Written by AbangNara | April 27th, 2011

Wow. Tak sangka sesungguhnya Kilafairy boleh nyanyi lagu Hindustan. Sedap pulak tue. Abang Nara tak tahu la kalau pronounciation dia betul atau pun tidak, tapi boleh tahan jugak lah suara dia. Terasa macam dalam filem Kuch Kuch Hota Hei pulak. Bawah nie pulak video Kilafairy nyanyi lagu Aku Bukan Untukmu.

Not bad jugak kan? Fikir punya fikir patutlah suara si Kilafairy nie sedap semacam je. Abang Nara terlupa yang dia anak Rohana Jalil. Like mother like daughter la nie. Mantap!!!

P.S: Macam-macam hal ada kat Malaysia nie.

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

133 responses to (VIDEO)Bila Kilafairy Nyanyi Lagu Hindustan…

  1. ina says:

    nk jd yg pertama!!!
    hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • Lynn says:

      wah congrates.. eheh

      aku rasa kila nih hot la. rambut dia, body dia.. mmg sexy.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
      • miss_hujan says:

        mantapp..full pakej..hope dia pandai la bwak diri dlm dunia artist ni..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • RC one, two tree, for pie says:

          tak bek kutok dier, apa salah dier kat korang?? tapi tak guna jugak sanjung dia. apa dapat?? tengok, n kalau dah memang suara dier sedap, diam jer la.. kalau tak sedap.tak yah dengar..

          p/s: walaupon tak suka tak benci, still nak confess yang bodu dier memang meletop! tapi muker macam makcik.hehe :P

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
        • shitt says:

          apa ko merepak ni?? abis yg ko komen2 ni apa jadah?? ko sedang memuji ka??? sewel !

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
        • orak arik says:

          lawak la ko ni RC apa kebenda ntah nama ko ni.. lain kali pikir sebelum komen.. kah kah .. bodo

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • xxx says:

        nyanyi lgu filim mann rs still cam KKCH? huu

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
      • comei says:

        memang diakui dia memang ‘hot’ & talented.cuma sayang umo muda tapi muka dah macam 30-an.seolah2, hilang masa remaja.ni, kalo umo 30, x tau la nak cakap camner..sekarang, boleh la laki2 rebut. nanti, esok2 dtinggalkan.

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • evanescene says:

      PERLU KE ADA NAMA ‘FAIRY’ KAT NAMA DIA NI. KONON ANGEL LAH TU. BOTOX SANA SINI. MEMANG TAK LA!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • kebaboommm says:

      sedap ke suare mak she olss????mak nye plak ratu cucuk n dah mcm nyah kertu je i tgk…hehhe..kila ni 19yo baru, i dont think die dah cucuk2 kot…muka byk je kawah mawah bulan mek tgk…hehhee..

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • abang jaijai says:

      apesal lain suara lagu hindustan dgn lagu indon tu?

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • sukaati akula.. says:

      lama2 tgk dia kan..xdela teruk sngt..maksud aku..dr segi sikap..bkn penampilan/…mula2 nmpk dia cam sombong…tp bila tgk btol2..dia ni cam ok plak..tp xtaula kan ..cuma bg aku,dia ni cam ok je..walopon mule2 aku rasa dia xbest…

      tp dia nyanyi hindustan tu aku suka…

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      tapi kenape suara dia di halus2 kan? tk orignal langsung !!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        kalau nyanyi macm gini minah jambu pn bolehhhhh !!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. fEnin says:

    kenapa ek semua cam nak naik kan nama si Kilafairy ni…..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  3. anum says:

    ok lh.. tp tk ble blah bibir, mate segala nye botox

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Lipstick Hijau says:

      sy x rasa dia pakai botox…..kalau dia pakai botox mesti kulit dia licin…….

      myb muka kila ne unik….n lain dr lain so bnyk la yg wat spekulasi…….

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • maaf ya says:

        interview di melodi baru-baru bila dia bercakap bibirnya macam ok tetapi interview sebelumnya(RANCANGAN APA DAH LUPA) biladia bercakap bibir atasnya pelik, macam ternaiknaik pula. itu yg saya perasaan. kalau mata saya
        yg tersilap,maaf ya…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  4. sape2 la says:

    nape aku dgr suara dia sengau?ke aku silap dgr?korg lak cmne?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  5. azreeny says:

    wow..yg nyanyi lagi hindustan tuh cm sore Shreya Ghosal…mantap tuh..xramai yg ley nyanyi lagu hindustan bagus cmnih…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  6. khalis says:

    walaupun malas nak ngaku tapi memang sedap jugakla suaranya..tapi mesti takleh wat persembahan kat selangor kalau seksi camni

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  7. alcatraz77 says:

    boleh tahan la abgNara sora dia…. tapi sora aku lagi pawa hehe… jom singgah blog aku kalau nak tau pawa tak pawa…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  8. Jabun says:

    Wow interesting

    cemanalah agaknya lau

    kila bwa lgu dangdut

    mesti mengode abis.fuh!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  9. AKU says:

    kila ni mmg dari kecik dulu lagi kan dia dok nyanyi lagu hindustan..masa sekolah rendah lagii…kalo ada function2 kat TV…tp masa tu x expose sgt la…kan dia penah glamer gak sbb budak kecik nyanyi lagu hindustan..anak rohana jalil org kata…hehheh…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  10. Sinar R says:

    wow… kila nyanyi lagu hindustan .. ehehehe

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  11. suarapeople says:

    bibir dia seksi…hahaahha suke suke suke suki :)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  12. aku lah pulak says:

    lagu lam filem man ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. KL says:

    lagu hindustan tu fake siot…miming jr tu…tipu siot suara sebijik suara lagu asal…wtf

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • gilow says:

      yela.. dgr pn mcm miming kan.. lagu ngan bibir lari. ..xsama.. cuba korang tgk betul2 bibir dia ms dia nyanyi lgu hindustan tu.

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • benci KO says:

      xtgk melodi ke? dah la MENUDUH…MENCARUT pulak.. cukup dh pakej ko

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  14. LoLyat says:

    ingatkan dia ni jual aset punggung dan dada je
    bagus la kalo ade bakat nyanyian tu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  15. hujanlebat says:

    betul ke tu sore dia? mcm BUKAN ok. miming apa? Sebijik mcm penyanyi asal pulak! muka and bibir SAH cucuk! Aku tak caya tak cucuk!

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • cin says:

      silalah tengok melodi minggu lepas kat tonton ye…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • hujanlebat says:

        ala..aku tk tengok lah. ko eksplain sket!

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • benci KO says:

          tgk je la…ko dh RAJIN komen cni, siap KUTUK dia lgi, xkan xrajin nk pegi SEARCH vid melodi tu…mmg dia pandai nyanyi lgu hindustan

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  16. aku glemer says:

    WTH!! lagu hindustan tu dia miming…. nk menipu agak2 ar…. tak berkenan aku ngan betina ni…. dorang2 ni semua tk takut mati ke ha?… dedah sana dedah sin, cocok sana cocok sini…. huh!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • yume says:

      memang suara dia yang menyanyi.. mana ada miming… kalau tak tau tu, jangan pakai menuduh. lainlah dia upload sendiri.. ni kat melodi yang wartawan tu yang suruh dia nyanyi..

      inilah orang kita tak suka sikit.. semua benda kata tak betul.. kalau suka.. buat benda tak elok pun dok back up.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
    • cik chentadia says:

      Please la korang2 yg xpuas hati nk kutuk tuhh.. da korang x minat kn? so..org tu nyanyi pon kata fake..miming..apa laaaaa.. da father dia mmg kturunan hind (xpasti..tp mmg bkn mlayu) so no wonder la dia d bsarkan dgn lagu hindi mcm ni..

      BTW.. u memang talented n SuPERB la Kilafairy tail!! i sokong u punya nyanyian.. yg laen..no komen!

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  17. monalisa says:

    mmg power suara dia bwk lagu hindustan..klu x silap aku,father dia de darah india..no wonder la dia leh bwk lg tue dgn bagus..dh ade darah kacukan india…..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  18. AKU says:

    mmg sora dia lah!! dah tau bongok bab2 skil sora ni jgn la nak kutuk2 org…bukan susah pun nak buat sora kecik hindustan tuu..pegi jerr tny semua penyanyi…semua bole nyanyi jerr lagu hindustan…korang pun yg dok kutuk2 ni kalo ada skil sora mcm tu..mmg leh nyanyii sora halus tuu…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  19. Saz says:

    tg0k mel0di ahad lepas dia nyanyi lagu hindustan live….

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  20. zaia says:

    erk.bukan senang nk nyanyi suara kecik2 mcm hindustan tu..dia bwak lagu tu menjadi dn sedap je..suara dia nyanyi lagu Rossa tu pn sedap gak..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  21. sue says:

    ade ke budak semuda die cucuk???
    aku macam xcaye la..xkan la budak muda belia gni nk cucuk bagai..botox segala…cube korang pikir???

    die ritu pernah nyanyi sket kat melodi lagu industan..time d wawancara…hmm boleh la suare die sedap menyanyi..

    bnyk sgt fitnah..sampaikan aku terpikir xkan la budak mude ni cocok2..lain la mak die yang tahap warga emas tu…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • memang dia cucuk di australia hari tu. kenapa asal muda saja ingat tak cucuk ke? nakkekalkan keanjalan kulit lebih lama tu yang harus cuck sini cucuk sana.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
    • evanescene says:

      SUE: KO NI HIDUP ZAMAN BILA NI..? SKANG NI DAH TAK KIRA UMUR LAKALO NAK PAKAI BOTOX.! DUDUK DALAM TEMPURUNG KE APE KO NI SELAMA NI. HAHA

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
      • sue says:

        law kat ausie memang xder pon mude belia cocok ni…tol ape…
        n law ko remaja nk p wat botox pon xmungkin dorg akan buat…da sememangnyer tegang kot..nak wat ape lagi???

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
        • jamban bodoh says:

          bg komen cm bongoks jer ko nilah sue heeii

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 71 Thumb down 0
        • sue says:

          ade ke aku bongok kan sesiaper dalam ni??
          aku pny komen..suke ati aku la nk komen ape..xsuke jangan la reply komen aku? dasar ati busuk..lansung xleh tengok orang cantik..
          n jawapan aku the true iz okey! yg ko nk sentap bongok2 kan org pesal??
          kew pesal bontot ko xtonggek? xpon kew pesal mulut ko xmuncung mcm die?? memang dasar berlaha la ko ni…
          choiii~!!!

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
        • jamban bodoh says:

          komen entah apa2 ko ni.. membahan saja yang ko pandai.. apa rumah ko tak ada cermir ke heiii.. lau tak ada bleh aku taja supaya ko suluh diri ko yang perasan macam bagus sangat heeii..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
        • sue says:

          ko kate aku komen ntah ape2??? kan aku da kata..suke ati aku la nk komen ape pon..ko xsuke yg ko sibuk reply pesal???
          aku membahan???? ko??? yg ko membahan c artis ni ko xfikir??
          hai lah..manusia2..law da dasar ati busuk ni…memang xsedar iyer..sepatotnyer..cermin itu untuk ko yer..untuk orang yang perasan bagus. xsedar diri sendiri yg bongok ngater org…

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  22. caca says:

    kecoh la abg nara ni. mamat af nyanyi sebut tah pape kau kutuk gile. minah ni nyanyi tah btol ke tidak ko suke bkn main. typical lelaki. sooo boring

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • yume says:

      memang lah typical lelaki tapi masalahnya memang suara dia boleh tahan… aku yang perempuan ni pon puji dia… penyanyi hindustan yang sebenar pun suara time nyanyi jer macam ni… betul atau tidak dia nyanyi tu lain, suara best tu lain.

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  23. Ikan Patin says:

    Korang ni tau nak kutuk jer kan….ni msti x tgk Melodi mgu lps…x igt dah wartawan mane yg intebiu si Kila ni…tp wartawan tu der request utk die nyanyi sikit….so die nyanyi lagu Mann tu…mmg la x 100% sama tp still boleh di puji…wpun x suker sgt kat minah ni…xperlu la nk kutuk bagai…die nk suntik ker aper…tu hak die…duit die…x myusah kan korg pun…peace…=)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • hamba Allah says:

      perlu ke nk tgk melodi y byk sgt maksiat tu…
      keje nk buka aib org jek..
      BTW silap la ko kalu ko kta die xnyushkn org kalu die duk cucuk sne cuck sini…
      memgla bkn duit org lain duit die tpnya sok2 dia mati xke myushkn org lain kalu2 ada ape2 xkena ngn mayat die cz mse hdup duk cucuk btox je kejenya..

      peace,….:)

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
      • sprinkler says:

        melodi yg buke aib org, ko tak tengok, beautiful nara ni ape? pulak tuh, rajin pulak ko ngomen cni, entry psl kilafairy pulak tu…

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  24. b4rd says:

    kepada yg ckp dia miming tu … korang mesti tak tgk melodi ahad lepas … dia nyanyi live sora sama mcm video tu

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  25. biar la kat depa says:

    dengan zaman jahiliahnya..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  26. awert says:

    xlogik lansung..xkanla miming,kan ada sebutan yg xbtol..kot ye pn xleh trm kenyataan suara kila sedap,jgnlah perbodohkan diri.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  27. CINTA MELODY says:

    jgn thu mengutuk je..sore aku x sedap mana takat nyanyi dlm bilik air bolehlh x de saper yg dengar..bg aku sedap juga sore Kila..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  28. yume says:

    aku tengok kat melodi tak adalah bibir dia tu obvious sangat… janganlah fitnah orang… kalau betul pun tapi korang tak pastin kira macam fitnah gak lah… dosa kat korang jugak,, dia dapat bertambah pahala.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  29. Anabobo says:

    Lgu hndustn tu mmg best.tp npe xsama lak sore tu time ynyi lgu rossa.?sejibik gila ! Hahaha.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  30. nic@pet says:

    Syakila Nisha Jahangir Khan nama sebenar dia,,, mcm man leh jadi Kilafairy , tibe2 jer leh jadi populer,,,

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • sue says:

      KILA tu d amek dari SYAKILA
      FAIRY d ambil dari FAIRYTALE

      kesimpulan yg dapat d buat mengenai namenyer ini ialah KILA C DONGENG..tu pasal fofular..

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • Amier says:

      Jahangir Khan ialah pemain squash professional Pakistan dari wilayah Peshwar beretnik Pashtun.Wilayah dimana asal moyang aku.
      Bapa Kila Fairy ni nama Jahangir Khan ke?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. nak pelempang? says:

    aku suke punggung die

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  32. Reena says:

    Ada darah khan…no wonder laaa…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  33. spoiler pink says:

    suara dia memang sedap…ape nak dinafikan. cuma seksi aje…moga lepas ni dia kurang2 seksi je.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  34. landax says:

    OK laaah~aahahha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Laaa…anak rohana jalil rupanya…baru je tau..sedap jugak suara dia..seksi siut…kalau jadi macam yun a kat cun lagi…hehehe..SETUJU TAK KAWAN-KAWAN??hehe..btw,korang tak payah gaduh-gaduh kat dalam blog banag Nara,karang kena banned baru taw…Kahkahkah..xpayah la kutuk sapa2..abis koman pun angkat tangan berdoa je apa yang buruk mintak diubahkan..sekali lagi,SETUJU TAK KAWAN-KAWAN?..btw,dah tengok ISU MAK CIK HAJJAH SITT ALWUZARA HINA ISLAM??Kalau nak tengok,boleh klik nama blog saya tue k kawan-kawan.. :-)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  36. Please la korang2 yg xpuas hati nk kutuk tuhh.. da korang x minat kn? so..org tu nyanyi pon kata fake..miming..apa laaaaa.. da father dia mmg kturunan hind (xpasti..tp mmg bkn mlayu) so no wonder la dia d bsarkan dgn lagu hindi mcm ni..

    BTW.. u memang talented n SuPERB la Kilafairy tail!! i sokong u punya nyanyian.. yg laen..no komen!hihi

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  37. sygsyg says:

    suara botox . abis sume nk botox . haishhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. serra says:

    sedap ke sora die? time dgr kat melodi baru ni sengau je..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  39. [...] Link: (VIDEO)Bila Kilafairy Nyanyi Lagu Hindustan… [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. lindalam says:

    agak2 kalu si kila ni nyanyi lagu korea apa yg abg nara nk komen?? eemmm…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. KUTING says:

    serius voice dia mmg best la n body mantap 2:)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  42. Zhaf says:

    mai makan spageti pulak =)

    :: Cara Buat Spageti ::

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. mummy honey says:

    suara dia much much better than zara ayu

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  44. mysara says:

    sedap sora dia..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  45. kurus says:

    aku lom dengar..
    tp bagoslah kalo ada pakej..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kurus says:

      setakat yg aku tengok, maaf kalu silap, belum ada lagi dia pakai baju menayangkan buah dada.. so.. baju dia sama jugak sprti artis lain biasa pakai…

      kalo dia ni pakai baju kurung pun sure melentik n seksi jugak.. dah Tuhan bagi dia mcm tuh.. sebgmana kte terima org kurang upaya, kte pon terima kecantikan yg ada diberikan kpda sesetengah insan…aku tk rasa dia cucuk botok kt bhgian tubuh dia.. brapa baldi botok atau kolegen nk cucuk??? tk masuk akal..lol

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. oblivious says:

    tuk pengetahuan anda2 sume,suara si lentik nie mmg sedap…..muka die pon bagi aq bole tahan la,body die mmg mantap…..aq pnah selisih dgn die dkat mid valley….die jln cm menonggek pon ade….mak ngan anak cm kakak ngan adik pon ade……hahaha,bagi aq die nie mmg ade bkat……rupa pon ade….package lengkap tuk mewarnai industri seni tanah air…….hopefully die pndai jaga maruah dan kehormatan diri……..gud luck!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  47. bbasya 411 says:

    erm,,UTK PEGETAHUAN SUME,,mmg sore die yg nyanyi lgu hindusTan tu,,aku tgk Melodi aritu..not bad r…

    aku bercakap berdsarkan ilmu k,,coZ im a Music Teacher…

    tp,,sayanGnye pakej da ade,,juz sbgai Org Islam,,penAmpilaN die too sexy,,KalU die ubAh penamPilan jd lBih baik,,i ThinK she Can Go far…

    juz My oPiniOn.. =)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  48. MemBesar says:

    cantiknya body!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. what the? says:

    let the teens being know themselves, i wonder how all the comentators full their life when being teenagers.

    ps: she’s good.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • loloo says:

      Dude. Don’t write in English if you cant. I mean it is okay to try but if one has to read your sentences many times just to understand, you got to admit there is really something wrong with it. LOL.

      Guna la bahasa kebangsaan kita! Cheers!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  50. ET says:

    PRONUNCIATION la, bukan proNOUNciation

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  51. debunga cinta says:

    body dia mmg lawa suare pun ade tp muda2 dah cucuk sane sini…haishhhh malas nak kate lah drpd sekolah rendah g dia suker menyanyi lagu nie pun ade dia nyanyi dlu2 seriously shakila u lg lawa dlu (ORI) drpd tertunjol n memuncung cam skrg

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. i luv lemonate says:

    rindu la cter mann…nk tgk kt u tube la..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. mamaborek says:

    korang xrase ke lagu hndustan yg die bawak tu cm sebijik suara penyanyi asal dlm cter mann????ak rase die ni miming la,lau korg tgk betol3,gerakan bibir die time nyanyi sgt len koet dgn lirik lagu…yg lagu rossa tu baru suara betol die…miming pon dipuja3 ke abg nara????euwwww

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. mamaborek says:

    sayang umo muda lg tp da buang masa remaja ngn bnda3 cmni,setkat nk kejar glamor xkemananye..artis3 suam3 kuku cmni glamor le sekijap,lps tu senyap berthn3..better die smbg study demi jaminan mse depan..alahai syg tol~

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  55. Peminat Fanatik Hindustani says:

    Apala bang nara ni..
    ini lagu dalam citer MANN laaaaaa
    bukannya Kuch Kuch Hota Hei..
    Haiiyaaa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. piring_astro says:

    wow…dato’ mane arrr dpt dia nnt…hahaha meletops nok!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. Baby Entet says:

    sedap lagi suara budak Kila ni dari si Zara Ayu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. ZAS says:

    Good voice but too sexy. Macam mana sexy macam ni boleh lepas perform di Malaysia. Kalau artis luar kena warning supaya dress appropriately. Teringat Mariah Carey dulu tak tukar2 baju for her entire performance in Malaysia becoz takde baju yang bersesuaian.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. rocco says:

    aku x kire..aku nak fapping sambil tgk video dier ni..giler hot…arghhh fap fap fap fap fap fap

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. Shinta says:

    Memang suara dia la,,dlm video memang la kdg2 nnmpak miming sebab suara dgn video tak selari,,haritu dgr jugak kat melodi,,
    Botox tak botox takleh nak komen pape,,tp bila dah rasa diri cantik hot suka sgt tayang body kat org,,nnt kawen suami dpt yg sisa2 je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. secret says:

    nasib baik pandai nyanyi.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. awert says:

    bg yg cakap dia miming,nah korang tgk dalam youtube die duet ngan haziq af lagu ni….xkan haziq pun miming?enjoiiiceee….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  63. SARAMISA says:

    i used to be in the same school as her. although tak pernah cakap ngan dia. i swear yg dia tak nampak mak cik pun, muka dia mcm budak budak lain jugak. dia nampak macam tua pasal make-up. and im serious suara dia mmg best gila. and shes not bad, pandai jugak. sama sekolah ngan dia 2 tahun and i can see that sejak dia masuk sekolah tu mmg sama sampai sekarang.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  64. fiza says:

    hello abg ..nara …lagu dari filem MAAN lah …. bukan kuch2 ho tahe … ehm … mmg meremang bulu roma ku mendengarnya ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. mek perak says:

    erm not bad… sedap gak la.. ok la.. tapi tang seksi tu tak ok…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. Hamba Allah says:

    aurat bukan setakat rambut dan badan saja… suara wanita adalah aurat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. Sakit Mata Tengok says:

    Of course la betul sebutan dia…abang Nara ni takkan tak tahu bapak dia kan keturunan pakistan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. huhu says:

    aku suka dia!cukup semua la!
    klo dia kat hollywood ni ! sure da meletop abes da..kalah megan fox!HAHA

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  69. FMM says:

    suara sedap..body mantap..rupa lawa..semua ade tpi klau x seksi lg tiptop!!…..imej rohana jalil bersih dr bnda2 mcm nie..dtg ank die tu diee…dasatt!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  70. sarah says:

    x nmpak lansung kilafairy ni mcm ummo 19 . nmpk mcm dh 25++ . tp nasib baik dia cntik..body mntap . suara best jugak . bibir mengancam . hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. shieda85 says:

    ermm.. seksi.. tak suke.. huhuu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. Tooth Fairy says:

    betul ke suara dia masa dia nyanyi lagu hindustan tu? kalau tak silap, tu suara ori penyanyi dia.. takkan sama kot… hmmmmmm…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. lin says:

    macam lip sync je. hohoyyyy

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. aini says:

    orang cantik selalu sedap suaranya menyanyi.. =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. Hey there! Fine post! But the blog has been loading incredibly slowly.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. lelaki says:

    bleh tahan la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0