Written by AbangNara | May 4th, 2009

Kelakar betul tengok video Hunny Madu terbuka baju sampai ternampak bra dia semasa di AIM 16. Adakah kerana nasik lemaknya terlalu besar? Atau Hunny Madu memakai bra yang terlalu ketat? Takpun Hunny Madu nak jadi Incredible Hulk kot. Hehehe.

Kalau anda nak tengok versi gambar Hunny Madu terbuka baju sila baca artikel ini sepenuhnya.

bra hunny madu

bra hunny madu

bra hunny madu

bra hunny madu

87 responses to (VIDEO)Hunny Madu Terbuka Baju Nampak Bra Di AIM 16

  1. BudaKGeniUs says:

    aku orang pertama komen..yahooooooooooooooooo..

    • Penari Poco2 says:

      woitt…mcm dah sehati sejiwa plak ye…
      dua2 sama serentak bagi komen…tgk ler time dier…
      sama kan…
      kakakakakahhhh…

      • BudaKGeniUs says:

        Aik…komen yg kedua aku same lagi ar dgn ko POCO-POCO..

        ape nak jadi nie?
        kakakakaka..

        UCAP AR TAHNIAH KAT AKU!
        hahahaha

    • BudaKGeniUs says:

      AKHIRNYA BERJAYA AKU JADI ORG 1ST KOMEN..HAHAHA..

      PUAS…!!
      PUAS..!!

      hahahahaha…
      Mesti poco-poco,ain,hanz,flower,fiza224 and sape2 yg nak jadi 1st komentar akan jeles.!

      hahaha..

      p/s: Ni 1st time seumur hidup aku dpt 1st komen kat sini.hahahaha

      • Penari Poco2 says:

        lawak beruk lg la ko nih…
        apa2pun TAHNIAH ler…kat ko…

        • BudaKGeniUs says:

          ALA…bukan selau..

          nanti aku nak bgtau kak nara,
          bila dia upload gambar baru,
          suh bagtau aku,
          bleh aku jd 1st komenter selalu..
          hehehehe..q=P

        • hehe.tahniah budakgenius?amcam dah setel fyp?

        • BudaKGeniUs says:

          HEHEHE….thanx kak..q=P

          Alhamdulilah..baru lepas final..
          1st result dh kuar,
          hehehe…
          Kak doa kan aku grad 1st class kak.hehe
          Nie final sem aku kak..hehe..

          hujung bln nie aku nk pegi oversea..bercuti..hehehe..
          JOM kak,kite jalan2 cari pasal..hehehe..

        • Penari Poco2 says:

          sume org syg kat aku termasuk ko…
          eh, aku silap taip nie…TERTAIP!!!
          hahahahahah…

          rozy ajak kite jalan2 honeymoon kat indon…
          hahahahahah…

        • Penari Poco2 says:

          ko nak pegi oversea? kat mane?
          lame tak???

        • BudaKGeniUs says:

          ADE AR…MANE BLH BGTAU KO..

          privacy..hehehe..

          Lame ar juga..
          dlm seminggu kot..
          hehehe..

          Nape?
          nak ikut..
          jgn sibok ar..hahahaha..q=P

        • Penari Poco2 says:

          saje jer nak tanya…
          xnak bgtau xper…

          aku skrg ni pun kat oversea jgk…
          kat pulau borneo…

        • BudaKGeniUs says:

          POYO AR KO…

          hehehe..
          kalu stakat kat serawak,
          Tak payah cakap ar..hahahahaha…

          kalau aku dtg serawak,
          Bawak aku gi jalan2 satu serawak bleh?
          hahahaha…

        • Penari Poco2 says:

          boleh…
          kalau pasal ko xjadi masalah.

          nape tetibe jer aku baik hati sgt kat ko nih?
          heran plak aku…

        • BudaKGeniUs says:

          CEH……jgn la ko tetiba memendam perasaan,
          hahahaha..

          Ko nie apesal tetiba ayat pelik nie?
          HAHahahahahahah….

          Ko nie poco-poco dah wajib kawen ar!
          hahahaha.,,,,

        • Penari Poco2 says:

          tgu ar…kalau jodoh aku dah tibe…
          aku mude lg…keje dulu…

        • BudaKGeniUs says:

          MUDA LAGI?

          Bape umur ko?
          20? 21? 22? 23? 24?

          aku rase ko slalu menari,
          Tu nampak mude tu..
          Hakikatnye tue kot?
          hehehehehe…q=P

        • Penari Poco2 says:

          sukati jer ko ni…

        • BudaKGeniUs says:

          MERAJOK PLA SI POCO-POCO NIE..

          Halus juga naluri kewanitaan ko nie ye poco-poco,
          Mulut laser,
          Tapi hati sentimental betul..hehehehe…

        • Penari Poco2 says:

          tau xpe…aku mmg jenis yg lemah lembut…
          masih tetap pegang adat ketimuran…
          ewah…

        • rozy says:

          datang indon ar..boleh bwk jalan2

        • BudaKGeniUs says:

          HEHEHE…POCO-POCO..

          mesti pakwe ko sayng kat ko sgt2 kan?kan?hehehe

        • Penari Poco2 says:

          EH…STATEMENT PASAL SAYANG KAT ATAS TUH
          APSAL BOLEH NAIK ATAS PLAK…
          ADUUUSSS…

    • azfa says:

      kah kah kah

    • rozy says:

      ek elah..hahah..
      mcm lepas geram habis final paper jer..

  2. Penari Poco2 says:

    saja nak tunjuk kat public tu…
    cara mudah nak cari publisiti…

    • Penari Poco2 says:

      seronok nyer org tu tgk free…

      • BudaKGeniUs says:

        SETAKAT TERBUKA JEA..

        Bukan nye terlondeh ke,
        terkoyak ke sehingga menanmpakkan sesuatu yg luar biasa..hah,tu baru blh tgk free..hehehe

        • Penari Poco2 says:

          tu baru gambar terbuke jer tu…
          yg terlondeh habis tu kak nara x kasi tgok…
          hanya 50 tahun ke atas jer boleh tgok…

        • heheh.lebih-lebih tak sanggup nak tayang sini.

        • BudaKGeniUs says:

          HEHEHEHE…..

          Ala kak,
          Sanggup2 kan la..

          hehehehe..

          mcm gambar kak jah tue blh plak..hehehehe

        • Penari Poco2 says:

          gatai jgk ko nih…
          xsangka aku…
          hahahahah…

        • BudaKGeniUs says:

          GATAL SIKIT2…

          hehehe..
          Name pon lelaki,
          Kang aku gatal kat lelaki,
          MUNTAH plak korunk!
          hahahahaha..

          cam siot!hahahahah

        • Penari Poco2 says:

          eh dak genius…ko perasan tak malam ni…
          ASYIK KITE BDUA JER BAGI KOMEN…MANE YG LELAIN?
          MCM SPORTING JER…KASI CHANCE….
          hahahahahah….

        • BudaKGeniUs says:

          Dorunk sume pegi dating ar..
          Ko mane tau..
          org yg x kuar dating..
          Biasa ar..
          hehehehe…..

          Pakwe ko x ajak ko kuar ke?
          hehehehehehe…q-P

        • Penari Poco2 says:

          byk sgt pakwe…
          x tau nak g dating ngan yg mana satu…
          hahahahah…

        • BudaKGeniUs says:

          AMBOI…BYK SGT..
          kata setia pada yg satu..
          q=P

          kakakaka….

        • Penari Poco2 says:

          mmg ler setia pd yg satu…
          yg lain2 tu spare tyre jer..
          kot2 yg satu tu x setia, ada gak spare aku…
          hahahahahah…

        • BudaKGeniUs says:

          SAPE KO NYE YG SATU TU POCO-POCO?

          tak nak kenal kan ke?
          hehehe…

        • Penari Poco2 says:

          pandai2 ler ko carik….

    • rozy says:

      macam bunga citra lestari kan muka dia..
      terbukak pun comel je..
      tu le sape soh pkai baju satu size kecik..

  3. BudaKGeniUs says:

    BUKAN AR…

    tue nak tunjuk kan dia tu kurang ilmu..

    Orang yg banyak ilmu,
    dia tutup semua badan dia..hehehe

    p/s: Mujur tak terkeluar buah mangga epal dia,
    kalu tak,
    aku wat asam jeruk..
    hahahaha

    • Penari Poco2 says:

      ko buat asam jeruk…
      bila makan, masam…

      org yg tgh tido bila tutup habis dgn kain selimut…
      org tu adalah org yg bnr2 byk ilmu yg luar biasa…

      • BudaKGeniUs says:

        WOI…KO PERLI AKU KE?

        Ade org tido pakai underwear je..
        tu mcmna plak nk klasifikasikan tu?

        • Penari Poco2 says:

          kalu pakai underwear jer, maknanyer org tu langsung xde ilmu sebab…DIA TAK TAKUT NYAMUK GIGIT…
          BANGUN PAGI BESOK BYK YANG BENGKAK2…

        • BudaKGeniUs says:

          APE YG BENGKAK?

          hahahahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahah………..

        • Penari Poco2 says:

          Ya Allah ko nih…
          melatah x habis…byk ruang ko makan…
          ko lapar ker?
          hahahahahaha….

        • BudaKGeniUs says:

          LAPAR AR..TGH MLM mcm nie..

          Pewot yg ketul2 pon bleh lapar..huhuhuhu,,,,

          Nie apesal kite dorg je yg borak2 kat sini?yg len mane?

        • Penari Poco2 says:

          ala…ko mcm xtau plak…
          aku dah bgtau td, diorg tu sporting…
          xnak kacau kite dating…
          hahahahah….

        • BudaKGeniUs says:

          DATING MENDA APA PLAK..?!!

          Nie bukan dating,
          Nie kita berdua je borak2 kat sini..
          Kalau kak nara tgk,
          Sure geleng kepala..
          hehehe..
          Bukan jadi ruangan komen,
          tapi ruangan jiwang..kakakaka

          hehehe….

          p/s: Aku bukan jiwang tapi rock ballad..heheh

        • Penari Poco2 says:

          x tanyer pun!!!!!

  4. futurelawyer says:

    adei..buhring nyer bace komen2 kat sini…ingtkan dikomen aper yg diletak diatas…

  5. aida says:

    hurmmmm…ntah laaa….

  6. minnie comey says:

    sib bek nampak tetek je..kalau tersembul puting lg parahhhhh…

  7. sha says:

    miang r penulis ni….hehehehehehe

  8. zaiyss says:

    perh…malu nya..tapi per yang aku perhatikan dia cam sengaja tolak dua2 tangan dia kebelakang…yang sebelum butang baju dia terbuka 2..cam buat2 lak…erm nak cari kontroversi kot…pe2 je la ni sekadar per yang aku perhatikan dari video 2 la ka…huhu

    • DelimaSaraa says:

      tak lar…kekadang lubang butang baju tu besar..mudah terbukak..dia tak sengaja tuuu kot…hehe…

      • Penari Poco2 says:

        mmg sengajapun…
        kalau x sengaja nape sblm tu x check dulu butang tu…
        mmg dah di set agar mudah terlepas masa nak bg pengumuman…

        • DelimaSaraa says:

          ko no Penari Poco2…tu kan baju sponser…janji pakai jer..kalau komen lebey2 karang tekdek pulak nak sponser…so, pakai je lar…

  9. puteriaquarius81 says:

    hampeh jer dialog pic tu.. hihi lawak

  10. aida says:

    cm ner k.nara tau ea…

  11. keyz says:

    hahaha.. makcik lawak tul.. habeh la madu makcik oit… camna eh kalo butang tu terus terbka smpai bawah.. perghh……

  12. minnie2comey says:

    busannye aku meraepek sowg2 kat cni..poco2 majuk lak gniusnye xde..aku jgk yang gilo komen sowg2..busan r kak nara..update r gambo baru..leh gak aku jd yg first ha..huhu

  13. pokcik says:

    yes… my first komen… my first komen. yehuuuu komen first. jangan jeless tawww…

  14. ::CYRUS:: says:

    ALLOP

  15. Lera Finn says:

    Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

  16. Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

  17. porno izle says:

    hello it is my first post on this website and to start with I would like to thank for the great quality information, which I were able to find in this and all previous posts , it really helped me a lot. I will definitely add this blog on my google reader ;) Also, I would like to ask – don’t you mind if I will quate some information from your website since I am writing articles for the Associated Content, Ezine and other articles directories (this is my part time job)? It would really help me with some of mine articles. Of course, I will mention your blog name or URL (not all articles directories allows URL’s , so I can’t 100% promise that you will get a direct link to your blog).