Written by AbangNara | October 27th, 2009

Apakah cabaran yang perlu dilakukan oleh BeautifulNara dan Budiey untuk menentukan siapakah yang menjatuhkan rival masing-masing? Tengok video di atas untuk mengetahuinya. Kalau korang berani boleh try cuba kat Sunway Extreme Park. Memang menarik ~~~ Nak tahu adakah Abang Nara mampu melakukan cabaran ini? Tengok video kat bawah nie.

P.S: Sila lemparkan kutukan dan cacian kepada Abang Nara. Memang tak gentleman langsung dia. Buat pengetahuan anda, dia memang ada penyakit gayat dengan ketinggian. Hahaha.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

16 responses to (VIDEO)Project Alpha: BeautifulNara Vs Budiey, Siapa Yang Bakal Bergelar Juara?

  1. insuraya says:

    hehe..

    0
    0
  2. jed hijau says:

    BEAUTIFULNARA

    0
    0
  3. bubble says:

    cant help myself from not laughing!! hik~

    0
    0
  4. kedai online says:

    huhu.. penakut gak rupenya bang Nara kita, asik nak ngelat jer haha :D

    0
    0
  5. hajar88 says:

    heheh …np tk naik…ari tu smgt nk lawan ngn budiey

    0
    0
  6. eyriqazz says:

    Lawan,jangan tak lawan.Let’s join my contest…Salah satu daripadanya anda perlu komen pasal entry saya on BeautifulNara in Project Alpha Blogging Contest :

    http://eyriqazz.blogspot.com/2009/10/contest-menangi-tiket-ice-skating-di.html

    0
    0
  7. yula says:

    sian yula tngok abg nara tu
    nak demam yula nengoknye

    0
    0
  8. putrajaya says:

    ek elle bang nara..x kan goyang kot..kalu dpt naik ngan jojo best ni..hehehe

    0
    0
  9. Hamba Allah says:

    Haha….
    penakut rupanya Bang Nara ni! poyo jek! kuikuikui….

    0
    0
  10. abang nara mmg seorang yang gayat dengan ketinggian. silalah kutuk dia. hehehe

    0
    0
  11. lanToK LeW says:

    hahahaaahhaahhaa…..last2 budiey gak yg menang….cayala kat awek abg nara…fazlin….berani tol dia…..

    0
    0
  12. aku says:

    poyo la beaytuful nara nih..
    tak abis nak promote diri sendiri..
    menyampah aku……
    dah2 le poyo kan diri
    kalo nak cari glamer masuk la berita harian..
    kerja dgn zubir….

    0
    0
    • puteriaquarius81 says:

      lorr. napenya ckp gitu.. dia dh glemer n dh msk pun dlm brita harian… jgn mrh2… peace no war ok.. :)

      0
      0
  13. online says:

    belajar banyak

    0
    0