Written by AbangNara | May 2nd, 2010

Kami akui sebagai seorang lelaki pastinya kami akan jadi seperti mamat dalam video iklan D’ Folia kat atas nie. Walaupun awek ada depan mata, kalau Rozita Che Wan lalu, confirm akan terushar gak. Bukan senang nak tengok Rozita Che Wan. Kena marah ngan buah hati pun takper. Asal dapat tengok live ~~

Patutlah semenjak dua nie Rozita Che Wan nampak lagi berseri-seri dalam gambar. Mungkin sebab tengah dilamun cinta dan mungkin jugak efek dari D’ Folia nie. Kadang-kadang terfikir gak, betul ke berkesan minuman-minuman kesihatan macam nie. Sebabnya dah berlambak sangat jenama minuman kesihatan kat Malaysia nie. Kalau ada readers yang pernah try, apa kata berkongsi ngan kitorang?

96 responses to (VIDEO)Rozita Che Wan Yang Makin Mantap Dengan D’Folia

  1. Tra a.k.a. c toncet muchuk says:

    fulamakkkkkkkk….!!!! cayalahhhhh….

  2. Tra a.k.a. c toncet muchuk says:

    uikssssss….x dop org komen laik ko?? adeihhhhhhhh….

    • rosh says:

      aku yg pompuan pun tgk tergoda…huhuhuh…
      nak buat camne selebriti kena lah jaga body…
      orang2 kt luar sana biasa2 jer…

      apapun…aku suke tgk RCW..hehehe..

  3. anne says:

    baru perasan…arini BN dr 1st entry sumenye cite psal RCW…

  4. bubble says:

    eh eh.. keciannye kat awek Bang Nara…

  5. miss annur says:

    sy penah coba.. rasa nya mmg sedap best mantop tp effect nya kat sy pelik.. xleh tdo mlm.. kot2 pekat sgt kopi nye.. bila sy bg mak sy try,die pun sama xleh tdo.. pastu xde lg minum takut xleh tdo..

    • pet says:

      kecian nya…. kak ita msti xleh tido gak 2

      • ENTAHLE says:

        ade sbb tu efek x ley tido malam…tu tuk bersama suami terchente sesuai la tu..hukhuk..tp tayah la minum malam2.. minum pagi2 je…tuk tenaga spy x mengantuk kat opis

  6. pet says:

    iklan yang pelik ni…. dah kecoh kat ofice aku pasal iklan ni

  7. pet says:

    haiiii …. mana orang kg aku tadi

    • Tra a.k.a. c toncet muchuk says:

      hye pet
      sorry laptop hang td

      • pet says:

        xper2…. kira datang le jugak ni….
        lama xborak kat BN ni…. ramai sanagt yang xsuka aku 2 yang malas nak masuk BN, sekarang aku layan Ragam Artis,,,, baca2 kat blog sana lak…. xder yang kacau kat sana

        • Tra a.k.a. c toncet muchuk says:

          owh….ciannye….

        • pet says:

          kat cini sekarang xleh buat lawak… kalo buat lawak cket terus kener maki…

        • Tra a.k.a. c toncet muchuk says:

          lorrrrr…camtu plopssss….da x beshhhhhh laa camtuh….huk3….dulu ok jew….x kisah laa nk wt lawak ke hape janji ade batasannya….

        • pet says:

          xboleh le sekarang ni…
          ader yang anti gan BN sekarang ni….
          susah le nak cakap

        • Tra a.k.a. c toncet muchuk says:

          lorrrr….teruk laa camtuh…ade lak nk anti2…

        • pet says:

          ko pun dah lama ke x masuk BN…
          ramai geng lama2,,, tme geng kapak geng parang geng sembah derhaka x masuk BN

        • Maey says:

          yerrr…sama la…ragam artis pun ok gak…dah makin maju hhehe…kekadang ceta d sn lg up2date kn…

  8. pet says:

    nant bang nara cube minum kalo jadi mcm Rozita Che Wan ber kesan le…..

    tp kalo jadi mcm Ros Wan Ali lain le pulok

  9. Tra a.k.a. c toncet muchuk says:

    kalo utk abg nara mst khas utk lelaki jew…hehehehe…

  10. Piston Pecah says:

    memang lah mantap..dia pandai jaga badan..makan tak sebarangan kot..semuanya seimbang..dapatlah hasilnya gitu.haha

  11. Tra a.k.a. c toncet muchuk says:

    kalo abg nara n kak nara wt cafe kompom incik pet dulu yg p….hehehehe….beshhhhhhh gak idea tuh…..

    • pet says:

      aku dulu le yang p… yang rasmikan aku ….. potong reben pun aku

      • Tra a.k.a. c toncet muchuk says:

        ahak3…potong reben???hik3

        • pet says:

          nant artis2 yang mst p yang bang nara akan jemput

          1 nek jah
          2 kak ita
          3 azwan ali
          4 ZZ
          5 memey gan norman
          6 abby
          7 remy ishak
          8 mawi n ekin
          n ramai lagi…yang penting NEK JAH wajib hadir

        • Tra a.k.a. c toncet muchuk says:

          musti….artis kesayangan kak poco gak tuh…ahak3….

        • pet says:

          poco siap cium pp lagi gan nek jah….. artis pujaan malam antu 2

  12. pet says:

    kita berdua je yang buat kecoh ari ni… ari xkejer memang geng nara x masuk

  13. pet says:

    …jom layan lagu ni

    Lirik Lagu Zhifilia – Menunggu (Aishiteru)

    Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
    saat ku harus bersabar dan trus bersabar
    menantikan kehadiran dirimu
    entah sampai kapan aku harus menunggu
    sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
    hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
    kadang kuberpikir cari penggantimu
    saat kau jauh disana
    ooo…

    *)
    Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
    entah penantianku takkan sia-sia
    dan berikan satu jawaban pasti
    entah sampai kapan aku harus bertahan
    saat kau jauh disana rasa cemburu
    merasuk kedalam pikiranku melayang
    tak tentu arah tentang dirimu
    apakah sama yang kau rasakan

    reff:
    walau raga kita terpisah jauh
    namun hati kita selalu dekat
    bila kau rindu pejamkan matamu
    dan rasakan a a a aku
    kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
    terhapus ruang dan waktu
    percayakan kesetiaan ini
    akan tulus a a ai aishiteru

    Bridge:
    hapus sendiri pikiran melayang terbang
    perasaan resah gelisah
    jalani kenyataan hidup tanpa gairah
    o…uo..
    banyak segala misi dan ambisimu
    akhiri semuanya cukup sampai disini
    dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
    kumohon kau kembali

    kembali ke *)

  14. Tiffany says:

    Hoho…iklan yg tunjuk body montok RCW.
    Seriously montok.

  15. Tra a.k.a. c toncet muchuk says:

    hehehehee….den suko lagu rancak jo….ngeh3… lamo den x mum2 buoh macang tuh….rinduuuuuuuuu….

  16. Miss_hujan says:

    Suka sgt ngan rcw neyh ..mmg mantap .. Body erra pun kalah ngan body rcw ..
    P/s ; tak tahan ..Kawan baca post X-P0 ..x cencor langsung ..keh3x ..


    Sent on a phone using T9space.com

  17. elmo cute says:

    dlm bipop hrini rozita mcm mrajuk je ngn dunia artis kn? Dia nk b’sara thn dpn.. Hope rozita trus b’jaya..

  18. Miss_hujaN says:

    Ye ke nk bsara..dlu i pnah dgr gosif ..if dye dah smpai jodoh(KAHWIN) ..dye akan bsara ..entah2x ..taOn dpn dye naek pelamin ..Rcw cute ..


    Sent on a phone using T9space.com

  19. iniiii says:

    alangkah indahnya kalau yang berhaksaja yg boleh tatap tubuh RCW

  20. Gosipgurl_fea says:

    asyik2 cerita pempuan ni ja keluar

  21. pembaris says:

    rozita mmnag lwa gle,bdan dieeeee mmang A+ ,tp kalo g cntk die tutup,g org tapik kt die,ni dedah tk ingt lg org puji lg tnyang.malaikat kiri pun leth nk catat tiap kali org tgk iklan ni hmmmmmmm………….

  22. girl over flower says:

    geli geliman ngan rozita ni…nak terjojol semua yg ader…org sume tau body anda sengat mantap…

  23. anoy says:

    gila kemaruk per bang nara ni. semuanyer post pasal rozita cik wan ni.

  24. pepatung says:

    d foLia tuh bKn buAtan sendaYe tinGgi 100 peRatus…~~~
    tu penGasaS dieR mek kaT cmpany ciNa atau cmPany luar antar,dOrang tuKar Packaging jEr~~~
    cEh~~~
    (beKas sTaff sEndaYu tinGGi)

  25. geli says:

    dah pakai korset tu nampak kemas la, cuba buka korset tu, geleber semua. sengaja tonggekkan bontot, bontot kalo dah ori tinggi xyah diceding2 belakang tu, jalan relax pun tetap tonggeng. bontot besar jer la…
    mata aku mesti tgk bibir atas dia yg plastik keras aja

  26. aissh body die boleh kalahkan ramai anak dara muda kat luar tu ;)

  27. naiyat says:

    ROZITA MEMANG, TP LG SUKE TENGOK DIA BERLAKON PAKAI TUDUNG.. TENGOK CERITA “AKU TERIMA NIKAHNYA” DLM ASTRO OASIS.. CUN BETULL.. BODY DIA MEMANG SOLID.. SUSAH NAK CRIK BODY MCM DIA.. ATAS DAN BAWAH BESAR.. TENGAH KEMPIS.. KLU MODEL SEMUA SEKEPING.. ABANG NARA UPLOAD LA GMBAR ROZITA DLM CITE TUE.

  28. tekong says:

    apsal aku tak bole nak view nie…..nak gak tgk kepejalan yg diperkatakan

  29. lala says:

    die pakai girdle lah bodo …. RCW pelesu

  30. brrrrrrrr… mantap, teguh, tegap.. montok

  31. […] (VIDEO)Rozita Che Wan Yang Makin Mantap Dengan D’Folia (90) […]

  32. I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

  33. wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

  34. porno izle says:

    Just want to say your article is striking. The clearness in your post is simply spectacular and i can take for granted you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the effective work. ???????????? ??????????? ??????

  35. zarith says:

    apa apa pun tak kira lah Rozita ker artis mana ker ?// mesti pakai koset nya….apa susah beli yg macam avon..tu sehelai 300 rts lebih… berani ??? mana leh slim..sampai tak nampak perut….kalau dah ader anak dua…kalau jaga macam mana pun..kelainan memakai pakaiaan dalam..ni dgn original …lain beb…. kiter bukan tahu apa yg dipakai didalm…kan pakaian dalam untuk wanita dah bermacam macam..tak pasai minuman jer…