Written by AbangNara | March 19th, 2011

Tengoklah video di atas untuk mendengar pesanan terutama bab-bab komen di dalam blog ini. Terima kasih 1Tube dan BenAshaari untuk peluang ini.

P.S: Abang Nara nak ambil kesempatan mohon ampun maaf kalau ada yang tersinggung dan terasa sepanjang blog BeautifulNara ini wujud.

P.P.S: Nampaknya ada manusia berhati busuk yang cuba memburukkan hubungan Abang Nara dengan Obefiend. Orang tersebut telah menggunakan email dan Obe untuk membuat komen yang boleh mencetuskan pergaduhan. Sungguh kurang ajar orang itu. Obefiend yang sebenar tiada kaitan dengan komen tersebut.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

170 responses to (VIDEO)Luahan Hati Abang Nara, Wajib Tonton!!!

  1. blabla!!! says:

    abg nara npe ni????????kool la…..

    • SITI SIFIR says:

      BAGUSLAH ABANG NARA RASE INSAF SIKIT…LAIN KALI BILA NAK POST SESUATU BERITA AGAK2 SIKIT JANGAN SAMPAI DOSA YANG “DI POST” BERTAMBAH2 KEPADA ABANG NARA SENDIRI…TERIMA KASIH

      • iHack says:

        Wah siti sifir skrg bkn stkt baca sifir je tp dh pndai melayan gosip blog :p

        • Lu Pikir lah Sendiri says:

          “Usaha Tangga Kejayaan??!!”
          Bang Nara, usaha yg mcmnaner tu?! usaha buka aib orang lain? usaha buat semua viewer bergaduh n tabur fitnah kanan kiri??!! Usaha malukan orang lain??!!

          Pikir2 kan lah bang Nara!!!!
          peace :)

        • Bayangan Maut says:

          sape yg mulakan gadoh2 dulu?? ko ni bongok lah. kalau taknak gadoh2, jangan lah komen yg bukan2. kalau tak suka, jangan bukak blog gosip. g youtube layan tilawah al-quran. abis cita. ko jugak yg nak cari dosa.

        • SITI SIFIR says:

          KAU YANG BAHALOLOLOL YANG AGUNGKAN ARTIS TROLOLOLOL WAHAI BANYANGAN MAUT TAIK

        • mia says:

          LOL..sp x suke blog ni x yah r bukak..bnyk g blog len~peace

        • Paan Jr says:

          ABANG NARA IS MY FAV BLOGGER! :B COOL DAN SEMPOI!!! HAHA TAK BERLAGAK MACAM SI OOOOOTOOOTTTT! GAHAHAHAHAAHAHHAH

        • momoe says:

          klau xsuke dgn blog ni jgn nk menyemak kutuk2 blogger ni. dah la surf blog org pastu x malu nk condemn2. ckp jela ko minat jugak dgn bahan2 cerita dlm blog ni. ko pun same je mcm org lain mengutuk. menyemak je mcm bagus. pg surf blog yg berfaedah klau rasa blog ni xbagus.

        • cik nurul says:

          abg nara..
          sila lah update majlis pernikahan penyayi tersohor indonesia, kris dayanti..
          insyallah, ia menjadi pengajaran kita semua…
          Ya Allah,betapa kuatnya pegangan & undang2 agama islam kita di malaysia kalau nak compare dgn indonesia…sedangkan indonesia negara berpenduduk islam terbesar d dunia..:)

        • itulah jadinya bila style Mat saleh ditiru…nak sangat jadi omputeh, ha jadilah mcm tu..dlm masjid plak tu

      • Bayangan Maut says:

        ko jugakkan yg cari bahan DOSA kat sini. mustahil ko taip ‘jom mengaji’ pastu kuar BEAUTIFULNARA. ko ni SITI SIFIR, buat lawak ketawa sempunyi lah. ahaks ;)

        • SITI SIFIR says:

          KAU PEGI MAUT LAH LAGI BAGUS…KENAPA KO NAK TERASA? KO ABANG NARA KE ? ATAU ABANG NARO ? ATAU KITARO…? lololololol

        • Lu Pikir lah Sendiri says:

          Siti oh siti…
          rilex lah,jangan lah nak mencarut, biar kan jew orang2 yang tak paham komen kite kat atas tu…kita rilex jew k….

        • Bayangan Maut says:

          kan?? tersentap ke nyah?? hahahahaahaha
          memang ko sok suci. siap nak ceramah segala. sendiri carik dosa, pastu nak paling kat orang laen. jahanam ko SITI SIFIR. hahaha

        • Bayangan Maut says:

          kan?? tersentap ke nyah?? hahahahaahaha
          memang ko sok suci. siap nak ceramah segala. sendiri carik dosa, pastu nak paling kat orang laen. jah^nam ko SITI SIFIR. hahaha

        • achik says:

          siti sifir ni kalau tak suka gosip layan watpa blog ni??
          awak baca tu pn dah DOSA sbb baca gosip..
          baik ko baca harian metro ja lah siti sifir..
          kakakaka..

        • cikbedahlaser says:

          sian si siti nih.. silap baca sifir kot.. masuk sini pon cari gosip kan? ko pon dpt sikit saham mengaibkan tu.. dah dah… klu rasa abg nara ni mengaibkan org.. toksah la ko masuk sini.. biar kami2 ni je dpt saham tu..

        • SITI SIFIR says:

          HAHA..TAK SENTAP PUN HATI MAK NYOT…HAHA…

        • DE says:

          HAHA..TAK SENTAP PUN HATI MAK NYOT…HAHA…BAYANGAN MAUT NI LAH HASIL DIDIKAN ARTIS

        • aku ler says:

          sapa lg yg intro tu?
          semacam jer ..
          gada 2x jer
          laki mcm nie ….out

      • cerita ceritik tahi mata tahi itik says:

        saya sokong apa siti sifir ckp…klau BN x buat gosip mencoteng arang dimuka org lain ..tiada sapa nak mulakan kutuk mengutuk…betul x?

        • Bayangan Maut says:

          saya tidak sokong. ahaks ;) skema dowh!!
          ko yg carik bahan gosip. nak salah org laen apahal???
          baek ko renung diri dulu…..

        • SITI SIFIR says:

          La ade lagi bayangan maut ni…cian nye mak tengok nak…BAYANGAN MAUT NI LAH HASIL DIDIKAN PARA ARTIS, PUJAAN KATEKAN…KAKAKA :-)

    • Sari Pati says:

      Bang Nara, cukup2 lah jadi batu api and kaki laga kan orang…cukup2 lah buka aib orang lain…ingat pada HUKUM KARMA BN….what u give,u’ll take it back…….

      Sebelum kena tepek pada batang hidung sendiri, better do sumthing yg lbh berfaedah!!!!

    • mia says:

      ni lagi sorg..x suke blog2 yang x disukai tu x yah r bukak..x yah komen..kecoh je~

      • Fitriz says:

        @mia

        X suka x pyh komen dan bukak blog?KAHKAHKAHKAHKAHKAHKAH.Logik budak umur 1 thn.

        Kalau ko nak komen mknan tu best ke tidak,ko akan makan lepas tu komen la sedap ke x.Kalau x ko xkan tau mkanan tu best atau tidak.

        Macam blog la jugak.Ko kena bukak dan baca blog nk tau best ke x.Takkan ko tiba2 ckp blog x best apadahal ko x bukak @ pernah baca pun blog tu.Jadi pada Obe blog2 tu x best.Itu pendapat dia.Belajarlah terima pendapat org lain.

        Kalau mcm ni org yg x suka filem 2 Alm patut senyap je la x pyh bising2.Tapi pelik ramai aku tgk bising2 ckp filem x best.Ya la kalau x suka diam je kan x pyh kecoh2

        • achik says:

          mamat Obifiend ni lagik sorang…
          dah tak guan watpa komen..
          okla abg nara kan org tak suak komen sebelum komen musti dia tgk video tu kan..
          suka xnak ngaku..hahaha

        • SITI SIFIR says:

          YEAHH SOKONG OBE….JANGAN JADI BAYANGAN MAUT OTAK YANG SEMPIT TU…KAKAKAKAK

        • mia says:

          maksud saya, x suke, x yah r bkak LAGI…saye mmg bdak darjah 1..hehe

    • gadis cumil says:

      what the fuck wei si obe ni. web bodoh kosong konon tp hari2 bkak cr gosip siap komen segala. so sekarag ko dh diperbodohkan dengan blog ni la?? jd blogger melayu yg bodoh. aku bkak blog ko satu hape pon xleh blaja. boring plk tu

      • achik says:

        gadis cumil…
        org bodoh,xkan ngaku dia bodoh..
        obi kata kat abg nara bodoh sebab atas kebodohan drinya..
        nak publisiti murahan la2…
        dengki ben shaari tak interbiu dia and tak dak org puji blog dia..kakakakakaka

      • moin says:

        aku banyak blaja benda baru dari blog obe.
        aku follow twitter obe & nara.
        diorang ok je.gsung?
        cam taik prangai korang2 nih
        macamla abg nara bgaduh plak ngan obe
        diorang ok je
        kawan2 korang xpernah kutuk korang utk kebaikan ke?
        takkan obe xleh kutuk nara lan

        • gadis cumil says:

          bodo ke ape si moin ni.
          klu kawan xde la nk kutuk pakai pekataan ‘taik kucing kau’ dan ‘bodoh’. aku xtau la klu kwn ko kutuk ko camtu. klu betol memang seswai la…

        • takesah says:

          setuju!! hampeh tol mereka2 mempermainkan kita haha

    • eyon says:

      blog obe paling la bosan n rubbish…penulisan mcm knk2 blm sunat…pastu lawak arrr c obe ni..x habis2 check in kt msjd konon2 nk tunjuk alim ahahaha…

    • LuSelipar says:

      alaaa…obe. ko tu dah tuaaaaaaaaaaaa da..benti2 la mem-blog. pg masuk parlimen lg bagus kalo ko bagus. kt sini utk org2 muda yg sedor diriiiiii jerrr

    • Miss Poco says:

      Bang Nara n Obe….
      Ko DUA-DUA sama jew!!!
      2×5…………………………………

      blogger yg suke cari kesalahan orang lain, tapi salah diri sendiri tak pasan…..pikir2 lah wey! halal ker duit yang korang dapat dari hasil memfitnah,melaga-laga kan orang lain,membuka aib orang lain,curi gambar2 orang then post kan kat blog masing2 tanpa kebenaran..!!!

      itu perbuatan keji…memang korang kaya skg, tapi hidup ni mcm RODA…ingat2 yea teman…

      • LuSelipar says:

        like they give a tahi la….hahaha
        with their blog, diorang dah buat kajian ttg Human Behaviour..tup2 diorang nih org planet Nibiru buat kajian pasal what makes us tick seblom mereka menyerang boemi in 2012…nyeaaahahahaha..
        *sick me*

        Selamat Hari Minggu semua. Jaga diri bebaik.
        Esok Supermooon…mana taw ada werewolf ms awak sibuk klik DSLR awak semua. Peace!

    • SITI SIFIR says:

      YEAHH SOKONG OBE….JANGAN JADI BAYANGAN MAUT OTAK YANG SEMPIT TU…KAKAKAKA

      • Bayangan Maut says:

        ahaks!! skali lagi Siti SIFIr tersentap. aku suka!! ahahaha
        then, aku paling suka coz xde button DISLIKE lagi. hahahahahahahhahahahahah

    • huh says:

      wei obe komen mcm bgus sgt blah la aku tgk kau pnye blog bkn bgus sgt lg truk dr BN ni ade la konon tulis psal politik kt malaysia ko ingt ko tu bgus sgt????klu ko nk sgt ubah malaysia jd negare yg lbih bgus sgt pegi la msuk politik………..konon nk tegakkn hukum islam tp kau prangai blagak suci mcm ko x bt dosa pastu kutuk sane sini islam kew tu???kusottttt la…

      • april says:

        1) pening baca ayat 1st sebab takde tanda noktah and koma.
        2) banyak sangat word “sangat”. sangat pening sebab banyak sangat word “sangat”
        3) kau nak marah obe sebab dia “perangai berlagak suci mcm x buat dosa” (as what u mention earlier), but ko sendiri yang berlagak suci macam x buat dosa bila ko tulis macam ni. which is, I can say, kan dah kena batang hidung sendiri.
        4) blog obe okei je. tapi jangan la take it seriously. itu untuk bacaan ringan je. jangan copy entry2 dia and masuk dalam karangan fakta untuk SPM.

    • Bayangan Maut says:

      Obe tu GAy. hahahaha

    • Obefiend says:

      who is this imposter.

      I mean who is this imposter. Any fags will know that I will only comment in ENGLISH

      I have called Beautifulnara and he will delete this piece of crap imposter comment.l This is the problem with gravatar. You only need email and username. Sigh

      I have been trolled. I gotta give a hand to the imposters though. This will be pasted on Blogserius so I can explain myself

      What most people dont know, I know who NARA is and i have his number. We talked and this issue is settled.

      I will personally contact red mummy and ben ashaari to clarify this matter

      dayyum.. and to those who seems to have nothing but ill will towards me. go ahead. LOL

      Yang benar

      Obefiend Sebenar

      • Obefiend says:

        testing. siapa la dupe aku ni

      • moin says:

        semua cepat mintak maaf kat obe!
        cakap lebat je tadi dk kutuk
        bila kebenaran dah depan mata,xde pulak korang nk mtk maaf

      • Bayangan Maut says:

        jangan nak menipu lah ko OBE LOSER GEMOK pendek. hahahaha. muka macam senduk, nak pipi tersorong-sorong. hahahahahahahahhahahahahahah

        • Obefiend says:

          I have called up Abang Nara and even he knows it wasnt me. The whole syntax and commenting is so not my style

          everybody knows i only comment in English. Its harder to copy me in this language

          I know who was impersonating me. A reader by the name of KAPAN LAGI

          He posted the link to this page on my blog so that my readers will hate me

          I have no problem with Nara. We are friends for quite a while now. We know each other and have each other’s phone number

          I sorted the thing with Nara, Ben Ashaari and RedMummy

          Consider this imposter case settled

        • izat says:

          No worries la bro,orang taw ko ngan nara kan kawan,kalau tak,dia tak feature la ko dlm tayangan Merong Mahawangsa tu,aku pun dah kena feed dengan troll tadi tu.

          Nice punya trolling.

        • Obefiend says:

          hai kapan lagi.. best kan menyamar jadi aku?

          good troll do. I was PUNK’D good move. I have changed my login details already so my gravatar will no longer be abused by you

        • comei says:

          ok la kalo cenggituh..tegak kan kebenaran bila diri dikhianati. tapi kan obe, betul ke KAPAN LAGI? nickname dia ke o blog gak?dah bukak blog kapanlagi tapi tu blog indon. bia betik?

        • khalis says:

          bersopan rupanya idola aku nie..ingatkan mmg kasar.. semoga apa yg terjadi ada pengajaran..tapi bagus jugak..spicyla jugak..hehe

          latest entry di blog khalis : aku benci perokok!!!

      • eyon says:

        imposter kepala butuh hang…

    • incik jejol says:

      muka nara cam ramli MS kekeke

    • bra ku plastik says:

      blogger yg menumpang populariti org lain… that was blog tip for traffic….

  2. roddick says:

    sape rasa nak tumbuk muka mamat ‘ghouse’ masa intro video nih, sila like komen aku.

  3. Kasih says:

    yang penting sama2 (bro nara & pemgomen) muhasabah diri… kita saling tegur dan ingt mengingati… 2 lah yg sebaik nya…

    • LuSelipar says:

      Oit, abg nara mention nama ko.
      Kiranya ko ni teacher’s pet la nih. Hehehe

      Elok la padam obe palsu tu.
      Tu la..kan org da tak taw nk beza mana satu yg serius dgn yg x seyes. Peace >:)

  4. eeza says:

    abg nara duduk kat SIngapura?? wahhh! tak pernah nampak jek ;)

    • joyyah says:

      boleh citekn x ape yg abg nara ckp..
      aku mlas laa nk tgok video tuhh.dahla lame
      nk tggu si ghousee tu bsyairr,smpaii bilee la nk abeh

  5. yanie hakim says:

    mnsia tk lps dr bt slah dan slap.. hrap apa yg tlah berlku sblm ni menjdi mengjran pd abg nara dan kita smua disni ya..

  6. babyvox says:

    haha ben ashaari macam private investigator! LOL!

  7. eyon says:

    alamak bang nara muka mu sgt la huduh.. i means your skin…buatlh rawatan yg patot.duit kepul2 ponn x guna klau skin mcm tu..x malu kewww nk berdepan dgn org..mcm jln tanah x tar lg..hohoho biar muka x hnsem mana janji skin cantekk bro..x selera mekkk

    • Bayangan Maut says:

      ni sorg bongok tak bertempat. ko lah pencetus musibah kat sini.

      • eyon says:

        ko la paling bongok…bangang..or myb muka ko sama buruk (skin jerk )mcm bg nara..nk jd public figure skin kena la cntik brooo. xhnsem pon xpe jji kena tunjuk la kerajinan jga skin n kebersihn diri..ni umor mudo la lg tp mls..

        • lol says:

          ta baek ar ckp cenggitu….klo ko nak sgt swoh abg nara buat rawatan muka,ko tolong ar bayarkan…kulit ko tuh cantek sgt ker nak nak ckp muka org mcm jln tar segala….pigidah….

    • Anabobo says:

      Da tua nnt kerepot jgk.da mti nnt terap kne jmah dgn cacing.apa la ada sgt kt bdn pinjman kita ni

    • Dauspozi says:

      Ya Allah… Sila baca komen anda balik… tq.. Anda muslim ke?, kalau ya, sila baca ni

      “Sesungguhnya kami telah jadikan manusia dengan sebaik baik kejadian “ – Surah At-Tinn ayat 4

  8. big boss says:

    abang nara remove jela button dislike ni, perasan tak pengomen sini bergaduh sebab button dislike..dulu ok je masa takde button dislike

    • comei says:

      dislike ni fungsi nye, kita leh tau komen kita tu dapat diterima org ke x. cuma sekarang ni, fungsi tu dah disalahguna oleh penggemar dislike n org tu kemungkinan besar memang suka tengok org bkelahi.. tapi, kalo xde mcm xbez la plak… bang nara kena undi/tanye dulu ni kat readers sama ada patut buang o biar. hehe…juz my opinion

      • lolipop says:

        bagi aku ler, bior tak der dislike tu lebih baik dari ader.. sebab biler ada bagi pengomen berkelahi sajer..biar macam ni lagi ler bagus..

  9. AMMAR YASIR says:

    Baru tahu macam macam mana susah payah Abg NARA untuk sampai ke tahap macam skrang ni

    • comei says:

      actually, ni adalah salah 1 untuk cara cari duit.aku njoy ape baca blog ni dari blog lain.kita leh sharing idea n saling ingat-mengingti. cuma lately, ramai sangat yang suka post komen cari gaduh. aku x kisah kalo nak tegur, tapi bia la secara bhemah.so, xde la org nak gaduh2

  10. myvitrd says:

    Baru je habis tengok melalui blog abg ben tadi pagi.. memang terbaiklah bro.. 100k UV sehari pendedahan berani mati beb..

    Teruskan usaha berblog.. Bila nak buat sesi terjah artis masuk dalam 1Tube?

  11. cik ann says:

    bored la abg naraa =(
    tp abg nara pemalu kot, hee

  12. Kurus says:

    no komeng
    lom tengok
    lom nk tengok
    nk tengok nanti lah
    out to anta present baby girl baru lahir..
    bg baju pink.. bab dier pink pwincess

  13. lolyat gang says:

    video sepanjang 44minit ?
    ah malas aku nk tgk

    aku tgk intro je da ade muke sekor pondan

    si ben ashaari ni pandai pancing awek2 blogger utk geng dgn dia
    tu semua untuk increase e-penis dia la tu
    hahha

    • Taurus says:

      ntahnye…malas aku nak tggu..ntah apa2…
      buat ringkas2 sudah….

    • redmoommammamaa says:

      tah hape si ghouseeee tu mbebel.nyahhh tol

    • lantania says:

      hak hak, mmg betul pun, awek2 blogger sampai bangga siot kalau dia komen kat blog, sedo la skit wei, blog dia korang sume letak link, siap jadi idola, dia ada, haha, e-penis betul! for me ben ashaari ni sampah je, cuba jelah tgk blog dia tu, what a crap, mmg lawak betul, mcm tu punya sampah entry pun org boleh buat idola, ape mandren la dia pkai, wakakakakak

  14. zzz says:

    ghouse?pergh nyirap!

  15. mysara says:

    Nak tunggu intro si Ghouse ni abis je dah brp lama, sempat la aku tido dulu..zzZZzz

  16. ilya says:

    cntiknye full house nie.. :P

  17. minah jambu 24jam mangadap computer says:

    so boringgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg !!!!!

  18. Taurus says:

    HAH!!!NI DIA ABG NARA…SEORANG LELAKI YG SANGAT ‘PANTANG’ NAMPAK POMPUAN CANTIK N SEKSI….MCM X PENAH TGK PRMPN….

  19. SkypeLine says:

    Ghoues Tu Pondan Dan Gay Berjaya , Buto La!

  20. apisv2 says:

    sempoi abg nara..thanks bg nasihat sgt berguna..
    sori, den ingat abg nara ni awww @ pompuan..hehe

  21. Anabobo says:

    Kalau baik sgt xde mknenya korang masuk sni n cri gosip.klu xde pmbca da lama ttp da blog ni.
    Ape kebengongan la yg brlgak baik ni.
    Konon2 baik,tp menegur dgn cara yg biadap.
    Sila crmin dri dlu. Aq pon bknla baik sgt,tp nara mmg pic pmpn sksi xpyh la ltk lg.crik info brguna lg mnfaat.
    Peace~

  22. chidori says:

    BenAshaari yang sangat boringgggg… udah2 ler tu promote blog sendiri..

  23. jerome says:

    Ben Ashaari ni siapa la pula? Muka nak mati irritating and tak pandai cakap langsung. MENJENGKELKAN!

    • lantania says:

      haha ben ashaari blog dia mcm mati segan idup tak mau, tu pun org duk kata blogger terfemes, wtf? siap bangga kalau jumpa dia, bangga gila bila ben ni visit blog diorang, serius wei tulis bangga, sigh so many blog out there yg lagi better in terms of pengisian so on so forth, ni entry pun tah ape2, soooo unbelieveable bila tgk org duk agung2kan dia, dulu i pun wonder sgt siapa dia ni, bila dah tahu oh my biasa2 je pun, sorry no heart feeling =)

  24. LuSelipar says:

    aku suka abang nara ni
    asalnya aku tgk website ni sb aku crk satu konspirasi teori nih…tup2 termasuk site nih…walaopon kdg2 aku rasa dia nih agen utk melekakan dan menyebabkan pergadohan dikalangan melayu tetapi aku suka inisiatif dia utk ‘memerli’
    x cuba x tahu. kalo esok2 en abg nara ni rasa mcm blog ni lebeih byk membawa kerusakan dr kebaikan, ehem ehem, tepuk dada tanyalah iman.
    gua sokong lu nara

  25. no_na says:

    jgn dgr apo yg owg kata abg nara….. biar kn lah…..

  26. zombA says:

    ape ke bullshit punye video ntah.. macam tahi…
    nk play igt kan hiburan y menarik…
    sumpah… macam GAMPANG!!!

  27. anje says:

    abg nara , gi le buat facial bagi muka licin cikit .Nanti baru le sanding nampak cantik …hehehe ..

  28. zaqyah says:

    aduhai..pasal ni pn nk gado2 semuanya..apasal laa..bru td a.nara ckp jgn komen smpai gado2..cam budak kecik dh..kelakar pn ada la korg ni..agak2 kalo korang jmpa depan2,korng nk ktuk cmni x..xkot..hehee apa2 pun, tegur lah cara elok kalau xsuka apa2 k.. :))

  29. Piston Pecah says:

    tak tengok video tu pon…
    buat ape yg nak dibuat..cuma kene taw had..
    tu je penting.

  30. Izat says:

    Ffffuuuuu obe,hahaha,nara kan peminat bola tegar,aku rasa mmg terbaik cr ko pakai nara,itu identiti ko,beli jer blazer pakai dengan jersi,ayoo ayat2 akhir ben tu buat muka air muka ko nampak berubah,tidak patut ditanya soalan mcmtu dekat ko..

    p/s: aku rimas tgk abg ben asyik gedik2 kan kaki dia >.<

    p/s/s: tak kan baru sekali bukak web ko nara pastu nak komen pasal cara ko pakai..agak la.

  31. ape2ajerla~ says:

    aku tak kisah ape org nak ckp psl BN ni…
    aku suke je nak buka BN tiap2 hari…
    wat cuci2 mata…..~

  32. virus.comey says:

    geli tgok pengacara dgn ben..xpandai lgsung..
    abg nara je ok..cool~

  33. ujang9897 says:

    Vlog perkongsian terbaik…

    terbuka gila abg nara dan bro ben..,

    perkongsian dan pemikiran yg sgt best..!!

    dua2 otai yg sempoi…..!!!!!!!!!

  34. ujang9897 says:

    hhhahahaahahha…seperti yang abgnara cakap dlm vlog dia…, kenapa la korang bergaduh kutuk2 ek..

    sampai Ben ashaari pun korang kutuk dkt komen ni….apa la…

    =)

  35. tiadaperasaaandihatiini says:

    “Ben ashaari gila trafik ok. kenapa ben ashaari gila trafik?baca blog saya.”

    heheh. comel dowh. sempat agi nak promote blog dia.

  36. dunia hampir kiamat says:

    ya Allah ya Tuhanku.
    tak habis2 lagi ke korang nih?
    dari siang sampai malam nak bergado comment.
    TAK PENAT KE?????
    isssh. udah2 la.

  37. mia says:

    ben ashaari poyo jer..abang nara da best!

  38. Farouk says:

    Ish2..

  39. tak mahu says:

    abg nara, just stay the way you are.
    that’s the reason you are special.

    tak payah dengar lah cakap pengacara nak suruh tukar imej lah ape lah.
    baju die bukan cool mana pun.
    =)

  40. arieve says:

    ada yang lebih sudu dari kuah. opss

  41. Kurus says:

    aku nk gurau2 d pagi2 minggu yg hening ini jap..

    ok, skang ni aku tunjuk isyarat ‘peace’..
    pastu aku halakan jari tnjuk n jari tengah ke arah dua mata aku..
    pastu tu aku halakan dua jari tu ke arah bertentangan.. secara agak horizontal…tak tak.. sedikit slanting..

    i am watching u dude…

  42. lantania says:

    awkward gila video ni, nara sgt okay cos he’s been very natural, been really honest, good job nara! but ben asyik ulang yang statement yang sama, takde idea to start a new conversation, slow & blur, haha, body language pun fail, tangan bersepah2, from my observation mcm control sgt, sebab tu jadi mcm tu, siap duk mentioned benda yg takde kaitan just because dia try to make it santai, dont have to do that, kekok gila, tak jadi pun, i wouldnt watch his other video again, peace

  43. Kurus says:

    ABANGNARA nk request leh??

    leh tk tyngkn nanti bideo kawin will n kate kt sini…
    skang derang tngh sibuk tu.. tk salah kan.. wedding of the year..

    http://www.cbsnews.com/2300-207_162-10006930-2.html?tag=page;next

  44. aspire5580 says:

    rambut sama hitam..hati lain2..skrg ni rambut dh byk kaler dah…hahaha

  45. cik says:

    LAGI KITA RENDAH DIRI LAGI ORANG SUKA….terbaik la abg nara.

    cuma tak setuju pasal cara berpakaian yg ben ckp tu jer.name pon blogging sah2 org tgok blog jer.pakaian tu selagi tak pakai yg terlalu comot n busuk its ok la….kang bila blogger femes pakai baju terlalu cantik pon orang kata nak menunjuk.baik down to earth

  46. zaqyah says:

    setuju bila button like n dislike dh xda.. :) itu lebih baik… sudah2 la bergaduh..dh cm budak2 xmatang jer..hehee

  47. just says:

    Abg nara mmg terbaekkk!!! I like!!! Keep up the good work.. Stay down to earth and igt tuhan slalu :) .. Like2!!!!!!
    Abg nara hencemmm!!!!!!!

  48. hanturayahantuhensem says:

    poyo nyer ben ni…ok ape abg nara pakai sempot…
    mesti ben ni gile glamour…kecoh pasal pakaian…cheh…

  49. fasha fanz says:

    GHOUSE ni sedara mara fauziah ghous ker?? lmenya dia mbebel2..

  50. mawar merah says:

    Mula2 ingat Hans Issac yang interview Bang Nara rupa2nya Ben…memang serupa betul cara percakapan suara tak ubah cara Hans..jgn marah

  51. Kapan Lagi says:

    Aiseh.. kantoi suda……. malu aku….

  52. Kapan Lagi says:

    Haha… kantoi sudaaaaa…

  53. Kapan Lagi says:

    Haha… kantoi suda… adoyai…

  54. dakwanie says:

    aku tak tau issue, tapi nak komen pasal ghouse ni.. over la dek….. gaya dah ado.. tapi ada sket over ok :)

  55. ceritapanas says:

    bagus sekali dah ada kemajuan siap ada tv sendiri. teruskan usaha anda.saya sentiasa follow….

  56. ebb says:

    ben ashaari is pissing me off with his nodding, hand-clasping, leg shaking, with his ‘serious face’ and palms grabbing. i really, really, really hope..that he’s just trolling.

    and nara looks okay anyway. tak payah ben nak ajar dia pakai macam dia. don’t change, nara..you’re good just the way you are. bila dah kahwin, if the lady marries you for you, there’s nothing for you to worry about. and pls, hopefully no dumb bell +laptop pics headline from you.

    • vania says:

      so true beb, even his own program or whatever he call it tapi serius syok sendiri kot ben ashaari ni. mcm mana blog dia camtu la dia kat dlm vlog ni, org buat vlog dia pun nak, this is no personal issue, tapi geli gila, i pun malu tgk dia try to mengacara benda ni, tatau mcm mana dia rasa, kalau bangga tatau lah, sooo below par, kesian how ppl downgrade themselves when they think theyre upgrading themselves

  57. xhah says:

    teruk er korg kutuk abg nara yg cute ini..
    manusia skang mmg suka pdg paras rupe…
    kutuk org len mcm diri smpurna..artis holywood tu duet lg bkepok..ingat chun sgt ke..stakat tepek make up..at least bang nara tak plastik…ak dulu follow gak blog ben ni..probably klau die kurangkan post dia lg bgus…mlainkan post die byk fact mcm obe…mmg ar best folow blog personal…tp klau tlbey rencah org akan muak la…

  58. obefiend says:

    testing….gurau je

  59. lololili says:

    kahkahkah…kuat goyang kaki..ak tengok pon malu..

    pengacara goyang kaki..

  60. jBUN hensem says:

    fakkkkKKKKKKKK you Ghouse!!

    pelir ko..

  61. Rooooney says:

    Hahaha, bodohnye siapa yang pakai ID orang lain ni.

    LOSER crap shit.

  62. lolyat gang says:

    we all hate ben ashaari n his collection of female blogger frens

  63. cikhuhu says:

    baru abis tgk vid tu,,

    mamat ghous tu nye psmbhn agak gedik la jgk.. lpas ni tlg improve ye. kau boleh!

    lpas tu pasal imej, asenye biar la bang nara jd diri sndirik. mark zuckerberg tu rilek je sempoi, even facebook hampir 1 dunia pakai. cume mebe btol la bang nara bole tacap skit2 mana yg perlu diperbaiki.

  64. Rooooney says:

    Hoi obefiend palsu, kau nak mampos ke?

  65. lolyat gang says:

    this is mindfucuk
    obe kene hack n troll’d ?

    kenot braind this

  66. pneumedic says:

    pergh giler argh..bnyk giler komen..yg ok bnyk..x ok pun bnyk..

  67. sayang selasih says:

    apepun komen org lain, BN ttp best..
    kalau pun dosa ke pahala ke msa kita tgh view or baca page ni..kita yg dh matang ni pn tau menilai..
    mana yg baik, mana yg buruk..
    yang baik, yg betul tu kita ikut la..sokong.,
    yang tak baik, yg xbetul…diri sendiri yg menilai..nk ikut ke x..hu3..jgn tau blame org je..sendiri cari dosa..he3 -peace-