Written by serenity | May 5th, 2014

Kalau sebelum ini kita telah melihat set gambar dari majlis pernikahan komposer Julfekar atau nama sebenar, Julfekar Ahmad Shah, 49, dengan penyanyi Min Yasmin, atau nama sebenarnya Nurul Yasmin Abdul Aziz, 25.

Kali ini apa kata kita saksikan video dari majlis resepsi perkahwinan pasangan ini.
 photo Untitled-1.png
Majlis resepsi pasangan bahagia ini berlangsung 13 April lepas di Dewan N’Dah Mahligai, Shah Alam. Video berdurasi lebih 19 minit ini dihasilkan oleh REDPhotography.

P/S: Syiling emas Pulau Nangka sebenarnya dijual di Internet? Kenapa pula boleh dijumpai di Pulau Nangka?

46 responses to (VIDEO)Majlis Resepsi Perkahwinan Julfekar Dan Min Yasmin

  1. fishball says:

    Ergh!

    0

    0
    • spiderwoman says:

      Mak aiii…… Naper inai dia mcm Spider Web….? Takut nengok…. Smoga Kedua Mempelai Berkekalan hingga ke Jannah…. Aameen. Ada gambar plak awek tetamu yg nak ambik gambr pengantin pakai skrit pendek lg 2 inci nak nampak sepentot .. edit ler sikit … aper ler RedPthography ni.. Rosak video wedding org… Agknyer tersyok sngt tngk Behind gal.. tu sampai luper edit…

      0

      0
      • lolol says:

        tawu xpe…serabut betul corak2 kt tgn tu…die ingt cntik kot…kalo buat simple je kn dh lawa…the simpler the better

        0

        0
    • Saonah Salamon says:

      XBOLEH NK TEKAN PLAY LA LOYA TEKAK I

      0

      0
  2. Shhh says:

    Abg nara updatelah pasal twitter Hafiz Hamidun sindir jenama tudung Ariani

    0

    0
  3. yasmot says:

    Tgk min yasmin tanpa mekap terus rase hmmmm sesuai sgt both of u. kbai

    0

    0
    • the hulk says:

      exactly…ngeri tgk both of them…!!!

      0

      0
      • nonamanes says:

        Ah engkau nak kata ngeri tgk dorang. Orang lain ngeri 44 kali tgk engkau tak tahu pulak. Jangan mengata ciptaan Allah ler ler ler

        0

        0
      • gorilla says:

        Betul.Ngeri dan geli-geleman.Macam nak pengsan tengok.Tutupla aurat tu.Nampak benjolan lemak.Memalukan kaum islam wanita.

        0

        0
    • kentut busuk says:

      Aku setuju betul dengan pendapat si beruk busuk.Julpekar tu dah tua kerepot.Si Min tu muda lagi.Si Julpekar ingat dia muda belia ke.Tegurla si Min tu punya pakaian.Memang terkentut busuk tengok si Julpekar dan pasangannya!!!

      0

      0
    • planet terbarai says:

      julfekar ni dr planet mana weh?puas dok piqiaq.nak terbarai aku gelak tengok video diorang.rosak sat laptop aku.

      0

      0
    • gendot says:

      mak aiii,gedabaknya.tak muat laptop aku.memandai je planet terbarai ni.

      0

      0
  4. ziera says:

    semoga perkahwinan akan berkekalan hingga ke akhir hayat..jodoh adalah takdir ALLAH swt

    0

    0
  5. Melati says:

    Ngeri…tengok…..eeeeeeeeiiiiii

    0

    0
  6. ??? says:

    errrr….next plzz

    0

    0
  7. rapunzel says:

    dear the hulk n melati..

    apa yg ngeri pon aku xtau.. diorag da kawen da pon.. aku rs komen ko lg ngeri yg bole heret ko ke neraka..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    erm..yang hado

    0

    0
  9. ctoz says:

    geli gleeman mak.. pesen busana jrg2 ni dh outdated la nox.. thn 2005 pemes la.. xyahla nk mndedahkn sgt ape yg ‘huduh’ aka lengan kayu balaks nan itam.. huhu…

    0

    0
  10. Anonymous says:

    semoga bahagia

    0

    0
  11. missdania says:

    Tak boleh nak bergosip dengan berhemah sebab mata asyik tertancap dan terganggu dengan model Iklan tudung Zaharah , make up langsung x kena seriau tengok, model pun ala kadar jew ..

    0

    0
  12. boy sempoi says:

    anak ngn bapak daaaa

    0

    0
    • umak ai... says:

      Mak ai..den kena congkel biji mata…cuci ngan clorox…baru suci balik…kbai..

      0

      0
  13. Anonymous says:

    Hahahahhaha
    Hahhahahahah
    Hahahhaha

    0

    0
  14. pemes amos says:

    wife dia ada iras emma maembong….. ke mata aku kero?

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      mate kau yg kerooooooo ! macm maembong konon huh ! dh tentu muka emma ada macm mat salleh apeeeeeeeeeeee aje kau ni amos ! mari sama sama kite laongkn perkataan ni ada jugak faedah Nye satuuuuuuu duaaaaaaa tigaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa idop umno ! idop pak najib ! lov u pak najibbbbbbbbb muah !!

      0

      0
  15. Linda says:

    Yeahhhhh HERO FANTASTIC FOUR kawinnnnn..

    0

    0
  16. Diva says:

    baby, take care me, my family too, and guide me…bluekkkk speaking london grammar pon salah..geli nya tertengok video ni

    0

    0
  17. sandra says:

    Kenapa pakai baju mcm tu .tak brapa sesuai la ngn tubuh lagu tu..konsep majlis last tu yg pengiring/kompang dh tradisional tapi pengantin ala2 inggeris..lagu tu mcm penah dengar la..tapi boring!! Yg penting inai lace tpi serabut..kalau badan besar kurangkan pakai penug2 satu badan..lagi besar jadinya..apepun slamat pengantin baru..

    0

    0
  18. Kak nab says:

    Geli pulak tngk Jantan da tua boroi dan botak nk buat laki ..
    Siap nk suap plak tu..
    Eeeeee geli geliiii

    0

    0
  19. putih says:

    Awas setiap komen, kang anak zulfekar ni dtg backup bapak dia..heheheh

    0

    0
  20. berok busuk says:

    Masyaallah.Tahniah.Selamat pengantin baru.Loya tekak sekejap.Tolongla.Lain kali bila nak berpakaian cermin diri dulu.Ni lemak sana-sini.Pakaian tak senonoh.Yang datuk julfekar ni pun satu,dah tua bangka.Patut satu orang tua tegurla orang muda.Ni tak.Dua kali lima.Meremang dan terkejut berok dibuatnya…!!!

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      eh helo ! dia punye suka la nk pakai ape ! yg kau sebokkkkkkkk nk mengata dia punye pakaian apesal ! dh biol ! huh ! macmmmmmmmmmmmmmm la dia tu baaaaik sangat bwek !!! 4 x 4 brape ? = huh !!

      0

      0
  21. kenapa nak cakap bukan2? everyone deserves to be happy.. dah ini bahagia dia.. cinta dia..biarlah rupa dia mcm mna pon? tu kan ciptaan Allah Swt jugak. kalau lah semua manusia yang hdup ni diberi pilihan utk memilih rupa kita bila dilahirkan xkan ade orang yang ada cacat cela.. muhasabah diri.. kunci mulut dan hati bila terdetik nak berkata yang bukan2… sekadar mengingati sesama manusia… harap xde yang salah faham. bkan nak jadi ustazah tp bila tgok video tu..xde yang salah dorg buat pada kamu semua…

    0

    0
  22. aku la.. says:

    Nk tanye sket buleh dok. Si pmpuan ni nyanyi lg ape. Nape aku mcm x pnh nengok pn die nyanyi dlm tb????

    0

    0
  23. jebon says:

    dah mcm bapak ngan anak. lebih sinonim lg mcm atok ngan cucu dah aku tengok. apapun semoga berbahagia hingga ke Jannah.

    0

    0
  24. Sharifah Sakitnah says:

    …acara perkahwinan SHREK versi asia….. huhuhu menakutkan! Erkkk!!

    0

    0
  25. hanezromio says:

    Tak ramai ke yg hadir di majlis perkahwinan dorang ni..mcm suram je bidoe klip nye..macam ramai suku sakat jerkkkkk yg hadir..tak jemput org ke atau org malas nak pegi???? Apepun slamat bahagia la zulfekar..kenapa min dlm baju putih nampak hitam sgt..

    0

    0
    • gosh says:

      Baru perasan gak, gambar lain ok je kulit dia cerah skit..baju putih ala ingeris tu nampak hitam la..tak sesuai pakai warna putih kot ke sapa makeup?

      0

      0
  26. miss says:

    Aku rasa macam aku kawen dgn ayah aku lak 25yrs dan 49 yrs old.. btw congrat..

    0

    0
  27. nini says:

    x baik… kalao kita hina rupa dia maknanya kita hina penciptaNya, kalo nak komen bab aurat xpe…

    0

    0
  28. beruk tua bercinta says:

    Bila BERUK TUA idamkan p*ki muda- dapat yg gedempol pon jadi lah. Mesti another Pil Konek Junkie ni. Tua kerepot perasan ramai di KL ni….EWWWWWWWW

    0

    0
  29. PagiPetangSiangMalam says:

    Cisssss, bedebah korang semua. Disebabkan baca comment2 korang semua, aku teruja nak tgk video GempolBatuBata nih. Skali tekan play, volume kuat gila, smp laki aku terjaga. Ceh.. Potong. Besok jjerlah tgk. Apa2 pon, GempolBatuBata dah kahwin dgn DesperadoAsalBolehSebat.

    0

    0
  30. kita insa kerdil says:

    sebenarnya… baik akhlak seseorang bukan 100% pada wajahnya…tak semestinya kena kacak/cantik baru org kata baik… ramai yg rupa kacak/cantik akhlak tetap rosak..
    kita manusia hanya mentadbir….Allah yang mentakdirkan semua ni… Allah lebih tahu segalanya daripada manusia yg hanya suka menilai seseorang itu tnpa fikir soal lain.

    0

    0
  31. kita insa kerdil says:

    jgn lupa…Nabi Muhammad s.a.w dgn siti khadijah pun umurnya beza banyak….jgnlah asyik menghina org lain….

    0

    0
  32. mak enon says:

    pelamin tema putih kat shah alam tu cantik. :p

    0

    0