allah Video klipnya penuh dengan maksud tersirat dan bagus untuk hati kita Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Album, Baru, Klip, Lancarkan, Mereka, Sempena, […]

    0

    0
  3. ada lagi rupanya kumpulan nasyid ni

    0

    0
  4. Abg nak Natasha says:

    Dah hari2 nazrul natasha baiduri layan lg justin biebier mmg lah ckp camtue….

    0

    0
  5. jemah says:

    sayu sgt dengar lagu ni.. terlalu banyak dosa pada umur ini…semoga sentiasa mendapat keampunan Allah..

    0

    0
  6. narareader says:

    Insya-Allah..nanti apa2 saya beli…takpun download mp3..

    0

    0
  7. berita macam ni korang lesu je mengomen

    0

    0