Written by AbangNara | July 16th, 2011

Cute kan? Selamat pengantin baru Abang Nara ucapkan kepada Nurul Syuhada dan Amir yang rasanya telah selamat bergelar suami isteri pada hari ini, 16 Julai 2011. Nantikan update gambar perkahwinan, pernikahan dan persandingan Nurul Syuhada bila-bila masa sahaja. Buat masa ini, layan dulu video di atas. Info kredit FalihinJasmy.

44 responses to (VIDEO)Pra Perkahwinan Nurul Syuhada Dan Amir Yang Super Cute

  1. blackberry00 says:

    tahniah nurul dan suami…

    0

    0
    • ana says:

      tahniah jugak…sweet couple both of u…tapi video tue mcm kurang sesuai jer…=( mcm kartun jer…video pre wedding patutnya romantik…

      0

      0
      • sue says:

        adaaaaaaaaaaaa je nak kritik orang punya.dahbagidiorang macam tu romantik ikut suke diorang la.tengok suda!

        0

        0
      • minah jambu 24mengadap computer says:

        tkan asek nk romentik jeeeeeeee tkde keja lain ke?????? skali skali nk jugak buat kelainan…. cantek nurul tpa make up very sweet n jambu amir pn hensem pasangan yg paling sweet ..semoga bahgia n dapat anak kembar….

        0

        0
      • wartawan bebas says:

        video yang lain dari yang lain.. memang kreatif.. suka2 moga kekal bahagia adanya, Amin..

        0

        0
    • !S!WCRTESTTEXTAREA000003!E!

      0

      0
  2. blackberry00 says:

    congrates to nurul n hubby….

    0

    0
  3. madno says:

    owh shuhada ex dr faiz eh. tahniah2.

    0

    0
  4. prince says:

    ala cutenye..hope mereka bhagia shingga ke anak cucu..:)

    Fail – Kek Versi Angry Birds Realistik ( 14 Gambar )

    0

    0
  5. DIMPLE says:

    CONGRATZ BOTH OF YU.KIUT :)

    0

    0
  6. aLoy says:

    NICE!!

    0

    0
  7. aLoy says:

    NICE!!!

    0

    0
  8. warga meru says:

    super duper cute oke. seb baek aku da kawen…. ;p

    0

    0
  9. mysara says:

    sangat cute..main kutis2 bunga lagi..hehe

    0

    0
  10. zuan says:

    serius cute :D

    congrats to both :))

    0

    0
  11. Bintang Timur says:

    comel giler.. suker.. snyuman dieorng ni sweet jer…

    0

    0
  12. Gorgon says:

    soon gonna be tembam too? kahkahkah…

    0

    0
  13. unggunapi says:

    mmg superb r!!!!!!part ending yg best….muka cam adik bradik….congrate!

    0

    0
  14. feezz says:

    sorry to say…tapi benda ni mmg tak cute langsung…serious pada aku tak perlu buat mcm ni…creative??? nahhhh…..

    tp ni pendapat aku sendiri..jgn plak ade yg kutuk aku lepas ni sebab aku tak suka…kalau korang suka…go ahead..takde hal…hahaha..=D

    0

    0
    • miya says:

      heee, sory to say juga. cumel lah video nye. tau tak sbnrnya kan, itu adalah gambar yg disusun menjadik sebuah video. lebih 3000 gmbar diamik utk cipta video tersebut.
      thats y lah nmpk mcm sekat2. comel lah ! kreative !

      *hehe. tak kutuk cume saje je nak terangkan. :)

      0

      0
  15. cik nad says:

    muka nurul sgt2 pucat without make up tp stil santek ..ori gitu :)

    0

    0
  16. lena says:

    very sweet couple.. moga kekal dunia akhirat.. congratulations..

    0

    0
  17. bestie says:

    nk kawen dgn artis mesti kne byk duit kan? :(

    0

    0
  18. gyulee gyuri says:

    pasal nurul pakai baju tu…kalau buat pakai baju kurung merah tu kan sweet..nak shirt jugakkkkk…..tapi x suka sgt gambar mcm sekat2 gtu…tak syok tgk…huhuhu

    0

    0
  19. ^^ says:

    muka diorang sebijik la
    btw, congratz

    0

    0
  20. mask2ra says:

    super duper cute! giler bezzt klip dia…mmg sgt unik!!!

    0

    0
  21. pesa says:

    apa tajuk lagu tue..so cute le beb..!!

    0

    0
  22. Leela says:

    suka sangat. cute. :) semoga berkekalan!!

    0

    0
  23. yoyo bulat says:

    simple ..kreatif n comel2 sgt!!

    0

    0
  24. reezluv says:

    aku rasa biasa jek..takde la cute mana..mungkin ini yang mereka berdua inginkan..CST rasanya dah berbincang ngan depa ni terlebih dahulu kan? ;D

    0

    0
  25. Amier says:

    Apa cerita dengan calon angkasawan kedua Dr.Faiz Khaled dgn Nurul Syuhada?
    Kapal angkasa tak kunjung tiba awek pulak tinggal.

    0

    0
  26. Dido says:

    x creative sgt p0n… mcm nk tiru 0rg ada lah… tiru cter JUNO…

    0

    0
  27. NenekPenne says:

    this is awesome!!!!!!

    0

    0
  28. beautiFOOL says:

    Video ni kreatif..orang y suka menilai jer..kata biasa…y kata biasa tu..kau org reti ke buat???

    …ckp bukan main lg sedap….kalau kau org buleh buat lg vogue n hebat xpe gak..ni entah apa2 daaah…~~~

    0

    0
  29. nana says:

    takde istilah pra perkahwinan dlm islam.

    0

    0
  30. asia says:

    kat sesapa yg tak suka org komen yg buruk pasal mende ni, bek kau diam je. dah nama pun tempat komen. bodoh gila nak emo pasal muslim yg tak bape nak muslim ni.

    0

    0
  31. memey says:

    kursus pra perkahwinan?pra jgak..hehe..

    0

    0
  32. whirs says:

    congratulation…semoga bahagia & berkekalan sehingga ke syurga :)

    0

    0
  33. Shima says:

    Sapa th lagu nie please advise ye

    0

    0