Written by AbangNara | May 27th, 2013

Akhirnya yang dinanti-dinanti dan diimpi-impi selama ini tiba jua.  Gabungan Aizat dan Yuna menjadi kenyataan. Pasti ramai yang melompat kegembiraan dengan kemunculan lagu Dwihati yang menyaksikan kelunakan suara 2 penyanyi hebat ini.

dwi hati

telekung

P.S: Telekung travel ini terbaik sangat jika anda ingin pergi berjalan-jalan. Mudah dibawa, kecil dan ringan. Boleh masuk dalam handbag dengan mudah. Hanya RM29 sahaja. Pelbagai saiz boleh didapati. Layari Facebook Gudang.My untuk info lanjut.

Kekacakan Aizat memang makin terserlah sejak tampil dengan imej berkumis ini. Pasti banyak gadis di luar sana yang tergoda. Abang Nara pun terasa nak simpan kumis pulak. Boleh nampak matang dan cool macam Aizat. Video klip Dwihati di bawah untuk tatapan anda.

Abang Nara turut ingin mencadangkan agar Aizat dan Yuna bercinta. Mereka berdua memang sangat sesuai. Sama cantik sama padan. Sama-sama suara sedap. Sama-sama kreatif. Sama-sama saling melengkapi. Memang akan menjadi pasangan yang sangat romantis dan awesome di pandangan Abang Nara. Apa pula kata anda?

P.S: Mitsubishi Triton hanya RM72,000 sahaja

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

33 responses to (VIDEO)Aizat Yuna Bergabung Menerusi Lagu Dwihati, Memang Terbaik!!!

  1. Neelnassah says:

    Sweet singers..sweet voice..sweet song..sweet VC!!! Suke lah!! Best jgk kalo diorg bercinta!! Yang penting diorg ni akan jadi sweet couple & tak menggedik!!!

    0

    0
    • Only CT (In The World) says:

      BUY CHINESE LAST (BCL CAMPAIGN)
      SENARAI BARANGAN SEKUTU DAP

      MINYAK MASAK
      1) Minyak Sri Murni
      2) Minyak Knife
      3) Minyak Buruh
      4) Minyak Naturel
      5) Minyak Daisy

      MINUMAN
      1) PowerRoot Ali Café
      2) PowerRoot Oligo Cereal
      3) PowerRoot 9Spot Isotonik
      4) Malta
      5) Teh Cap Masjid
      6) NutriMalt
      7) Teh Guru Cap Masjid
      8) Drinho All Drinks
      9) Isomax Isotonic
      10) HomeSoy

      BARANGAN PENGGUNA & MAKANAN SEGERA
      1) Pau Ahmad
      2) Sri Murni Nugget
      3) Marina Tuna
      4) Marina Nugget
      5) Roti Massimo
      6) Farm Crows Butter
      7) Tepung Gandum Cap Sauh
      8) Semua Prodik London Biscuits (London Rolls DLL)
      9) Semua Produk Khee San Bhd (Gula-Gula Fruit Plus, Fizzy Orange, Mint, Wafer & Lain-Lain Makanan Tepu)
      10) Semua Produk Malaysia Dairy Industries Ple Ltd (Vitagen, Marigold, Peel Fresh, HL Milk DLL)
      11) Semua Produk NONA

      RESTORAN
      1) Old Town White Coffee
      2) Baskin Robbins Ice Cream
      3) Dunkin Donuts
      4) Sakae Sushi
      5) Mc Donalds

      PASARAYA
      1) Pasaraya EconSave
      2) Pasaraya 99 SpeedMart
      3) Pasaraya KK mart
      4) Pasaraya NSK
      5) Mc Donalds

      BARANGAN & PERKHIDMATAN PENGGUNA (BUKAN MAKANAN)
      1) Goh Ban Huat (GBH) –Pengeluar kelengkapan tandas & pembentungan
      2) Focus Point (Optometrist)
      3) Bas Konsortium Ekspres
      4) Bas KKKL Ekspres
      5) Bas Five Star
      6) Bas TranStar
      7) Bas Genting Ekspres
      8) S & S Ekspres
      9) Eagle Ekspres
      10) Bas SE Super
      11) Antar Holiday
      12) Boon Best

      MEDIA
      1) The Sun
      2) The Star
      3) Semua Akhbar Berbahasa Cina
      4) Rocket
      5) Suara Keadilan
      6) Malaysiakini

      0

      0
    • cik katty pinggang kerengga says:

      apa lah abang nara ni suruh yuna bercinta dgn aizat,,,tu teman tapi mesra yuna si omputih tu nak letak mana ? abang nara tak payah lah simpan kumis,, sangat lah tak sesuai, abang nara sesuai tak ada misai, baru lah nampak cute gitu !!!

      0

      0
      • Anonymous versi poyos says:

        Kau puji dia cute nanti habis dia perasan tak sudah. Abang nara ni bukan boleh dipuji sikit.

        0

        0
      • Keenah Meroyans says:

        tak sabar nk tunggu lagu Burqa dari Lady Gaga ~!! pastu nk request Lady Gaga buat lagu SERBAN khas untuk Yuna ~!!

        0

        0
    • Anonymous says:

      biar menggedik. asal jgn busuk hati.

      0

      0
    • F says:

      mcm tak sesuai jer aizat n yuna. He deserves better. tp tak tahulah, kalu ada jodoh antra mereka.

      0

      0
  2. mulut puaka says:

    mak xde radio la nara !

    0

    0
    • Glamer Gilerrr says:

      Pi la beli kat kedai tu.. radio yang zaman dulu ada jual lg.. murah jerk… kesian kat ko..

      0

      0
    • Olga says:

      KETINGGALANNYA MAK NYAH NI SKG DAH MAJU LAH SMARTPHONE BLEH DGR ANDROID N STREAMING LAGI

      0

      0
    • saya suka gosip says:

      kalo xde smartphone pon, hp biase blmbk ade function radio..xkn nk tunggu ade seketul yg nme radio bru leh dgr

      0

      0
    • biskut says:

      tak payah radio pun x pe. youtube ada…kau boleh online blog ni…tak kan youtube tak boleh online kot…peliknya

      0

      0
    • kak timah says:

      MAK NYAH MULUT PUAKA NI SAJA NAK CARI PUBLISITI MURAHAN SKG NI DAH MAJU LAH YOUTUBE ADA,ANDROID,STREAMING . . .HABIS TU KO ON9 BLOG GOSIP NI PAKAI HANDPHONE NOKIA 3310 KE MAK NYAH????????

      0

      0
      • mulut puaka says:

        isy… x sangka ramai btol yg amik berat pasal mak xde radio ye.. terima kasih sume.. jangan lupa undi mak ye.. keh keh keh…

        0

        0
        • kak timah says:

          KAMI BUKAN APE KAMI PRIHATIN KAT MAK NI XPE NANTI KAMI PAKAT2 KUMPUL DUIT BELI RADIO BG KAT MAK K

          0

          0
  3. Lsjj says:

    Awosome!

    0

    0
  4. Apa2jer says:

    Best….

    0

    0
  5. zaf says:

    :)

    0

    0
  6. NANA says:

    best tp sepatut nyer bleh hasilkan lagu yg lbih baik. x sbr nk tggu karya ‘yunaizat’ yg lain.

    0

    0
  7. .................... says:

    ok gak kalau dia org btl2 bercinta…pada sy la memg sesuai sgt dia org ni…

    0

    0
  8. Limau says:

    nara lambat update.. blog2 lain dah berkoyan2 jee citer… kate full time blogger????? bosan tggu citer dr nara..

    0

    0
  9. noVak Jokovich says:

    Lagu paling cute…video clip pon best!!!! saya sangat suka both of them….hahahahah! never mind la kalo ada jodoh between them…

    0

    0
  10. Anonymous says:

    nice song

    0

    0
  11. wookiehoney says:

    sweet song!

    0

    0
  12. wAwA says:

    kenapa terasa mcm sangat krismas jer video klip ni…hehehe…tp rasanya terukir di bintang still the best. Cuba wat satu video klip baru terukir di bintang yuna duet dgn aizat… mesti best! :D

    0

    0
  13. BUNKFACE NO.1 says:

    bahaya kalau drive buka lagu yuna, risiko utk mengantuk adalah tinggi, so bila aku nak tido aku pasang lah lagu yuna, lagu tak abis lagi aku dah tido…bermanfaat jugak lagu yuna ni

    0

    0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      eh kt sini rupa Nye si pendek bunkface ni puas minah jambu cari2 sini rupa Nye dia sembunyi huh !! bwekk !

      0

      0
  14. SH says:

    Tak tau lah apa yang menarik tentang dua orang ni…tapi aku minat sangat kat Aizat & Yuna. Tak kisah apa kata org lain . (Berbakat & almost tak ada negative things about them) Love both of u…..

    0

    0
  15. Anonymous says:

    bosaan yuna lagu sama suara sama xder pembaharuan

    0

    0
    • kak timah says:

      LAW NAK PEMBAHARUAN KO PEGI BERDUET NGN YUNA ITU BARU LAH PEMBAHARUAN NAMANYA

      0

      0
  16. Anonymous says:

    mamat poyo ni.. tak yah la. kacak???.eeuuuu . kalo perangai selfish tak payah

    0

    0
  17. Anonymous says:

    nara ni sibok ke kenenkan org..arghh bosan betul.entry elfira loy pun sama jugak.biar la kat diorg.euwwwww

    0

    0