Written by AbangNara | December 22nd, 2011

Mesti ramai yang layan drama TV3 yang terbaru, Vanilla Coklat yang menampilkan Izara Aishah, Aiman Mentor dan Iqram Dinzly. Dan mesti ramai yang tertanya-tanya apakah lagu tema drama ini. Sebenarnya lagu tema drama tersebut bertajuk Penerang Hati yang dinyanyikan oleh Saujana featuring Sixth Sense. Videonya di bawah:-

 

Best kan lagu tue? Lirik dia pun boleh tahan not bad. Harap-harap lagu Penerang Hati ini akan popular seiring dengan drama Vanilla Coklat.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

18 responses to (VIDEO)Penerang Hati Saujana Feat Sixth Sense – Lagu Tema Drama Vanilla Coklat

  1. mzaiemo says:

    takda video pon

    0

    0
  2. Jijah says:

    eee tak suke vanilla coklat. cite ntah pape.
    best lg cinta elysa..

    0

    0
  3. lip lap says:

    suke izara aishah je….comel.

    ps: tapi ibu saya lagi comel & cantik

    0

    0
  4. just says:

    cerita ni macam cerita adamaya la..aku rase adamaya lagi best kot…

    0

    0
  5. sulaman kasih says:

    DRAMA X BEST X PER…TP LAGU NI MMG BEST LA.. HUKHUKHUK… :P

    0

    0
  6. mys abby says:

    mmg lagu ni dah popular sblm kuar citer ni lg la bang nara…kat carta era tangga ke-9 dah….

    0

    0
  7. tiya says:

    perghh..lagu ni yg best..huhu…shoot kt tmpt stdy aku lakk..cayalah..pas ni,kraftngn mletoppp…

    0

    0
  8. jane says:

    loves the song….loves sixth sense….loves saujana…. tajuk drama macam tak best macam takkan kena dgn lagu…

    0

    0
  9. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu tk kenal n tk bekenan so no komennnnnnnnnnnnnnnnnnnn thank u….

    0

    0
  10. shizuka says:

    lagu 6ixth sense memang best2!

    0

    0
  11. msGALAXY says:

    ala..dah lama tau lagu ni..diorg penah perform mase bulan pose ritu kt MHI

    0

    0
  12. moi says:

    argh bosan! sixth sense sengau!!!

    0

    0
  13. bret says:

    promote bdk skola sndr ke bro?

    0

    0
  14. Cik Nin says:

    ‘KAU’ dan ‘MU’ dalam lirik lagu ni merujuk kepada ALLAH.
    Bukan wanita.

    Sekian.

    0

    0