Written by AbangNara | October 2nd, 2012

Wow. Ini satu sisi Izara Aishah yang Abang Nara tak pernah tahu. Tak sangka Izara begitu hebat menari tango. Video “Cell Block Tango Girls” ini dirakam untuk persembahan daripada pelajar-pelajar Sunway University.

izara

Agak seksi juga pakaian yang disarung oleh Izara ketika menari bersama rakan-rakannya. Namun daripada raut muka Izara, Abang Nara yakin Izara memberikan 100% komitmen dalam menjayakan persembahan ini. Pasti ramai yang teruja melihat gaya tarian Izara.

Tiba-tiba Abang Nara pun terasa nak belajar menari tango. Mana tahu ada rezeki boleh menari bersama Izara Aishah. Hehehe.

P.S: Lagu tema Harry Potter menggunakan gelas air.

276 responses to (VIDEO)Izara Aishah Seksi Menari Tango

  1. AKU IZARA ESAH says:

    menyampah aku tgok si gomok tu…berangan penari tiang la tu…puuiiikkkk!!!! ape2 pn aku 1st..yihhaaaa!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 88 Thumb down 14
    • pisces says:

      aurat tetap aurat.. dosa tetap dosa..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 137 Thumb down 6
    • abg pasa malam says:

      abg suke la yg tengah tu ada intergriti ada bran, ada c cup.. muahhh muahhhh … yeehaaaaa…. here’s my number so call me baybe.. ND abg kansel ngan ko syiioohhh syiiooohhh

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 6
    • abg pasa malam says:

      abg suke abg suke abg suke abg suke abg suke

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 8
    • pisces says:

      ramai yang comment video ni dah lama.. tahun 2011.. kalau betul dah lama, baik abang nara patut buang post ni dan minta maaf dgn izara.. tak baik tau mengaibkan org lain.. setiap manusia berhak untuk berubah.. perkara yang dah lepas jadikanlah sebagai iktibar kemudian hari..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 72 Thumb down 11
      • Anonymous says:

        org tau ixara ni suka menari tapi org pelik betul macam mana universti boleh lepas perkara macam ni. kalo betul la ni video tahun 2011,x mustahil tahun ni universiti ni buat event yang sama..harap pihak kementerian pengajian tinggi pantau perkara ni. nak hantar anak ke universiti pun jadi takut

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 88 Thumb down 4
      • Anon, hantar je masuk UiTM. pasti selamat. kalau anak bijak pandai , boleh je masuk2 universiti yg berkaliber. kalau tak berapa pandai, masuk la kolej swasta macam cik izara kita ni. ah izara, abang dah ketagihkan izara….

        Hot debate. What do you think? Thumb up 18 Thumb down 16
      • ms. uat ever says:

        btol tu abg nara…xbaik mngaibkan umat sndiri….nt allah bkak plak aib kte…kte xbrhak mnghakimi org….allah je yg pnye hak tu….tgas kte hnye mlindungi dan mnasihati ssama umat….allah tu xsruh pun sape2 jd hakim kat sni…..tgk bribu org uat dosa kring kat cni n bg pahala kat izara….alhamdulillah….bnyk pahala korg kan blh bg kat org ckit sorg…..gud job……

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
      • ms. uat ever says:

        btoi tu….npe perlu aibkan org….korg bkn tuhan yg blh mnghakimi org len…..korg pown xsmpurna kowt….ntah2 org yg mngata tu lg truk tp yela org len xtau siapa korgkan sbb xfamous……korg sbg umat islam harus sling mlindungi bknnya nk bkak aib org untuk sluruh dunia……nt tuhan bkak aib korg bru tau…..sndiri mau egt la mse tu……

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • tipah oh tipah says:

      aloooo nape takleh tgk lagi? dah remove pulak! sib baik dpt tgk smpai hbs tadi..hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      dh d remove laaa….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Olga says:

      hahaa… baru sekarang ke korang tau perangai sebenar izara ni? tertinggal kereta api ke korang? kesian! sape yg kenal dia mmg tau la perangai dia mcm mana! mmg teruk budak ni.. org2 yg duk bakar batu dh kenal sgt dgn dia ni! so kpd karat2 dia x payar la nk back up sgt minah ni! dia sendiri pun pernah mengaku yg dia bukannya perempuan baik2.. dia x nk jd hipokrit!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 3
      • ms. uat ever says:

        mslah ko ialah ko jeles dgn dye kan…..tu mslh ko sbnarnya……dah ko nk karat2 dye backup ko plak la…..sooooo saddddd org mcm ni…..mg la dye ckp mcm tu sbb dye sdar dri dye xsmpurna…..bkn mcm stngah org yg dnagn bangganya mngaku dri dye bek sdangkan ntah celah mana bek nya xtau…..hampeh…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

      ala nara ni! video kak cham menari flamenco xde pulak nara nk cover! dh 3 tahun kak cham upload kat youtueb baru 3 viewers je.. pliz bang nara keluarkan artikel psl tarain flamenco kak cham.. search je kat youtube “Kak Cham Flamenco Girl”

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 1
    • ada aku kisah x? says:

      alaaa kenape aku xleh tengok video nii..benci laaa..nk nenok, np die kate dh removed by user? mmmmmm.sob sob

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • msvivi says:

      aku kalau bagi free pun aku taknak menari tango ni. macam tiger show aku rasa. aku sebagai perempuan pun malu tengok video ni . ini kan pulak nak menari depan lelaki. puihh

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
    • gemok... says:

      hdup si pmpuan gemok tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hahahah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  2. Presiden Zed Zaidi bakal masuk pilihanraya says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 33
    • FU says:

      1st to dislike your first comment

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 6
    • AKU IZARA ESAH says:

      sori la ye..aku yg 1st..cuba lagi dilain kali..kahkahkah…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
      • pijot says:

        uuiiiiiii…apa pesen nii….sampai terkangkang-kangkang……tk twu malu ke apa….maruah ko dkt mana ko letak izara oiii..oppss…lupa plk..ko mana ada maruah dirikn….perempuan yg ada maruah diri tak akn trjebak kn diri dlm persembhan tango tu…twukn aksi jogetnya n pakaiannya mcm mana….tp knp msti libatkn diri…aku sebagai manusia n wanita yg beragama islam…aku malu n jijik dgn kelakuan izara tu….mencemarkan maruah diri sndiri dgn menari terliuk lentok..terkangkang sana sini dgn penontonnya keseluruhannya lelaki…apa ni….bangga ke ko….malu muka mak bapak ko bila masyarakat tonton video ko mcm tu…tk ubah seperti…pelacur….jijik aku dgn kelakuan ko izara oiiiiii….berdosa besar hukumnya…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 6
    • Sasha Sandha says:

      Ni kan gambar lama ? sekarang dia mana pakai mcm nie dah , sama juga mcm Lisa , dlu kemain pnya sexy and kaki clubbing . aiyooo . please lah , NEXTTTT
      ~!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 6
  3. aku gatal......... says:

    ooo, bru je tengok, BN da post kat sini…
    x tau lah… tapi aku rase di goda……… yyiiiihhhhaaaa…. !!!

    Izara, mari kite tango + tarian kuda style…. mantol sehhhh… mcm belon air….!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 2
  4. pisces says:

    dosa tetap dosa…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  5. ozack says:

    waaH

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  6. lololol says:

    damn ==

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. sayang salmah says:

    MasyaAllah..mcm perempuan sundal… mintak simapng le dr kelaurga aku dh le badan sume berlemak dok terkangkang2..tarian xseberapa menggeletis je lebey.. eeiii… nak muntah!! terus xminat izara

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 8
    • saya says:

      sebut naudzubillah atau astaghfirullahalazim.. bkn masyaAllah. masyaAllah tu maksudnya memuji kebesaran Allah. xkn x tau?? kutuk org je pandai.. pffttt

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 0
  8. Baby says:

    lebih baik kondem tarian izara dari nasihat abby abadi :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 8
  9. goldo says:

    WFT….yg gomokkk tu sexy….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
  10. cici says:

    Izara,,awak tu seorg plakon,,,jgn jthkan maruah awat dan buat pmnt bnci kat awk lpas tngok this AMAZING TARIAN TANGO..~~~

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 5
    • Anonymous says:

      die penari sebelum die pelakon.kalau skang die da x mcm ni ok la kan? at least better than before…xyah nk mengata org sgt…mane tahu esok2 die lg baik drp kita? cermin diri jaga keluarga masing2 ckop la.. ‘dosa tetap dosa’ mmg la kau x cakap pon sumer org tahu. abis tu ckap lah kat semua pelakon yang rata2 mndedahkan aurat walaupun sehelai rambut tu.. jgn nk jadi hakim sgt..duk ngata org sok2 anak2 kita blom tahu lg mcm mane..ish

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 10
      • Anonymous says:

        ek elehhh..klu neelofa bkn main ko kutuk ye??? munafik sgt niiiiiiii

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
      • Masalahnya bukan dedah aurat je, tapi juga tarian yg mengiurkan. Everyone wants to be sexy, everyone wants to be an object but nobody thinks of how to be the subject …….. of dignity. Muda tak bererti you can be ignorance tentang tuntutan agama.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        nyata la berbeza kalau nk banding neelofa ngan izara..izara dulu ,seksaa…skang mane ade dah kan? irma dulu pun seksi tp skang da ok je kan? neelofa dulu bunny suit..skang ade beza ke?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 6
      • raflesia says:

        Kalau mcm nie lah sah-sahlah izara lebih daring dr Neelofa kan..kan..kan? tp haterz lopa msih jugak nk kondemkn dia..lantak korang lah..pujilah izara sampai ke langit..itu video dululah katakn..skrg dh baik..dah budiman..mana korang tau ha? Korang x pnah baca ker statmn izara yg x mau diriny dilabel suci spt dlm drama tuh..adoii ..tu namny dia nk cover awal..se seksi Neelofa tak pnah pulak dia melondehkn coli sampai nampk setengah buah tu?????.korang butaka haaaaaaaaaaaaaaaaaa??????.. bagi sya izara dah naik atas Neelofa dlm bab seksi..

        bila tgok video ni…tgok pulak gambar2 Neelofa seolah2 mcm jauh ketinggalan keseksian lopa…tolooooonglah jgn berat sblh..sah2 gambr2 ni dh mencaras lopa..lgi satu kes cuti tu klau betul untung koranglh boleh kutuk dia tp kalau fitnah korang tanggunglah sendiri….jgn cuma ingat artis jer calon neraka..diri sendiripun mungkin calon neraka jugak kut..jgn hipokrit!!!!!!!..Apapun bg saya Neelofa dah jauh ke hadapan, byk benda yg dia buat semua success..sponsers puji, avon puji, ceo king koil puji, vivi owner FashionValet tu pun puji..suma dorg ckp Lofa disiplin dn punya pr yg bgus…dulu Avon adeker aktif mcm skrg..dlm thun ini shj Avon dh 2 kali masuk Malaysia Book Of Record..pengarah syg, pelakon2 yg berlakon dgn dia ckp lofa smart..inilah yg semakin menyakitkn hati haterz dia.kesiannnnnn..

        rezeki Neelofa mencanak belum msuk bisnes dia lagi..waduhh.selain Bellavita Lofa ada bisnes lain tp dia ckp rahsia dulu..skrg dia buat diam2 dulu..study msih jln walau sesibuk mana sekalipun.x lama lg pergi Itali buat pengambaran Nona..last but not least Neelofa msih mempertimbangkn satu lg tawaran hosting utk prog hiburan..ohya bln januari Lofa masuk set shooting PILOT CAFE gandingn dgn Fahrin Ahmad..amboii terasa mcm aku pulak yg pegang diari dia

        Walau mcm mana sekalipun org kutuk Lofa aku semakin kagum dgn dia..dia sumber inspirasiku…bijak, cekap, pandai bergaul, disiplin, berbakat, berani dn independent dn satu lg aku x caya dia x mnjaga pergaulan dgn lelaki sbb dia msih di monitor oleh ibuny yg penyayang dn ayah yg tegas…x semudah itu aku percaya rumors..lagipun jgnlh anggap diri kita shj yg perfect, tkut tuhan, hnya kita yg pandai jaga batas pergauln…jgn kita syok sendiri anggap org lain x pandai jaga diri okehhhhhh!!!! Yg ptg aku nk tgok Lofa ambik masters dia..bukn dlm bidang seni dn pementasan okeh…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 7
      • anoni, irma dulu seksi kini dah menutup aurat. izara dulu seksi, sekarang kepala lutut dan ketiak masih terdedah. ada beza tu. tolong jangan buat perbandingan yang bangang.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
  11. aku kata says:

    eiiii macam hape jer la video ni….geli giler…mcm gro jer aku tgk

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 2
  12. Jajajujujiji says:

    Tanggo?? Celah mne tanggo??
    Klo ye pon ni assigmnet..pkai r molek2 sket..
    Pkai linggerie jew?? Adessss

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 1
    • lahh sangatttt says:

      assignement kee???? kalau betul assgmt, dari lect smpi ke student seme tahap bangang ke aper… dah nama lect/student, mesti pandai pikir mana yg elok mana yg tak elok… mcm ni pon boleh>>>>> ish ish ish

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
    • ms. uat ever says:

      alah….ko suke tgk gak kan….xpyh nk ngata sgt la….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  13. Anonymous says:

    Mcm pompuan kaberet je…xnmpk pun ape pekdah nye terkangkang terkoyak cmtu….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 3
    • ms. uat ever says:

      aku kompius la dgn Anonymous ni….skejap mangutuk skjap mngata…..ko ni yg mne satu ni…..btoi ke x ko nie….kompius aku……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ms. uat ever says:

        sory slh taip…….* skajap mgutuk skjap mnsihat*…..xpham aku…..motifff

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. bobo says:

    maaflah..xpaham sangat art ke dance ke drama muzikal ke, teater ke.. tapi aku tengok macam worse & ntah papa je….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 2
  15. Kasihan says:

    abg nara, buangla post neh.. mengaibkan izara la… bertambah dosa abg nara ja….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 13
  16. mak jemah says:

    iSHHHH….meluat aku tengok terkankang kangkang mcm mintak dirodok… aperlah…ingat skit ler ni kita melayu dah mcm pompuan menyundal..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 5
  17. ooooo says:

    bangga apanya ngn seksi bagai tuuu..pelik lah kau ni..siap nk menari sekali..kau tahu halal haram ke x??

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  18. No name says:

    Mcm ni je menari yg die duk ckp pandai menari tuh? Ntah pe2 nth..train budak tadika menari pun lgi hebat dr ni drg boleh buat.pls la izara menari mcm xde maruah lgsung.mcm perempuan sundal menari terkangkang2..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 2
  19. buta seni says:

    tarian tango memang pakai Lingerie ker? ker aku ni dah ketinggalan zaman?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 2
  20. peminat says:

    saya minat dengan izara, tp yg ini sy tak sokong la..umpama menjatuhkan martabat org perempuan…dah la pakaian tak sesuai melambangkan budaya kita…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
    • mamat lambung says:

      bukan sekadar jatuh martabat org pompuan je.tapi yang penting martabat sebagai orang islam kalau dia islam lah kan.memang teruk betul.x de rasa malu langsung………

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  21. eisya says:

    tarian tango ke nie ??
    rasanya budak kecik pun bule buat..
    dosa giler weh tgk benda nie..
    nyesal!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  22. ila says:

    cepat2 diaorg removed video nih yer… selamatsss ;-)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  23. ajinomoto says:

    wooo..nasib aku.aku baru je nak tgk da kena removed pla video nie.adehhhh

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  24. ana says:

    slut. enough saying. how i wish all of ur parents watch this.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
  25. Anonymous says:

    dah di remove video tu.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  26. apa nk jadi says:

    elok sangt la ni…pakai baju macm x pakai baju…terkankang sana sini
    macam ni ka pompuan islam???? bawa bertaubat la

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  27. gomok momok says:

    xdpt tgk..udah kene removed der..melopeh

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  28. dlu minat gak, skang tak suka tauuuu says:

    antara penghuni neraka adalah dikalangan wanita yang berpakaian tetapi TELANJANG!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  29. fap fap fap..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  30. sarah_nina says:

    berdasarkan komen2 yg kat atas ni.. Rasanya teruk kot video ni.. So malas lah nak tengok.
    izara.. Izara.. .. Benda2 mcm ni akan membuatkan awak jatuh…
    elok2 orang dah suka terus jadi tak suka.. Cuba lah belajar dr pengalaman orang2 lain.. Hmmm..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
  31. mak sudin says:

    itulah ARTIS…mmg btul ckp wardina..ARTIS x layak jadi ICON..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 1
  32. saya says:

    mek dah sempat download dah video tu u olsssss

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  33. Reena says:

    Uishh..ganas gak budak izara nih..auw..auw..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. hilang dah says:

    ala dh kene remove, bru nk tengokk.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  35. awek samseng says:

    abg nara, statement kene betul eh, ni video zaman die blajar awal tahun 2011 kalau x silap…..
    nk carik duit lebih, xpyh nak aibkan org sgt….. ni bukan video terbaru….. lgpn bukan abg nara yg jumpa video ni kan, abg nara cedok dari blog org lain….. sedih lah dgn abg nara ni, knp suke sebarkan perkara yg aib dgn menulis statement yg tidak tepat? dosa org yg salah faham kt sini, abg nara tanggung lah……

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 20
    • Hamba ALLAH says:

      video baru ke lama…tetap salah…aurat tetap aurat…dosa tetap dosa… bukan nak menghukum…tp jadikan benda nie sebagai ikhtibar…Allah jadikan manusia sebaik-baik umat…kenapa x gunakan akal untuk berfikir dosa dan pahala??? sedangkan didikan agama bermula daripada kecil..bukan lepas U baru belajar agama…
      ~ bukan nak jadi baik…cuma mahukan yang terbaik~

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 3
      • awek samseng says:

        iye, mmg jadik iktibar…. secara x langsung kite dpt tahu sistem pembelajaran di Malaysia……
        tpi, org tengah ni, cara penulisan nyer… nk belajar tango katenyer….
        kaedah die, seperti menyokong ape yg die lihat….. benda yg aib x perlu disebarkn, sbb perkara ni dah lama, baru skrg die cedok nk sebarkan, motiff???

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 4
      • saya zed zaidi yg xmatang says:

        Tiba-tiba Abang Nara pun terasa nak belajar menari tango. Mana tahu ada rezeki boleh menari bersama Izara Aishah. Hehehe.

        ~ ko nk blajar ko punye pasal nara… nk menari dgn sesape pun…… tp pttnyer ko blajar sejak 2011, dan pttnye skrg ko da pandai menari tango…. cite da setahun, skrg nk kasi heboh… nk mengaibkan org…. cedok dr blog org lain kan….. motiff!!!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 3
    • seliparjepun says:

      betul tue..buang pos nie..jgn nk bt orng salah fhm dh benci dia xtentu pasal..hish

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
  36. missnomnom says:

    aku tanak kata izara salah ke betul. tapi aku nak comment erm macam ni ke sistem pendidikan kat malaysia ni? terutamanya kolej swasta. *tolong jangan dipolitikkan isu ni heh. sama-sama amek ikhtibar :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 1
    • awek samseng says:

      a’ah, pelik kan…. ade ke kelas cam gini… seliseh…..
      ape kenis assignment lecturer die bagi… bagus jugak cite cam ni keluar, at least kite tau bahawasanya ade sistem pembelajaran cam gini di Malaysia…. so berhati2 kepada yg nk hantar anak study!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 1
    • missnomnom , kalau begitu, neelofa juga tak bersalah. ini semua kerana sistem pendidikan bukan? :)

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
    • rafle says:

      Jgn salahkn uni or sistem pendidikn..salahkn diri sendiri..pilihan ditangan sendiri..x der pensyarah akn buang ko klau ko x nk buat..ada pulak yg sakit perut tp cari ubat sakit gigi..klau nak sgt salahkn sistem pendidikn pegi komplen kat menteri..pi show video ni sekali..lepas tu DS Muhyidin Yassin keluar buletin bg pro dn kontra dia..jauh sgt nk salahkn sist pendidikn..ni projek pelajar..dah diorg nk buat camtu..tah2 lecturer dia cina dia peduli apa…terpulang pd diri sendiri..bukn pensyarah yg nk izara pakai koset camtu..budak sebelah kiri tu msih ok pkaian dia..asal izara x boleh buat mcm tu..jgn jd bodohlah sbb nyamok kelambu di bakar..sbb izara sistem pendidikn tpaksa dirangka semula..kahkahkah *ketawa guling2*..adussss manusia2……..sbb nk cover izara sistem pendidikn dipersalahkn..pelajar lain boleh jer cemerlang di university Sunway Coll. nie..Neelofa pun disini cuma course dia International Trade & Marketing. double trouble major dia ambik..klau grade dia dpt 2 degree dlm satu masa…pokok pangkal jgn tanya sama pokok atau hud hud tp tye pada diri sendiri..(pasti ramai yg unlike psl aku komen positive psl Lofa)..lantaklaaa

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  37. Anonymous says:

    nme baru naik dah kluar crite mcm ni..mnari tango,mendedah2 aurat sgt x sesuai utk org islam.xpyh nak ikut sgt la budaya org barat ni..rosak!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  38. Anonymous says:

    Saya belum tengok sbb dah remove tapi setakat yg saya dok tengok selama ni menari tango tak pakai macam tu dan tak la kangkang mcm pmpuan yg duduk tu. Tango ni versi kelab2 kat las vegas kot. Nak buat aura sendiri. Harap2 kalau dia org nak bertango selepas ni pakai lah macam org tango sebenar jangan merosakkan maruah tango tu sendiri apatah lagi maruah org yg menari tu

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  39. Anonymous says:

    takde org nak salah faham lah. skrg bukan zaman org naik keta lembu. kalau setakat tahun 2011 islam dah tersebar melalui internet. kalau macam ni persembahan kat ‘sekolah’ apa jenis pentadbiran sekolah tu buat. nak rosakkan anak dara org?

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  40. Kepologi says:

    dh cam pompuan sundal aku tengok…artis semua x leh wat contoh…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  41. Kordi says:

    Dia nie islam ke mendee?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  42. Kordi says:

    Dia nie islam ke mendee? Macam takda agama ja

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  43. aku says:

    ak rasa org yg sebok nak first tu jeles sbb x cun mcm izarah…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 8
  44. izara ni islam ke?konpius gk sabah sarawak ni,lgi2 seksi,,,…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  45. Peace says:

    Cer kongsi sikit video tue..aku tak sempat tgk, dah kena removed Huhu

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  46. cahaya mata says:

    aku dah tgk video ni td,,,,mcm xcaya itu izara..terkangkang,,,,mcm ne la pihak uni boleh x endah student wat persembahan dengan pakaian gitu,,pulak tu menari gairah depan penonton

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • lara_hati says:

      Tu lah…boleh buat aksi pelik2 dgn jarak tk sampai brape meter depan audien tu…adeh nampak abis segala.

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  47. LAILA says:

    pompuan ni macam pelacur lah plak aku tengok elok sangat tu kalau bagi dia watak pelacur dan pompuan murahan sesuai dgn perangai yang sebenarnya.sure boleh menang anugerah.puiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
  48. No One says:

    ape cerr ni…
    uhukk…hilang skit keminatan ku padamu Izara…
    Oh My…. x pikir dulu ke sblm dance2 mcm ni… :(

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  49. lara_hati says:

    Hmm sempat le saya tgk tadi sbb dpt citer ni dari blog satu lg tu, then terus cari kt u tube, btul ke izara cam tu…adeh..tk dpt nk kata apa tgk video tu selain pk…sanggup plak dorang bg assignment mcm tu kt student dgn menari berpakaian dedah2, duduk atas kotak(saya tk pasti) terkangkang2 depan audiens yang jaraknya tk sampai bape meter tu…, cuba gak nk fhmkan dialog2 dorang tu tp tk jelas…tp bila izara(klu btul itu dia) buat tarian angkat kaki ke kepala sambil pegang kwn depan dia tu ramai yg sorak tu…dah mcm poll dance kot..tp bagusla video tu dah diremove huhu, aduh la izara.
    p/s : sokong sape kata part sistem pendidikan yg ada kt u tersebut..mcm tk septtnya berlaku.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  50. lara_hati says:

    nk ulas skit je, video tu mmg teruk, dan heran bleh ke kt U ada benda2 camni.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  51. izara aicah says:

    video tu dah delete….tak boleh nak tengok….tapi mmg tau yg izara ni pandai dance..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  52. pengundi muda says:

    keling….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. Menyampah says:

    izara..knpa x pakai spender ngan bra jer..kan lbih kurang sama jer ngan ap bju y ko pakai tu..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  54. kumai77 says:

    Bang Nara, nasihat saya..x payah la abg publishkan perkara2 pasal artis nih. Buat tambah dosa je. Org yg tgk berdosa, yg sebarkan bertambah2 dosanya. Fikir2kan lah…lebih baik abg publish benda2 yg boleh menambah saham pahala.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
  55. biolerweiii says:

    alangkan bkn artis pn rmi yg sebegini. ni kn lg artis…xheran la dah mmg dorg cari rezki bgini cara nya ya ank2 yg xtaw krja sbnr artis

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  56. bapak izara says:

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
    • pancut says:

      yea yea!! dah dapat tengok,,wowwww..ni mesti ganas kalau kalau atas katil ni..ooouuuhhhh!!!! tak tahan nyerr….

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  57. akukaudandia says:

    kesian… mcm ni lah yg berlaku jika sistem pendidikan tiada roh Islam…. tiada rasa malu, tiada rasa berdosa…Islam hanya ketika di tikar semayang saja..didalam masjida sahaja… ISLAM tidak dijadikan sebagai budaya hidup..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  58. Abang Izara says:

    dah ade yg upload..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  59. mintamaafyer says:

    Abang Nara yg sangap !!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  60. Anonymous says:

    xleh blah…mcm x pecaye je izara wat mcm 2…yg x thn 2 duk menari ghirah pas2 terkangkang bgai…pelik la dorang nie…x segan ke pkai seksi2 pas2 tunjuk dpn bukan muhrim…dh 2 posing bgai nak rak…mane hilang nye martabat sebagai seorang pmpuan?

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  61. Menyampah says:

    tarian cam nk sex jer..apa nk jdi ngan izara ni..terkangkang sana..terkangkang sini..kita y tengok video tu pn rasa malu..y si gemok tu pn satu..bdn dh la gemok tpi….tu bkn tarian tango namanya..tarian nk menyundal ada la..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  62. benciakumelihatnyer says:

    mmg ptot laaa kaum hawa yg paling bnyk menghuni neraka nnt….huhu…
    sumpah aku da x kan prnah mint ko lg izara oii..huhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  63. Tarian sundal says:

    izara oh izara..x sangka awk ad wat tarian cam tu…nti bila d tanya ngan wartawan msti pandai awak menjawabnya..artis la katakan mesti la pandai berkata2..propa jer lebih…kalau cam tu izara..lofa..tasha..anzalna pn seangkatan ngan awak juga..x ad bezanya..seksi memanjang…pas sy tengok pic izara ni rasa dh tawar hati plk ngan pelakon ni..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  64. dejawoo says:

    untung sket kot jd izara ni.haha.kalau lopa yg buat camni dah kena maki hamun..buktinya kes pakai baju bunny2 tu.hahahak

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • senyap tak terkata peminat Izara. diorang dok tunggu entry Neelofa menari plak. BAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
      • bubu says:

        masalahnya, lofa xreti menari…kalau reti mcm izara, mesti dah lagi teruk dia tayang. even skrg pun, dok kayu/kaku cam tu pun bersemangat waja nak tayang badan.. murah & mengundang dosa betull.. esk3

        Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 14
      • bubu, so kalau Neelofa pandai menari macam ni angkat satu kaki mengangkang memuaskan nafsu ni kira setel la ye? oh yeah.. oh yeahhhhh

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
      • bubu says:

        aku tak kata pun settle. dua2 sama je.. cuma, point aku, lofa xpandai menari, gelek pun kekok. control je banyak. aku tak kenal izara ni, aku kenal lofa, so aku tau la dia mcmana. dgn tak menari ala stripper cam ni pun, dah lebih dah lofa gigih tayang. paling tak boleh blah, push up & padding yg over the top tu. desperate sgt…
        pasal izara, aku tak leh komen lebih2 sbb tak kenal personally, tp, menengok pada video, mmg hazab lah benda2 mcm ni slumber je ditayangkan oleh students kat educational institutes. rosak budak2, dgn lecturers skali.

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  65. robert pisang says:

    pergh..berdarah hidung..paling best part dia terkangkang tu…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  66. Moi says:

    Haa tula semua fan-fan Izara. Korang puji sangat Izara ni baik. Pastu yang jadi mangsa Neelofa dan artis-artis lain. Lain kali jangan agungkan sangat artis ni. Kita selalu nampak yang baik di depan. Di belakang siapa yang tahu. Papepun video ni Izara ni sangat memalukan dan lucah bagi tahap pemikiran orang melayu.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
  67. Mak izara says:

    Phuiii tarian budak sundal terkangkang tertonggek mcm minta kena fuck…hahahaha mana pi pencium montot izara yg sllu bekap konon izara la paling suci dalam najis? Sorry izara pasni lingkup la u..n pasni xyah nk cover2 bagai gadis lindungan jamban..org dh taw siapa u yg sebenar..anywy gud luck dlm menempuh soalan wartawan muahaha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
  68. BBC says:

    lebih tertarik tok melihat yg tgh tu.. y sedap2 bdn die dr izara.. kekeke..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. montel2 says:

    the next PCD!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. Audrey Hepburn says:

    The video has been removed by the user. Heh~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. Izara tango says:

    Jgn risau uolsss nah ni link reupload tarian special dr izara sundal birah 2012

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  72. mak jemah says:

    i want to be sexy n hot like you … izara

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  73. sesiapa sahaja says:

    First of all, i dah pun tengok video ni, mmg tak dinafikan tarian tu mnjolok mata and as a muslim, tak patut wat tarian cmtu walaupun dari task /assignment dari kolej/Uni .patutnya,pihak pntadbiran kolej/uni buat garisan pemakaian yg sewajarnya klau nk wt persembahan..

    Rata2 pengomen sume duk kutuk2 izara mcm izara baru2 je lagi mnari tarian tu,kena faham, vid tu dah lama, and masa dia di kolej lg..dan mungkin itu salah dia..tak boleh nak blame atas benda2 lama, semua org penah wt silap, mana tahu, si izara ni dah tak mnari cmtu lg, cuba berfikiran positif.

    selepas tertengok video ni, baru tau sistem pmbelajaran skrg cmne, patut dipantau atau dikaji semula pengisian dia..

    smoga ianya mnjadi tauladan buat sesapa shaja, dan pada izara, harap benda yang lama2 tu, dah tak wat lg , anggap salah satu pngajaran, dan berubah untuk mnjadi insan yang lebih baik, insyaAllah..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  74. tipah says:

    nara ni lg bodo…buka aib orang sana sini…esok2 orang buka aib ko br taw!xkena kt ko,kena kt anak cucu kao nnt!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
  75. didigaga says:

    tak sangka di IPT boleh buat persembahan macam ini utk assignment tanpa kena apa apa tindakan..
    tapi kesian gak ngan izara..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  76. NANA says:

    si nara ni suko nowww ngan maksiat nmpk….ade ht nk menari yg bkn muhrim dgn dia…ko ni penggalak maksiat di dunia..trime lah nnt balasan d akhirat kelak

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  77. kopi says:

    dayshat tul assignment diorang. bebudak lelaki yang depan diorang ni mesti berdarah hidung. ixara plak pakai baju yang paling seksi. diorang ni mesti lulus exam.. hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  78. buta seni says:

    syok la pensyarah kolej sunway ke ape ntah…mesti bagi markah A++++ terus. ada jugak ye assignment pakai lingerie camnih. kalo aku jadik pensyarah dah lama aku kasi gagal semua….

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  79. cik lala catalyst says:

    salam… bagi saya la kan, tak salah abang nara dedahkan benda2 macam ni. memang tak elok dedahkan aib orang tapi fikir dari segi kebaikannya. at least kita sebagai peminat leh tau perangai sebenar seseorang artis. tak la kita main sanjung jer dorang tanpa tau perangai sebenar. asal tengok cantik jer mula la fanatik gila, padahal perangai sebenar Nauzubillah. kalau boleh dedahkan lebih banyak lagi perangai artis-artis di malaysia ni agar peminat sume bukak mata luas2!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
  80. Izara Buat Abang Keras says:

    eh…kenapa keras neh….!!!!????

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  81. peminat setia tango says:

    saya tak kisah itu semua. teruskan usaha mu, Izara

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  82. Izara Ozawa says:

    ni ttu asement diorang ni..How to Be A Prostitute…kompom A+

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  83. mama meah says:

    x payah salahkan sistem pendidikan keseluruhannya..kalu ipta haram ler nak dpt mcm ni..mane ade..ini kolej swasta…yg mengutuk2 sistem pendidikan malaysia nape? mmg ler sistem pendidikan malaysia x sempurna, aku pon menyampah tp korg tak pernah masuk u ker dulu? ke u korg buat mcm tuh? aku mengajar kt ipta ni strict giler pasal disiplin student, kalu sabahan dan sarawakian jer menari kebudayaan boleh pakai baju sleveless. tu pun sebab tu mmg baju diorg, tp ramai yg dh start pakai inner, aku xtau mcm mane benda ni leh lepas, tp ipts selalu silibus dia lain..dan kementerian xkan ler nak hantar wakil setiap kali ade event dekat ipta.. jgn politikkan semua benda boleh?

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  84. mieraie says:

    em..tapi xboleh bka pun video tu??dh remove erk?..aku xtengok pun lagi..huhuhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. Aku laaa tu says:

    So skrg ni ape beza izara ngan nelofa? Xde bezenye pOn kannnnnnnnnnn…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  86. Ayam says:

    Pasal people complain about Nara sbb aibkan Izara, for me kebanyakan people agak double standard. Cube yg buat ialah artis yg ramai org menyampah mcm Zarina Ann Julie, Fasha Sanda, etc..xde sape nak backing balik.

    Papepun, benda ni just nak membuka mata minda many people about 2 things:
    1. Artis boleh kejap jadi baik, kejap jadi jahat, kejap jd nakal. (kat TV x sama mcm kat realiti)
    2. X sangka IPTS buat coursework evaluation mcm 2…banyak bende lain boleh perform. Maybe sbb judge semua laki kot.

    Izara dah minta maaf. So, for me ‘Case Closed’. Maybe in future boleh buat ‘Tiger show’ pulak for hunky boys. HAHA

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  87. Fuji_Syusuuke says:

    Buang aje lahhh video ni… aibkan org je buat apa….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  88. Anonymous says:

    their dancing sux! is that what u call tango??? omg..big no no! sexy?? NOT AT ALL

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. naninano says:

    this is disgusting!!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  90. Izoro Aisoh penari tiang kantin says:

    bajet “Moulin Rouge”, “Chicago” atau “Burlesque” ler ni.. sedeyhhhh..!!! kerana terlalu nak menjiwai seni lah kononnya…….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  91. bobo says:

    Kenapela nak ungkit2 benda lame.. Ala dulu diana amir yg korang puja2 pakai baju putih sendat tayang kat org ramai.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  92. aku yang paling hot.... :) says:

    aku tgk mcm dah mcm tarian mnghairah kan dah bkn lagi tarian tango…..ater nye buat assgmnt mcm nie, mnari ghairah dpan stdent lelaki, pnsyrah dia nie islam ke x??dah lah pnari smua tgk mcm owg melayu…mmg xthu malu kot bdk2 skung nie

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  93. Anonymous says:

    eh baguslah nari camni sbb ramai yg teringin nak tgk kan…hahaha..Izara je yg berani..mmg tg cari bini yg pandai menari camni…ada yg sanggup ker…hehehe Izara teruskan usaha mu menari cam gedik2 ni..I like Izara!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  94. Anonymous says:

    ala yg komen kutuk-kutuk ni jelez sbb tak leh nari cam ni..dalam hati teringin nak buat cam tu tapi sayang x der org nak layan..Izara masa muda buat apa yang boleh esok2 dah jadi nenek jgn nari cam ni sbb tak lalu nak tgk dah..skrg show off biar jantung2 audien gugur…1 day nanti tu insaflah..biasalah org Mesia bila artis pakai tudung terus terima walau dulu kutuk selori..semua artis hipokrit dah tau dah buat apa dok minat lagi…semua galak-galak tu yang syiokk tu..1.Neelofa (cantik) 2. Izara (sweet) no.3 Anzalna (seksi). Package ketiga2 ni kalau dapat fuhhhh..hebat tu!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
    • Anonymous says:

      confirm ke sempat jd nenek? ntah2 esok lusa malaikat dh dtg cabut nyawa…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        kalau x sempat jadi nenek dah mampus confirm2 la jadi bara api..hehhe..ala kalau dia insaf sblm malaikat tarik nyawa maybe dapat masuk syurga kut..:DDD

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. gossip hunger says:

    oh arts expression? good try la girls. but if i were any of u guys, i wldnt let anyone record the show! its horrible! izara aishah, SHAME ON YOU! but i still prefer everyone else above Neelofa. Minta Maaf la Neelofa sbb i tak suka u. i pun nak mintak maaf dekat Jue Aziz sbb boo dia earlier. Hopefully izara tak nari cam ni in public lagi ok. Besok2 da kawin nari la puas2 mcm ni depan ur husband ok sayang.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  96. september says:

    dah tak ada harga dah budak ni.. murah!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  97. Sweet32 says:

    Knp izara mcm tu! Ala… Baru nak minat dia! Nmpk dia menari cam tu alamak… tawar hati la.. Klu dah namenye artis.. Susah nak percaye 100%! Yg gemuk tu… Seksinye! X malu ke???!! Eee… Geli la! Murahnye aurat pompuan!!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  98. aku suka aaron aziz... says:

    aku minat kat die ni biase2 je…biarlah die nak kangkang ke nak tonggek ke..yg penting die xkcu korg yg menyampah kat die tu dan x suruh pun korg kangkang hihuhi….sekian…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  99. kiki says:

    Artis pun manusia jugak. manusia tak lekang dr buat ksilapan dan dosa. yg lain nye artis public figure dan peng komen2 ni bukan public figure. Silap2 haribulan kita buat benda lg teruk dr izara ni. Cumanya mnusia lain x nmpak tp Allah masih melihatnya. Wallahualam.

    Peace :)

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  100. Meonly says:

    Kalau tengok ‘mute,’ jadi lawak pulak.tak seksi pun lol.lucang sungguh.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  101. Anonymous says:

    tisu..! tisu !…dah meleleh air mazi ak ni..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  102. tak tau nak cakap ada daaa says:

    Tahniah Izara… kerana anda telah berjaya menconteng muka sendiri ….. da besar panjang pon masih tak tau nak bezakan mana yg baek mana yg buruk ker… budak tahun 1 pon pandai malu dan segan bila pakaian yg di pakai tu mcm tak cukup kain….. assignment apa laa pula da kena menari macam ppuan tak bermaruah ni??? cuba laa bantah… jangan sebab takut kat lecturer sanggup buat perkara bodoh……

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
    • joana says:

      Seriously takde lecturer yg akan mintak final assessment mcm ni. I have a friend study kat Victoria performing art school di Australia. Rilex je menari or buat teater pakai baju. Fully plak tu. Ni yg kat M’sia plak yg sibuk terkangkang-kangkang, terdedah-dedah. So tmpt yg Izara study ni ternyata mmg tak bagus. Tgk aje la mutu lakonan dia. Hampeh! Kayu dgn batu pun lagi elok berlakon la. (Statement bengang coz before this I really adored her).

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  103. tatitu says:

    buruknya.. tmbh2 yg gemokkk tu.. adoi.. bergegar lemak.. :p x malu ke.. terkangkang2.. yek..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  104. Peminat terkejut says:

    serius mula2 tak percaya ni izara aisyah . ingatkan die ni baik .. tak macam artis2 lain .. rupanya sama je .. lebih teruk pulak tu.. ish ish ish .. tak nak support izara lagi..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  105. Mak jemah pemalu says:

    Perlu ker entry mengaibkan ini, baik neelofa atau izzara?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  106. aku yang hampe says:

    frust la tgok izara mcm ni.. jgn la seksi sgt izara.. kesian kat fans yg minat kat kamuuu..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  107. aku ler says:

    jantan2 kedi kat depan tu pun syok je ler nengok betina2 ni terkangkang kangkang..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  108. nur says:

    teruknya video, dah macam tarian lucah lak aku tengok, ingatkan izara ni lain rupanya sama je..tu sebab jadi artis kot..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  109. jj says:

    ketahian apa yg baru kulihat ini??

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  110. jk says:

    Abg nara, that is not tango. that is broadway

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  111. Crystal fall says:

    Ini bukan tango tapi Menari Lucah. Malukan perempuan melayu Sahaja.
    Macam Maruah itu tiada harga diri terkang kang. Ini ke dunia seni melayu yang
    Boleh popular cepat……tolong …jangan Bawak Watak bersembahyang atau halim. Bawak Watak perempuan social maybe suit izara. Izara look so hipokarit

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  112. Anonymous says:

    sila report ke kem pengajian tinggi mintak siasat sunway college ni. merosakkan ank bangsa!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  113. Dol says:

    ala sunway college tu mmg tempat pelajar sosial setakat nari cam ni padehal…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  114. joana says:

    Aku pelik baca statement Izara kat Media Malaya. Dia ckp yg video tu dia buat utk projek khas semester akhir pengajian dia. Waktu video tu dirakam, dia belum pun memcecah umur 18 tahun. Ko SPM pun umur 17. Org terkangkang study 3 tahun baru smpai final sem. Ni ko blom umur 18 dah smpai final sem. Sorry la kalo ko dulu skolah private school. Tapi aku rasa tak kot. Or maybe amik short course ke. Tapi kalau itulah yg diajar untuk menjadi seorang yg educated, baik campak je la sijil diploma ko tu.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  115. bad boy says:

    Perghhh…!! Cuba korg tgk celah kangkang yg gemok tu. Basah beb!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  116. Peminat Izara says:

    Hello dear friends. Izara minta ampun izara kecewa kan everyone of you. I am what I am now, lebih matang. I will always make you happy and will try to be better. Don’t like me, I understand. Izara minta ampun. I don’t wanna explain more. Tak nak ingat lagi. Im truly very sorry. I don’t wanna ruin my new happy life. Advice me, please don’t maki. Take care yea. Maaf. – Izara Aishah

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
  117. tora dtg lg says:

    macam berok mak yeh sekor2

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  118. sidqi says:

    wahhh…seronok!! adik bangun

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  119. tim tebow says:

    Woo woo!! Wait a minute. “jelas Izara yang mengakui ketika video tersebut dirakamkan, usianya belum mencecah 18 tahun” ( Her statement in mediamalaya.com). So, you must be 17 at that time. You’re a MINOR! Not 18 yet 21, and you already dancing and humping like a whore. You must know what that institution can get if they want you to dancing like that. Its disgrace. Where did you put your dignity. I think by tomorrow morning, I wanted to call Sunway College and ask about this thing. It should not be happen. Letting underage student to act something like that.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  120. jj says:

    Tak sangka bakat terpendam Izara Aishah is strip dance. TAHNIAH IZARA.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  121. chuliya says:

    memalukan, mcm org xde maruah xde pegangan agama….
    sedih n kesian tgk budak2 melayu mcm ni….
    abg nara delate la video ni dh mcm tarian tiang@lucah jgn la tambah dose izara gan dose org ramai tgk video ni…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  122. Anonymous says:

    x best pun.. macam nak ikut barat sgt..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  123. Sampra says:

    Aku tak hbs tengok.Tak best dia org menari tango. Tergelak aku tengok video ni.. Yg paling sadis yg paling gemuk tu.. Sudahlah gemuk pakai seksi lagi.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  124. Izara Aishah says:

    Assalamualaikum peminat2 semua :
    Izara berasa sangat kesal terhadap apa yang terjadi.. sekarang izara dah insaf dah tinggalkan zaman jahilliyah izara.. mohon maafkanlah izara.. manusia mana yang tak buat kesalahan

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  125. permysuri says:

    Nara, what is your point of putting this video online for the whole world to see? Please be more sensitive next time Nara.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  126. mamadotcom says:

    kesian pulak aku tengok si izara ni asyik kena kutuk je…semua org ada buat silap tapi kalau dia dah mengaku kesilapan dia ..berilah ruang untuk dia memperbaiki kesilapan tu…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  127. cisskek says:

    takat nk menari terkangkang2 mcm tu..takyah penat g blajo tggi2 la…gro pun boleh buat lebih baik drp tu…tak malu ke pakai baju kecik pastu ditonton ramai manusia..menari buka2 kaki…ishhh.agaknyer dapat full mark kot drp lecturer lepas show ni..pis2!~

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  128. Nurul Izzah says:

    Ala..ok la tu sexy masa ngah study n wat tarian..buka dia kuar ngan JANTAN lain macam kes ashraf siclair&BCL, Puteri sarah, intan sarafina n ramai artis lain lagi yang kuar p honeymoon kat luar negara, siap tidur sama lagi..kl takat neelofa n izzara aishah ni, masih budak2 lagi..xde masalah..lainla dia KACAU SUAMI ORANG, RAMPAS SUAMI ORANG MCM FASHA SANDHA, n P BERCUTI KE PULAU-PULAU PERANGINAN DGN TEMAN LAKI..
    ok la tu izzzara aishah.zaman study mmg camtu..boleh dimaafkan lagi…dia pon budak baik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  129. Pendapat Teruna says:

    Beruntung lelaki sejati di sana dapat lihat 5 anak dara umur 18 tahun menari seksi secara live. Lain rasanya bila lihat depan mata, boleh teringat sampai termimpi-mimpi bagi teruna yang sejati. Wanita adalah anugerah tuhan.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  130. nurhidayah says:

    astaghfirullahhaladzhim……matlamat tidak menghalalkan cara…..wlaupun alasannya sbb buat assignment tapi sepatutnya gadis2 yg menari ni yang semuanya melayu beragama islam patut tahu batas2 sebagai seorang wanita muslim(muslimah)……….apakah mereka tidak ada ilmu tentang aurat seorang muslimah……..& dimanakah perasaan malu mereka……..kan malu itu sebahagian daripada iman…….apakah peranan ibu bapa mereka selama ini? Semoga perkara ini menjadi iktibar………masyallah!!!…..

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  131. mama says:

    semua org ada sejarah silam, baby, kanak2, remaja, dewasa. Nape perlu ungkit n rungkai benda2 yang boleh mengaibkan org lain, xbaik, kalau nak glamour n nak org berebut2 baca artical, bukan begini, xbaik, berdosa. Dia dengan Allah. Cuba kita keluarkan perkara2 yang baik2. Bukan begini. kalau betul ler Nara yg kuarkan, saya tak suka nak baca dah, sbb mengaibkan org. Mungkin org ckp, memang begitu perangai dia, so lantak dia lah, antara dia dengan Allah.. kita sendiri belum tahu antara kita sendiri dengan Allah macamana, jangan memandai menghukum org lain. wallahualam.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  132. jejailani says:

    asal x pakai bra dgn spender je..what a stripper! Benda busuk kalau simpan lama2 terhidu jugak..mengangkang 180 darjah macam org dah kahwin ye gamaknya..bila dah keluar video mcm ni baru nak malu,time buat mana pergi rasa malu??rasa bangga lagi ada..tolonglah artis malaysia sekarang ni menyimpang sangatlah.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  133. kayrules says:

    mak oii..ramai jugak yg kurang sehat dlm ni ye..yg korang beriya2 dok back up artist2 ni, korang dapat apa? dosa dah confirm dah..dosa memaki hamun bergaduh bagai..semata2 sebab pelakon2/penyanyi/artist yg langsun tak boleh dijadikan contoh..aduhaiii..memalukan..dan memualkan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  134. slut says:

    naharom la slut. macam ni ke pendidikan di malaysia ? yang kononnya negara islam ?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  135. i love another dancer says:

    izara aishah.. xcomel.. kwn dia yg pendek 2 lg comel..2x da mlm ni crettt fffffffuuuuu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  136. jlo says:

    aku ingat izara ni cerdik.. rupenye tak jugakkk.. .. nyesal dah tak guna, lepas ni satu satu la kawan dia kuarkan citer seksi dia … hahahahha.. bajet hot dan sopan la konon.. wekkk!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  137. Xtrifor says:

    Tgk video ni rs mcm nk tonceng lak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  138. bandicoot says:

    nila tarian untuk syaitan…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  139. FUHHH says:

    fuhhh muka je lawa tp perangai bapak setan pon packing sebelah tgok je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  140. noname says:

    perangai tak secantik rupa.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  141. Anonymous says:

    Sebab ni la orang suka cakap orang pompuan tu bangang..dah memang betul pun..ko susah payah tergedik, orang lelaki gak yang untung.ko dapat ape?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  142. First of all I want to say excellent blog!
    I had a quick question which I’d like to ask if you don’t mind.
    I was curious to find out how you center yourself and clear your thoughts before writing.
    I’ve had difficulty clearing my mind in getting my thoughts out. I truly do take pleasure in writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are generally wasted just trying to figure out how to begin. Any ideas or hints? Many thanks!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  143. jack sparrow says:

    tarian tango ke mcm tu? mcm tarian kt kelab mlm je aku tgk. mcm tarian sex pn ade. wtf?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  144. hamba Allah says:

    setiap manusia mudah melakukan kesilapan, tp sebaik2 manusia ialah dia segera insaf n bertaubat atas kesalahan tersebut. harap izara cepat2 insaf bertaubat n kalu dosanya diampun Allah, esok kita lak kena cari dia di padang mahsyar atas dosa mengata itu ini kat dia. adalah elok kalu kita mendoakan agar dia insaf n tutup aurat mcm2 artis2 lain yg dah ramai berhijrah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  145. melan says:

    aaaahhh..bru lepas melancap tgk badan seksi izara aishah, aku bayangkan aku jilat seluruh tubuh dia..perrrghh, dpt pancut air mani aku kat muka dia mesti bes..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      Noob!!!tgk seksi sket je nk melancap!byk je pendedahan kat tv,magazine,kat luar tu pun melambak2 yg sexy..mesti dh kecut asyik melancap je!bodoh!!otak tergantung yg ‘Dua’ tu kan?kesian..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • ms. uat ever says:

        aku sokong 200%….msti ko ni asyik mlancap jew 25jam…..ksian bini ko nt….hakhakhak

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  146. gila - gila says:

    wat da stupid mind….
    ayt tak bley bla…
    nk komen pn agk2 la…
    mcm korg tahu adik pompn n kakak korg buat apa…
    tup tup tekangkang depan camera…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  147. benci sexy tapi suke tengok says:

    dah macam tarian KABARET!!! x pon TARIAN KEPARAT!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  148. lisa says:

    apelah video ni????? ni universiti ke ? macam pub murahan dh aku tgk……aduih kementerian x pantau ke aktiviti x senonoh camni?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  149. Anonymous says:

    Dasar otak maLAYU..lepas bc komen korg aku lg rs suke izara ni.wahai manusia2 yg suci dari dosa,mintak ampun byk dgn Allah ye?past is still past.if x paham past n present,pergi skolah balik!!puuiihh

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  150. ms. uat ever says:

    btoi3……sia2 uat pahala tp bg kat org…bnyak sgt kew pahala kowg tu smpai nk sdekah kat org…..puihhhh…go zara go…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  151. Miss ASD says:

    As’salam

    Don’t judge too quickly. Past is a past. Jgn cepat m’ghukum seseorang itu dgn apa yg dia telah buat dgn sengaja ataupun tak sengaja. Kita tidak layak utk m’ghukum seseorang itu m’lainkan Allah s.w.t.

    #Allah judges all | You judge yourself !!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nora natisha says:

      ASSALAMUALAIKUM cukup2 lah tu ,,,,,,, kalau orang islam x kan menari macam tu jangan lah menari macam tu ;;;; ingat2 dosa BERTAUBAT kepada ALLAH JANGAN LUPE SEMBAHYANG DOA BANYAK2

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  152. NELOFA says:

    asal GEDIK sangat ””””””’ nk tunjuk TEK;””’NK TUNJUK HG punya burik dasar pompan x” dak maruah

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  153. koko crunch says:

    Kolej mana yang bodoh ajar tarian tu,bukan salah budak blajar,tak tengok ke lecture diorang meleleh
    Air liur….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  154. hao123 says:

    Right away I am ready to do my breakfast, when having
    my breakfast coming again to read further news.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0