Written by AbangNara | January 25th, 2012

Kalau ada yang nak menyampah kerana terlalu banyak entri tentang Ally Iskandar dan Farah Lee, Abang Nara mohon ampun dan maaf. Seperti anda juga, Abang Nara suka sangat tengok pengantin baru ini. Walaupun berbeza umur 13 tahun, kedua-duanya nampak secocok. Majlis perkahwinan pun nampak kemeriahannya walaupun dibuat secara simple.

Sweet kan video diorang nie? Moga-moga selepas ini Ally dan Farah akan berbahagia buat selamanya. Walaupun tinggal berjauhan, anggap sahaja itu semua cabaran dalam alam rumahtangga. Tak gitu? Sama-samalah kita doakan kebahagiaan mereka berdua. Kredit video kepada GuaTV.

[jetpack-related-posts]

38 responses to (VIDEO)Majlis Perkahwinan Ally Iskandar Dan Farah Lee, So Sweet Gitu ~~

  1. REDBLOODSNOW says:

    semoga bahagia sehingga ke akhir hayat :) aminnn

    0

    0
    • yayan says:

      aminnnnnn~~

      0

      0
    • ryan says:

      bercinta selepas berkahwin.
      sweett!

      0

      0
      • nyonya santekk says:

        sweetnya mereka ini pun alahai tak dapat ditahani sayanya nak tersenyum sepanjang masa sahajaaaaa.

        apa apa pun, “Barakallahulakuma wa baraka alaikuma wa jama’a bainakuma filkhair “
        Semoga Allah memberkati kamu dan melimpahkan berkat kepada kamu dan menghimpunkan kedua kamu di dalam kebaikkan.

        0

        0
  2. nara says:

    alaaa mentang2 la junior bangnara

    0

    0
  3. ulalala.. says:

    alaa…. kat opis aku tak boleh bukak pulak. aishhh!

    0

    0
  4. feyus says:

    Semoga berbahagia selalu hendaknya. Amin…. Tahniah Ally dan Farah.
    Ribut Solar yang membahayakan penduduk Bumi

    0

    0
  5. farah says:

    Bukan tak suka cerita pasal wedding nih.. tapi tak suka yang crita wedding yang kena sponser tu sbb rasa terlebih2 la plak :P…tapi abg nara, couple nih mmg padan betulll :D

    0

    0
  6. nara says:

    xpe bangnara.. die pun kawan saye. haha i loikeeeee both of them. so sweeeeeeeeet Farah Ally

    0

    0
  7. Zaza Muhammad says:

    mmg btul aaa.. sweet sesgt. jarang sgt tgk perkahwinan selebriti yg ala ‘malu2’ camni… kang senang, berkenalan, family dah restu then nikah trus… semoga berbahagia selalu dah jodoh berkekalan hingga ke akhir hayat…

    0

    0
    • suehada says:

      sangat3x sweet diorg nie….”xpnh cakap i love u”

      mmg bercinta selepas kawin btllah…sukenye…farah so beautiful!!!

      0

      0
  8. Fakhruddin says:

    terbaikkla…
    isteri solehah pulak tu…

    0

    0
  9. Hamba Allah says:

    Ya Allah,i dont know why i rasa bahagia sangat tengok couple ni..i tak tahu ni kali yang ke berapa ntah i tengok video ni dekat youtube..
    all i wanna say is im soo happy for them and to Ally and Farah you two are one of the best couples I’ve ever seen, may Allah grant you a happy married life ! Amin :)

    0

    0
  10. big fan says:

    xpe, entry Ally ngan Farah buat banyak2 ok lagi sbb diorang mmg nampak kiut. yg menyampah dan meluat entry si azwan ali ngan si abby tu. propa cam haram

    0

    0
  11. tipa says:

    untung larrrrrrrrrrrrrr………..

    0

    0
  12. sweet..manis says:

    sweet sangat2 pengantin baru nie..nampak secocok..semoga berbahagia sampai ke akhir hayat korang berdua..sweet farah and ally !!

    0

    0
  13. bunga cinta says:

    sape2 tau.. lagu ape dlm video ni???? sesuai gitu….

    0

    0
  14. nininana says:

    takyah byk songeh nk komplen ler… bgus la dorg kwen… sukati bang nara la nak share sal apa… kna sponser ke ape ker bkn ada kacau korg pn..

    0

    0
  15. ain says:

    sweet sgt…semoga perkahwinan ini kekal selamanya… =))

    0

    0
  16. lalaland says:

    lebih meletups dan sesuai si farah dari fasha sendat!

    0

    0
  17. linda says:

    pe tajuk lagu yang di mainkan dalam rakaman pernikahan ally tu? dah lme cari, tapi tak jmpe. tlg bagi taw.

    0

    0
  18. ummu atiyah says:

    lagu:di atas satu cinta..artis:indah dewi pertiwi(indonesian song)

    0

    0
  19. eyla says:

    so sweet la ally & farah… congrats

    0

    0
  20. nadia says:

    sweet sangat..diorg memang sepadan.. semoga berkekalan hingga akhir hayat.

    0

    0
  21. ashu comei says:

    akhirnye ally dpt yg 100x lg baek dr pasha sendat/aisyah gadis melayu tuh……i loike farah,,soo natural…!!!

    0

    0
  22. ashu comei says:

    kalo cite wedding ally n farah ni, abg nara nak tulis beribu kali pn xpe…asal jgn wedding yg ditaja jutaan,,tp last2 baju sumenye xckup kaen,,entah kemane duit tu habes smpai juta2….!!!

    0

    0
  23. elly says:

    syu gler sye dgr lagu nie..tjuk pe??? sgt suitable dgn wedding nie…wlupn simple tp pnuh brmkne…

    0

    0
  24. Rina says:

    hai abg nara. nk tny sket (sbb sy malas nk google). farah lee yg comel gile ni ambk kos ape eh kat korea? abg nara pun dlu ambk kos ape? saye mls gile nk cari sources kat tenet. saje je la nak tau bidang die. hehe. btw, ally ngn farah mmg sweet. semoga jodoh berpanjangan hingga ke syurga! amin ;)

    0

    0
  25. zafik_mieza says:

    sweettttt sgt…
    ok je entri2 pasal dorg…
    dah memang dorg kawen pon…
    smoga kekal hingga ke akhir hayat..
    aminnn…

    0

    0
  26. zaf says:

    pe tjuk lgu kedua tue??yg laki nyanyi tue???

    0

    0
  27. Addara says:

    sweet dyorg…arap2 smpai ke anak cucu aminn….

    0

    0
  28. aiman says:

    tahniah Ally and Farah…
    semoga bahagia ke akhir hayat dan hidup diredhai…

    0

    0