Written by AbangNara | April 13th, 2009

Untuk mereka-mereka yang terlepas aksi Nabil memeluk Irma Hasmie sewaktu pengumuman Bintang Paling Popular 2008, sila tengok video di atas.

Kami tak berniat nak membesarkan perkara ini cuma sebagai seorang artis, Nabil perlu lebih prihatin dengan setiap kelakuannya terutama di majlis anugerah-anugerah sebesar ini.

P.S: Makin sayang la Irma Hasmie kat Nabil lepas nie. Kawin ajerlah cepat-cepat. Dah tak sabar dah nampak gayanya tue.

156 responses to (Video)Nabil Peluk Irma Hasmie

  1. WhatEver says:

    yeye 1st lg!!!
    MASYAALLAH!!!
    ape la nk jd ngan Nabil ni
    tepeluk ank dara org plak…

    0
    0
  2. WhatEver says:

    yeye 1st lg!!!
    MASYAALLAH!!!

    0
    0
  3. aku lar... says:

    dari minat…terus dah tak minat dah dgn si nabil ni….arrrgghhhhhh!!!

    0
    0
  4. ain says:

    hampa tgk video tuuu si fafau pn terkejut dgn tindakan si nabil tu..mjur la fafau dia x peluk skali haha

    0
    0
  5. ain says:

    apa2 pn..nabil kn dh menang anugerah bintang paling popular..so kwin ja la nk tggu pa lma2..keta pn dh ada tu..

    0
    0
  6. selipar jepun says:

    -ala myb nabil xsengaja kot..
    -terlalu gembira..kikikiki

    0
    0
  7. mantikulaz says:

    aku rasa dia terpeluklah,
    biasalah baru pertama kali menang abpbh,
    semua orang dia dia peluk:)
    hehehe…

    0
    0
  8. same2222 says:

    tahniah nabil…biarlah..hak msg2..

    0
    0
  9. Antasha says:

    entah… dun judge a book by its cover
    dia pun human

    0
    0
    • ain says:

      alah msti jd cover story pnya…wrtwn kita kn suma kecoh2 hikhik

      0
      0
    • bUDakgEnIus says:

      But Judges the books by its story..

      Then make a conclusion,
      Tell us its moral of the story,

      & the most important is..

      LU PIKIR LA SENDIRI…

      q=P

      0
      0
  10. ain says:

    NABIL..sabaq cek nooo..blk la reht kt kg ko di nogori…

    0
    0
  11. Bunga says:

    .: Nabil tgh mengelambah 2..antara pecaya & x pecaya yg dia menang..2 yg sume org dia nk peluk..dia bkn fokus pun kat muka org yg dia peluk 2..2 yg smpi x perasan peluk awek sendiri..oppps..:.

    0
    0
  12. ady says:

    standard arr tu,,bahasa diri cool konon..nanti kuar statement “saya tak sengaja,maaf yer”

    buat nabil…”lu fikir la sendiri”

    0
    0
  13. limah says:

    Awak tu selebriti ,jagalah perangai di khalayak ramai…masyarakat dah tau ,sume org bercinta zaman skang ni biasaler peluk2 ni…tp xyah ler tayang kat public….

    0
    0
    • ain says:

      bukan dia tayang..dia TERUJA..aku rs klu ko dok kt sbelah dia..sure ko pn kna peluk haha

      0
      0
      • bUDakgEnIus says:

        AKU SOKONG KO AIN..!!

        Mujur aku x dok kat sebelah irma,
        Kalu tak,
        aku plak yg TERPELUK IRMA..

        HAHAHhahahah

        0
        0
        • Penari Poco2 says:

          aku tau….hari tu ko terpeluk berok mak nyeh aku kan kan kan….mcm suke plak ko masa tue…
          kikiki…

          0
          0
        • ain says:

          ala ko ni poco2 bt2 xtau lak..dia x dpt nk peluk ko..dia peluk BEROK ko pn jd la..kira ada gak aura tu hikhik

          0
          0
  14. limah says:

    takyah la over,awk tu selebriti….

    0
    0
  15. limah says:

    yang best lg…mintak mahap ngan media,ngan peminat…buat apa?apa maknanya?

    0
    0
  16. ain says:

    pendek kata…’NASI DAH JADI BUBUQ’

    0
    0
    • bUDakgEnIus says:

      BETUL TUE…

      Alang2 menjadi Bubur,
      Biar ditanak bersama kacang,
      Alang2 bubur dah masak,
      Mari mencekik dimasa Lapang..

      hehehehe…

      0
      0
  17. ain says:

    mn hampa suma p habih!FLOWER*BUDAK GENIUS*POCO2*NEKOUNAM*FIZA*HANZ* dan sekutu dgnnya..aku sorg2 ni…huhu

    0
    0
  18. julu says:

    ape nk gdh2 nie.kalau korang duk tmpt dia pown korg akn excited sgt.tgklh smua org dia pluk,aku rs dia x prsn pown dia terpeluk si irma 2.ape2 pown diorang mmg sweet couple

    0
    0
  19. Zaza Muhammad says:

    over exited le plop nabil ni…aku pun tgk live terkejut siot tgk tetiba dia peluk irma… nabil2 ‘lu kena pk tu’… pe pe pun mmg heppi aaa dia menang… tp ari tu masa ABPH tahun bile lupe… Raja Azura cium mmuah2 cheek berlaga pipi ngan Rosyam Nor.. well xde isu pooon masa tu.. tp alhamdulillah aaa, better tegur aa nabil tu sbb kite ni org melayu, kesopanaanan & kesusilaan tu kena jaga expecially tmpt awam, ni kan plak live depan TV. Ari tu lam konsert AF wpun suami isteri (Isma & Zul) pun kena tegur…

    0
    0
  20. ain says:

    bla tgk lma2 video ni hampa prasan x yg irma sblum d peluk nabil..irma tgh ckp dgn ekin,dia pn xsngka pkwenya tu nk peluk dia

    0
    0
  21. kak propa says:

    ha…dia tlupa tuh!
    cuba tgk muka dia betol2! biasala dia da tkejut sgt sbb mng! natural ok! bukan dibuat2!

    0
    0
  22. bUDakgEnIus says:

    Bak kata orang2 vateran:

    TUAH AYAM NAMPAK DI KAKI,
    TUAH MANUSIA SAPE YG TAU,

    Mujur la dia menang,
    At least takde la org kata,
    Asyik2 MAWI je menang..

    Tahun nie Nabil memang,
    Mane tahu tahun depan Nabil menang lagi,
    2 Tahun depan nabil emnang lagi,
    3 Tahun lagi pon dia menang lagi..
    Dan begitu la seterusnye..

    hehehe..Apepun NABIL,stay tune, & yg paling PENTING…

    LU PIKIR LA SENDIRI..!!!

    p/s: Mesti mak dia cakap, ” BERTUAH PUNYE ANAK,TAK SIA2 AKU NGANDUNG KO 9 BLN 9 HRI 9 JAM 9 MINIT 9 SAAT 9 DETIK”..hhehehe

    0
    0
  23. mawar berduri says:

    nabil peluk sekejap pun nk dperbesarkn sgt.. kalau korg sedar ramai lg artis msia yg belakon men peluk2..lagi lama schene drg..”lu pikirla sendiri!”

    0
    0
  24. minaH says:

    dia tak sengaja ler peluk tu ek…
    peluk pun cam tak mesra gitu..bukan peluk erat2 smpi tak mo lepas…huhuhu…
    tak pe la bil, lepas ni kene aware ler keadaan sekeliling…huhuhuh

    0
    0
  25. dorang tak sgaja tu tak per lah…
    lg pun dorang psangan yg sweet gitu…

    0
    0
  26. selipar jepun says:

    -ermm xguna marah2..
    -kite tunggu jelah penjelasan dari nabil nnti..
    -myb dia xsengaja peluk irma..
    -farid kamil mlm tadi selekeh ar..
    -xhemsem pon..huhuhuhu

    0
    0
  27. wan8377 says:

    awek aku 2….huhuh

    0
    0
  28. Anonymous says:

    pelik benor teman dgn wartawan skunk nih..kalo citer2 wayang ke..drama ke..terpeluk2 sakan pelakon tak plak diorg kecoh..ader ker hukum yg kater lakonan tuh halal?… kalo nak blame..blame sumer terus..kalo taknak..jgn kecoh satu pun…. takder lah teman nak sokong saper2..cumer pelik jer dgn dunia skunk…ekekekek

    0
    0
  29. melissa says:

    nabil xsngaja la peluk irma,ngh xcited sbb meng.. pas hal 2 pn aku rsa dia pn trsedar gak. korg jeles r 2?????

    0
    0
  30. sukahati says:

    alah, sbg peminat nabil aku faham dia tak sengaja..dia terlalu terkejut. Jangan lebey2 sudah..

    0
    0
  31. Qasihjb says:

    wlaupun terkejut..jga le batas2 n hukum2 islam jgn sesekali melakukan.HARAM…x kira dimana pun.Lebih2 lg kamu tu artis “paling POPular”

    0
    0
  32. singa ganaz says:

    ala kalau dh terkejut… gajah lalu pun kita terpeluk…. hua hua hua….

    0
    0
  33. ejat says:

    Benci benci benci tau!!!!

    0
    0
  34. bedepot_gal says:

    rilek2..
    xsengaje je 2…
    bese la 2…

    0
    0
    • Qasihjb says:

      KALAU KAU DDUK TMPAT NABIL,LEPAS TU SEBELAH KAU ADA ARTIS SENIOR MCM SARIMAH..JADI KAU PUN TERPELUK JGK KE?TERKEJUZ KATA KAN..HAHAHA

      0
      0
  35. jelita ayu says:

    tahniah nabil….biasala tu semua org buat silap… nak buat mcmana nabil excited lebih.. irma mesti seronok kan sebab dpt naik kereta baru…hehe.. nanti kalu nabil ajak dating msti irma x sbr nak naik keta baru kan…ala pompuan.. skrg nabil kan tgh top.. cuba kalu nabil keja despatch msti irma x pandang kan…. btl x?

    0
    0
  36. Kak Rose Selayang says:

    alahai saya dah tengok dah video peluk tu. sikit je lah peluknya pun. tok sah lah kecoh sangat. kalau tak suka jangan le nak mengutuk sampai teruk2 sekali. bagi le teguran yang membina ok. namanya pun orang muda kan. kita pun pernah muda betul tak. maafkan lah si nabil tu ok. buat nabil pulak awak tu populah dik nak oii. so jaga2 le sikit tingkah laku tu baik2 ye.

    0
    0
  37. doraemon says:

    ala, x de ar peluk cam pe sgt pn….rmai lagi artis pompuan yg pkai sexy mlm 2, tp x kecoh plak………..nk kta dosa, mengumpat 1 dosa jgak……………………..renungilah…………….

    0
    0
  38. budak jb says:

    korang nie pk pasal keburukan org lain jer la…
    peluk gi tu pun nk besar-besarkan…
    dalam drama dan filem xde pulak nk kecoh…
    yang da kawin pulak tu…
    pantang betol org nk naik, ade je nk jatuhkan…
    nie la org melayu…
    bak kate nabil….
    lu fikir la sendiri…………..
    sebelum kite menilai org lain,kite kene nilai diri kita dulu….kalo xboleh nilai jugak,
    ko pergi jer la nilai negeri sembilan…

    0
    0
  39. cun says:

    assalamualaikum..tmpg lalu skeet leh??

    0
    0
  40. Science is a mechanism, a way of trying to improve your knowledge of nature. It’s a system for testing your thoughts against the universe, and seeing whether they match.

    0
    0
  41. Straight to the point and written well, I appreciate for the info

    0
    0
  42. Hi, Thanks for the chance to publish here as it is better than phoning! We’re incredibly impressed by the actual contribution some other people are making on the webpage and hope to make contributions in addition any time as i can. I concur along with the earlier poster and hope to return now and again.

    0
    0
  43. Well i was going to agree with the poster before me, it seemed like he had a valid point, and yet you deleted it. What’s the point of these blogs if you wont let genuine people comment? It just spoils it for me!

    0
    0