Written by AbangNara | May 26th, 2011

Kenapa wanita-wanita di Malaysia ini suka dengan lelaki yang pernah berkahwin atau memang banyak isteri? Adakah kerana mereka lebih memahami? Jawapannya ada di dalam video di atas. Segalanya terbongkar sudah ~~~

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

91 responses to (VIDEO)Bakal Isteri Keempat Salih Yaakob Bongkar Rahsia

  1. Jejai sendat says:

    bagusla….sepatutnye Malaysian opposition leader kena tiru mcm ni…bukan layan pelacor! syabas abg salih yakob!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 0
    • kimak jejai says:

      yg bom altantuya tue, leader opposition ke? altantuya kan pelacur antarabangsa, bukan mahram si N*J*B pon. cehh, nk sebar fitnah, tgk dulu la kiri kanan, dasar pencetus huru-hara… terbakar ko di neraka…… hahaha

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 0
      • parti harijadi says:

        yer…fitnah memfitnah lebih teruk dr membunuh, menghuru harakan negara..

        tp aku wonder la…siapa ek yg suka p luar negara pi jaja keburukan negara sampai pedagang luar cam ragu2 nak berurusan ngan Msia? bahaya oo itu orang… pencetus huru hara msyrkt dan ekonomi…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
      • Amier says:

        Video tu nampak memang sebiji diri macam opposition leader, nak dikatakan benar atau tidak, tak dapat nak dipastikan.Baik penyokong dari kalangan Pakatan Rakyat atau BN sepatutnya tunggu hasil siasatan tentang video tu.Jangan fanatik buta!!..Kalaulah pun benar,moral mereka-mereka ini dari PR atau BN dah menjadi tak lebih baik dari satu sama lain.Apapun kalau nak memilih pemimpin kembali kena fikirkan yang mana lebih menguntungkan bagi pihak kita.

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
      • johano says:

        Bullshit lah semua ni. Gedik nya perempuan ni, kenapa gelak macam tu?

        Kenapa nak buat interview jahil ni tapi nak cakap pasal agama? Aku doakan dorang bahagia sekeluarga. Dan aku doakan SY lebih kerap solat berjemaah di masjid amin ya rabbal alamin.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
    • Asparagus says:

      orang suap ko telan… orang suap ko telan… tak pikir tak selidik main telan jer… tu BODOH namanya!

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • ANTI FITNAH says:

      Woi! Ko tau ke siapa dlm video klip yg dikatakan “opposition leader tu?!” ko ni penambah fitnah. Lg besar dosa dr membunuh!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. yanz says:

    ko terlalu muda untuk mengetahui tentang kejujuran hati seorang lelaki…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 88 Thumb down 0
  3. Jejai sendat says:

    sepatutnya Malaysian opposition leader kena tiru cik abg salih yakob! bukan sbuk dok layan betina bukan mahram…
    SYABAS EN SALIH YAaKOB!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  4. mail says:

    asap apa yg kuar mula2 video tu ? rokok la tu .

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  5. lilian says:

    complete set…
    dapat anak, dapat cucu…
    dlm umur 24 tahun
    bila bercakap mcm dah matang sangat

    kawen dulu dik..baru komen..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 108 Thumb down 0
    • ashraf says:

      Statement SY dlm paper “Mereka dan anak-anak tidak pernah mempersoalkan itu semua kerana tahu saya tidak pernah berat sebelah malah sentiasa adil”.

      Padahal kau tak tahu dlm Quran, Allah dah nyatakan terang2 —> An Nisa (129) “Dan kamu TIDAK AKAN DAPAT berlaku ADIL di antara isteri-isteri kamu sekalipun kamu bersungguh-sungguh (hendak melakukannya)..”

      Apa ni abg SY, kalau pandai cakap susun ayat pasal agama, ramai org boleh buat…. banyak janda2 yg dah mati laki, anak 4-5 org yg desperate nakkan perlindungan seorg suami, apsal ko tak target yg tu kalau betul nak cukupkan kuota……………….

      cakap pasal agama mcm ustaz (baguslah) tapi apsal anak dara kau tak tutup aurat? mana ilmu2 agama kau utk didik anak kau? Itu tanggungjawab ayah n ibu utk membentuk anak2, Rasulullah bersabda ‘Setiap anak dilahirkan dalam keadaan fitrah, kedua orangtuanyalah yang menjadikan ia Yahudi, Nasrani, atau Majusi.’ (Sahih, HR. Al-Bukhari no. 1278 dan Muslim no. 2658 dari hadith Abu Hurairah).

      Kalau anak sendiri pun tak mampu nak bentuk, boleh nampaklah kau tu sebenarnya boleh ke tak boleh nak membentuk keluarga….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 0
  6. F88K 3R says:

    Abg Jem… dah macam ustaz gitu~~?~~
    Semoga Abg Jem Berbahagia…….
    4 aje tau Abg Jem.. dah abis tau Quota…..
    kasi can pulak org2 bujang.. hoccay~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~?~~~~~~~~~~~~~~~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  7. Alex says:

    Jejai2… kalo dah UMNGOK.. UMNGOK jugak..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  8. suarapeople says:

    hohohohoh

    complete set yea..muda2 da jadi nenek

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  9. jane says:

    tapi kalau betul salih yaakob ni poligami sebab islam…. dia sepatutnya kawin janda yg ada anak supaya dpt tolong jaga atau pon anak dara tua supaya dpt bagi satu kehidupan utk mereka…. kalau setakat dia kawin pompuan muda yg masih boleh dpt suami lain takde la apa yg nak dibangga sangat… salih yaakob dulu dlm satu artikel dah sebarkan apa yg mampu bagi pada isteri2nya spt kereta sorang sebijik…rumah…dia bagitau dia berapa gaji dia dpt dpd radio station,,dr situ dr sini …so semua pompuan yg single akan berpendapat dpd kawin jibaok yg sengkek lebih baik kawin dgn salih…tapi kalau salih cakap tentang kawin adalah ibadah…kawin la janda yg ada anak yg tak mampu meneruskan hidup dan anak dara tua yg ingin satu kehidupan berkeluarga…itu adalah kebajikan itu adalah yg paling mulia disisi agama…itu yg dituntut oleh agama…kalau dah ada 3 isteri tapi masih cari yg muda…itu adalah nafsu…bukan ikut nabi s.a.w.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 184 Thumb down 0
    • Syarih says:

      Erm..SY kata dia mampu lagipun dia kawin pa tak salah la janda ke anak dara ke lagipun pompuan ramai la ni kan. kawin pun sunah tak sebut pun janda ke anak dara ke janji pompuan je…..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
      • johano says:

        Saya sokong benar dengan Jane.

        Syarih, ini bukan soal kahwin, ini soal poligami. SY yang mengaitkan dengan agama. Kalau menurut agama, betul lah apa yang Jane cakap tu. Poligami bertujuan menolong wanita yang lemah.

        Jika poligami yang dia lakukan sebenarnya berlandaskan nafsu, tak salah. Tapi tak perlu nak uar-uarkan tentang dia mengikut suruhan agama. Sebelum buat yang sunat, laksanakan yang wajib dulu.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
        • Syarih says:

          ramai yang respon berkaitan dengan poligami ni. saya nak peringatkan berhati-hatilah bila komen sebab ia sunah Rasulullah. Jika kita komen bermaksud negatif dan berlawanan dengan sunah boleh membawa tergelincir dari iman. Tak kiralah nafsu ke dak ke. kalau dah sunah boleh atas alasan apa pun boleh lah. soal dia bertanggungjawab ke dak tu dia yang tanggung. masalahnya persepsi orang ramai yang tidak dapat menerima poligami.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
        • LZR says:

          kurang2 nye dia kawen scra sah… xpyh kita nak judge dia… bgs la dia nak kawen ramai… dia mampu n bini2 dia pun izinkan… bkn smua laki mampu wat mcm sy… yg ada kawen ramai2 nafkah hampeh…

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • cik_andartu says:

      anak dara bila dah terlajak, tak hingin pun nak kahwin cik Jane oi….menyusahkan badan aje…maklumlah dah nak masuk musium…hehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. lysa says:

    biar la die, die terlalu naive. i mean the girl. tp aku mcm kelakar bab payung emas dh dpt kat dunia. abg SY, abg SY. no wonder ramai terpikat, mulut mak aiiii manissss… modal bab agama adalah modal plg laku skali utk dijual wahai kaum lelaki. klu nak mengorat, sila la masukkan bende2 ni dlm conversation seharian. insyallah dapat. tapi klu pandai ckp, tp x ikut btul2, dosa tanggung seniri, jgn kata aku plak hasut. congrats la amy. semoga berada di jalan yg betul.. :))

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 0
  11. nz says:

    mak bapak budak ni tak kisah ke? xde bantahan ke dari dorang…kalau aku dah kena bunuh kot…bgus family die..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
  12. sue says:

    meluat aku gan pompuan gni!!! mintak jauh la dari terjadi pade mak aku! xnak aku bapak aku d kongsi2!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
  13. dayangti says:

    tak kawin lg boleh cakap mcm tu..cube dh rasa, rasa la pahit maung alam perkahwinan..belom cuba belom taw…sekarang mmg semuanya indah belaka..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 0
  14. Amier says:

    Steadylah Salih, ayat power tu!! bisa membikin 4 wanita menjadi cair.Alangkah baiknya kalau kesemua isteri itu tinggal serumah dan kesemuanya tidur sebilik.Tak sejuklah Salih kiri kanan ada isteri.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  15. hero says:

    haha kawin dulu dik baru layak berhujah ttg si suami.. yg layak ckp pasal salih nie wife 1 2 3 dia tu.. baru leh caya salih nie ok ker tak..
    bercinta mmg lah syok kawin dulu bru tau.. ko brani ckp mcm nie sbb ko tau si salih tu xleh cri yg kelima dah.. mana leh lki poligami smpi 5.. kui kui kui.. lwkk

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 61 Thumb down 0
  16. tXo(the X one) says:

    dah trbukti pon ketereran salih yaakob…bukn sng nk handle bini rmi2..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  17. Anabobo says:

    Aq xtw apa dia pndg dkt SY ni. Lntakla.da jodoh.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  18. MJ says:

    Pmpuan xtau malu…nyampah aku tgk! tua gayut jgk ko rembat..bodoh..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
    • MANUSIA BIASA says:

      woit, nk komen berpda2..t kene ke batang idung sendiri..ok la tu die ikt jalan yg btul kalo ye pn kawin ikt nafsu..yg ko nak mengamukk tak tentu hala pasal ap? bkn die merammpas laki ko pn..

      itu da jodoh yg Allah da ttpkan..redhai la jalan perkahwinan die,bkn ngan mengutuk n mengeji..ko kawin nati kalo org doa bkn2 ko sedih terkilan gak..tu yg artis dok berkepit sane sni bleh lak ramai org ckp sweet ke ap ye…jangan nk bodo2 kan org..kte pn sedang mane nk kutuk n mengeji org lain.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. bukan masta says:

    gilo ah respek kat bro sy.
    smpi 4 tuuuuuu.
    gua nak handle satu pon cm perit.
    syabas inspektor sahab.
    i pollloowwww

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  20. MJ says:

    urmmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. milo milo says:

    tercabar lelaki2 muda & single kat luar 2. . . .

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  22. mak bedah says:

    mmg sakit ati klu laki kawin lain..tp lagi sakit ati klu laki ada skandal….at least di buat cara betul n im sure dgn keizinan ketiga2 bini dia..payung emas le jwbnye..syabas pada isteri2 abg salih..cume pd bakal bini abg salih sok jgn nyesal dah le ye…mudo2 da kawin..kene share lak tu..to abg salih hrp dpt bimbing dia ke jln yg benar…almaklom la pompuan mudo……klu yg dah 30+ tu die da ada akal…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
  23. teropong says:

    apa yg korang nak meluat. itu hak dia. tiga2 isteri jgk yg pilih si emi ni. bila berckp jaga2 jgn sebarangan kang kena batang idung sendiri. bukannya dia kacau tunang orang atau isteri orang. sepatutnya ada lebih memalukan apabila ada lelaki orang bercinta isteri orang. ada isteri orang bercinta dengan lelaki bujang. aku pun dah kawin tp x nak ckp takbur, org yg berckp takbur selalunya diuji Allah.

    fikiran org x sama, kalau mak aku pun x kasi aku kawin dgn laki orang mau mengamuk sakan tp jgn nak samakan kita dengan keluarga si emi. dah mak dia restu okla. bukannya setengah org tu kawin kat sempadan sbb x dpt restu.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • Elis says:

      Cer bwk2 fikir sblum ckp, mak x bg kawin ngan laki org nak mengamuk? Ingat syurga kat mana? Dah ada anak ke blum? Jgn doakan sgt. Kata2 satu doa. Nnt bile dh anak, anak buat mcm tu, br kita nak nyesal. So bwk fikir sebelum ckp. Xde mak yg nak anak die sengsara. Kecuali mak buang anak. Or mak gila meroyan.

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
      • Elis says:

        Erkk sory salah komen, ingat ko yg ngamuk klu mak ko x kasi. Huu

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  24. kapas says:

    sepatutnya interview bini2 die dlu..tanye cmner pndapat masing2 pasal saleh ni. bukan nyer dok tanye bakal bini die nih. kawin pn xlagi,da puji melambung kt saleh 2. pengalaman xde lagi…jgn ckp mcam da kawin lame. die seharusnya komen bepade2,jage hati isteri2 saleh yg lain. ni mcm dok ckp sal saleh je. kalau saleh 2 kte nk kwin ngan die..ptt nyer die ucap terime kasih pd isteri saleh yg lain yg sanggup korban tuk saleh kwin lagi satu. ni cm gedik jek..apelah…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 0
    • Mi says:

      Er nak tny bini2 di buat pe? Dh sah2 diorg tu perampas laki org. Diorg shud be happy la sbb dpt kawan sekepala lagi. Klu x salah bini die yg btul2 plg 1st db kene cerai. Sorry klu tersalah.

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  25. teropong says:

    apa yg korang nak meluat. itu hak dia. tiga2 isteri jgk yg pilih si emi ni. mana2 perempuan yang salih nak kawin kena mintak izin ketiga2 isterinya sebelum diberi green light.

    bila berckp jaga2 jgn sebarangan kang kena batang idung sendiri. bukannya dia kacau tunang orang atau isteri orang. sepatutnya ada lebih memalukan apabila ada lelaki orang bercinta isteri orang. ada isteri orang bercinta dengan lelaki bujang. aku pun dah kawin tp x nak ckp takbur, org yg berckp takbur selalunya diuji Allah.

    fikiran org x sama, kalau mak aku pun x kasi aku kawin dgn laki orang mau mengamuk sakan tp jgn nak samakan kita dengan keluarga si emi. dah mak dia restu okla. bukannya setengah org tu kawin kat sempadan sbb x dpt restu.

    muda atau tua itu bukan perkara besar. ada yg umo 40-an pun x boleh pikir

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  26. jongjonginai says:

    mcm nk glamer jer… yerlah die yg no.4 so terbukti jadi coverstory boleh dikatakan semua magazine n paper.. x kawin lg dh ceriter lelebeh… esok2 dilanda badai baru tau langit tinggi rendah.. jangan menyesal plak muda2 lg dh berkongsi… bagi aku yg paling layak ckp psal salih adalah isteri pertama nyer sahaja… 3x cmpur yg ni die merasa laki die dikebas org…..~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  27. anak salleh dengan bekas isteri pertama pon baru umo 26 tahun kot..ish3..taun lepas baru kawin.ini mak tiri umo 24..tatau nak cakap apa..gudluck in your future.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  28. syasya says:

    apsal kalau nk kawin lebih kene cakap sbb agama la, sbb tanggungjwb dr allah la.. cer ko ngaku je yg ko saja nak kawin lebih.. 1,2,3 bini tu mmg tak cukup nak layan ko.. xpyh nak kaitkan sbb agama.. nk justify diri sendiri supaya org tak mengata, then masuk bab agama.. menyampah pulak aku..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 0
  29. Kucing Tomel says:

    Nabi Muhammad saw marah besar ketika mendengar putrinya, Fatimah , akan dimadu oleh Ali bin Abi Thalib. Ketika mendengar kabar itu, Nabi pun langsung masuk ke masjid dan naik mimbar, lalu berseru: [7]

    “ Beberapa keluarga Bani Hasyim bin al-Mughirah meminta izin kepadaku untuk mengawinkan putri mereka dengan Ali bin Abi Thalib. Ketahuilah, aku tidak akan mengizinkan, sekali lagi tidak akan mengizinkan. Sungguh tidak aku izinkan, kecuali Ali bin Abi Thalib menceraikan putriku, kupersilakan mengawini putri mereka. Ketahuilah, putriku itu bagian dariku; apa yang mengganggu perasaannya adalah menggangguku juga, apa yang menyakiti hatinya adalah menyakiti hatiku juga.”

    Sedangkan Rasulullah saw pun marah bila ada org nak madukan anak dia, xtau la bapak minah ni mcm mana

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 0
    • hoho says:

      jap dalil mana nie?? x penah dengar pon. make sure it dalil sahih before publish.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • agak2 sikit says:

      @Kucing Tomel, kau agak2 r nak post dalil pon….ade dalil sambungan lagi lepas dalil ni…Baginda marah pon sebab masa tu Saidina Ali meminang anak Abu Jahal..”Jelaslah keputusan Fatimah dan Rasulullah ini bukanlah sebuah penolakan akan poligami, melainkan penolakan terhadap Abu Jahal yang notabene memusuhi Rasulullah dan Dakwah Islamiyah kala itu”… “Demi Allah, tidak berkumpul anak perempuan Rasulullah Shallallahu ‘alaihi wasallam dengan anak perempuan musuh Allah pada satu laki-laki.” Kemudian Ali meninggalkan pinangannya. [HR. Muslim lain kali study dulu baru post… tgk kat link ni!
      http://muslimahfaqat.blogspot.com/2010/06/menyingkap-kebohongan-kcb.html

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
      • tiktok says:

        dan tolong juga cari dalil yg mengatakan seiapa bagi lakinya kawin lagi satu dapat payung emas … betul ke ada dalil tuh .. atau org saja yg mereka reka …

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • agak2 sikit says:

      @Kucing Tomel, kau agak2 r nak post dalil pon….ade dalil sambungan lagi lepas dalil ni…Baginda marah pon sebab masa tu Saidina Ali meminang anak Abu Jahal..”Jelaslah keputusan Fatimah dan Rasulullah ini bukanlah sebuah penolakan akan poligami, melainkan penolakan terhadap Abu Jahal yang notabene memusuhi Rasulullah dan Dakwah Islamiyah kala itu”… “Demi Allah, tidak berkumpul anak perempuan Rasulullah Shallallahu ‘alaihi wasallam dengan anak perempuan musuh Allah pada satu laki-laki.” Kemudian Ali meninggalkan pinangannya. [HR. Muslim lain kali study dulu baru post… jangan nak mengelirukan orang lain k! tgk kat link ni!
      http://muslimahfaqat.blogspot.com/2010/06/menyingkap-kebohongan-kcb.html

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  30. miang2 keladi says:

    si minah tak matang lagi tapi desperately horny , si mamat pula hornier ni lah jadi. Tak yah lah sebuk nak ceramah ugama bullshit.

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  31. ikrok says:

    salam.

    kawin 4 tak salah. Islam membenarkan. samaada janda ke dara ke… islam tetap membenarkan kahwin 4.

    tapi kenapa perlu kita menghentam mereka berdua ni. kalau mereka n lagi 3 bini abg SY bahagia mcm ni, kita doakan yg terbaik utk mereka. moga2 mereka menjadi contoh kepada mereka yg ingin berpoligami.

    betullah manusia sekarang. ada je yang tak kena. buat gini salah, buat gitu salah. tetapi apakan daya, sifat dan perasaan manusia kan berbeza2…

    semoga mereka menuju kebahagian dan harap abg SY dapat pimpin ke 4 4 isterinya nanti ke jalan yang diredhai Allah.

    daripada couples yang muda, dok asyik nak pegang2 n pimpin tangan, tapi rasakan benda tu normal n tak bersalah, lebih baik kahwin je gini.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  32. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    biasa lah tu jane ! kau bukan tk tau jane kalau dh lelaki tu lelaki jugak ! mesti lah dia nk kawin ngan anak dara……janda yg ada anak yg nk kena antar tembak tu maneeeeee lah dia nakkkkkkkkkkkkkk !!! si SY ni pn ada taste jugakkkkkkkkkkkkkkkkkk dia akan pileh pompan yg sedap di pandang dn sedap jugak lahhhhhhhh di makan……………jangan marah ye SY………….SY pandai pileh calon isteri………..dia pileh yg kurus……..SY tknak pileh yg gemok gedempol !!!! SY ni ada taste tersendiri……………

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  33. jane says:

    hihihi…betul tu minah….sy pandai pilih bini…. boleh kawin sape kata tak boleh….jika mampu zahir dan batin…. tapi toksah la masukkan bab agama bila tang nak berbini lagi… sebab dlm agama disuruh bermadu ialah utk melakukan kebajikan kpd wanita2 yg kurang bernasib baik…spt janda beranak pinak dan anak dara tua…kesian kat dia org ni….so jgn beri sebab pasal agama dan ibadah…kata aje aku mampu dan aku nak kawin lagi….abis citer

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  34. rafflesia says:

    mcm gedik je pmpuan ni..blum ape2 lg da main tumbuk2 manje plak..titik berat pasal agame la sgt…ntah ape2…sy setuju ngn komen2 di atas, yg mane, Rasulullah berpoligami utk membela nasib wanita yg kematian suami, yg mempunyai tanggungan..bkn pilih anak dare mude…2 nafsu namenye…gunekan alasan agame plak nk kawin ramai…xpayah la…mmg ntah ape2 pmpuan ni…

    abg nara plak 1 hal, ni namenye bkn pmpuan 2 bongkar rahsia kenape bleh terpikat ngn salih 2, video ni salih je yg byk ckp, yg nk tunjuk baik…pmpuan 2 plak tunjuk gedik…ish..meluat la…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  35. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    ape jane ! kau nak suroh SY ni kawin ngan ank dara tua!!!!! janda2 minah jambu tersalah bace ke pe ni ?? takan lah SY ni selera ngan ank dara tua !!! camana pn SY nk cari yg anak dara muda jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk……..pahala tolak tep[i lahhhhhhh asal kn dapat ank daraaaaaaaa !!!!! kau ni macm tk paham2i lah jane ! dh lah! minah jambu nk gosok baju ni ………

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • Miriam Belinda says:

      SY miang keladi..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • Miriam Belinda says:

      Anak SY kanser darah tahap 4….anak bertarung nyawa melawan kanser, bapak tersengih2 depan kamera nak tambah cawangan. Bapak kafir pun tahu risau kan anak. Bini ke-3 sampai jual biskut raya tahun lepas nak biaya rawatan anak kanser, ni tup2 tahun ni laki nak tambah cawangan. Orang biasa nya anak sakit tiada gembira, tiada senyum, tiada riang. Dia siap menggedik ngan anak dara umur 24 tahun depan kamera. Bapak sapa lah tu yekkkk…..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 0
  36. bobok5 says:

    ala stakat nak kawin muda apa slahnya….barang baik punya…perempuan tu tak kesal untuk di santap org tua….sbb dia mungkin dah d tebuk tupai….apa 2 pun smoga berbahagia…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  37. Wanida says:

    3 bini dia x bising, mak bapak bakal istri ke 4 tu x kecoh, ada segelintir kat sini yg menghentam mereka berdua..sebab SY ni celebrity je dpt publisiti lebih..cuba kalau dia kejer jaga toilet je…korang pikirla sendiri..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  38. ala, jgn cakap fasal agama lah! jie tengok video yg last siap tumbuk2 abng salleh! permpuan miang! jie tidur dengan amir arif azman aka bf jie skang pn ta kecoh!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  39. Gbagbo says:

    SY ni perokok rupanya..dah nak habis clip tu baru perasan kotak rokok atas meja tu.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  40. macam-macam hal says:

    nak termuntah aku tengok kegedikan pempuan tu. main tumbuk2 manja gitu..auw!.dah desperate sangat kah??

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  41. lalola says:

    kalau lah laki boleh dpt quota 10 untuk kawen mmg SY ni dah buat agaknya!! jangan asek alasan kawen ni berlandaskan agama islam jee la sedangkan niat kat hati tu laen!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  42. fin says:

    geli ler pada lelaki yg suka susun bini ….

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  43. lololo says:

    Dua2 nie mmg SANGAP!elokla tue…

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  44. kurau says:

    ggggeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  45. Rembat says:

    kenapa puji2 si SY ni? isteri2 dialah yg patut dipuji…ada pompuan yg nak madu sampai banyak gitu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu suka ngan SY ni sebab dia ni kelakar tapi takde la sampai jatoh cinta ngan si SY ni…..minah jambu pn ada taste tersendiri jugakkkkkkkkkkkkkk taste minah jambu biasa lah duit duit duit aje ….paham2 aje lah ye……………

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  47. lantaklah dah dua2 ghairah sangat….lepas kawin esok baru tau asam-garam hidup bermadu, lelaki apa peduli tau nak sedap…perempuan yg. merana tapi nanti bila org. tanya no problem, hipokrit…orang poligami ni kebanyakannya hipokrit.Apa tidaknya depan orang tunjuk bahagia hakikatnya perang selalu.Tapi sy. keluarga nya bahagia baguslah macam tu.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  48. Nak Ingatkan Jerr.. says:

    Biar apapun alasan org utk xbersetuju dengan Salih berkahwin kali ke4.. Ingatlah berkahwin tu sunnah Rasulullah saw.. Berpoligami pulak dihalalkan oleh Allah. Apa yg dibolehkan agama dan disokong oleh sunnah tu lah sepatutnya menjadi pegangan kita. Jgn dibangkang lagi. Kang terbatal iman kita. Soal niat sebenar dia pilih anak dara tu, biar Allah saja mengadilinya. No need to bring forward your opinions. Chill!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • ffffff says:

      nabi kita tak madukan khadijah shingga khadijah wafat. poligami berlaku selepas kematian isteri pertamanya. itulah sebenarnya sunnah.

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  49. jijai burita says:

    go to hell la jejai..cek dulu sblm ko ckp dsai buat bende tk btol..apa brg main terima2 je berita..tambah2 utusan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. pirana says:

    aku geli tgk sy ni.. dah laa suka wat watak pondan.. menyampah.. pompuan ni pon cam gedik.. jenis2 pompuan camni laa yg bahye.. sbb suka sgt aim laki org.. pastu benda yg plg nympah.. skit2 nak kaitkan ngan agama.. supaya nmpak cam baik yg amat.. ikot sunah laa… meluat……….

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  51. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    yg penting duit hati muda oiiiii…………….kalau ada duit rumah tangga mesti bahgia punyeeeeeee jadiiiii lu pikir lah sendiri yeeeee hati mudaaaaaaaa !!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  52. MisstauruS...MisspocO says:

    mcm2 je alasan owg nk kawen ramai ni…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  53. mRS MACRAE says:

    APA PUN ALASAN NYA…………SEMUA KERANA DUITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. sorrow says:

    SY ni kaya kew? nak taw gak ape bisnes die..
    Kalau girl ni. xtaw la ape tujuan die nak kawin dgn org tua.
    Kene ayat manis? entah la..
    Tuhan yg taw ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. alissa says:

    terbaik!. Saya sebagai pompuan pun rasa akan tertarik dgn SY. Zaman sekarang duit bukan segalanya, actually dari dulu pun Duit bukan segalanya….

    Saya sebagai pompuan perlukan suami yang boleh jaga, menyenangkan hati, yang bagi peaceful life after marriage… itu yang paling penting.

    Kalau kawen dengan sorang lelaki yang takde agama, yang ego, yang asik nak menang, yang lebih sensitif dari pompuan, yg tak pandai hormat perempuan, yang tak pandai ‘pegang’ perempuan, bagaimana?

    Ya, SY cakap bukan cakap kosong. Video atas buktikan dia punya cakap yang boleh menenangkan wanita. Dia kawen 4 pun saya restukan saja.

    Salleh Yaakub lebih bagus dari Dato’ K & Bung Mokhtar walaupun dia tidak sekaya mereka.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  56. terpegun says:

    macam anak ngan ayah je..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  57. mulut capoi says:

    Aku sokong minah jambu….semuanya kerana duit, duit nyawa no.2…tapi yg aku marah tu ada yg xikhlas. contohnya bila laki sakit atau dah pokai ada yg cabut lari bang oiii…kalau kat sepital ..ada ompet bini tapi laki dok terkial2 sorang..dalam situasi lemah xseorang pun bunga2 ada dcc. sedihhhh…..aku dah tengok dengan mata kepala aku sendiri..kebanyakan tapi bukan semua.Ini bukan kerana apa berdengki ..ok biarlah dia jaga ..dulu tak adil kat aku biar sianu jaga,begitu sebaliknya.Ank2 tambahlah lagi..lantak bapa gila bini ramai ..macamana nak tumpu kat anak.Wahai cik2 abang kalau nk poligami fikir 1000000 dulu kemudiannya dapat heart attack ……sebab stress.kalau 2 bolih tahan ini 4, kadang2 ,jaaarang-jaaaaranggggggg.ish7 seksanya , lemas n rimas …mesti haru-biru huru-hara, bolih cetuskan masaalah …hasilnya ank2 terbiar …jadilah macam dok ada skrg. kalau ramai zuriat tapi tak didik dgn. baik buat apa ,berjawab nanti dalam kubur, diakhirat lalu bertanya sipolan ..siapa tuuuu berjalan tempang sebelah……ha siapa lagi dia tu poligami tapi xadil dgn. anak dan isteri, jika mampu dari segi wang tapi tak diberi didikan sempurna tak guna jugak….fikir2kanlah perkahwinan bukan bolih buat main2 tambah lagi berkaitan ugama, nabi ..lain….jangan alasan kerana sunah nabi banyak lagi sunah2 nabi yang perlu diikuti…cari…cari…cari….untuk saham akhirat….ini ada rezeki itu modal tambah cawangan , perbaiki keluarga yg. dok ada , megah sangat ke kawin lebih tu.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  58. abdullah says:

    cuma org yg berperangai teruk sahaja akan suka memburukkan orang lain.hehehe.sendiri mahu ingat lah ye!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. Anna says:

    Blah aaah pompuan!! gedik!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  60. wanita yg memahami says:

    astagafirullah, org buat ibadah pun salah, kalau kita tak setuju poligami jgn kita hentam sebegitu sebaliknya kita berdoa untuk kesejateraan mrk dan semoga apa yg SY benar2 berlandaskan agama. dalam dalil tak ada sebut janda atau anak dara, cuma nabi sabda kalau blh belalah nasib janda2, skg pun terlalu ramai wanita dan gadis2 yg blm bernikah, sebaik2 umat islam jk perkara yg dilakukan oleh org tersebut itu mmg ikut sunnah dan mmg org itu mampu kita mendoakan bukan menajtuhkan.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  61. kagum den says:

    SY mampu…dengar cite kolam ikn arowana dia pun berkolam2..1 kolam dlm 18 ekor…sekor paling murah pn 10k…so ape nk heran..pepun SY moga jd suami yg soleh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. izzati says:

    Gedik gila minah ni..eeeeeeee miang nampak.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  63. cR says:

    as salam. sy xmenentang poligami tu.. but for me, video ni cam nak sepak2 je.. cam sangat poyo tyme ckp depan video.. mereka tau mereka sedang d interview, but u have to behave la.. bercakap tentang agama, but da gurl gelak2 manje depan video.. erk. kene tgk balik kitab ni.. adess.. n tahniah to saleh yaakob coz dapat berpoligami lagi.. semoga kalian bahagia.. tentang video ni, kamu serious sikit la.. xyah la nak main2 hp, ckp cam serious, gatal2, geli..rase sangat disgusting!be professional! maaf atas terkasar bahasa.. but pikir2kan la..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  64. NenekPenne says:

    ok i nak muntah tengok video ni..
    lagi muntah tengok pompuan tu…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  65. BAABUUCII says:

    ade jugak bini dier sorang tu xpakai tudungkan nk ckp sal agama pon….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. kawan says:

    kawen atas printah agama apa?ku tngok dari vidio ni blm kawen je dah gatal pmpuan ni,nampak sangat diorangni kawen karna napsu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0