Written by AbangNara | September 27th, 2011

Serious comel dan kool sangat video-video yang disubmit oleh pengguna-pengguna Samsung Galaxy S II. Semuanya membuatkan Abang Nara makin teruja nak membeli handphone nie.  Di bawah ialah antara video yang dihantar ke microsite Samsung Galaxy S II:-

1. Perfect Match

2. Never Give Up


Ada banyak lagi video-video menarik di microsite Samsung Galaxy S II. Kalau anda pengguna Samsung Galaxy S II, sila hantarkan video kehebatannya dengan cara paling kreatif kat situ. Dah ramai dah yang buat. Sekali-sekala show off dengan handphone anda apa salahnya kan?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

22 responses to (VIDEO)Samsung Galaxy S II Yang Sangat Kool~~

  1. Tipah Ketipung says:

    Tunggu iPhone 5…lagi syokkkkk !!!!!!

    0

    0
    • chacoolate says:

      ngah konpius nak beli BB or iphone..yg mane lg best eh? kawan2, nk mtk tolong bg vote..sila like comment ni, jika anda suka Iphone, unlike pula untuk BB..tq guys :)

      0

      0
  2. hantu raya says:

    ooiii minah nak amik gambar tak yah terbalik kan telepon pun bolehlah

    0

    0
  3. Rai says:

    xreti nk show off… hahahahahhaha

    0

    0
  4. SII lover says:

    dah pakai.kuar amrket terus beli.memang BEST SANGAT-SANGAT. iphone? xyah perasan la nak lawan SII ni.

    0

    0
  5. mieza says:

    mmg best sgt2…tq syg sbb bg suprise present…love u

    0

    0
  6. lluncaikota says:

    ttgu ler sony x peria duo….dual core,screen bravia super amoled…

    0

    0
  7. mambangmabuk says:

    Samsung S2 nie memang best, saya pun tgh pakai sekarang… dengar ceritanya tak lama lagi keluar samsung s2 HD pulak.. 1.5Ghz dual core processor… pffffff… iphone 5? jauh panggang dari api la brader.. hahahaha…

    0

    0
  8. chacoolate says:

    ngah konpius nak beli BB or iphone..yg mane lg best eh? kawan2, nk mtk tolong bg vote..sila like comment ni, jika anda suka Iphone, unlike pula untuk BB..tq :)

    0

    0
  9. Myana says:

    my SII dh dpt arini
    masih tekial2 lg..hehhehhe

    0

    0
  10. Ba Ba Black Sheep says:

    KAT BLOG NI BANYAK IKLAN2 LUCAH…

    MENGUTUK SATU HAL, IKLAN LUCAH PUN SATU HAL…

    DOSA MENIMBUN JE MASUK SINI…

    ASTAGA…

    0

    0
  11. makcikleez says:

    tak tau nk beli s2 atau galaxy tab..leh bagi cadangan takk

    0

    0
    • Myana says:

      salam makcikleez, to me klu nk pkai utk internet sj better amek tab, tp klu nk pkai internet skali as personal phone amek s2 la, my fren pkai tab die cite klu nk call klako je letak kt telinge beso2..heheh

      0

      0
  12. sam says:

    Makcikleez..samsung tab dgn s2 same jer function die. Cume besa atau kecik jer. Try la beli mmg xmenyesal pun. Mmg berbaloi2…

    0

    0
  13. zainisam says:

    Fakta yg penguna iphone tak tahu.samsung merupakan pembekal terbesar untuk iphone. 26% part yng ada pada iphone dibuat oleh samsung. contohnya memory dan processor yg mnjadi pengerak kpd kelajuan dan kelancaran iphone. apple hanya bangunkan operating sistem IOS dan design sahaja.

    0

    0
  14. Saveme says:

    The South Korean electronics giant supplies the iPhone 4 flash memory, which stores your data, music, apps and in fact all your iPhone content. It also makes the DRAM operating memory and even the processor at the heart of the device.

    In fact, Samsung supplies 26% of the components of your iPhone 4.

    0

    0
  15. Zainisam says:

    http://www.phonearena.com/news/Samsung-makes-26-of-the-iPhone-4s-components-says-infographic_id21206

    link diatas adalah fakta. saya juga penguna tegar iphone sblm beralih kepada SGS2 yg lebih bersifat smartphone.skrg ni iphone 4 saya simpan ja dalam laci kadang tak bercas.

    Apple mula melancarkan IOS 5 pada 6 June lalu ,bermaksud itu adalah operating system yg bakal digunakan untuk iPhone5. Sekarang yg menjadi tanda tanya hanya design dan spesifikasi ( ram/processeor/ camera MegaPixel dll)

    Saya nak tarik perhatian kerana selama ni selama ni semua syarikat handphone berlumba nak mengalahkan iPhone tetapi sekarang iPhone pula nak kalahkan 1.2 GHz dual-core ARM Cortex-A9 milik SGS2, Samsung dah umumkan 1.5 dualcore 4.5″inch aka Samsung Galaxy S2 LTE dan LTE HD. Tu yg sampai Apple dan Samsung saman menyaman skrg. Apple takutkan SGS2 dan Tab 10.1

    0

    0
  16. rox70s says:

    SGS2 terbaek.. lepas beli.. iphone 4 tros kasi adik gune.. iphone boring, even ios5 sama UI mcm ios 2g lg.. dari 2007 – till now same.. good hardware but boring UI.. Apple fan yg otai byk da tuka SGS2.. sbb kami dah pakai dari 2g 3g 3gs 4g.. so kami tau kenape boring.. hahaha.~ serius shit aku dont care pasal iphone 5 lepas gune SGS2.

    0

    0
  17. punisher says:

    xyah la gaduh..korang gaduh bukan company tu rugi pun,..buang masa korang je…haha..anyway..check out Samsung Galaxy Note…tu baru S2 ngn Iphone pun diam..peace out…!!

    0

    0