Written by AbangNara | November 22nd, 2010

Rakan media kami di OhBulan dan RotiKaya telah pun berkongsi video tarian 4 wanita jelita iaitu Daphne Iking, Atilia, Dynas dan Sazzy Falak yang menari mengikut lagu Michael Jackson. Bak kata rakan media kami, memang wajarlah mereka dapat mengekalkan kelangsingan badan mereka. Asal ada waktu terluang ajer mereka akan bersenam mengeluarkan peluh. Kita ada?

Layan tarian mereka dan kalau rajin silalah menari mengikut gaya rentak mereka. Kami respek dengan gaya hidup sihat 4 jelitawan ini. Oh ya, sebelum terlupa, kami ingin ucapkan tahniah sekali lagi kepada Sazzy Falak yang sedang mengandung 3 bulan. Semoga semuanya selamat.

P.S: Kami tengah betulkan “Like” and “Dislike” kat komen. Harap semua bersabar ye. Kami pun tak tahu apa puncanya. Semalam boleh tapi hari ini tiba-tiba tak boleh pulak.

90 responses to (VIDEO)Daphne Iking, Atilia,Sazzy Falak Dan Dynas Bersenam Dengan Lagu Michael Jackson

  1. mek ju says:

    yes….1st!!!

    0
    0
  2. kelih2jeling2 says:

    ada yg abang nara tertinggal…selain Daphne Iking, Atilia, Dynas dan Sazzy Falak, ade 2 org lagi…aishah sinclair & yasmin hani

    0
    0
  3. miss suka masak says:

    exercise???

    0
    0
  4. weee says:

    seksinya dynas..

    0
    0
  5. Kancilbiru says:

    seronoknya dapat exercise macam ni dgn kawan2….hihihi

    0
    0
  6. neyo says:

    apesal over je
    gadis melayu~

    0
    0
  7. Queen Ria says:

    ok la tu.. bgs dr yg g clubbing smua tu..

    0
    0
  8. AbangNara says:

    maaf terlepas beberapa nama. heheh. terima kasih yg updatekan nama diorang

    0
    0
  9. kakisalon says:

    like yasmin hani

    0
    0
  10. tv3 suku says:

    apasal tak boleh dah nak Like or Dislike nie?….

    0
    0
  11. tenakulum says:

    yg tengah tu paling hot la

    0
    0
  12. hehehehe says:

    mcm ulat beluncas…hehehe

    0
    0
  13. Piston Pecah says:

    wah,makin rasa nak sihat plak tengok mereka bersenam…selain senam,pemakanan pon kene jaga gak..tu yang den tak mampu tu..ish

    0
    0
  14. nabbella says:

    ntah ape2.. ulah tak senonohh

    0
    0
  15. tok lamah says:

    apa kew jadah ni bang nara ooi ..!! goyang2 ni .. auratnya bergoyang ..

    0
    0
  16. new gen says:

    this hot mama sure know how to paaaArTY!!

    0
    0
  17. memang terbaik ah dorg ni..solid molid..huhu

    0
    0
  18. pria kacak says:

    senaman yang bagus…boleh kurus kan badan.. x macam silentgirl. gemok lagi montel…i love dynaz

    0
    0
    • miss suka masak says:

      apehal kutuk2 silent girl lak nie saudara??ada masalah ke??

      mulot 2 letak la insurans ckit…

      0
      0
  19. […] Panas, (VIDEO)Daphne Iking, Atilia,Sazzy Falak Dan Dynas Bersenam Dengan Lagu Michael Jackson Submitted by selebriti on November 22, 2010 […]

    0
    0
  20. Hajimaru says:

    i biasa exercise goyang gerudi lagu inul je…pinggang pun ramping cam saloma…auwwww..ada sapa nk join i ke…

    0
    0
  21. Reena says:

    Badan Aishah nampak lebih sihat berbanding lain. I mean, tak la kurus keremping sgt. Ada shape. Nice.

    0
    0
    • comelnya says:

      xderla kurus keremping pun, okei jer cuma perut daphne tu mcm nk kena jaga, nampak ciri2 ada lemak tepu sikit

      0
      0
  22. kurus says:

    aku memang suka Dynaz anak Datuk Moketar nih..
    aku rasa bila dier diri jer bersblahan dgn yg lelain..
    astaga…terserlahlah kelebihan dier dri ujung rambut smpai ujung kaki..

    aku bayangkan..orang bertuah punya badan mcm dia ni..bila kt padang ramai2..dalam ratus2 orng tu..tetap org akan nampak dia dolu..alahai..

    0
    0
    • comelnya says:

      kalo diorang ni xdikenali n berada di tgh padang yg ramai org, org yg aku akan perasan kewujudannya adlh dynas walopun dia mendiamkan diri. yg lelain tu kalo ngengada lebih baru perasan.

      0
      0
    • milix says:

      setuju..dlm video ni pun..biapun dia yg plg ttutup..mte mmg ttumpu kat dia…

      0
      0
  23. RiRi says:

    teringat plak kwn2 aku..huhu…

    0
    0
  24. chup… wase2 ade bace lam paper Sazzy kate lum pegnen lai..hmmm mana satu btul ni. klu btul, tahniah…. jeles gak nih..nk gak heheheh

    0
    0
  25. blurrrrrrr says:

    seksinya yasmin hani.. wuhuwuhu

    0
    0
  26. belacan~hangus says:

    huhu..

    bestnya deorang..

    0
    0
  27. Kasih says:

    bgs kalo artis2 wt xtvt2 sihat cam nie… xder la org asik ckp yg artis ni tau wt xtvt2 x bermoral jer….

    tp dlm sumer2 tu aura dynas yg paling terserlah la….. mmg mata spot dia jer… cool ;)

    0
    0
  28. beautyhoney says:

    best nye kalau pakat ramai2 wat camni ngan member2..happening dan enjoi

    0
    0
  29. detective conan says:

    bagi aku biasa la diorg exercise bkn nye gi clubbing pun..yg sesetengah manusia perangai mmg aku tak faham kata rosak la apa la..for me its kind of enjoying a lifestyle ..yg setengah tu statement tak leh blah kata mak budak dah elok shut off recorde..mak budak tak leh exercise ke? bnyk mak2 yg aku tgk gi aerobik..ubahlah mentaliti..yg tu tak boleh yg ni tak boleh..jgn jadi defensive sgt

    0
    0
  30. angels and devils says:

    ni betul2 aerobic ker?
    pesal atilia, yasmin hani & dynaz pakai baju mcm nak gi club jer? siap ader topi & anting2 lawa lagi tuh..
    maybe diorg nak practice tarian dulu before step into club malam tu gak..kira nak buat dance serentak masa on the dance floor nanti..
    eh ader ke org aerobic pakai jeans mcm si aishah tu? hahahah..kalo korg nak ckp diorg ni buat aktiviti sehat aku rase mcm x logik jer..
    korang pikir la sendiri…muahahhahahaa

    0
    0
    • detective conan says:

      think positive la macha..mana tau diorg dr tempat lain ke..jgn sesuka judge org..

      0
      0
      • lala land says:

        kalo ye pun nak aerobic, takyah la pakai jeans ..tu lagi la merbahayakan badan sbb guna pakaian ketat mase nak bersenam..
        kot2 u pun mcm diorg ke x, detective? hehehe :P
        ke u suke tgk pompuan2 cmni gak..goyang2 depan u.. hahaha

        0
        0
  31. mia says:

    banyak lg cara lain nak exercise yg lebih clean..ni dh mcm saje nk menggedik, bontot tertonggeng, lidah terjelir (daphne)…kalau btl2 exercise bkn cmni gayanye… pikir2kan lah….

    0
    0
    • detective conan says:

      yg kau tak puas hati sgt nape..menari tu pun boleh kata exercise gak..mengeluarkan peluh mempercepatkan jantung mengepam darah dan memperbanyakkan oxygen dlm bdn..ntah2 kau pun teringin nk menari cam tu..huhu

      0
      0
  32. Tak boleh says:

    ini mana boleh ni…aurat terdedah….yasmin tak pakai bra kot i tgk…korang ni sume pun satu…ada ke tgk lokasi clubiing ke tak?

    pakaian dah la barat….mana boleh…spagetti tu…kita islam mana boleh macam tu…menari macam tu pun dah kira teruk….

    kiamat kiamat

    0
    0
  33. tenukliar says:

    macam tulah dunia akhir zaman apa yang artis buat semua betul . Tak kisah kalu diorang nak exercise pon bila dah masuk dalam blog buat malu islam saja > Ya ALLAH jauhkan kami daripada malapetaka -MU

    0
    0
    • mia says:

      betul tu. ape je dorg buat smua betul. pdahal dh terang2 dorg saje nk nonggeng dpn kamera je..kalo x publish no hal la. ni satu dunia leh tgk . yg bestnya, sumenye islam kcuali daphne, n ada jgk BINI org

      0
      0
  34. mia says:

    Conan, yg ko sakit hati sgt knapa? Defensive x tntu psl.. Suke ati aku la nk komen ape pn, bkn aku tuju kt ko. Ko laki dorg ke yg nk sebok sgt marah2 kami. Dh mmg x sesuai nk exercise cmtu, dgn jeans la, tali pinggang la. Ko g tnya instructor fitness first, ada ke org eksesais rupe ni? Ko sbnrnye suke kan tgk seluar si daphne ketat nk mmpos smp termsuk celah ttuuuuttt.. Sbb tu ko emo lebey2. Hahahahaa

    0
    0
    • miss suka masak says:

      conan je emo lebih2…..sabarla mia…

      0
      0
      • detective conan says:

        biar rr..diorg nk exercise ke apa ke..yg kau dengki apahal..kata aku emo kau lagi rr..statement dengki..smbang aurat konon..mmg aurat tu wajib tutup, kata dosa la apa la..yg kau komen dlm ni apsal gi la kata dpn2..prejudis

        0
        0
        • mia says:

          wohoo!! cayalah conan!! mempertahankan org yg dh tntu salah mmbuka aurat! cayalah tepuk sikit utk conan! macam…bangga yek..??? dorg bg bape sen kt ko defend dorg..? KESHIAAAAANNN

          0
          0
    • Julie says:

      Itu namanya menari…bukan bersenam..artikel ni salah sebut. Korang pun tak reti nak bezakan ke…

      0
      0
  35. lin says:

    aishah sinclair yg melayu celup tu pn x pakai sexy macam atilia, sazzy n yasmin hani.. salute kat aishah n dynaz sbb tutup sikit huhu

    0
    0
  36. angels and devils says:

    conan suke sgt tgk video cmni ek… :P

    0
    0
  37. incognito says:

    a classic case of A.D.D-ATTENTION DEFICIT HYPERACTIVITY DISORDER…lol

    0
    0
  38. hitlon says:

    damn atilia body sooooo hotttttt

    0
    0
  39. I appreciate for this excellent topic and narrative of current interrogation. You’ve laid it out superior than any discussion I’ve observed. Also thx for citing my text on it. Your’s takes it way greater.

    0
    0
  40. ss says:

    hahaha,,lwk la aq tgok dorg nie..
    tpi bsnam tok kshtan gak..

    0
    0
  41. amoy says:

    dorang senam jeq kot , law cam tu tak bleh ttop mate jgn tgk . aurat dose didedah n dilihat . so sape tak suka ttop mata , yg suke g r tgk . dosa sndiri tanggung ye , artis2 ni dah sah2 dose …

    0
    0
  42. maswari saman says:

    Bagus untuk kesihatan tapi………..off record de…..

    0
    0
  43. beruk says:

    yasmin hani cute baby

    0
    0
  44. kelly claskron says:

    ternampak something kat video terakhir

    0
    0
  45. I wanted to post you this tiny observation to finally thank you so much the moment again regarding the beautiful strategies you have contributed on this page. This has been quite wonderfully generous of you to offer freely what exactly a few individuals might have advertised for an electronic book to get some profit on their own, especially considering the fact that you could possibly have done it if you ever decided. Those strategies additionally acted to provide a good way to know that many people have similar keenness like my personal own to know lots more with regard to this matter. I know there are millions of more fun occasions up front for many who browse through your website.

    0
    0