Written by AbangNara | July 29th, 2011

One word. Awesome gila video perkahwinan Nurul Syuhada dan Raja Amir ini. Tabik kepada CST Production.

Tahniah buat Nurul Syuhada & Amir. Terima kasih kami ucapkan kerana memilih CST sebagai OFFICIAL VIDEOGRAPHER utk hari bahagia anda.CST PRODUCTION 03.4105.0843

Nanti anak Abang Nara kawin nak suruh CST Production buat jugaklah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

27 responses to (VIDEO)Perkahwinan Nurul Syuhada & Raja Amir Daripada CST Production

  1. yaya says:

    :)

    0
    0
  2. kelip-kelip says:

    cunnya dia ni kan

    0
    0
  3. aku si jujur says:

    sangat bestttt video ini!!nasib aku dah kawin lama dulu…kalau x, melayang duit buat video mcm ni..

    0
    0
  4. sakura says:

    mmg cantik sgt…berseri2 muke nurul shuhada ni…baju nikah dia pon teramatlah cantik n sopan..

    0
    0
  5. miraa says:

    sweet sangat :D wish u guys the best !

    0
    0
  6. Obei says:

    Muak sikit la baca cite pasal diorang ni. Sebab tak famous.

    0
    0
  7. lalala says:

    cam rasa nak kawen plak

    0
    0
  8. smk says:

    best la tgk video kawen dia

    0
    0
  9. secret says:

    terbuai perasaan…aduuuuuhai….
    part terakhir mmg mnusuk kalbu dan jiwa. bacaan terima akad, ngan view pengantin dan klcc. adey……..

    0
    0
  10. aku xsuka propa says:

    mmg best.simple.penuh adat and ade ciri2 melayu.best.

    0
    0
  11. man yusoef says:

    NAK KAWEN!!!!!! >.<

    0
    0
  12. Lulu says:

    Meremang bulu roma tgk video perkahwinan Nurul Syuhada dan Raja Amir. Wohooo!! Selamat Pengantin Baru!

    0
    0
  13. Mama_Buntal says:

    Argh! nangis tgk video nih….

    0
    0
  14. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    pes ! hahahahahaha minah jambu pes ! hahahahahahaha pes! hahahahahaha pes ! pes !

    0
    0
  15. hensem says:

    cukup minat dengan video2 wedding dari CST production. bape er rate die? ade sape2 tau?

    0
    0
  16. donut says:

    biasa je.. xde luar biasa pun.. haha

    0
    0
  17. kay says:

    that almost made me cry~

    0
    0
  18. chentahati says:

    one word..
    SWEET…!!!! :-)

    0
    0
  19. papa says:

    ohhh….so sweet…such a luvly couple..papa doakan korang bahagia bersama selamanya k..(psst!! jgn mcm org tu, konon honeymoon..tapi bagi hadiah penampar >> sadis..)

    0
    0
  20. cikaro says:

    NAK TGOK RINI AF PNYE GAMBAR NIKAH…PLEZZZZZZZZZ

    0
    0
  21. warga meru says:

    ko nk kawen bape kali abg nara oi.. siot je ayat ast ko tuh…

    0
    0
  22. achoii says:

    Great video!!!! manggis ade new rival la cmni!!! hehehe

    0
    0
  23. Lovelyvic says:

    tgk video klip kahwin ni terasa mcm nak kahwin lagi… nape le zaman aku kahwin dulu belum ada video2 superb mcm ni.

    0
    0
  24. nad says:

    TERBAIK!!

    0
    0
  25. Renee Meow says:

    hye all… sape2 tau sape makeup artist dia?? serious makeup chantek.!! please share.. :)

    0
    0
  26. fieza says:

    so sweet… semoga berbahagia hingga ke anak cucu.. :) nak kawen anti nak video mcm ni jugakla.. hi hi :P

    0
    0
  27. asri says:

    wah…………ble tngok video prkhwinan nie rse cm nak kwin ckarang jew…..
    syuhada mmg cantik macam bidadari 2……..

    0
    0