Written by AbangNara | May 22nd, 2009

Memang lawak tahap tertinggi betul video youtube dari Marilah Berbaik-Baik nie. Dulu kami ada kongsi video Geli Mat yang memang mantap lawaknya. Korang layan pulak video Lu Cirit Or Die nie.

27 responses to (VIDEO)Marilah Berbaik-Baik, Lu Cirit Or Die

  1. huhuhuhu.... says:

    tak da pun….
    pa2 pun….yeah…. aku 1st

  2. SHA BUDAK BAIK says:

    ala………….nih kan dah lama….ketinggalan betullah encik ahmad ni…..nih dh lama femes mende2 ni…

  3. tyrabanks.. says:

    lwk mmg lwk… tpi aku xfaham larrr..rojak sgt..

  4. tyrabanks.. says:

    lawak mmg lwk.. tpi aku x faham larrr.. rojak sgt.

  5. Lovelyvic says:

    Hmm.. aku dh dpt video klip ni 2 tahun lepas tak silap aku. Ada org fwd kat mail. Jadi bila aku tgk selepas 2 tahun, dah tak bleh nak gelak lagi. Susah payah aku cuba menggelakkan diri dengan menggeletek pinggang, tapak kaki dan tapak tangan, namun tidak berjaya juga.
    So camna??

    • admin says:

      huhuhuh.nampaknya kami telah gagal.maafkan kami

      • Lovelyvic says:

        ala…. sedih lak dengar gagal gagal ni…
        takpe ar..
        gagal gelakkan org yg dh tgk je
        yg lum tgk mesti gelak guling2 mcm kitorg 1st time tgk dulu

    • SHA BUDAK BAIK says:

      sama r…tp first time tgok memang gelak…..hehehehe….laki aku tengok pon smpai perut dlu…..2 kali tgok x gelak dah…

    • awek duane lee n kenny rickerd says:

      aah aku pon same…dulu sampai tak cukup nafas gelak..sekang nih..tak lawak punzz

    • tok batin says:

      meh aku operet ketiak ko lovelyvic..aku tambah wayar ozbodem(sejenis wayar utk meningkatkan tahap kegelian ke tahap maksimum), kemudian aku akan operet skali lubang idung ko supaya bile ko hembus nafas je..ko akan nak tergelak secara semula jadi..tayah pakai ubat pemutih ketiak..eh..ape ke merepek la aku nih..

  6. Zulkefli says:

    Memang lawak gilerrr….

    • mien.. says:

      haah…aku x pnh tgk pn vid ni sblm nara gtau….
      hahahaha,mmg trgolek2 ats lntai cz lawak sgt

  7. Kak Su says:

    Ha..ha..lawak2. Suka la idea kreatif ni. Nak pecah perut Kak Su ketawa…Dah la time kenyang.. layan plk citer ni..ha…he…

  8. singa ganaz says:

    ada pulak terbit perkataan SINGA…. demm….

    “tongkang!!!..”
    “mace kelate….” hahahhaa.,…

  9. x-not-x says:

    ntah pape ntah..tak betul aku..tak ada lawaknya pun…

  10. abg jack says:

    cukup lawak tahap babun bila die org komen x lawak pong teutama komen lovelyvic….wakakaka lawak punya komen….tahniah vidio tu tlah bejaya mmbuat komen2 lawak wakakakakakakak

  11. bigbun says:

    apa da..tgh nk mati blh pulak dia kata liu kang aiman ajk minum teh!BAWAK AIR..HA HA lwk giler..nk terkucil nie..

  12. Paparazzi says:

    Boleh jdi rja lwk… mmg lwk gilerr siot…

  13. Jannahtul Al-Firdausi says:

    ye la korang……….
    video geli mat itu start 2006,,lepas itu buang 2007,lepas itu start balik 2008 kat youtube…..itu semua kerja admin marilahberbaikbaik x cye pergi kat user : marilahberbaikbaik,then tanyakan sape editor subtitle nie……