Written by AbangNara | April 22nd, 2011

Mungkin ramai yang belum tahu bahawa BeautifulNara kini sudah bergabung dengan 1Tube.my untuk menerjah artis-artis popular Malaysia menerusi video. Kiranya ala-ala Melodi tetapi soalannya lebih santai, kelakar dan sempoi. Terjahan kali ini dilakukan kepada Heliza Helmi yang Facebook Pagenya sudah mencecah 600 ribu Like. Video di atas ialah video part 1 daripada 2 video interview BeautifulNara bersama Heliza.

Sila abaikan soalan terakhir sebab ingatkan soalan tersebut tak keluar. Hehehe.

P/S: terjah blog ini utk buat duit melalui bidang insurans

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

67 responses to (VIDEO)Heliza Helmi Jawap Soalan Panas BeautifulNara Dengan Cutenya!!!

  1. myCeloteh says:

    comelnya.. ewww…

    0
    0
  2. Delaila Rose Maria says:

    MANIS ORANG NYA, LEMBUT TUTUR NYA. INDAH BUDI BAHASA NYA. ALHAMDULLILAH.

    0
    0
  3. Bambang says:

    Taknak jadi penceramah ke cik heliza ni

    0
    0
  4. abe_man says:

    haha…abg nara pandai amek kesempatan…mengamuk la kak nara.haha.

    0
    0
  5. syuhada says:

    heliza ni comel sangat.. dy bukan buat2 lah.. dah memang dy comel.. napa lah nak dengki.. abg nara ni nak kat lisa ke kat heliza sebenarnye.. kak nara marah baru tahu

    0
    0
    • gyulee gyuri says:

      gosip lisa dgn yusry…BN dah patah hati..p kat heliza plak…huahuahua…semua yg cantil2 , comel2 yg BN nak…yg tak cantik reject..tak pernah pn ada cite dlm BN ni…BN hensem ke..?heheheheh

      0
      0
  6. alcatraz77 says:

    memang cute pun awak ni…. syg diye hehe…. :)

    kalau korang sy aku jom la ziarah blog aku pulak…. :P

    0
    0
  7. asya says:

    contact lens besa.

    0
    0
  8. madam o lala says:

    mmm…kenapa TV3 tak panggil untuk pengacara rancangan Safiyya @ nona? tak jemu mata madam memandang… o la la…

    0
    0
  9. ewan says:

    heliza..suara 2 aurat..xkesa la cara ape sklipon,pmpn xptt nynyi2 ni..y haram ttp haram..xbleyh nk halalkn dgn apa cara sklipon..Allah nk uji awk skng ni..hurm..kn ak lebih2 org marah plak..

    0
    0
    • ayam says:

      haram bile perempuan buat suare menggatal dan buat lelaki tu up faham ?

      0
      0
      • ayam percik says:

        awwwwwww!!! i tgh buat suara mggatal ni.you up x?

        0
        0
      • tulip says:

        Encik atau Cik Ayam, saya bersetuju dengan pandangan Ewan. Saya fikir, anda juga harus faham. Suara perempuan itu sememangnya aurat. Suara perempuan bukan sahaja haram apabila perempuan tersebut sengaja bersikap ‘tidak sopan dan bernada pujuk rayu’, malahan bagi tujuan menyanyi juga boleh dihukumkan haram; kerana peminat lelaki dan perempuan bercampur antara satu sama. Sedangkan bercakap sesuatu yang tidak mendatangkan manfaat pun adalah sangat ditegah, apatah lagi menyanyi yang disertai lenggok yang mungkin menaikkan syahwat lelaki?

        Pada peminat wanita, lenggok atau gemalai tangan yang kelihatan biasa sahaja mungkin tidak dikira sebagai aksi yang agak menggoda, tetapi bagaimana dengan pemikiran lelaki yang jauh lebih ‘plain’ dan berbeza dengan pemikiran wanita?

        Saya perhatikan, peminat Heliza juga lazimnya tidak segan silu bercampur lelaki dan perempuan. Dalam hal ini, bukan sahaja peminat yang telah melanggar hukum, malahan penyanyi juga kerana penyanyi itu boleh dijadikan asbab kepada perlakuan peminat yang tidak mengendahkan pergaulan tanpa batas.

        Terima kasih. Semoga anda lebih faham.

        0
        0
    • i hate hipocritzzz says:

      makcik harap heliza bace komen ko ewan..

      0
      0
  10. watever says:

    btol ewan ~
    minah ni pon biase je xyah nk bajet comel sgt

    0
    0
  11. Nana says:

    Amboi abg nara~~~bukan maen menggatal ye… siap2 la nak kena dgn kak nara nanti~~

    0
    0
  12. jimmy says:

    bila la dapat jumpa org mcm heliza ni. cukup pakej buat bini

    0
    0
  13. eja says:

    ye suara perempuan aurat….
    tp klu digunakan untuk sampaikn sesuatu kebenaran pon salah ke??
    even lagu yg disampaikn punya isi??
    means perempuan lgsung xblh bersuara??
    hbs untuk apa perempuan dikurniakn suara wahai lelaki????

    0
    0
    • Manis says:

      Kehadapan cik/puan eja,
      saya sangat terpanggil untuk menjawab soalan anda although saya ni perempuan.

      weyh, kau kena faham apa yang dimaksudkan “suara itu aurat”. Apa yang commenter sebelum ni maksudkan ialah suara itu bukan untuk tujuan hiburan or what. Kita sebagai perempuan ni dikurniakan suara untuk bercakap bukan untuk bernyanyi, berkaraoke and etc. Sekarang ni, bukan kita tak boleh cakap langsung. Kau kena faham konsep tu. Kalau kau tak faham juga, rujuklah kepada ustaz or what. Tapi kalau kau rasa nak nyanyi sangat2 kau nyanyi la dalam rumah ke bilik air ke asalkan kau tak tayang suara kau pada lelaki. Kau ada tanya kalau suara digunakan untuk kebenaran salah ke, untuk menjawab soalan kau, kalau nak berdakwah sangat, pergilah jadi pendakwah bebas or what, tak perlu kot nak jadi penyanyi untuk menyampaikan dakwah. Banyak lagi cara untuk menyampaikan kebenaran selain daripada menjadi seorang penyanyi.

      p/s : harap kau bolehlah memahami apa yang aku cuba sampaikan dengan hati yang terbuka, kalau tak faham juga, rujuklah ustaz ir ustazah ok ?

      0
      0
      • gadis says:

        salam..kalo xslap sy mmg suara wanita tu aurat tp kalo perempuan tu sengaja membuat suarany manje,mengade2, menggoda lelaki dengan suarany.

        0
        0
      • hamba Allah says:

        BETUL..SUARA WANITA YG DI LENGGANG LENGGOK KAN ADALAH “AURAT…”…………..SUARA WANITA ITU BISA MENGGETAR NALURI LELAKI.
        SUARA WANITA AURAT…JIKA DI SALAH GUNA KAN.TITIK.

        0
        0
    • john says:

      suara pompuan???
      azan pon haram bg pompuan!!
      sendiri pk la brader!

      0
      0
  14. sandra says:

    wahai cik eja…suara pompuan mmg aurat…jgn menafikan hukum ALLAH…

    0
    0
  15. lololo says:

    weh, apekenama lagu di akhir video ni hah???macam best la pulak lagu ni.hehehek

    0
    0
  16. kucha says:

    xpe la 2..brubah sesikit..abg suukee!!..nnti abg g lamar yer..hehehhehehehhe

    0
    0
  17. diana says:

    tgk heliza nie, tetibe teringat selebriti yg btudung gak – Datin Norjuma… pe citer dier eh?

    Pepun, suke Heliza..comel…

    0
    0
  18. salam says:

    salam..sy penah satu flght dgn artis ni..emhmm….mcm x serupa bikin je cakap dia ni..kata happy go lucky..mesra alam..tapi bila saya jumpa dua dua benda tu x da..duduk sama tunggu flght hampeh sombong x senyum..saya tegur bila sama tunggu bagasi hampeh x tgok saya pun bila bercakap…bukan popular sgt pun lahhhhhhh…..sikit sbyak manusia ada hipokritnya..apa pun..x pa lahhh…saya x kesahhhhhh…

    0
    0
    • tengkudiana says:

      ye ker mcm tu..pnah gak jumpe kt shoping complex!! mmg friendly la…xde masalh pun…

      0
      0
    • kucha says:

      dia pon xsmpurna..sometimes bad mood,biasa la 2..ari 2 penah jmpe dia..baekk giler!

      0
      0
    • Enemy~ says:

      weh die dak ums…die pon mmg sombong la weh..kalo ramai2 jer die ok kot…..~

      0
      0
    • lin says:

      pelik ar kau ni kann, takkan la orang tu nak bergelak ketawa spnjg mase. ade jugak mase moody ke ape. mcm kau tak macam tu. tak puas hati pulak tego org, org tk bls. kau ni strangers, kat airport plak tu, mmg ptt pon die tak bls!

      0
      0
      • salam says:

        salam..memang la x kan nak gelak ketawa sepanjang masa..sy cuma nak ckp yg dia ni bukan lah happy go lucky n mesra alam sesangat mcm yg dia kata tu..sy ni pempuan..stangers awak kata sy?hbis tu kalau semua owang luar tegur artis itu stangers ka?dr situ la kita nak kenal hati budi sebenar artis..x kan time ada knsert jer baru nak beramah mesra..itula hipokrit namanya..kira bagus la sy nak tegur dia dulu..punya penuh flght kami hari tu owang lain x tegur dia punn sebb x brapa nak popular tapi sy tegur dgn niat ingat dia ramah nak diajak bebual..sekali kauuu..x dilayan…huhhhhh….sy bukan x suka artis tapi cuma nak g tahu realiti bila kami bertemu..x salah share kan?

        0
        0
  19. hairan says:

    KENAPA MATA BESAR????? hahaha..jawabla heliza..apesal kau xjawab..jawab jela heliza “sebenanye saye pakai anak mate palsu!! name glamor nye kontek lense korea!!”

    hahah

    0
    0
  20. tengkudiana says:

    jgn terlalu mencari kesempurnaan pada org lain sedangkan kite semua tahu tiada kesempurnaan dalam diri manusia… ;]

    nway, mmg die cantik..bijak…sopan..itu dah memadai kalu dibandingkan dengan ramaja2 hari ini.. org2 yg x bekenan kt die tu.. ‘ko ade ciri2 mcm die???’

    0
    0
  21. oha says:

    soalan2 nara smua nya bodoh2 belaka.bodoh sgt ke nara nie?

    0
    0
  22. mem says:

    sengal 1tube… 1malaysia logo..
    bahasa malaysia pun takde.. agak2 la..
    mana developer nih yang buat nih. bende senang tukar language pun tkleh buat ker…
    tahu la software ni beli n just run,,

    0
    0
  23. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu kalau bebual ngan orng lagi sopan dari si hliza ni siap anggok2 geleng2 lagi tau !!! jangan tk caya haaaaaaaaaaa

    0
    0
  24. GegakGempita says:

    kenape xleh tgok?? die tulis video stream not found.. why?? anybody please help..

    0
    0
  25. mencarikonklusi says:

    comeynyer heliza :)

    0
    0
  26. mencarikonklusi says:

    so sweet!!! :)

    0
    0
  27. hamba Allah says:

    “subhanallah”
    setahu sy,kita x boleh memuji ciptaan manusia itu dgn kalimah ini. subhanallah maksudnya mha suci allah..dan khas di puji2 kan keats yg maha PENCIPTA..KEBESARAN NYA..ALAM CAKERAWALA DAN SEBAGAINYA..bukan memuji besarnya ofis tersebut..sorry heliza..nak betulkan yg ni jer..

    0
    0
    • ayam says:

      siapa yang mencipta otak manusia untuk buat bnde2 cantik kan ? fikir lah lebih dalam grr

      0
      0
      • ayam percik says:

        wei! ko dengr ke dia puji mcm ni..’subhanallah..cerdiknyer otak mnusia yg buat ofis ni’
        ko patot fkir dalam.gali.gali.gali

        0
        0
      • tulip says:

        Ayam, I think you should be more behave. Bukan itu maksud hamba Allah. Haih..

        0
        0
  28. ku disini says:

    budget comel!menyampah!ckp biase2 je x boleh??

    0
    0
  29. Tina turner says:

    Suara tu aurat wanita.. Pompuan makruh untuk ckap wow hensemnye laki tu.. Cakap je dalam hati xpe. Manakala laki bleh la cakap fuuyyo cun gler awek tu..

    0
    0
  30. jeng jeng says:

    haha pkai geolens la bangnara. lol.

    0
    0
  31. i hate hipocritzzz says:

    plastik….

    0
    0
  32. gadis cumil says:

    suke kt heliza. cr die pkai tudung dh berubah sekarang, labuh je, tutup dada..dlu terangkat jgk nmpk dada. mgkn die x perfect mana, tp die blh jd contoh pd anak2 muda zaman ni

    0
    0
  33. sebok nak kutuk pasal says:

    people make mistake !

    0
    0
  34. MateKecil says:

    mane2 yg berkate xelok tu, simpan je la dlm at ye he..berpkiran buruk pn xelok apatah lg nk sebut2.heliza pn baik n comel ape,cnang at tgk.at least dia xde la nk jwb bukan2 kn kn

    0
    0
  35. Azwan says:

    kita ni nak jadi saudi arabia ke….tengok la minah2 arab kesian..jantan arab p gedik dengan minah2 lain..tu sebab minah2 arab jadi pak turut jantan..semua salah bila buat..

    0
    0
  36. lalalalaa says:

    aku pelik btol lah, apsal ramai ckp mata si heliza ni besa sngt? bkn ke terang terangan pakai contact lens size 50 sen pnye? hahaha

    0
    0
  37. Saya says:

    Tak baik kutuk2 org… ish3.. Astaghfirullaha’azim

    0
    0
  38. iera says:

    salah satu ciptaan Allah yang sungguh indah dan menyejukkan mata

    0
    0