Written by serenity | June 5th, 2012

Rasanya ramai mengetahui tentang lagu dendangan juara program Vokal, Bukan Sekadar Rupa iaitu Asmidar, Biar Sampai Ke Bintang. Suaranya yang lunak dan bertenaga berjaya membawakan lagu ciptaan Ajai ini sehingga menjuarai carta lagu stesen radio tempatan dan menaikkan populariti Asmidar.

Hari ini Asmidar melalui fanpagenya memberitahu video muzik rasmi untuk lagu ini sudah siap dan merupakan hadiah buat peminatnya. Layan Official MV Biar Sampai Ke Bintang oleh Asmidar.

***

37 responses to (VIDEO)Asmidar Muncul Dengan Video Muzik Rasmi Biar Sampai Ke Bintang

  1. suhana senan says:

    superb..lagu best, sore best, video awesome..all the best for admidar :)) leh g AJL final lagu ni..:)

    0

    0
  2. ada orang suka kondem minat muzik orang lain.. dia suka minum air TEH returns, kita tak kata apa pun. Memang dasar bajingan muzik makhluk itu. Bak kata peremPAUN, ” kerana air ketum setitik, rosak TEH return sebelanga”

    0

    0
  3. […] Rasanya ramai mengetahui tentang lagu dendangan juara program Vokal, Bukan Sekadar Rupa iaitu Asmidar, Biar Sampai Ke Bintang. Suaranya yang lunak dan bertenaga berjaya membawakan lagu ciptaan Ajai ini sehingga menjuarai carta lagu stesen radio tempatan dan menaikkan populariti Asmidar. … Continue reading → […]

    0

    0
  4. Rin says:

    lagu sedap ..
    tahniah ajai

    0

    0
  5. lolok says:

    lagu memang sedap. nyumnyum. asmidar ni cute apa. suara bagus dan tak menjerit.lagu ni memang kuat tapi lirik tak berapa nak faham.tak kena dengan jalan cerita.

    0

    0
  6. diansastrowardoyo says:

    tak sedap lagu buatan ajai ni tapi suara penyanyi okey2 jer….takde x factor lagu ni…mutu lagu ajai merudum lah..harap dapat bangkit dan kurangkan berjoli(kalau betul gosip berjoli tuh)

    0

    0
  7. huh? says:

    x sedap!

    0

    0
  8. ? says:

    sgt suka lagu ini..

    0

    0
  9. Sshh says:

    lagu asmidar ok ap dri lagu wafa..sy suka suara dia..

    0

    0
  10. syer says:

    biasa-biasa je lagu dia,tang mana sedap sgt tu ntah

    0

    0
  11. Tolonglah Korek Telinga Hangpa says:

    ewwwww suara sumbang korang kata sedap…tolonglah…. Lagu MAFA dalam cerita Seindah Sakura tu lagi sedap.. Itu baru suara mantap walaupun rupa tak ada. Kalau ajai buat lagu mesti nak perempuan cantik walaupun tau hakikatnya suara MAFA lagi power dari asmidar…

    0

    0
    • sebenarnya suara dia sedap tapi dia dapat lagu tak sedap. sorry to say. tapi of course lah benda berbalik pada perspektif yang mendengar dan apa yang biasa diterima sesetengah orang sebagai sedap.

      0

      0